פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לכולם! אחרי שהתקינו לי את הסאב ברכב. היום סתם הסתכלתי בכיוונים ו סמתי לב שהסאב חתוך על 40 . ה L.P.F ממוקם על 40 לפי מה שמצאתי בחיפוש הבנתי שהוא אמור להיות על 80. בכיוונים הוא העלה לי רק את ה GAIN . האם הכיוון הוא נכון? אם לא אז אני צריך לחתוך את ה L.P.F על 80? ו את ה H.P.F בכמה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר את המגבר החדש הזה של אלפיין? הוא אור להיות בעל טכנולוגיה חדשה מהסדרה הכי גבוהה של אלפיין..... לפי מה שקראתי הוא מצויין לקומפוננטים.. השאלה האם הוא יהיה מצויין גם לסאב?
הודעה אחרונה מאת leonm12, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם בכלל יש דבר כזה יש לי מגבר 4 ערוצים ומוציא 60 רמס לערוץ עכשיו ב2 אום הוא מוציא 165 רמס משהו כזה עכשיו חיברתי אותו לקומפוננט שלי שהוא 4 אום ב2 אום וכמובן שהוא מכוון היטב ואני מנצל את כל 90 הרמס שיש לקומפוננט,עכשיו חיברתי אותו ב2 אום ואחרי איזה חצי שנה הוא נשרף לי ואמרו לי שהסלילים שלו נשרפו והתיקון הוא 240 ש"ח,עכשיו השאלה שלי אם אני אוכל לחבר את המגבר לקומפוננט בהתנגדות של 2 אום והקומפוננט 4 אום או שאני יקנה קומפוננט בהתנגדות של 2 אום.. לשיקולכם..תודה ציון
הודעה אחרונה מאת Z!0N, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
אמא שליטסה עוד שבוע לחול.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 ואניזקוק להמלצה מגבר איכותי שיש בדיוטי פרי..אני יודע שיש דגם של ג'י בי אלGTO75.4 ויש עוד כמה טובים שמה..שמעתי שי שלמכירה עכיו את הג'י בי אל 6 ערוצים..אפ למשהו יש מוג מה הולך שמה ומה הטווח מחירים אני אודה לו מאוד!!בעיקרון אני מגביר קומפוננט של רוקפורד P165s שהם 70RMS .אניחושב שהג'י בי אל יעשה את העבודה..אבל לעתיד עדיף מגבר יותר טוב אם יש ...אפילו את הג'י בי אל 6 ערוצים ששמעתי שמוכרים עכשיו.למשהו יש מושג אוללגבי מחירים גם..ניסיתי את האתר של הדיוטי פרי אבל האתר לא מראה מוצרים משום מה!
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי את המערכת הזאת: kenwood kdcw434a רמקולים אחוריים: Blaupunkt - 693 (איך אומרים את זה בעברית לעזאזל???) וקדמיים: Kenwood KFC 1068 שומעים מעולה!! הכל כולל התקנה עלה לי 1300 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם. אני רוצה לשאול אם החברה הבאה היא חברה טובה במחיר שמציאים לי: רמקולים 9*6 של חברת MB QUART במחיר של 300 ש"ח בערך. מה שאני מחפש זה משהו שיתן לי באס ושמעתי שרמקולים 9*6 יתנו לי את זה באוטו שלי במקום סאבוופר...לא באותה הרמה כמובן אבל ירגישו באסים טובים. יש לי באוטו עכשיו קומפוננט של Morel Pluse, מגבר של Crunch ומערת PIONEER 4850 איך הרמקולים 9*6 ישתלבו איתם?
