פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאחר שקראתי איך מכוונים את הגיין של המגבר באתר אוטוסאונד הבנתי שהדרך הטובה ביותר היא באמצעות אוסילוסקופ. אני לא רציתי לשלם כסף על כיוון מערכת מכייון שהיא לא שווה את זה, אז החלטתי לכוון אותה בעצמי עם אוסילוסקופ. הכל טוב ויפה ובאמת חל שיפור באיכות. אבל עניין אותי כמה באמת לוקחים על דבר כזה בחנויות. הייתי בכל מיני חנויות ושאלתי והתברר לי שהם מכוונים לפי השמיעה ולא עם אוסילוסקופ. אפילו היה מוכר אחד ששאלתי אותו איך הם מכוונים והוא אמר לי "אני כבר 20 שנה בעסק האזניים שלי יותר טובות מכל מכשיר" ובלי בושה הוא לוקח על זה 220 ש"ח! בכל מקרה עדיין לא נתקלתי בחנות בירושלים שמכוונים את המערת עם אוסילוסקופ. יש לי כמה שאלות לחברי הפורום: איך אתם כיונתם את המערכת? יש באמת מקומות …
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
יש לי רדיו דיסק 580 של פיוניר. היום הייתי בחנות אודיו.. לא בזאת שקניתי הלכתי עם חבר להתקין איזה מערכת שהוא קנה משמה. בעל החנות אמר לי שכל דגם של פיוניר בארץ שאין לו 50 בסוף (לדוגמא יש את ה5800 ואת ה5850) מה שמתבטא בכך שהוא מיובא מהיבואן הבלעדי ומקבל עליו אחריות מהיבואן הבלעדי עושים לאותו הדגם (בלי ה50 בסוף) ריפרבישינג , כלומר מחליפים לו כמה חלקים בפנים שעושים את הרדיו דיסק יותר זול. מישהו יודע אם זה באמת נכון או שהוא סתם חירטט?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך עזרה קטנה בבחירת מגבר.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 הציעו לי לקחת במקום ה XTA720 את המגבר השני מה שטוב בו זה שהוא קטן יותר במידות שלו.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 20 אינצ' לעומת 25 אינצ'.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 השאלה היא מה עדיף מבחינת נתונים? 680ארטיאיי האחוז עיוות שלו קטן יותר והוא נותן יותר ארמס בגישור אם אני יחבר מתישהו סאב אבל 720 מוציא יותר ארמס לערוץ בלינק אפשר לראות השוואה בין שתי הדגמים תעזרו לי בבקשה לבחור איזה מהם לקחת? http://img485.imageshack.us/img485/4840/149215131493149314881492ut1.jpg …
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, בזמן הקרוב מעוניין ליקנות "מערכת" בואו ניקרא לזה ככה.. אז הרכיבים שיש לי כרגע באוטו הם Pioneer DEH-P3550MP 6X9 אחוריים Pioneer TS-A6911 330W וברצוני לדעת האם המגבר של V12 יוכל להיסתדר עם: 6X9 אחוריים + קומפוננט Morel PULS + סאב Pioneer TS-W306C. או שבמחיר של ה-V12 אפשר להביא משהו יותר טוב...? תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 2 תגובות
- 838 צפיות
חברים, מתכוון לקנות פג'ו 406 1.8 שנת 2002 , יש לו מע' שמע מובנית עם רדיו טייפ בלבד... האם יש אפשרות לשדרג את המערכת? צ'נג'ר אולי? תודה פולו
הודעה אחרונה מאת פולו, -
- 4 תגובות
- 942 צפיות
אני מוכן להשקיע בין 1500 ל2000 שקלים.. ולא יודע מה לקנות. ברכב מותקן מגבר מגנט teh rock 800 רמקולים מורל פולס מקדימה וגי בי אל 10 אינץ מאחור כרגע יש לי מערכת של JVC נחמדה אבל אני רוצה להשתדרג. ההתלבטות בין פיוניר אלפיין וקלריון מבחינת מחיר-איכות מה עדיף? אני נוטה יותר לכיון הפיוניר.....אולי יש למישהו המלצה על איזה דגם... בדקתי הרבה דגמים בזאפ..כולם דומים. קשה למצוא הבדלים ,תודה מראש! שחר
