Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא.

בניה מקצועית לדעתי שלא הרבה אנשים יכולים ליצור בכזה דיוק

זה נראה כאילו זה יצא מאיזה מפעל

החלום שלי זה לדעת לעבוד ככה ושתיהיה לי את הסבלנות שיש לך

מחכה לשמוע ולראות את זה באיזה מפגש

ושוב פעם

יצא עשר!!!

יום טוב

נדב

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מצטער שאני מתעלק פה על השירשור

יש לי דבר אחד שאני לא מבין

אחרי שיצרת את הבסיס לפוד, איך אתה מקבע אותו לדלת אחרי שאתה מסיים הכל?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

ראשית תודה רבה על התגובות שלכם, אבל אני זקוק גם לחוו"ד שליליות בכדי לשפר. מה לעשות שלא הכל יכול להיות מושלם.

לרומה, בנוגע לנפח 5 ליטר למידים. יצרתי קשר אם מהנדסי הקומפוננט הנ"ל בצרפת והם אלו שאישרו לי להשתמש בנפח הנ"ל! מיותר לציין גם כי הם המומחים בסט הספציפי.

פורסם

אחת מההתקנות האסטיות, מקצועיות ויפות שהועלו לפורום. באמת אתה עשית את זה? :wink:

רמקול שמנגן תדרי מיד בלבד לרוב לא צריך תיבת תהודה או יותר נכון צריך תיבת תהודה מאוד קטנה. יש הרבה רמקולים ביתיים שהמיד נמצא במין "צ'יימבר" (תיבה) משל עצמו בתוך הרמקול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא עשה את זה לבד לבד, אם עצבים של ברזל והרבה סבלנות יש לבחור, וכן הוא בדק עם המהנדסים בצרפת, מה שלא כל אחד היה מעיז ....

תתחדש ותהנה, ויאלה לכיוונים..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב!!! אם אתה כל כך מתעקש על ביקורת שלילית! אין בעיה!

מה אתה רוצה - עשית עבודה מאוד יפה!

מבחינת הגימור והצורה זה נראה ממש חלק ומותאם פיקס לדלת.

סתם ככה אם מביטים בפרוייקט שלך - אם מביטים ישירות על הדלת, רואים שזה שני פודים נפרדים, שני חלקים שביחד יוצרים משהו מאוד יפה.

הייתי מפרק את שני הפודים ומאחד אותם אחד עם השני בשתי שכבות דקות של פיבר ונותן להם מראה של פוד אחד ויחיד כשבמעשי זה שני נפחים שונים לגמרי - במילים אחרות כיסוי מלמעלה לקוסמטיקה בלבד.

אבל העבודה שלך יפהיפה, כל מה שאני יכול זה לתת לך עצה לפי הטעם האישי שלי, ביקורת שלילית - ממש לא מסוגל לתת לך - מצטער.

הלוואי שרמת הפיניש שלי היתה כמו שלך, לקח שלי שלושה מקצי שיפורים להגיע לרמה "סבירה" על הפודים שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מתחנן לקבל ביקורת אז עם כל ההשקעה הזו בבמה הקידמית הייתי משקיע יותר בטוויטרים,ולא פשוט משקיע אותם.

הייתי משקיע אותם רק אם שם בדיוק זה היה נשמע הכי טוב,וגם אז יחסית לכל הרמה הגבוהה של ההתקנה הייתי לפחות מתאים את הצבעים או מסתיר את הטוויטר מתחת לרשת או בונה שם משהו מסוגנן יותר.

זהו חוץ מזה,אבל זה רק בגלל שהתחננת וחיפשתי בקטנות

פורסם

בנוגע לטוויטרים יש סיכוי כי בנוסף אליהם אני אתקין גם זוג סופרימו.

עכשיו הסיבה שהתקנתי את הטוויטרים של פוקל כלפי מעלה היא, מכיוון שזה המיקום היחיד לפי דעתי שבו הטוויטרים נשמעים טוב. כאשר שמתי אותם על הקורות הם צרמו מאד. בנוסף זאת גם הייתה ההמלצה מיצרן הסט הנ"ל. יש לזכור כי הם צריכים להיות רחוקים מהאוזן במיוחד בגלל שהם TN 52!

בנוגע לצורת התקנתם, לפי דעתי הם נראים ונותנים מראה יותר יפה לדש בורד האפור ברכב. לכן גם לא היה טעם להחביא אותם מתחת לרשת או להתקינם על הקורות וממש לא על הדלתות.

תודה רבה על התגובות שלכם!!

פורסם
אחת מההתקנות האסטיות, מקצועיות ויפות שהועלו לפורום. באמת אתה עשית את זה? :wink:

רמקול שמנגן תדרי מיד בלבד לרוב לא צריך תיבת תהודה או יותר נכון צריך תיבת תהודה מאוד קטנה. יש הרבה רמקולים ביתיים שהמיד נמצא במין "צ'יימבר" (תיבה) משל עצמו בתוך הרמקול.

איתמר.

זה עוד לא ניגמר

איתמר... כן?

הוא שאל את מהנדסי הפוקל והם אישרו לו? או קי.

אבל אם אתה כבר מדבר על מיד ברמקול ביתי. אז מדובר פה ברמקול (אלמנט) 6.5 אינץ שזז חבל על זמן כש נותנים לו. ועוד משהו ה"מיד" הזה משמש כוופר בסט K2P.

דבר שני, שם (בביתי) עובדים בשיטה 2.5 WAY אם אתה יודע מה זה. אז במקרה כזה אני חושב שוופר חייב ליהיות בנפח. אם נידבר על רמקול ביתי של פוקל לדוגמה, דוגמה הכי טובה לא? אז שם הם עובדים כך ו הם זזים שניהם כימעט באותו תווך. רמקול שזז כמו וופר חייב נפח.

זה סט יחיד שעובד בשני השיטות גם רגילה 3 WAY ו גם כמו בבית 2.5WAY.

MJ01 כנראה הפעלתה את הסט בשיטה 3 WAY. אז אם תירצה להעביר את זה ל 2.5 WAY אתה לא תוכל.

אתמול הייתי בחנות והפעלתי רמקול של פוקל 2.5 WAY אם וופרים של פוליגלס אם נעביר את זה לעולם הרכב.

• תוכן חדש...