פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 662 צפיות
סט קומפוננט קדמי הייתי ממליץ לך על מורל דוטק עם טוויטרים משודרגים ל - MT22. כ - 1400 ש"ח. סאב + תיבה אטומה הייתי ממליץ לך על הפניקס גולד אוקטן ZR עם 2 סלילים של 2 אוהם לכל סליל. כ - 1000 ש"ח. מגבר 4 ערוצים של MAC AUDIO דגם Z4200. כ - 1400 ש"ח. HU קורא MP3 עם 3 - 2 יציאות RCA למגברים, במחיר של כ - 1400 ש"ח ההמלצה שלי היא על מכשירים מתוצרת פיוניר, הם נותנים את התמורה הגבוהה ביותר במחיר הנ"ל. התקנה + חיווט כ - 800 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על סט אחר בתקציב של 6 אלף שקל.. תודה..מאור
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראשית חלקי המערכת: HU- פיוניר ישן (4X25) קומפוננט קדמי- מורל פולס עם טוויטרים של הייביריד. מגבר- רוקפורד 4004. הבעיה כדלקמן- במהלך נסיעה היום תוך האזנה למוזיקה,לא בפול ווליום, פתאום הפסיקו לעבוד 2 הטוויטרים בבת אחת. מהמידים של הקומפוננט יש מעט טרבל, אבל הטוויטרים עצמם לא עובדים, ומדי פעם נשמעים כמו זצים כאלה (רעש אלקטרוני,או יותר נכון הפרעה, כמו כשמשחקים במגעים של רמקולים, למשל). אין לי יותר מדי הבנה בכיול מערכות, מה שכן ידוע לי זה שבעת התקנת המערכת ביקשתי לכייל את המערכת יותר לכיוון איכות מאשר לעוצמה, כך שלא נראה לי שהטוויטרים נשרפו (בטח לא שניהם יחד). אשמח לעצות בפתרון הבעיה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי כרגע תיבה פתוחה שהגיע אם הסאב ואני לא יודע אם זה התיבה המותאמת לו.
הודעה אחרונה מאת עמי1, -
- 7 תגובות
- 921 צפיות
שלום רב... אני כבר זמן רב מחפש אופציות טובות לHU לרכב... יש לי כמה אופציות, רציתי שתעזרו לי לבחור את האחד הטוב ביותר... הכל באותו סכום +-... 1. Pioneer7650 2. Clarion646 3. Pioneer 750mp 4. Alpine 9830 5. Pionner premier 770 מה הקרטריונים? הכל... מה לדעתכם אתם הייתם לוקחים, זה הכל. תודה רבה, דעתכם חשובה לי
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כבר קיבלתי הצעת מחיר בעבר מאיזה בחור מהפורם ב400 שקל ,אבל הוא לא היה רציני . מישהו בבקשה יכול לשלוח לי בהודעה פרטית ,מקום לקנות את הטוויטרים . המחיר צריך ליהיות עד 400 שקל . תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי גולף 2004 הצורה הישנה ואני רוצה להתאים רדיו דיסק שישתלב יפה עם התאורה הסגולה כרגע יש לי BLANKPUT והוא משתלב ממש יפה עם האור הסגול... אז אני מחפש דגם של אלפיין שגם ישתלב יפה.. בקשר לתקציב... תציאו זה לא ממש משנה אני יביא את זה מארה"ב . אני חשבתי על הדגם הזה אבל אני לא יודע אך הוא בפעולה ... אם הוא מתאים Alpine CDA-9856 תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם, השבוע קניתי סיטרואן קסרה משומשת מודל 2002 הרכב שמור מאד ויש איתו בעיה אחת שנוגעת ברדיו דיסק המקורי . כידוע לכם הקסרה כמו ה 307 C3 ו C5 מצוידת ברדיו דיסק המכונה RD3 , ובאנטנה הממוקמת בחלקו האחורי של הגג . הבעיה במכשיר אצלי נוגעת בתיפקוד הרדיו שהוא פשוט עלוב. 1. עוצמת ואיכות השמע היא נמוכה גם כשהרכב עומד והקליטה טובה, וזה בניגוד לעוצמת ואיכות השמע כאשר מנוגן דיסק,עוצמת השמע היא בערך פי 4 יותר מזו של הרדיו שלא לדבר על האיכות . 2.איכות הקליטה היא נמוכה והיא מלווה ברעשי רקע בלתי ניסבלים. לדעתי האפשרויות העומדות הם אלו : 1.הבעיה היא בכל מכשירי ה RD3 וצריך פשוט להחליף ל HU לא מקורי . 2.הבעיה היא במכשיר שלי ,ואז הפתרון יכול להיות להזמין מכשיר כזה…
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קומפוננט לייטינג אודיו מדגם סטרייק רציתי לדעת חוות דעת של מישהו ששמע את הסט הנ"ל..
