פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש ברשותי חיפושית 69 אספנות ואני מעוניין לשים מערכת בחיפושית נאמר לי שבחיפושית יש את האקוסטיקה הכי טובה אבל אני שומע כל מה שקורה מחוץ לאוטו מה שאומר שאין אטימה אני מחפש רעיונות מקוריים לשמיעה איכותית מאוד כולל עבודה ( ואיטום עם יש צורך ) ב 7000 שקל בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שבולט אופטרה 5 שנת 06 אני מעוניין להתחיל לבצע איטום בדלתות עכשיו השאלה שלי היא כזאת העם שתיהיה יום אחד בעיה עם החלון או המנגנון של הדלת האיטום יצור בעיה יהיה יותר קשה לפרק את הדלת ולהגיע אל התקלה ??? בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המחיר לאחד הוא כרגע 380$ והמחיר יורד ככל שמזמינים יותר.. להלן מייל שקבלתי ממחלקת המכירות של XENARC "Dear Tal, This product is available and pricing is based on the quantity of the order. We may sell and ship directly to you in Israel, for all international orders, we only accept wire transfer as form of payment. Please let me know if you are okay with this as well as how many units you need a price for. Thank you. Best Regards, Jason Huang Xenarc Technologies Corporation 2770 South Harbor Blvd., Suite A. Santa Ana, CA. 92704 T: 714-546-1018 ext. 117 F: 714-546-3418 [email protected] הקישור למוצ…
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
- 6 תגובות
- 821 צפיות
שלום לכולם. אני מתחיל לתכנן את פרוייקט הCARPUTER שלי.. רציתי לשאול, האם ניתן להשיג בארץ את המסכים של XENARC (או מסכי מגע ברמה דומה) את הספקים למחשב דוגמת M1/M2 ATX ואם כן אז היכן.. תודה רבה מראש, ניתן גם בה.פ. המשך יום נעים.
שירים מומלצים 1 2 3
מאת ory9- 34 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום אני רוצה לתרום לפורום ולפתוח ת'רד שכל אחד ימליץ על כמה שירים שהוא חושב שממש נשמעים טובים מבחינה ווקאלית או למשל שירים שיש להם הרגשה של באס טוב שנותן מקווה לשיתוף פעולה
הודעה אחרונה מאת meidan, -
- 28 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום.. מה דעתכם על השילוב הזה : מגבר JL AUDIO 250RMS + סאב KICKER L7 12' 750RMS את המגבר יש לי מזמן והסאב אני שוקל לקנות, השאלות שלי : 1. האם המגבר מספיק איכותי בשביל המגבר ? 2. האם אני ישמע באסים מספיק חזקים ? 3. האם בכלל אפשר לחבר סאב כזה למגבר ? (כי הבנתי שיש תחום מסויים של עבודה לשניהם) בגדול אני רוצה שלמערכת שלי יהיו באסים הכי חזקים שאני יכול להפיק ממנה. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Sharouf, -
- 3 תגובות
- 934 צפיות
קיצור הסיפור המלא הלך הפאנל, הזנמתי פאנל, הגיע הפאנל... (KENWOOD KDC-MP4029) בכל מקרה, אחרי שהוצאתי את המערכת כדי להביא את המספר הסידורי למתקין כדי שיזמין לי את הפאנל החזרתי הכל למקום ללא הפאנל עדיין, מה שכן, כאשר הגיע הפאניל וחיברתי אותו למערכת, הפאנל לא עובד, למרות שיש מתח, וכל העסק מחובר פיקס (אפילו פיוזים בדקתי ) רעיונות/הצעות למישהו????
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדובר ברמקולים מסוג זוג רמקוליםו6x9ואינטשוPioneerוTSA6961Rו http://zap.co.il/model.asp?model_id=129701 המחיר שראיתי האינטרנט הוא 240.. אבל אני דיי בטוח שאפשר בפחות.. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מקום זול ואמין, אפשר במשלוח.. עדיף באיזור חיפה והקריות תודה שרון
הודעה אחרונה מאת shacohen, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצטער שאני פותח 2 אשכולות אבל הנושא הזה קצת לא קשור לשני (כאילו כן אבל עזבו חח) בקיצור הבנתי אני צריך 4 ג'ייג משהו כזה... 4G ... אני צריך המלצה לסט חיוט איכותי, אני מעוניין להזמין מארה"ב .. בוא נגיד עד 40 דולר זה מספיק? כי אני ממש לא מבין בזה ואני לא יודע חברות ולא יודע מחירים אם זה חשוב..המגבר הוא Kicker 06ZX650.4 תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחבר שלי יש סוזוקי סוויפט החדשות, המערכת באוטו קבועה אז איך אני יכול לדעת אם אפשר לחבר שם מגבר? ד"א המערכת תומכת MP3 אולי זה קשור תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייתי היום בחנות שנאמר לי שם כי הקומפוננטים של ALPINE זה קומפוננטים שמיוצרים ע"י SCANSPEAK האם למישהו זה נשמע נכון? הסט ששמעתי של ALPINE נשמע מצויין דרך אגב אבל יקר .