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש מערכת בעלות של 1000 שקל מקסימום כולל רמקולים {עדיפות לרמקולים 6 על 9} אני מחפש הרבה זמן ולא מוצא משהו שמתאים לי אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אני אשמח
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי ברכב מגבר 4 ערוצים, קומפוננט, 6X9 ורדיו דיסק המערכת הורכבה בצורה די "חאפרית" שמניבה רעשים, ניתוקים, קפיצות, והרבה הרבה בלגאן עם חוטים שצצים מכל חור הלכתי למתקין כלשהו עם ניסיון, והוא הציע להתקין לי את הכל מחדש, כולל איטום בשתי הדלתות הקדמיות וכולל שני כבלים RCA של רוקפורד שממה שהבנתי ממנו אני אצטרך בהמשך, כי אני מתכנן להביא מונובלוק וסאב אני כנראה ארכוש רדיו דיסק יותר טוב עד אז והוא יתקין לי אותו גם כן. ורציתי לשאול פה בפורום כמה צריכה לעלות כזו עבודה ? איטום 2 דלתות 2 כבלי RCA של רוקפורד הרכבה מחדש של שני סטים של רמקולים ורדיו דיסק ? תודה לכם !
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 4 תגובות
- 862 צפיות
יש לי ויכוח קטן עם אחד החברים שלי בנוגע לאיזה חברה מייצרת מוצרים איכותיים יותר בנוגע לאודיו לרכב. אני יודע שזו שאלה מאוד כללית אבל תנסו לענות לי איזו חברה תייצר מוצרים איכותיים יותר, לאיזו חברה יש תמורה יותר טובה לכסף שמשלמים על מוצריה או בקיצר איזה שם תעדיפו בעת קניית רדיו דיסק למשל.
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים אני יחסית חדש כאן ורציתי לשאול את דעת המומחים פה מה הם חושבים על המערכת הבאה: רדיו דיסק של פנסוניק: CQC7301U קומפננט של סאונדסטריים : SXC.6 אני לא רוצה בפרוש סאב אז חשבתי על 6*9 אחורה של רוקפורד: Rockford Fosgate Punch P1694C 6" x 9" 4-way Speakers ביינתים כל זה יהיה בלי מגבר מגבר יגיע בשלב יותר מאוחר מה אתם חושבים על המערכת ככה איך שהיא בלי מגבר ומה יהיה אחרי מגבר תודה רבה@!!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע מהו הגודל של רמקולים קדמיים שמתאים לרכב מסוג מיצובישי לנסר שנתון 91? (מיקום הרמקולים הוא על הדש בורד). תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת Metaleon, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי רדיו דיסק עם changer של מדגם ישן של סוני ויש לו כמה בעיות: 1.הצג הדיגיטלי לא עובד 2.ישנם קפיצות של לחצנים ,כנראה ,דבר הגורם למעבר של תחנות וקפיצות של שירים בדיסק ומעבר בין הדיסקים ב- changer האם כדאי לתקן את הבעיה ,מה העלות שלה, אשמח לקבל המלצה לבעל מקצוע באיזור חיפה ,נשר ,מפרץ תודה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 0 תגובות
- 907 צפיות
זקוק לחוות דעת על CERWIN VEGA VMAX 12 איך הסאב מבחינת דיוק עוצמה.. בתיבת סילד אטומה 40 ליטר בערך. למישהו יש ניסיון שמע ראה מדובר בדגם 600W RMS תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת optisub, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 960 צפיות