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
האם למישהו יש הערכה או אפילו מחיר מדויק לקומפוננט מסוג focal utopia-be? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת hananel, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני לא מחסידי מורל - אני יותר בכיוון של טויטרים בעלי כיפות מתכת ומידבאסים אגרסיביים אבל, כמות הת'רדים שנפתחו וכמות ההודעות בזמן האחרון בנוגע למחירי מוצרי מורל הם פשוט מגוכחים. סתם לידע כללי: דוטק (מהדגם החדש) - 400 דולר http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4759 הייבריד - 639 דולר http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4756 טמפו (הפולס החדש) - 240 דולר http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4765 המחירים המלאים: http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=page.display&page_id=14&mfg_account_ID=106 בקיצור, …
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 659 צפיות
שלום רב. ברשותי מערכת Clarion DXZ646MP. ברצוני לקנות 2 זוגות רמקולים ללא מגבר וללא סאבוופר. מידות: קדמיים : 4" אחוריים: 5.25" התקציב הינו כ1000-1500 שקל. אשמח להמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו שמע משהו על המגברים האלה ? או למישהו יש את המגבר הנ"ל ? אפשר לקבל ממכם (התותחים) חוות דעת עליו בהשוואה לקיקר KX850.4 תודה !!! נ.ב - זה טיפה דחוף כי עוד כמה ימים לא יתנו לי להחליף תקיקר ...
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
אני מתלבט אם לקנות את DEHP8MP Pioneer או שמשתלם לקנות דגם פחות טוב של פיוניר או חדיש פחות במחיר נמוך משמעותי.... האם זה מצדיק את המחיר היקר או האם יש מערכת שדומה לה בתכונות ובנתונים במחיר הרבה יותר זול? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BUZIDAN, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי מכשיר PIONEER 860MP . אני נתקל בבעיות השמעה בקבצים MP3 , חלק מהשירים קופץ וחלק לא , הבעיה לא בבולמי זעזועים כיוון שהדבר קורה לא בזמן נסיעה. ניסיתי להחליף דיסקים ....לא עזר החלפתי צורב.....לא עזר החלפתי תוכנה.....מNERO ל-NTI......לא עזר מה שמוזר שיש שירים שהוא משמיע טוב ללא כול בעיה ויש כאלה שלא!!! האם משהו נתקל בתופעה או יכול לייעץ ?? מלבד להניח שהמכשיר דפוק. תודה
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 1 תגובות
- 718 צפיות
דבר ראשון מצטער לרגע שכחתי מהחוקים וכתבתי אחים ושאלה דחופה. דבר שני בקשר לתשובה: המוכר אמר במפורש שהדגם הספציפי הזה (680mp) לא מכוון לשידורי רדיו בארץ. יכול להיות שזה בעיה במכשיר או שאני יכול לקחת לחברה ושהיא תתקן לי אותו?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 542 צפיות
אני רציתי לקנות את ה 680mp יענו הפרמייר. בחנות אמרו לי שהרדיו הזה לא הועבר לקליטת תחנות בישראל יענו אין לו תחנות זוגיות ולכן נאלצתי להתפשר על ה 580mp. בגלל זה יש לי בבקשה שתי שאלות חשובות כי מחר נאי הולך לקנות מערכת בגלל אילוצים כאלה ואחרים: 1.משהו יודע לתת לי חוות דעת על ה580? 2. האם זה באמת נכון שאי אפשר להעביר ת ה680 לקליטת שידורי רדיו כמו בארץ (תחנות זוגיות)? תודה מראש לכל מי שיענה אחים שלי זה באמת חשוב.
