Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

לחבר טוב שלי יש בקרוב יומולדת ובתור מתנה אני מתכנן לקנות ולהתקין לו מערכת חדשה ברכב שלו,

אשמח להצעות של חברי הפורום לגבי מערכת איכותית.

הרכב הוא סובארו לגאסי 92', כרגע יש בה רדיו טייפ וארבע רמקולים (2 קדימה 2 אחורה),

לא מוגבל בתקציב (כמובן לא תקציב מופרז), כמו כן קיבלתי בקשה מהוריו, מאחר והרכב שלהם, שלא יהיה מותקן סאב.

אם צריך לתת עוד פרטים רק תגידו.

תודה לכל העוזרים

פורסם

אתה חייב לתת תקציב כל שהוא להסתמך עליו..!

בשבילך אולי מופרז 2000 שקל ובשביל מישהו מופרז זה גם 50000 שקל!

אפשר להציע לך רדיו דיסק ב5 אלף שקל וגם ב500 שקל וכ"ו...

פורסם

הבנתי אותך,

התקציב הוא עד 5,000, לא כולל התקנה ואזעקה,

אם צריך להוסיף אז לא בעיה, אבל לדעתי זה אפילו יותר מידי, כי אני לא הולך להשקיע בסאב וזה חוסך את העלות שלו ושל מגבר מונו בשבילו.

רדיו דיסק לא צריך להיות אחד מהמצועיים ביותר, אבל גם לא אחד ב 500 ש"ח,

בקיצור אני רוצה הצעות למוצרים טובים.

פורסם

אוקיי אז החלוקה שהייתי עושה היא כזאת:

רדיו דיסק קלריון/אלפיין/קנווד/פיוניר בסביבות 1500 שקל.

קומפוננט מורל דוטק בסביבות אלף שקל (אפשר לשדרג לטויטר MT-22 ההבדל יהיה מורגש! כ400 שקל)

מגבר 4 ערוצים מק אודיו Z4200/כל מגבר אחר שהוא לא מותג מדבקה - 1000-1500 שקל

רמקול 6X9 בשביל הבאס JBL/מורל פולס סביבות 450-600 שקל

אל תשכח שצריך גם סט חיווט להתקנת מגבר שזה עוד כ100 שקל פלוס התקנה שאמרת לא כלול בתקציב.

פורסם

תודה לך אל ההצעה,

עשיתי חיפוש קטן והרכבתי איזה סט, מה דעתך אל הסט הבא:

HU של קלריון, הדגם הוא דגם זול אבל איכותי, לדעתי זה יכול להספיק, אבל אשמח לדעה נוספת אליו.

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DB356&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172

בתור הקומפוננט חשבתי אל המוצר הזה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=BP2130&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

המגבר יהיה של MAC AUDIO

ורמקולים אחוריים של JBL.

פורסם

על הקומפוננטים של מאגנט אני לא אדבר כי לא שמעתי אותם.. אבל לדעתי אם כבר עדיף להשקיע את ה200 שקל ולהביא לו פולס.. אב לדעתי בגלל שלא יהיה סאב עדיף לך לקחת את הדוטק על גודל 6וחצי והם יתנו לו קצת בס מקדימה והJBL מעולים מאחורה כמו כן המורל פולס 6*9 שלהם יש באס עמוק ונעים..

הZ4200 יהיה מעולה בכל העניין.. פנל לדעתי עדיף את הP480 של פיוניר הם יותר טוים מקלריון בסדרות הבינוניות (לדעתי)

בכל מקרה שיהיה בהצלחה..

גיל אסרף.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אהלן חברה,

אל פי ההצעות שלכם אני יקנה קומפוננט מאחת בסדרות של מורל, בעקבות זה רציתי לדעת את ההבדלים שקיימים בגודל של הקומפוננטים, אני יודע שככל שיותר גדול כך עדיף אבל אשמח לדעת אל מה זה משפיע בדיוק, כלומר האם כתוצאה מגודל קטן יותר איכות הצליל תרד משמעותית או שלא יהיה הבדל רציני?

תודה.

• תוכן חדש...