Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים לCARPUTER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתחיל לתכנן את פרוייקט הCARPUTER שלי..

רציתי לשאול, האם ניתן להשיג בארץ את המסכים של XENARC (או מסכי מגע ברמה דומה) את הספקים למחשב דוגמת M1/M2 ATX ואם כן אז היכן..

תודה רבה מראש,

ניתן גם בה.פ.

המשך יום נעים.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תדבר עם ליאור(FIREBALL) או עם עופר רוטמן(KICKER) הם בנו CARPC אצלו ברכב.

יש לו קישור לפרוייקט באתר שלו.

פרט לכך, ליאור מאוד מבין בנושא הזה.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

אחלה.. תודה רבה ניר.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

http://www.106r.com

אם אני זוכר נכון.

מסכי xenarc הם רמה גבוהה ביותר , אני לא חושב שהם נמצאים במלאי שוטף של חנויות אצלנו

אבל תמיד שווה לבדוק

מקסימום עושים הזמנה , מקסימום מקסימום עושים ייבוא אישי :)

בהצלחה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין להשיג בארץ את הרכיבים הנ"ל, אבל יש אפשרות ליבא באופן אישי מאתרים כגון EBAY ששם אתה יכול להשיג במחירים ממש טובים!

בהצלחה.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

תספר לנו מה שאתה יודע

תמיד אני חושב על לשעות פרויקט כזה ואני אף פעם לא מקבל תשובות מוחצות לגבי שאלות...

ולשאול אני לא רוצה אם אני לא ממש נכנס לעניין

בקיצור תודיע לנו מה נסגר...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

טוב.. אני כרגע בעיצומם של תהליכים.. אני מאמין שיקח משהו כמו חודש עד שהכל יגיע מחו"ל.. כבר לא יכול לחכות (:

מבטיח לעדכן

• תוכן חדש...