פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, חבר שלי החליף את ה-HU שהיה לו (סתם HU מעפן של Lenco) לפיוניר 580 פרימייר (משו כזה), מקדימה היו לו רמקולים 4" שבאו עם הרכב וברגע שהוא החליף HU הרמקולים נתנו יותר (כנראה קיבלו יותר RMS מה-HU), השאלה היא איזה רמקול\קומפוננט (עדיפות לקומפוננט) איכותי 4" אפשר לחבר במקום מה שקיים שיעבוד דרך ההגברה של ה-HU עד שיקנה מגבר שיתן להם יותר RMS-ים מכובדים שיפעילו אותו יותר איכותי בעתיד. כמו שרשום בכותרת הרכב הוא פולו 16V, מקדימה יש אפשרות ל4" בלבד בשביל להכניס רמקול יותר גדול צריך לעשות בניה או משהו והחבר לא מעוניין בשלב זה נ.ב הסתכלתי על הרמקולים הקיימים ורשום מאחורה "פיוניר",הרמקולים נתנו יותר צלילים אבל בכל מקרה זה לא איכותי תודה ויום טוב, חנן
הודעה אחרונה מאת OmRi_PoLo_16V, -
- 0 תגובות
- 628 צפיות
שלום לכל התותחים, אני נמצא בשלבי בניה והתקנה מתקדמים של המערכת שלי. פגשתי אדם במפגש בנשר לפני כחצי שנה. הוא עזר לי מאוד בעצות לגבי הבניות של הפודים. המספר שלו נמחק מזכרון הפלאפון שלי ואני זקוק לו בהמשך הבניה. קוראים לו יאריק והוא מאזור חיפה ונוסע בפאסאט סתיישן שנת 90+ לפי מה שידוע לי הוא זכה לא מזמן בתחרות EMMA. אם ידוע לכם מספר הפלאפון שלו אנה כיתבו לי בפרטי, תודה.
הודעה אחרונה מאת Borka, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות סאב וופר וקצת הסתבכתי בחיפושים אחר הסאב שיתאים לי מה שאני מחפש זה עוצמה (ושהאיכות לא תהיה גרועה) נכנסתי לזאפ וראיתי שסאבים של פיוניר שמפיקים 400 rms עולים פחות מסאבים של חברות אחרות שמפיקים פחות (לדוגמא הcvr) ולאחר חיפוש הבנתי שהcvr ממש לא ברמה של הפיוניר ?... אשמח לקבל הסבר על איך המחיר נקבע ומה הסיבות, ואולי המלצה לסאב חזק במחיר של עד 800 ש"ח (יד שניה גם בסדר) תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חיברתי רדיו דיסק חדש 770MP לרכב, וחיברתי גם 2 RCA למגבר Z4100 מאק, ו-2 חוטים לרמקולים אחוריים כאשר הרכב לא מונע שומעים מעולה כאשר הוא מונע שומעים זימזום מוזר ברמקולים הקידמיים וכאשר לוחצים על הגז הזימזום גובר "כאילו" הוא מחובר לגז... לא מצאתי את הבעיה אנא עיזרו לי! כאשר אני מנתק את הRCA של הסאב אני שומע מצויין ברמקולים הקידמיים הציפצוף הוא רק בהם. מה יכולה להיות הבעיה?!?!?!?! לפני זה שמעו מעולה ורק אחרי שהעברתי את הRCA דרך הפאנלים של הרכב זה קרה, ניתקתי הכל ואין שינוי לא פצעתי שום חוט ולא פגעתי בכלום... מה לעשות!?! עוד בעיה יש לי אנטנה חשמלית שאמורה להעלות ולרדת כאשר עוברים מצבים ברדיו דיסק בין סידי לרדיו אבל היא לא זזה לפני שהחלפתי רדיו דיסק היא עלתה וירדה ועכשי…
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
pioneer 9650
מאת shaigti- 1 תגובות
- 922 צפיות
אני מעוניין לקנות מכשיר זה הציעו לי אותו במחיר של 2350 המכשיר במצב חדש היה בתצןגה נמכר עם שנה אחריות של גריז מערכות בראשון אודה לכם את תתנו את דעתכם האם זו קניה משתלמת או להפך... תודה לכול העוזרים והמתעניינים נ.ב צריך להחזיר תשובה היום בערב...