הודעה אחרונה מאת corwin, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכם. אני חדש בפורום, מגיע מפורום אודיו ביתי השכן. שאלה ברשותכם: לפני כ- 4 שנים התקנתי ברכב מע' קומפוננטים (מיד וטוויטר + קרוס) של חברת פוקל, הסדרה הצהובה (קוולר.. אבל לא זוכר את שמה. אם איני טועה, אחת מתחת ליקרה ביותר. מקבילה למה שיש היום K2 POWER ככל הנראה). אלה חוברו למגבר יד שניה של רוקפורט, ארבעה ערוצים, דגם 250W נדמה לי. ה- CD , גם הוא של ROCKFORT, מכשיר ישן (בן 5-6) אך נשמע מצויין. לא זוכר את הדגם. השילוב נשמע בלשון המעטה לא משהו. הרמקולים נשמעים בהירים וצווחניים עד כדי כאב, יש בבירור טווח גל עומד באוטו שמפוצץ לך את האוזן בתדרים מסויימים. שאלתי היא האם לדעתכם הבעיה נובעת משילוב מאפן בין המגבר לרמקולים? האם אני צריך למצוא להם שידוך טוב יות…
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אוקיי אז ככה אני קונה פיוניר אחוריים 6 על 9 350 ואט סאב פיוניר 1000 יש לי מערכת של פיוניר mp3 רגילה לא משהו מהדגמים החדשים השאלה שלי עכשיו זה קניית מגבר.. אני לא יודע איזה מגבר לקנות וכמה ואט שיספיק גם לאחוריים וגם לסאב של הפיוניר.. ולא רוצה להשקיע משהו יותר מידי יקר.. עוד שאלה זה איך לדעתם ישמעו ואיך תיהיה איכות השמיעה עם מערכת שכזאת? תודה רבה.. אם יש לכם המלצות למגבר ומחיר אני ישמח מאוד
הודעה אחרונה מאת srool, -
היה מאוד נחמד היו הרבה אנשים חדשים וישנים נכון שלא כולם פתחו את המכסים אבל לאט לאט אחרי זמן מה מי שרצה לישמוע מערכות שמעה וראה עדיין זה לא תצוגת מערכות אלה מיפגש אנשים שחובבים אודיו הם באים לא ליראות בניות אלה לדבר עם אנשים אז אני חושב שלא צריך להיתבאס שלא הראו את בניות... התמונות
הודעה אחרונה מאת Mazda 3 Man, -
- 2 תגובות
- 967 צפיות
היי.. אני מחפש חנות במרכז לקניה של סאב קיקר L7 שמעתי שיש מקומות שמוכרים ריפרבישים ואני מחפש מקום אמין או אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא L7 חדש .. ומה טווח המחירים של חדש ? ראיתי פעם אחרונה שאפשר להשיג ב1500 ?
הודעה אחרונה מאת אוריוןH2, -
- 1 תגובות
- 792 צפיות
מחפש מגבר 4 ערוצים... שירים לי סאב של פיוניר 1000w ורמקולים של קנווד 350w מחיר עד 1000 שקל איזה כדאי לייי?????
- 4 תגובות
- 845 צפיות
שלום, איפה משיגים ספוג גלי(בצורת הקרטון ביצים). אני מחפש ולא מוצא. תודה, בברכה, קורווין.
- 5 תגובות
- 790 צפיות
במונו בלוקים קטנים בד''כ אין סאבסוניק אז לא יצא לי לעבוד עם פילטר כזה על סאב בתיבה אטומה רק בפתוחה. קראתי בFAQ וניסתי להבין וזה לא ענה לי על השאלה שלי. האם לסאב בתיבה אטומה יש צורך בשימוש בפילטר סאבסוניק של המונו בלוק ? ואם אין בו שימוש אני שם אותו על הכי נמוך שלא יעבוד או להיפך?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 957 צפיות
האם יש בעיה עם התקנת מערכת שהרכיבים שלה נקנו בחנויות אחרות? כלומר, השגתי רמקולים במחיר טוב יותר מאשר זה שמוצג בחנות. אני לוקח סיכון כלשהוא בפרוצדורה כזו? זה חוצפה לבקש מחנות להתקין לך רכיבים שחלקם שלא נקנו בה?
