Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה תגובה של ילד....

אני שואל בישביל הפורום שאנשים יבצעו קנייה נורמלית....טוב אם אתה עונה ככה אז אמת שיהיה יום טוב..

פורסם

אכן מחיר של 280 ש"ח ל MT22 לעובדי המפעל,כנראה שלאותו הבחור יש חבר,חברה,אמא,אבא בקיצור לא יודע מי אבל מישהו שעובד במפעל וזהו המחיר של 280 ש"ח לעובדי המפעל של מורל,בגלל זה המחיר הוא מחיר חד פעמי ולא ניתן לקנייה בקבוצה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תראה אני ניסתי לפני שבועיים בערך להביא למי שרוצה מהפורום טוויטרים, דיברתי עם bub על מנת לדעת כמה אנשים צריכים את טוויטרים מהפורום כדאי לדעת על כמה לדבר עם אותו בחור שמכר לי את הטוויטרים

שאני באמת לא מכיר אותו וזה פעם ראשונה שראיתי אותו - בגלל זה גם שאלתי את מי שפתח את התרד אם הוא ניסה אצל מורל.

בכל מקרה, דיברתי איתו על מכירה קבוצתית זה היה אמור להיות בין 5 ל - 10 טוויטרים

הוא אמר לי שזה לא אפשרי הוא לא הסביר הוא הרחיב במילים.

Eddy

הגבתי איך שהגבתי, ואת ההסבר הזה לא רציתי לתת רק בגלל התגובה שלך !

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
למה איי אפשר לארגן קנייה קבוצתית בטח שאפשר
לא אצלי דברים כאלה !
פורסם
תראה אני ניסתי לפני שבועיים בערך להביא למי שרוצה מהפורום טוויטרים, דיברתי עם bub על מנת לדעת כמה אנשים צריכים את טוויטרים מהפורום כדאי לדעת על כמה לדבר עם אותו בחור שמכר לי את הטוויטרים

שאני באמת לא מכיר אותו וזה פעם ראשונה שראיתי אותו - בגלל זה גם שאלתי את מי שפתח את התרד אם הוא ניסה אצל מורל.

בכל מקרה, דיברתי איתו על מכירה קבוצתית זה היה אמור להיות בין 5 ל - 10 טוויטרים

הוא אמר לי שזה לא אפשרי הוא לא הסביר הוא הרחיב במילים.

אז אני מכיר טוב את BUB ואני נתתי לך בערך את ההסבר שלו.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש לי מאיפה לקנות פריטים של מורל בזול.

מי שמעוניין ברכישת חלקים של מורל מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם דגם הפריט ואני מחר אעשה בירור לגבי המחיר.

עידן.

למען הסר ספק הכל חדש ולא גנוב או משהו כזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...