- 1 תגובות
- 862 צפיות
חברה מה ההבדל בין המערכתDEHP1Y Pioneer לביןDEHP8MP Pioneer ???? מה מומלץ מה עדיף והאם יש הבדל משמעותי לגביי בין שניהם? הבנתי שיש בעיה או משהו עם רדיו לא הבנתי את זה כל כך אם תוכל תסבירו בבקשה תודה
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם ברשותי ברדיו מהדגם הנ"ל. הבעיה שהוא קולט רק תדרים אי זוגיים ואני לא מוצא באתר של PIONEER הוראות איך לסדר את התדרים שיתאימו גם לארץ. אבקש את עזרתכם תודה מראש בועז
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
שלום ...יש לי מערכת של KDC4028 Kenwood כבר שנה באוטו עד עכשיו היה לי קומפוננט של פיוניר היו עובדים דיי סבבה והיה לי שתי רמקולים של שקל וחצי של וויאגר משהו על הפנים ...אני מחפש רמקולים שיתאימו טוב למערכת בתקציב של עד 500 שקל ככה ... תודה .. דודי
הודעה אחרונה מאת Dudix-, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר קניית הרכב ( גולף גנריישן 2001) אני רוצה להרכיב מערכת ופה אני צריך את עזרתכם... הבקשה שלי היא לקבל ממכם מפרט של חלקים שייספקו לי את השמיעה האיכותית ביותר שאפשר להוציא מקניית רכיבים ב 6 אלף שקל ורכיבים רק חדשים לא יד שניה.. המפרט : רדיו דיסק קומפוננט קידמי כולל טוייטרים מגבר או שני מגברים תלוי בדרישה של הרמקולים רמקולים אחוריים וסאב חיוט כמובן כל הצעה תתקבל בברכה מי שחושב שצריך להוסיף איזה פריט או להסיר אני ישמח לשמוע. מבחינתי אני עכשיו מקבל מפרט ואני ניגש איתו למתקין,בלי שהמתקין ישגע לי תשכל. תודה רבה רבה לכם מחכה להצעות.מאור
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 3 תגובות
- 731 צפיות
ככה.. יש לי מגבר ג'יביאל המפורסם וסאב קיקר קומפ סי..(2 יציאות של המגבר מגושרות לסאב) והעניין הוא שאני רוצה להחליף את הרמקולים הפשוטים (4 אינץ' מקדימה ) לשים קומפוננט מקדימה (פולו 96.. הקומפוננט יהיה 4' אינץ' בדשבורד...) ובנוסף 6X9 מאחורה.. הקומפוננט יהיה מוגבר עם המגבר.. וה6X9 מחובר ישירות לhu התקציב הכולל הוא עד 1200 מה אתם ממליצים אני בעקרון חשבתי על המוראל פלוס ו6X9 של מאגנט מה דעתכם? עצות לשיפור ויעול יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר שלי קנה לעצמו סאב זבל סיני של חברת SABA, הנה קישור: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2045123 אצלי ברכב עומד קיקר ES בתיבה מקורית שמחובר למגבר JBL העממי (75.4). חיברנו את הסאב שלו(SABA) במקום הסאב שלי והפעלנו... מה אני יכול להגיד, שפוט ניגן מצויין אין כמעט הבדל בין הקיקר שלי שעולה 900 שקל לSABA ה"מיסכן" הזה שעולה בסך הכל 300 שקל. ממש הפליאה אותי העובדה שבמכיר הנמוך פי 3 מהסאב שלי מקבלים את כמעט אותה תמורה. מה יש לכם להגיד על זה?