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 4 תגובות
- 981 צפיות
לפני כמה ימים קניתי קומפוננט JBL 5607 שהוא 70RMS היום חבר התקין לי אותו ברכב, הוא מוגבר ע"י crunch 75X4, הסט מורכב ממיד, קרוס וטוויטר לפני כן היה לי ברכב דאבל סאב של רד סאונד ואחוריים פיוניר 6X9 350W הסדרה הכחולה עכשיו הורדתי את הסאב ושמתי את הקומפוננט אני חייב לציין שהופתעתי מאוד מהתקנת הקומפוננט, גם לחיוב וגם לשלילה נתחיל בחיוב: בתור אחד מתחיל ברכיבי אודיו, זו הפעם הראשונה שאני נחשף לרכיבי SQ ולא SPL, לפני כן הגיין של הסאבים היה פתוח עד הסוף והבומים היו מרעידים את הרכב והפיוניר היו על סף עיוות, והיו מקדימה טוויטרים של 20 שקל עכשיו פתאום אני ממש שומע צלילים ברורים מהטוויטרים וטל רק "תססססססס", ממש מרגישים את הצלילים הגבוהים יש לי סאונד שבא הרבה יו…
הודעה אחרונה מאת srool, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 892 צפיות
ערב טוב חברים... הסיפור מתחיל ככה לפני חודש וחצי החלטתי שאני מעוניין לימכור את המכשיר שלי ALPINE9830ולעבור למשהוא יותר מתקדם כדי לעבוד בבי אמפינג ולקבל פצרים טובים יותר ...לפני יומיים חברי הטוב שמע שאני מוכר את מכשיר קפץ על ההיזדמנות וקנה את מכשיר שלי וקרא לי להתקין ולכוון את מערכתו הטובה... המערכת מורכבת(הרכיבים הומלצו על ידי לפני קנייה ) קומפוננט דוטק בלי טוויטרים של MT-22 אבל בקרוב נתקין.. מגבר של קנווד חדש 4 ערוצים 60 על ארבע מגבר מצויין סאב של סרווין וגה HED שבועט כמו מלך... הרדיו דיסק הישן היה של סוני בלי MP3 בלי שליטה על סאבב וכו בקיצור מאוד מאוד בסיסי.. לכן הוא החליטה ליכרוש את מכשירי... כדי להתקין את המכשיר היה צריך לפרק ולהתקין ברכב של חבר אש…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
שלום לכולם לפני כמה זמן מישהו אמר פה שהמגבר המדובר כבר לא נימכר בדיוטי פרי מישהו יודע אם זה נכון אני טס ביום חמישי והייתי רוצה לקנות אותו אם יש אותו ... אני מדבר על הGTO 75 תודה לכם יום ט7וב ..
הודעה אחרונה מאת yoyoyoni, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי.. יש לי סאב של קיקר CVR 12" ואני רוצה SPL איזה תיבה עדיפה ? היה לי את 2 התיבות היתה לי תיבה פתוחה היא לא היתה מתאימה לסאב מבחינת נפח אבל שמעו טוב והיתה לי אטומה קטנה לפי הנתונים שהסאב נשמע יותר חזק בה עכשיו השאלה שלי אם אני יבנה תיבה פתוחה לפי הנתונים של הסאב העוצמה תיהיה יותר חזקה מבתיבה אטומה ? תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת aviii, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם קיימת בעיה לחבר morel elate את הדגם עם ה 3 אלמנטים למגבר של phase מדובר ב rs4 מבחינת עוצמה איך הקומפוננט יעבוד? המגבר מוציע 4x100 לפי הקטלוג המגבר יסחוב?... או שצריך מגבר יותר חזק?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 983 צפיות
יש ברשותי מגבר מבית B52 בעל הספק של 1400W (http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=188) תהיתי אם אני יכול להשתמש בו ואך ורק בו על מנת להגביר.. 1. סאב וופר של פיוניר 1000W (דגם: TSW126) 2. 2 רמקולים אחוריים 6X9 מבית פיוניר 350W (דגם:TSA6981S) השאלה היא האם ההגברה תהיה טובה וישמעו חזק ועם צליל נקי ועמוק. אני אישית לא מבין גדול אבל בהשוואות ובנתונים אני מבין פחות או יותר, אבל הייתי רוצה לשמוע דעה של מקצועניים שמבינים יותר ממני תודה רבה לעוזרים! ד"א: מה דעתכם על השילוב? יתן לי צליל חזק ונקי? (כמובן שיש גם רמקוליים קדמיים של פיוניר 5.25 130W (שאותם כמובן אני לא מגביר), זוג טווטרים, ורדיו דיסק של פיוניר מדגם DEH2850MP)
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. האם מישהו התנסה עם המגבר הנ"ל? מה הגביר איתו? האם ההצהרות לא מנופחות - 400 RMS ב 2 אום? האם הוא ישתלב ויפעיל טוב קיקר CVR ? תודה מראש. זהו המגבר : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z1000&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=401
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, היום קניתי מאחד החברים בפורום את המגבר הנ"ל (XETEC XCIRCUIT) XI 240.2 125 לערוץ ב 4 אום כרגע הוא מרים בצורה מטורפת K2P המגבר גם אחרי 3 שעות עבודה בקושי התחמם הצליל מאוד איכותי ונקי ממליץ בחום למרות המחיר היקר מוזמנים לשמוע במפגש צפון
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש לי מגבר Z4100 של מאק אדיו יש לי בורר בין 4 אום ל2 אום ורציתי לדעת את כל ההבדלים בין השניים, כגון איכות,עוצמה וכו' ועל מה כדאי לי לעבוד 2 או 4 יש לי מורל מלניום 120W וסאב פיוניר 650W שניהם מחוברים למגבר. תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת Blacktibs, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
בדקתי נתונים על הסאב של פיוניר 306C (סליל אחד של 4 אום ) שהוא 400 אר אמ אס ויש לי כמה שאלות : ראיתי שהסאב יכול לעבוד בתיבה פתוחה ואטומה , כמה ליטרים צריכה להיות הפתוחה ? מגבר מונובלוק של רוקפורד 500 BD שמוציא 500 אר אמ אס ב-2 אום (בתעודת לידה מוציא 650 אר אמ אס ב-2 אום) ירים 2 סאבים כאלה ? כמה אר אמ אס צריך לתת לסאב כדי שהוא יפתח ? איך הסאב בכללי ? הוא חזק ? יש 2 סאבים עד 1200 שקל בלי תיבה שהמונובלוק שרשום ירים אותם ?