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם וערב טוב קניתי אוטו פולקסווגן פולו קלאסיק היה עליה מערכת נחמדה וגם מגבר קטן עם שתי יציאות הבעיה היא כאשר המערכת דולקת הרמקולים מאחורה משמיעים רעשים כמו טלוויזיה שדולקת וגם כאשר האוטו מונע אז נשמע הרעש של המנוע באוטו הקצב ניסית להתקין מסנן רעשים אך זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי המון המון זמן שלא כתבתי חזרתי(הצבא הרג אותנו) אז ככה הבעיה שלי היא כזו בזמן שהאוטו מונע יציאה אחת של המגבר מוציאה רעשים ממש כמו גלים בלי שום קשר לצליל וגם שמנמיכים עד הסוף הרעש נמשך... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 מישהו יודע ?חושב על משהו? בתודה מראש לכולם
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 885 צפיות
שלום אנשים. קניתי דיבורית לרכב של נוקיה 6021 והתקנתי ברכב. עבדה סבבה חופשי. פתאום אחרי יומיים בערך מסתבר שהיא החליטה לשמש רק כדיבורית.ז"א הכל עובד חוץ ממצב טעינה.היא לא מטעינה לי את הפלא'. מישהו יודע מה הסיבה? כל החוטים מחוברים ושום דבר לא השתנה עד כמה שידוע לי.פשוט מישהו אחר נסע ברכב בזמן שזה קרה. תודה!
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
למישהו יש מושג איך עושים בנייה בבגאג' כמו במהיר ועצבני או בפימפ מיי רייד? כילו שהכל אחיד מאיזה חומר ציפו את זה? ומאיפה אני קונה טבעות עץ כאלה לבנייה ואת כל החומרים? אני פשוט חדש בקטע אני רוצה לעשות כנייה כמו זה בערך http://www.autosound.co.il/users/1644/1.jpg
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת בבקשה על הפריט של חברת בזוקה בצורת בקבוק חמצן בצבע כחול הציעו לי לקנות אותו במחיר של 300 שקל עם הסאב 8 אינצ המקורי או בלי ב 200 שקל אשמח לדעת חוות דעת מקצועית לגבי הבזוקה או לגבי התיבה לבד עם לגבי התיבה לבד אני חושב לקנות את התיבה לבד ולקנות סאב ולשים בתוך התיבה במחיר של עד 500 שקל אשמח עם למישהו יהיו רעיונות יש לציין כי אני רוצה את התיבה הזאת כי היא מתאימה מבחינת גודל והיא גם מאוד יפה בעייני בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 1 תגובות
- 873 צפיות
מה אתם אומרים על סרווין ווגה VMAX 12 600RMS איך הסאב איכותי מדוייק עוצמתי.? בתיבה 40ליטר+- מה אתם אומרים
הודעה אחרונה מאת optisub, -
- 2 תגובות
- 634 צפיות
שלום, אני רוצה להחליף את המגבר והקומפוננט ברכב (ישנים ומקולקלים שהעברתי מרכב קודם), את כל השאר יש לי: דיסק PIONEER 7750 מגבר לסאב ROCKFORD P3001 סאב Cerwin Vega "12 רמקולים אחוריים ROCKFORD 6X9 P1692C תקציב של 2000 - 4000 ש"ח ועוד שאלה - האם לחבר את הרמקולים האחוריים ל - CD או על מגבר 4 ערוצים (במקביל לקומפוננט) ? הרכב הוא לנדרובר דיסקברי (ישן). אסי
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה קומפוננט של רוקפורד במחיר של 1000 שח אולי מישהו שמע עליו או אותו ויש לו איזה תגובות שירשום בבקשה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35889
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אין לי תקציב גדול בסביבות ה 1300 שח אפשר קצת לעלות. אני רוצה לרכוש מערכת ורמקולים שאני יוכל לשמוע טוב וחזק. בנוסף יש לי רנו קליאו B 2001 רציתי לדעת מה מידות הרמקולים שנכנסים בדלת הקידמית ובדלת האחורית.. השאלה איך אני יכול לבדוק את זה? בנתיים ראיתי שתי אופציות ורציתי לקבל תגובה אם זה שווה להשקיע עליהם http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9372701&came=1000#detail http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9417279&came=1000 אשמח כמובן לעוד המלצות ודעות .. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת fortex, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 760 צפיות
שלוםם לכווולםםםם דבר ראשון אני רוצה להגיד לכולם תודה על העזרה שנתנו לי רק בזכותכם קניתי מגבר כזה טוב אני ממש מעריך את זה.. קניתי את המגבר של הJBL GTO 75.4 http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4%20II&cat=AMP&ser=GTS&language=&country=US®ion=USA מה אתם אומרים עליו?
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו שמע אותו פעם? והאם היציאה שלו מספקת 400RMS ב4 אום או 100RMS ב4 אום(מה שכתוב במנואל וקצת מוזר עי בכל מקום שמוכרים אותו כתוב 400RMS)? תודה לעונים..