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1. איך זה מתחבר? 2. זה יכול להתחבר למגבר רגיל או אך ורק למונו? 3 כמה עולה? 4. איך עובד? 5. לאן מתחבר? אני מקווה שהבנתם שאני מתכוון לכפתור לשליטה על הסאב ... תודהההההה
הודעה אחרונה מאת focalist, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי שקנית תחלק האחרון של המערכת שלי הקומפוננט החלטתי לעזוב את תחום ה SPL לכיוון SQ אני צריך עזרה בבחירת סאב SQ נטו! (אני לא מבין בגרוש בזה) הרכיבים שקיימים הם: רדיו דיסק: Clarion DXZ955MC קומפוננט קדמי:Dynaudio System 220mkII (חייב לציין ששמעתי אותם בחנות בארה"ב פשוט מדהימים למרות שאני לא מכיר תחברה). קומפוננט אחורי: DOTECH MKII6 משודרג בטוויטר כמובן . מגבר 4 ערוצים: Hifonics XX-Olympus יש לי מגבר 4 ערוצים של פיניקס גולד דגם X200.4 Xenon השאלה איזה מגבר עדיף בהרמת 2 הקומפוננטים?. מגבר מונו :Soundstream PCA1500D גם הוא חדש . אלה הנתונים של המונו: RMS Power Ratings: 800 Watts x 1 Channel @ 4 Ohms 1100 Watts x 1 Channel @ 2 Ohms 1500 …
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
חיבור חוטי RCA
מאת Dome-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברדיו דיסק יש יציאה למגבר בצבע אדום ולבן אם אני מחבר ברדיו את ה-RCA לפי הצבעים אבל במגבר אני הופך אותם (לבן לאדום ואדום ללבן) איך זה מתבטא במוזיקה שמתנגנת ?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אלמנט "15 לא משהוא היסטרי בהספק, הערכה סביב ה 120-150W RMS , לא ניתן לדעת בוודאות, הרמקול דיי ישן. אני רצה לבנות לו תיבה , המלצות על הנפח , מידות , חומרי בנייה, צורה...וכו ? ? ? אפשרות 1: אני רוצה להתאים לו מגבר פשוט, לא משהוא יקר מדי, לא רוצה להשקיע יותר מדי, משהוא בסיסי בהחלט. על מה אתם ממליצים ? מחירים ? משומש ? אפשרות 2: מגבר בשביל ה SUB וגם בשביל זוג אחוריים 6X9, ושוב הכוונה למשהוא סולידי פשוט, על מה אתם ממליצים ? מחירים ? משומש ? אגב, איפה "חותכים" תדרים ל SUB ? איפה נמצא ה CROSSOVER שלו ? תודה לכל העונים.
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר קניית הרכב ( גולף גנריישן 2001) אני רוצה להרכיב מערכת ופה אני צריך את עזרתכם... הבקשה שלי היא לקבל ממכם מפרט של חלקים שייספקו לי את השמיעה האיכותית ביותר שאפשר להוציא מקניית רכיבים ב 6 אלף שקל ורכיבים רק חדשים לא יד שניה.. המפרט : רדיו דיסק קומפוננט קידמי כולל טוייטרים מגבר או שני מגברים תלוי בדרישה של הרמקולים רמקולים אחוריים וסאב חיוט כמובן כל הצעה תתקבל בברכה מי שחושב שצריך להוסיף איזה פריט או להסיר אני ישמח לשמוע. מבחינתי אני עכשיו מקבל מפרט ואני ניגש איתו למתקין,בלי שהמתקין ישגע לי תשכל. תודה רבה רבה לכם מחכה להצעות.מאור **נכון, פה זה המקום, אבל לא הכותרת.**
הודעה אחרונה מאת -מאור-, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות HU פיוניר פרמייר 750 ,איפה באזור ראשל"צ ניתן למצוא ומה מחירו בערך?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
כן כתבתי נכון הרעשים מורגשים רק כשהמזגן דולק, אבל רק אחרי שחיברתי מגבר וסאב הם הופיעו ורק כשהם דולקים. שיחקתי עם המינוס של המגבר אבל זה לא עזר, האם יש גם למזגן מינוס שצריך לוודא שמחובר טוב ואם כן איפה?
הודעה אחרונה מאת צ'ומפי, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב ברצוני לדעת האם בשביל להחליף כבלי אר סי אי כדאי להוציא את הפיוז המרכזי או שפשוט אפשר להשאיר את האוטו כבוי?
הודעה אחרונה מאת Raz323F,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,294 אורחים (הצג רשימה מלאה)