הודעה אחרונה מאת Dome, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תראו איזה חברה היא החברה האורגינלית ? ה blaupunkt או ה blackpunkt? הייתי מעוניין לדעת רמקולים של JVC כמה RMS הם ? ומה הייתם מעדיפים רמקולים של BLAUPUNKT 50 WRMS או JVC? תודה מרראש!
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
- 4 תגובות
- 829 צפיות
חבר רוצה להתחדש בשני מגברים חדשים והד יוניט ורציתי להתעניין פה ולהרחיב לו את המגוון שאני מכיר. הבחור מחפש : מגבר מונו שיתן לפחות עד 500RMS בשני אוהם. מגבר 4 יציאות שיתן 100 RMS ב4 אוהם.JBL לא בא בחשבון. הד יוניט טוב לא אלפיין ולא פיוניר הוא לא אוהב הוא חשב על הדגמים המקצועיים של JVC עם היציאות זהב 4V פרה אווט או קנווד הדגמים שמקצועיים.קלריון בא בחשבון למרות שהבנתי שיש להם בעיה עם החום הישראלי והם עושים בעיות בימים חמים. התקציב לשלושה הוא בסביבות ה6 אלף שקל אם אפשרות לחריגות במידה וזה ממש יהיה שווה את זה אני חשבתי על צמד מגברי הייפוניקס והד יוניט של JVC KDLH910 עצעות שונות ומגוונות יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 886 צפיות
כמו שכתוב בכותרת הרכב הוא ריסר שנת 95 ( זה בשביל חבר לא בשבילי) יש כרגע רדיו דיסק של אלפיין סדרה נמוכה לא זוכר דגם יש מקדימה על הדשבורד רמקולים מפוצצים אני חושב בגודל 3 וחצי מאחורה 6 על 9 של קנווד שאני סבור שאחד מהם לא טוב ( לא בדוק) אני רוצה להוסיף שאין מקום לרמקולים בדלתות לכן יש צורך בקיק פאנלים או בניות אז לקחת בחשבון עכשיו התקציב הוא 2000 שקל ואפשר לחרוג חבר שלי רוצה סאב ומגבר אבל לדעתי צריך לשים רמקולים נורמלים קודם כל מה אתם מציעים לעשות בנידון דרג אגב הציעו לו CVR עם תיבה מתאימה ב800 ומגבר JBL עממי מתצוגה ב800
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני קורא בפורום מדי פעם ולאחרונה נעזר בו רבות בכוונה לקנות מערכת משלי. בשלב הראשון- המערכת תורכב ממגבר 4 ערוצים, זוג קומפוננט מקדימה וסאב וופר. לאחר הסתובבויות שלא נגמרו וייעוץ שונה שקיבלתי מכל מוכר ומוכר, החלטתי ללכת על הרכיבים (הצנועים) הבאים: מגבר- JBL GTO75.4. זוג קומפוננט-'' Morel MK2 Dotech 6.5 לגבי הסאב- הדגשתי בפני כל איש מכירות בכל חנות שבה ביקרתי, שאני מעוניין בסאב עדין ולא גדול (בגאז' בינוני, התקנתי מערכת גז) ונעניתי כי אם אני רוצה להפיק באסים עדינים, עדיף לי לוותר על הסאב ולרכוש זוג קומפוננט אחוריים במקום. העצה נראתה בעיניי תמוהה, בעיקר בהתחשב בעובדה שלא שמעתי על כך שקומפוננט אחורי יכול לספק באסים עדינים כתחליף לסאב.…
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם השאלה בכותרת. מה הרדיו דיסק הכי טוב שאני יכול לקנות עד 1300- 1400 גג ? האם סדרה 7 נכנסת במחיר? ומה הרדיו דיסק הכי חדש של פיוניר שמתאים לתקציב שלי? תודה
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 1 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם אני צריך המלצה לסאב טוב בטווח מחירים שבין ~600-800 ש"ח - אפשר גם יד שניה הסאב צריך להתחבר למגבר של JBL 75.4 כאשר המגבר מחובר גם לקומפוננט של מורל פולס. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shalevho,