Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קניית הרכב ( גולף גנריישן 2001) אני רוצה להרכיב מערכת ופה אני צריך את עזרתכם...

הבקשה שלי היא לקבל ממכם מפרט של חלקים שייספקו לי את השמיעה האיכותית ביותר שאפשר להוציא מקניית רכיבים ב 6 אלף שקל ורכיבים רק חדשים לא יד שניה..

המפרט :

רדיו דיסק

קומפוננט קידמי כולל טוייטרים

מגבר או שני מגברים תלוי בדרישה של הרמקולים

רמקולים אחוריים

וסאב

חיוט כמובן

כל הצעה תתקבל בברכה מי שחושב שצריך להוסיף איזה פריט או להסיר אני ישמח לשמוע.

מבחינתי אני עכשיו מקבל מפרט ואני ניגש איתו למתקין,בלי שהמתקין ישגע לי תשכל.

תודה רבה רבה לכם

מחכה להצעות.מאור

only - golf

פורסם

מאור,

1. האם התקציב הנ"ל כולל גם את ההתקנה?

2. האם אתה מחפש המלצות למערכת SQ? או מערכת SPL?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מאור,

ההמלצה שאני אמליץ לך כאן היא המלצה אישית שלי. במיוחד לגבי רמקולים אני אמליץ לך לשמוע ליפני הקניה ולהחליט לבד מה הכי מתאים לאוזן שלך.

סט קומפוננט קדמי הייתי ממליץ לך על מורל דוטק עם טוויטרים משודרגים ל - MT22. כ - 1400 ש"ח.

סאב + תיבה אטומה הייתי ממליץ לך על הפניקס גולד אוקטן ZR עם 2 סלילים של 2 אוהם לכל סליל. כ - 1000 ש"ח.

מגבר 4 ערוצים של MAC AUDIO דגם Z4200. כ - 1400 ש"ח.

HU קורא MP3 עם 3 - 2 יציאות RCA למגברים, במחיר של כ - 1400 ש"ח ההמלצה שלי היא על מכשירים מתוצרת פיוניר, הם נותנים את התמורה הגבוהה ביותר במחיר הנ"ל.

התקנה + חיווט כ - 800 ש"ח.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה גבר...

האם יש עוד הצעות אנשים?

אני ישמח לשמוע

ומישהו מכיר את החנות בחיפה אוטוS ? שמעתי שהם מוכרים רכיבים לא יקר..

only - golf

פורסם

אז ככה גם אני הייתי ממליץ על מפרט די דומה לשל שליו , רק מגבר ישנם עוד אפשרויות : אוריאון 4004 , גי בי אל GTO וכו ...

לגבי HU , פיוניר סידרה 7 \ 8 יד שניה , או 4800 \ 5800 חדשים .

• תוכן חדש...