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתמול אני נוסע לי להנאתי ככה עם החבר'ה פוגשים בנות יוצאים עניינים והכל....אני בסטייל שלי עם פול ווליום 2 המגברים עובדים מצויין ושומעים אותי עד לתילאננדד... אז עשינו מירוצון קטן אני ועוד אחד ועליתי על כמה באמפרים במהירות של איזה 120 +\- בכל מקרה, בדרך חזרה הבייתה אני עדיין שומע חזק והכל...רואה ידידה שלי מסמנת לי אז עצרתי לידה אמרתי שלום הנמכתי תמערכת עד ל-0, דיברנו כמה דקות ואז שהגיע הזמן להתעופף...אני מרים טיפה קלאץ', לוחץ טיפה גז...ואז שומע תמנוע שלי מהרמקולים מה מו מי איך למה כמה!? זה ממש מציק! הבנתי שדברים כאלה נובעים ממינוס חלש - ויש לי אני 2 כבלי מינוס שונים לשני מגברים ושני המינוסים מאוד מאוד חזקים (מחוברים לבורג של החגורה מתחת למושב האחורי) …
הודעה אחרונה מאת Aviramush, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לא יודע אם אני היחידי שעד עכשיו נתקל בזה, אבל בכול זאת מצאתי לנכון לשאול פה האם יש איזשהו פיתרון. אז כאמור, מדובר במכשיר האלפיין 9855R ועל ארבעת הכפתורים שלו (מה שמסומן בתמונה). מן הסתם אני מאמין שזה קשור גם לבולמים של הרכב (מאזדה 3) ובנסיעה לא כ"כ חלקה בכבישים - אבל קורה לי כל הזמן שהכפתורים האלו מזמזמים...זה נשמע מצחיק, אבל למי שיש את המכשיר ויגע בכפתורים האלו יראה שהם מעט רופפים, ובנסיעה הוויברציות הכי קטנות ברכב גורמות להם לרטוט ולהרעיש. כמובן שלא מדובר ברעש קטסטרופי, אבל עדיין, זה משהו שמעצבן שאתה סתם ככה רוצה להאזין לרדיו ולא לשמוע דיסק בווליום מעט גבוה מבד"כ. האם עוד מישהו נתקל בדבר הזה? יש מצב שאם אני פונה לאפריל בעיניין הזה (המכשיר נקנה…
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 6 תגובות
- 931 צפיות
קניתי סאב מסוג בזוקה 8 אינץ'... הסאב הוא לרכב מסוג סובארו טנדר ככה שלא היו לי את כל הברירות בעולם.. הסאב כבר עם מגבר בפנים ככה שאין לי מגבר בנפרד.. תמונה http://fps.co.il/Files/1157985835.jpg אני דיי מרוצה רציתי לדעת בכלליות איך הוא..
הודעה אחרונה מאת tom crf, -
- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלוםם לכולם ברצוני לקנות מגבר לרכב,עכשיו דיברתי עם מישהו שמוכר מגברים כאילו מספק אותם לחנויות והתעניינתי במגבר שנקרא bose חברה דווקא מאוד מוכרת שהוא 4 ערוצים והוא 1000 וואט והוא אמר לי שעכשיו השם הזה כבר ירד ובמקום bose החליפו את השם לאודיו..אז השאלה שלי עם זה באמת אמיתי?ועם המגבר טוב וכדי לקנות אותו? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת MaX-TuRbO, -
מערכת שמע הכוללת GPS? 1 2 3
מאת RORO- 32 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן חברים אני רוצה לקנות מערכת שמע (HU,קומפוננט,סאב)-במילים אחרות מערכת שלמה וחוץ מזה חשבתי לקנות מערת GPS לרכב האם קיימת מערכת בשוק שכוללת גם GPS וגם מערכת שמע ברמה טובה+? אם כן ,כמה מערכת כזו יכולה לעלות? (אם יש מערכות כאלה ברמה טובה,אוכל להוציא לרכישת מערכת כזו כ 5000 ש"ח ואם צריך להעלות עוד טיפה ,אעלה את התקציב) תודה מראש למגיבים
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית. אני יכול לחבר נגן נייד ישירות למגבר?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני חושב שהכותרת אומרת הכל.. יש ברשותי את ה JL, האם שווה החלפה ל ID? (מחפש SQ, ישב בתיבה של 40 ליטר) תודה מראש.
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 846 צפיות
היי אני רוצה להתאים לזוג קומפננט Focal 2kp מגבר Nakamichi 100PA 4 ערוצים. האם זה מתאים. ביקשו במגבר 2000 ש"ח והוא פורק מרכב מ-2002. אני יודע שנקמיטשי הם מעולים. אבל 2000 ש"ח שווה על המגבר הזה ? ועוד שהוא יוצר ב- 1998/1997? פרטים על המגבר: http://ampguts.realmofexcursion.com/Nakamichi_100pa/ מה אתם אומרים לקנות?
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON