Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על המחמאה,לא ידעתי את זה אבל כיף לשמוע.

בקשר לטויטר,לפי דעתי כמה שהוא מנגן יותר תדרים ככה השמיעה צורמת יותר וכמה שהוא מנגן פחות ככה היא פחות-מן הגיון פשוט,ככה ניראה.

אבל כשהמיד מנגן יותר תדרים הוא נשמע הרבה יותר "פתוח",והתדרים שהכי מציקים לי לפחות בטויטר (איזור ה3K-6K) מתנגנים ע"י המיד שהוא בכלל לא צורם לי בתדרים האלו,והטוויטר מנגן רק את הגבוהים באמת,ונשמע הרבה יותר טוב כי הרבה יותר קל לו.

בקשר לפוקל אני לא יודע איך הוא מגיב לכיוון כזה אצלי הכיוון הוא עם מיד פוקאל וטויטר מורל אולי זה לא רלוונטי בשבילו.

בקשר למגבר,יש לי יום הולדת עוד חודשיים וחצי,חשבתי אם כבר חברי פורום,אז חברים קונים מתנות ליום הולדת וחשבתי אולי אפשר להתחיל את המנהג מהיום הולדת שלי....אני ישמח לקבל אחד כזה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב

ראשית כל תודה רבה על התגובות!

אבל אני מבקש דבר אחד. אני מאד מבקש ממי שאין לו ידע ונסיון אם הסט הספציפי הזה שלא יענה ויתן המלצות. זה ממש לא לעניין להגיד שהטוויטר צורם, מאיפה אתה יודע שהוא צורם לי? לדעתי אני דווקא מאד אוהב אותו, הרבה יותר מהMT22 שגם נמצא אצלי!

השרשור נועד לקבלת ייעוץ וחוו"ד על שלושה נושאים:

1. הבנייה בדלתות לקומפוננט FOCAL K3P.

2. חיתוכי הקומפוננט הנ"ל.

3. חוו"ד על השילוב בין הקומפוננט FOCAL K3P למגבר AUDISON VRX 6.420.

תודה.

פורסם

בוקר טוב

המגבר יחובר בטרי-אמפינג לסט קומפוננט ומגבר נוסף לסאב.

בגלל שיש לי רק שתי יציאות RCA מהHU לקומפוננט אני יחלק יציאה אחת בעזרת מפצל או באם יש אופציה אחרת במגבר כי עדיין לא יצא לי לראות אותו.

הHU הנוכחי הינו אלפיין 9853R

בעוד כשנה הHU יוחלף כנראה לקלריון http://www.clarion.com/us/en/products/2006/audio/source_unit/CD/DRZ9255/us-en-product-pf_1132912142959.html

פורסם

אכן כן, הוופרים יישבו על שני הערוצים של 85 וואט. המידים והטוויטרים יישבו על היותר חלשים של 75 וואט.

הHU אומנם נראה מגעיל אבל הוא הטופ שלהם וזה מה שאני דורש.

פורסם

באופן אישי - ולא ממה שאמרו לי וגם לא ממה שקראתי בפורום - משמיעה טהורה - הטוויטר הזה צורם לי...

מגבר שישה ערוצים של אודיוסון - אחחחחחחחחחחחחחח

אני חושב שאני מבלבל בינך לבין JMG (אני חושב שזה הכינוי)... עכשיו נפל האסימון :drinking::morning:

וולוו - חתיכת סלון, בטח האקוסטיקה יוצאת מן הכלל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם ראית את אמרגדון

סטיב בושמי האגדי....

Ahhhhhhhhhh russian american, all made in koriea

ואז "טראח" על לוח הבקרה והכל התחיל לעבוד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום רב.

ראשית - הבנייה נראית מקוצית ומותאמת לדלת בצורה מדהימה. כל הכבוד. הבנתי שהדלת לא נאטמה וחבל. סט כזה שהורכב מחייב אטימה מסיבית של הדלת כדי ל"הרגיש" אותו.

שנית, מגבר האודיסון שאתה רוצה הוא מעולה, אבל לדעתי חלש מידי בשביל האלמנטים שאתה עומד לחבר עליו. הוא יתן לוופרים רק 85W וזה לא מדגדג להם. וזה אני מדבר מניסיון של מה שהיה אצלי ברכב, ואחרי הרכישה החדשה זה השתפר לאין ערוך. אתה צריך מגבר שמוציא לפחות 110-120 וואט לערוץ.

במקרה שלך מאחר ויש לך סט של 3 חלקים שאתה רוצה לחבר בטרי אמפינג אז זה בעייתי יותר.

במידה וידך משגת מבחינה כספית, לך על 2 מגברים -

VRX4.300

VRX2.150

בהצלחה.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רנזי

בנוגע לאיטום כבר רשמתי כי החומר שוכב בבית ובסופ"ש אני מבצע איטום.

בנוגע למגבר אני לא מתכוון לפרט יותר מדי, אני יכול להגיד כי אני לא מסכים אם תענה שלך.

פורסם

קודם כל אני שמח לשמוע שאתה עושה איטום, פשוט לא עקבתי אחרי כל מה שאתה ואנשים אחרים רשמו כאן.

לגבי המגבר - אני רק הצעתי. אתה לא חייב להסכים. הרי בסופו של דבר אתה תקנה מה שאתה מוצא לנכון ומה שהכסף המצוי בידך יאפשר לך.

שיהיה בכל מקרה בהצלחה, ואני מאמין שבכל מקרה אתה תשמע מצויין.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

1. אני מאד מקווה כי ניתן לפרק את כל זה מהדלת בלי להשאיר עקבות.

2. מה זה המגבר הזה שכולכם כ"כ מתלהבים ממנו? אפשר לקבל הסבר על הסדרה הזאת ועל החברה בכללי.

• תוכן חדש...