Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי קצת אחורה בפורום וביצעתי חיפוש, והוצפתי על ידי המון אינפורמציה, אני מקווה שתוכלו לעזור ולמקד אותי.

אני רוצה להוסיף לרכב סאב ומגבר.

כרגע מותקן HU של אלפיין - 9827, ומקדימה קומפוננט של xtant (אשר קראתי בפורום את הויכוחים עליו, ואני מקווה לא לפתוח תיבת פנדורה). מאחורה ישנם רמקולים מקוריים של הרכב כרגע מנותקים.

התקציב למגבר + סאב + התקנה עומד על כ-3000 ש"ח.

מגבלה אחת היא גודל הסאב. הרכב הוא רנו קליאו ואני רוצה שישאר קצת תא מטען בסוף התהליך.

מגבלה נוספת היא רכיבים חדשים בלבד (צורכי מס).

שאלה נוספת - עד כמה רמקולים אחוריים יעשו הבדל בעומק הצליל? האם עדיף להתקין מאחור רמקולים בינוניים (תקציב של עד 600 ש"ח כולל הההתקנה), או לוותר לחלוטין על אחוריים כי רמקולים בתקציב הזה יפגעו בצליל ולא יוסיפו לו?

אשמח לעזרה

איירין

פורסם

אני מנחש כי מדובר בקליאו B:wink: (ראי חתימה)

אצלי בעבר היה מותקן סט של XTANT מקדימה.

ומאחור נחשי מה? XTANT 5.25 !

רק שאת המיד הושבתי במקום המקורי ואת הטוויטר העלתי לקורות האחוריות.

לגביי ההמלצה:

מגבר -לדעתי לייטניג אודיו דגם 400.4

סאב-קיקר קומפ 10" ייתן אחלה עבודה כנ"ל סרוין וגה דגם וי מקס 10".

לעוד עזרה בפרטי.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אין לך הגברה על הקומפוננט?

הסט הזה הוא סט מצויין , באמת לא כדאי שנכנס לזה.

אבל מומלץ להוסיף לו הגברה ראוייה.

אפשר לקנות מגבר ארבע ערוצים וסאב, [והמגבר יגביר גם את הקומפוננט שנמצא כבר ברכב] בתקציב הנתון.

את תא מטען הוא רצונך, הייתי ממליץ ללכת יותר לכיוון סאב 10" שכן הוא לא צורך תיבה מגודלת וגם מגבר 4 ערוצים בגישור יוכל להתאים לרוב הסאבים האלו מבחינת הספק.

יש גם סאבים 12" כמו Image dynamics ID12 שצורכים נפח מינימלי של תיבה לפעולה תקינה של הסאב, ועדיין יישמר התקציב ואפילו ישאר קצת עודף.

מנסיוני רוב הסאבים בגדלים 10" לא יצטרכו תיבה גדולה יותר מ 28 ליטר.

ומאיך שאני זוכר את התיבות בכמה וכמה רכבי קליאו שפגשתי נשאר די והותר מקום בתא מטען.

סוג הסאב\מגבר תלויים בך.

המלצה שלי היא לחפש מגבר 4 ערוצים שיגביר גם את הקומפוננט וגם את הסאב העתיד לבוא.

**עריכה

דודו עקף אותי תוך כתיבת ההודעה :) אבל הרעיון של שנינו זהה

בהצלחה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הסט שיש לך זהה למורל (ואם אני לא טועה מורל מייצרים אותו )

אם את לא אוהבת באס שמרעיד את האוטו ומחפשת באס מדוייק תנסי בזוקה יכול להיות אופציה מעניינת שלא צורכת יותר מידי הגברה .

מגבר תלכי על הJBL דיוטי אם יש לך מצב להביא אותו.

או המק אודיו Z

ואת נשארת עם עודף לאטימה בדלתות.וזה עדיף על סאונד אחורי (שתצתרכי להוסיף הגברה שיתן אפקט שישפר את הצליל ואת את כבר צריכה עוד מגבר וזה בלאגן )

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
הסט שיש לך זהה למורל (ואם אני לא טועה מורל מייצרים אותו )

מורל אכן מייצרים אותו.

אם את לא אוהבת באס שמרעיד את האוטו ומחפשת באס מדוייק תנסי בזוקה (סתם מתגלגל בבאגז..)יכול להיות אופציה מעניינת שלא צורכת יותר מידי הגברה .

מגבר תלכי על הJBL דיוטי אם יש לך מצב להביא אותו (הלייטניג עולה עליו הכל ק"מ).

או המק אודיו Z (מגבר נורא חלש)

ואת נשארת עם עודף לאטימה בדלתות.וזה עדיף על סאונד אחורי (שתצתרכי להוסיף הגברה שיתן אפקט שישפר את הצליל ואת את כבר צריכה עוד מגבר וזה בלאגן )

המלצה נוספת היא אוריון 4004.

מומלץ ביותר!

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...