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסאב הוא Image Dynamics ID10 V.3 D2 הורדתי דף מידע עבור תיבה לסאב מאתר היצרן. אבל המידות לא מוכרות לי בכלל... מישהו יכול לתרגם לי את המידה לנפחים של ליטרים וכאלה? או לתת לי אולי לינק לאתר שנותן מידע יותר ברור? תודה מראש. נ.ב. התיבה שאני מתכנן לבנות תהייה תיבה אטומה.
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתלבט בין שני סאבים קיקר CVR כולל תיבה ב- 850 שקל או פוקאל שהוא 250 RMS וכנראה הדגם הוא V1 כולל תיבה ב- 800 שקל אני מתלבט גם לגבי מונו מתאים: לייטנינג אודיו: 250 RMS ב- 4 אוהם ב- 1000 שקל 150 או 125 RMS ב- 4 אוהם ב- 600 שקל אני יכול לקנות גם רוקפורד 3001 ב- 1200 שקל שנותן 400 RMS ב- 2 אוהם אחרי בדיקה אבל הוא נראה לי טיפה מעל לתקציב, אני רואה בו אפשרות אחרונה הפוקאל לא יורד ל- 2 אוהם והקיקר כן ככה שאני בכלל בהתלבטויות.......... אה ושכחתי לציין, הכל חדש, אין פה יד שניה או משהו כזה
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 705 צפיות
מישהו אולי יודע איזה רמקולים ומערכת יש בוולו S80, לצורך העניין הדגם הוא ה T6 אם זה משנה שנת 2001, תודה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! אני מחפש לקנות מערכת בתקציב של כ2500 3000 k מבקש את עזרתכם ורוצה לדעת איפה ניתן להתקין באזור המרכז, על איזה מערכות אתם ממליצים לי? אני ממש לא מבין בכל התחום הזה, לכן אני רוצה את עזרתכם ואני רוצה להתקין מערכת אחת וטובה, שתספיק לי להרבה זמן(וכמובן שתעשה הרבה רעש ) האוטו שבו אני הולך להתקין את המערכת הוא אימפרזה שנת 2004. עם יש פרטים חשובים שלא פירטתי מצטער, אנא שאלו אותי ואני אענה. נ.ב. ברכב מותקנים כבר 4 רמקולים שתיים מאחורה ושתיים מקדימה, ורדיו דיסק של סוני 100 וואט שגם אותו אני מעוניין להחליף
הודעה אחרונה מאת asafdSTi, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי כידוע דגמי פיוניר האמריקאיים לא קולטים תחנות בארץ לכן נעשה. כל מי שמביא את הסוג הזה של הרדיו דיסקים מצא פיתרון לעיניין ומה שעושים זה "כיול" זה אומר מחליפים את הג`וק האלקטרוני במכשיר בטיונר אשר קולט תחנות זוגיות שמתאימות לארץ. האם יש דרך אחרת בלי החלפת גוק אלקטרוני או האם החלפה כזו מהווה סיכון למכשיר ? תודה רבה רבה רבה.....
