Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג איך עושים בנייה בבגאג' כמו במהיר ועצבני או בפימפ מיי רייד? כילו שהכל אחיד מאיזה חומר ציפו את זה? ומאיפה אני קונה טבעות עץ כאלה לבנייה ואת כל החומרים? אני פשוט חדש בקטע

אני רוצה לעשות כנייה כמו זה בערך

http://www.autosound.co.il/users/1644/1.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראה ערך - פיברגלאס

תריץ חיפוש כאן בפורום על בניית פודים, פודים + פיברגלאס, בניית קורות, בניה בתא המטען וכו'... אתה תמצא המון חומר - דנים בנושא הזה המון בפורום, אפשר לאמר בייחוד בשנה האחרונה שהנושא הזה ממש מתעורר.

מדובר כאן על נושא שיש בו סכנות בריאותיות וסכנות מיידיות - תיקח את זה בחשבון.

תביט גם הרבה בתמונות באתר www.carstereo.com בINSTALLS שלהם...

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואיי וואיי וואיי...כמה חדשים הצטרפו אליינו לפורום...רק ה יום נראה לי איזה 3-4 בכמה שעות מסכנות...ברוך הבא לכולם חבר'ה...:twisted:

אם אין לך מושג על החומרים ואיך בכלל לעבוד איתם (לא שלי יש..) עדיף לך לגשת למתקין רציני...או פשוט להתחיל לנסות לבנות בניות קטנות מאפס...ורק לאחר מכן לנסות לבנות בנייה גדול לכל הבגז'...

בהצלחה ממנואל...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

פיבר - קארקיט - בונדו - airbrush - והרבה זמן חופשי .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אין לך כמה שנות נסיון ידע בציורים של אייר בראש המון זמן פנוי תעזוב אותך ולך למתקין רציני כמו סאונד סטורם או רדיו השרון אם אתה מהמרכז אם אתה מהדרום לך לבומבאס (ב''ש)שזה ההתקנה שלו מה שהראת כח בחשבון שההתקנות האלה עולות מלא.אבל זה ישתלם כי לרמה כזאת תגיע אחרי שתהרוס לפחות 5000 שקל על חומרים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תודה על התגובות אנשים

קראתי קצת על הנושא ואני רואה שזה מלא מלא עבודה וידע מה שאין לי

רציתי לדעת כמה תעלה עבודה כזאת בערך כמו נגיד במהיר ועצבני האוטו הירוק ההוא הואן של הוולספגן בדיוק עבודה כזאת

ויש למישהו אתר של איזה חברה שעושה כאלה? אני ממש בדודה חח

פורסם

הכי טוב יהיה זה ללכת למקום ולברר,חבל על כל הניחושים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה יכול לנוע בין ה 5 ל -10 אלף.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אההה הבנתי אני כנראה ייסע לשם השבוע

ואם יש מישו שמתמצא בזה ויודע בערך תווך מחירים של כזאת בנייה לשתי סאבים מגבר ומסך קטן שיגיד כמה בערך

פורסם

אתה צריך להפסיק לראות פימפ מיי רייד זה משפיע עליך לא טוב.

ועכשיו ברצינות

התמונה ששמת כאן היא עבודה של הבומבאס בבאר שבע, העלות שלה בסביבות ה5 אלף שקל.

השאלה אם שווה לך להשקיע כל כך הרבה כסף בבניה, איטום , סאבים מגברים וכו..

זה עסק לא זול בכלל

פורסם

אני יודע שזה שטויות אבל אני אוהב את זה

אתה אומר שמה שההוא עשה בתמונה הוא סביב ה5 אלף שקל? ראיתי שהוא עשה גם זכוכיות כאלה למטה ודברים יותר מורכבים ממה שאני רוצה

אני רוצה משהו פשוט יותר רק בנייה כזאת עם צבע אחיד רק ל2 סאבים מסך ומגבר וזהו מה שההוא שם בתמונה בהרבה יותר מורכב ממה שאני רוצה 2 סאב ומגבר כבר יש לי

פורסם
אתה צריך להפסיק לראות פימפ מיי רייד זה משפיע עליך לא טוב.

ועכשיו ברצינות

התמונה ששמת כאן היא עבודה של הבומבאס בבאר שבע, העלות שלה בסביבות ה5 אלף שקל.

השאלה אם שווה לך להשקיע כל כך הרבה כסף בבניה, איטום , סאבים מגברים וכו..

זה עסק לא זול בכלל

אם הוא יפתח את הבאגאז' ויהיה מאושר ממה שיש לו שם גם אם זה בניה כמו מהיר ועצבני אז זה שווה לו

אם זה מה שעושה לו טוב על הלב והוא יודע מה המחיר שהוא צריך לשלם זה שווה את זה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...