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, שני המגברים הבאים מעניינים אותי הראשון הוא של אלפיין http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3730 70 RMS כפול 4 ב4 אוהם עם אחוז עיוות קטן מ1 אחוז (לפי מה שכתוב בחלק מהאתרים האחרים) והשני הוא מגבר פשוט יחסית של זאפקו שהוא 50 כפול 4 ב 4 אוהם.... http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=594 אם הייתם צריכים לבחור באחד משניהם? במי היתם בוחרים ולמה? ואחרי שתענו על השאלה הזאת - אם יש לכם המלצות טובות יותר עד סכום של 250 דולר (התקציב גם יכול להיות גדול יותר ויש דברים לא רעים בכלל עד 350 דולר - אבל השאלה שלי בנויה לתקציב של 250) במה הייתם בוחר…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כדי לי להחליף את ה6X9 בסט שיכנס לדלתות האחוריות? (5.25) השבוע אני מחליף את הפולס 6.5 מקדימה בXETEC XIRCUIT, וחשבתי אולי כבר לשים סט גם מאחורה. כדי בכלל? ואם כן על איזה סט לא יקר שלא יעליב את הנוסעים מאחורה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת optisub, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מבקש חוו"ד על המגבר Brax X 2400.2. תודה Cont. power rating at 4 Ohm p. channel: 4 x 135 Watt Cont. power rating at 2 Ohm p. channel: 4x 235 Watt Cont. power bridged into a 4 Ohm load: 2 x 470 Watt Total harmonic distortion (THD): Signal to noise ratio: > 110 dB Dampings factor at 4 Ohm: > 400 Frequency range 20 Hz -20 kHz: TIM Distortion: Input sensitivity: 300 mV - 7,5 V External Fuse: 100 A Input impedance: 10 kOhm Dimensions (H x W x D) in mm: 53 x 238 x 473 Weight netto: 8,2 kg fitted with High-End Burr Brown ICs for the best sound performance solid stainless steel name plate with individual lasered serial numb…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
בעקבות שדרוג חיצוני ופנימי שאני מעביר לרכב, אני חושב עכשיו על הצעד הבא- שידרוג המערכת, רדיו דיסק קורא צרובים\אמ.פי3+ זוג רמקולים קדמיים. ויש לי שאלה, מה עדיף מבחינת האיכות, איך כדאי לחלק את התקציב הדל של 800 שקל לא כולל הרכבה? כי ב500 שקל אפשר לקנות זוג רמקולים טובים של מורל\רוקפורד אבל מקור ג'נרי ב300 שקל. וב 600 שקל אפשר לקנות מקור נחמד של פיוניר לדוגמה אבל רמקולים של קנווד ב 200 שקל. היתי מחלק בחצי חצי, אבל ב400 שקל למקור הוא בכל מקרה יהיה ג'נרי (נכון?) אז עדיף לחסוך ולהוסיף לרמקולים. מצד שני כואב לי לקנות מקור ג'נרי, יותר בגלל איכות ההרכבה, הנדסת אנוש, מראה, התמודדות עם קפיצות ולא בגלל האיכות, במכשירים כאלה יש יותר מדי מקום לבעיות X: …
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 971 צפיות
שלום.. . אני עומד לקנות ב-1300 שקל את המגבר המצויין בכותרת... רציתי לדעת אם הוא יפעל טוב עם: 1. מורל פולס 6.5 2. מורל מילניום 6X9 3. סאב Rockford Punch 400Rms http://www.allmall.co.il/Product.asp?Pid=287&Cat2Cat1ID=7421&Cat2ID=10126 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Giladiator, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעבר התעניינתי בעיניין קומפוננט אך לא כול החלקים היו ברשותי כרגע נישאר לקנות רק את הקומפוננט החלקים שנקנו H.U - DXZ855MP סאב L7 מונו Hifonics NX750D מגבר ג'י בי אל המפורסם 6X9 jbl cs3196 כול הרכיבים נקנו בחו"ל איזה קומפוננט ישתלב עם הסט אף הנ"ל כמו כן הקומפוננט יקנה בארה"ב התקציב 150 דולר -/+ תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דבר ראשון היום קניתי מערכת חדשה שהמחיר שלה יצא בערך 4 אלף שקל. הפאנל שקניתי זה pioneer 580 mp. בהתחלה חשבתי שהפאנל הזה מכוער עד שראיתי אותו באוטו שלי הוא פשוט מדהים והוא גם טוב בצורה מטורפת. כל הרמקולים בדלתות כולל הטוויטרים הם של מורל של גרסת PULSE הסאב שך פיוניר והמגבר לסאב בלבד הוא PLATINUM AUDIO שלא שמעתי על החברה הזאת יותר מידי עד שקניתי את המגבר. אני חייב לומר שאפילו שלא קניתי דברים חזקים במיוחד שומעים באמת באמת באמת בן זונה ובאיכות מטורפת אין הפרעות הסאב מצויין אפילו שהוא רק 150 RMS ואין לי מגבר לרמקולים אבל הם פועלים כל כך חזק שאני לא מסוגל כבר לשמוע יותר חזק. בכל מקרה באמת שהמערכת הזאת מצויינת לכל מי שמחםש את אחד החלקים. ממליץ בחום במיוחד ל סדרת PULSE ש…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
יש לי XETEC VECTOR שתי ערוצים 75X2 , אני קונה השבוע את הסט XETEC XIRCUIT 6.5 האם המגבר יעבוד טוב עם הסט? או שכדי לי להפעיל את הסט עם הP4004 שלי?
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, לאחרונה רכשתי HU של קלריון ה-HXD2, מגבר HELIX B4 אני מתחבט באשר לסט קומפוננט, הבעייה שלא ניתן להתרשם באמת משמיעה עד אשר מתקינים אצלך ברכב. מנסים למכור לי MBQUART סדרה פרימיום, כמו כן ממליצים על PHASE כנראה ה-CFS165, אגב הסאב שלי הוא של PHASE. העדפה שלי היא לסאונד אמריקאי (נוטה לצלילים עגולים ועמוקים) ופחות לאנגלי (שהוא נוטה לצלילים גבוהים חדים), במערכת הביתית שלי היו לי רמקולים של AR (שהכי אהבתי) ניסיתי B&W שלא אהבתי וכיום יש לי PARADIME תודה לכל המשיבים, אבי
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי כרגע במאזדה לנטיס מערכת כזאת: HU פיוניר 4850 במה קדמית: קומפוננט מורל פולס 6.5 שמוגבר על ידי מגבר 2 יציאות BOSS במה אחורית: רמקולים מורל פולס 6*9 שמוגברים על ידי הרדיו דיסק וסאב קיקר CVR 10 אינטץ' שמוגבר על ידי מגבר מונו JBL. עכשיו אני מעוניין להחליף את המגבר 2 יציאות במגבר 4 יציאות ומההמלצות שקראתי בפורום אני מעוניין לקנות את המגבר JBL 75.4 . הלכתי לשתי חנויות באיזור הקריות וקיבלתי את ההצעות הבאות: בראשונה (שאצלה עשיתי עד היום את כל ההתקנות) המגבר ג'יי בי אל ב1800 ש"ח וקבל 2.0 (לא זוכר את המילה שהוא אמר לי משהו עם F ) ב1200 ש"ח של חברת ALMANI ואם אני רוצה להוסיף 250 ש"ח אני יקבל כבלים 4 גייג', חוץ מזה אני נותן לו את המגבר בוס שלי ומקבל זיכ…
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה היא כזאת.. שלב לפני קניית מגבר נוסף וקרוס חיצוני אני רוצה לחבר את סט הדוטק שלי בבי אמפינג עם קרוס פסיבי בשביל שתהיה אפשרות להשתמש בטיים קורקשן ולווסת ווליומים על הוופר וטוויטר בנפרד. את הטוויטר אני אגביר בעזרת הHU בנתיים ואחבר אותו לערוץ אחר כמובן. חשבתי לחפש איזה קרוס פסיבי שנותן אפשרות בי-אמפינג. הבעיה היא שהקרוס של ההייבריד, למשל חתוך ב1.8K שזה המינימום של הטווח תדירויות שהטוויטר נותן אז כנראה זה לא המקום הטוב לחתוך אותו. הקרוס של הדוטק חותך ב3.2K יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות?
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
-
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום. לאחורנה קניתי רכב, אופל קורסה 02 ואני מעוניינת להתקין בו מערכת שמע. הציעו לי מצד אחד עם הפולס של מורל עם טוויטרים mt 22 ב700 ש"ח ומצד שני על הדוטק של מורל, עם טוויטרים mt22 ב1400 ש"ח. מה עדיף? אני אוהבת לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה אבל אני מעדיפה לשלם פחות. עם אני לוקחת את הדוטק, אני צריכה גם רמקולים אחוריים? איזה עדיף? איזה מערכת אני צריכה כד שתחזיק את הרמקולים האלה ואיזה מגבר. אהיה אסירת תודה על כל מידע וייעוץ. אגב, כמה אמורה לעלות התקנה של רמקולים, מערכת ומגבר? תודה רבה angel_dust
הודעה אחרונה מאת angel_dust, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אני יכול להגביר סאב ע"י שני ערוצים ? השאלה מאוד כללית ואשמח אם תעמדו על המקרים השונים, הגברה של דאבל סאב, הגברה של סאב עם 2 סלילים, הגברה ע"י שנו ערוצים מאותו מגבר, הגברה של שני גישורים או הגברה של שני מגברי מונו. זה חשוב לי כי אני רוצה להביא סאב חזק ואין לי כסף לקנות מונו חזק, וחשבתי אולי להשאיר את הגישור שהוא מקבל ולהוסיף על זה עוד מונו בינוני תודה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 5 תגובות
- 992 צפיות
אני רוצה לחבר זמנית 4 רמקולים ל 2 יציאות אחריות זמנית אני יודע שזה לא רצוי זמני בלבד האלמנטים הם סט 6על9 100רמס אינפיניטי ו סט 6.5 90רמס אינפיניטי.. אני מחבר אותם פלוס למינוס מאלמנט לאלמנט כל צד בנפרד שמאלי וימיני.. ו ה פלוס והמינוס שנותרו לערוץ במגבר האם הוא ירים אותם זה אמור לרדת ל 2אום תקנו אותי...
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
אקוסטיקה ברכב
מאת Dome-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר שלי קנה 306 שנת 2001 4 דלתות והעביר את כל המערכת שהייתה לו (סאב מגבר ורמקולים) בהונדה האצ'בק 94 הבעיה שעכשיו את הסאב לא שומעים בכלל בתדרים נמוכים גם אחרי כיוון מחדש מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
שאלה בקשר לאומים
מאת Dome-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 690 צפיות
אם מגבר יודע לעבוד ב-4 אום וב-2 אום ואני נותן לו לעבוד ב-2.5 אום מה יקרה ? הוא יעבוד בהספק של 2 אום ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לנו גולף 2001, רציתי לדעת איזה קומפוננט קיים באוטו? ואם אפשר נתונים עליו. מה היא המידה הגדולה ביותר שניתן להכניס בדלת ללא בניות? השמיעה באוטו ממש טובה, לפי מה שהבנתי האוטו אקוסטי מאוד. לפני כמה ימים התקנתי HU 580 פרימייר שעלה 1200 שקל עם אחריות ל-3 שנים (ד"א איך המחיר?) תודה מראש, ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 975 צפיות
אני בקרוב (עוד יומיים - 29.8 ) הולך להתקין את שתי מגברים שבחתימה, הבן אדם שאני הולך להתקין אצלו מאוד מאוד מתעקש שאני אשים קבל ואומר שזה מאוד מומלץ בשביל מערכת החשמל והסאב ומה לא... אני עשיתי חיפשו ועברתי על הFAQ אבל לא מצאתי תשובה מספיק ברורה מתי צריך לשים קבל. האוטו שעליו הכל יותקן זה רנו מגאן 4 דלתות בן חודש. האוטו חדש ואני לא בטוח שהדבר באמת נדרש. עד כמה שהבנתי צריך קבל אם יש הבהובי אורות וכדומה, באוטו חדש לא נראה לי זה יקרה, נכון? גם קראתי היכנשהו שצריך מערכת חזקה בשביל שיהיה צורך בקבל, כלומר הספק כללי של 700-800 רמס או משהו כזה... אני צריך קצת סדר בבלאגן!! תודה מראש לכל העונים! אלכס.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
שלום אני מחפש מתקין מתמחה בהחלפת HU מקורי, באזור חולון, ראשל"צ, בת-ים מדובר על סיאט לאון 2002 תודה.
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום! בזמנו כשעשיתי את הפרוייקט של בניית פודים לרכב שלי וכשפירסמתי תמונות http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=51347 אז היו כמה אנשים ששמו לב שיש בתמונה עוד זוג של מסגרות פודים אשר היו בשלבי ההתחלה ואני הבטחתי להם לתת כמה תמונות של אותם הפודים בסיום העבודה,אז הנה חבר שלי סיים את הבנייה שלהם והנה כמה תמונות מההתקנה.
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,448 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- לירון .ה.
- רועי5
- flytomars
- Liquidator
- yor2
- Jack457
- גולדן191
- zvit
- yoav911gt2
- Cerebral Cortex
- לומד לתקן