יש לי רמקולים קידמיים של JBL שהם 150 וואט כל אחד ורמקולים אחוריים של קנוואוד 240 וואט כל אחד ומערכת של סוני אם זה נחוץ..ויש לי את המגבר המפורסם של JBL GTO 75.4 ואני מגביר את הקידמיים ואת האחוריים בינתיים בלי סאב עכשיו השאלה שלי היא שכאילו זה יהיה בסדר זה יסחוב לי והכל?או שאני צריך לקנות עכשיו קומפוננט ולהעיף את הקידמיים?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סכום של 4500+\- לקנות מכשיר DVD לרכב . ההתלבטות שלי היא אם לקנות מכשיר יד שניה (במצב ממש חדש) מדגם 6500 של פיוניר במחיר של 4500 ש"ח או לקנות מכשיר חדש מהחנות מדגם 5700 של פיוניר במחיר של 5000 ש"ח ? נ.ב - הקטע הוא שהבנתי שה6500 הרבה יותר טוב ה5700 בגלל זה זה הופך תהתלבטות *** תהתלבטות = את ההתלבטות *** לקשה יותר ... מחכה לתגובות , תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחי טס ללוס אנגלס ומעוניין לקנות רדיו דיסק mp3 עד 150$. הדרישה העיקרית איכות קליטה מעולה !!! ובנוסף איכות שמע טובה ומספקת גם בווליום גבוה ב-cd איזה דגמים מומלצים ? האם עדיף לקנות בדיוטי פרי ( מה טווח המחירים שם?) או בלוס אנגלס? והאם מישהו מכיר חנויות זולות בקירבת הוליווד? תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום בקרוב אני קונה רובר 200, אני מעוניין בהמלצה על קניית מערכת שתכלול הכל HU מגבר ורמקולים אני מעונין שהרמקולים לא יהיהו גדולים יותר ממה שנכנס לחור שלהם כדי לא להחתחיל בחיתוחים. אני מעונין בסט קומפוננט מקדימה ובסאב(לא גדול מדי כדי לא לחסל את הבגז) ובסט נוסף מאחורה וHU כמובן, התקציב שלי בשביל זה כרגע הוא 3000 שח מקסימום ,אז כנראה שעל הסט האחורי אני יוותר לזמן מה ויוסיף עוד כמה חודשים.
הודעה אחרונה מאת BmsKlane, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. מה לדעתכם הדרך המומלצת לחיבור נגן האמפי3 לרדיוטייפ פשוט? קלטת, משדר FM או עוד מוצר שאני לא מכיר? תודה מראש, דני. נ.ב. הפתרון הוא זמני באופן יחסי, כיוון שהמערכת סופסוף תשודרג לכן מוצרים יקרים אינם באים בחשבון. אגב, עד היום השתמשנו בקלטת, רק שהלילה היא כנראה הלכה לעולמה.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני טס ביום חמישי וכמובן עובר בדיוטי ורציתי להתעדכן מה יש בדיוטי מומלץ מבחינת סאונד לרכב. אשמח לקבל דגמים עם מחירים כמובן שלא בטוח שישארו במלאי עד יום חמישי אבל למרות זאת. בנוסף אשמח לדעת האם קיים איזה dvd נייד בדיוטי שוב דגם ומחיר....והאם ניתן לחבר אותו לרדיו דיסק ברכב?האם קיים dvd נייד קורא כתוביות? תודה מראש יוסי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל התותחים שלום, לפי נושאים קודמים בפורום אני הבנתי שסאב בתיבה סגורה נישמע יותר מדויק השאלה שלי זה האם באמת כדאי ללכת על תיבה סגורה? ובכלל איפה כדאי לרכוש את תיבה ואיך אפשר לדעת מה הגודל המומלץ עבור כל סאב? נ.ב. מה אתם אומרים על הסאב הזה: http://www.car-media.co.il/Product.asp?productid=10 זה של הייפוניקס אז זה אמור להיות טוב לא? או שכדאי ללכת כבר על ה קיקר
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, קניתי קומפוננט Magnat Pro 2160 והציעו לי במחיר סימלי מגבר עם 2 יציאות: Jensen xa2100 2x50W. http://www.carreview.com/mfr/jensen/amplifiers/PRD_97763_1806crx.aspx כרגע הקומפוננט מחובר ל Clarion DB356MP. אני מעוניין לחבר אותם למגבר, אבל לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף. כמו כן, אני לא שומע בקולי קולות, פשוט רוצה שישמעו איכותי, ולמיטב הבנתי עדיף שיהיו מוגברים ע"י מגבר ולא מה HU. האם המגבר הזה, במחיר מאוד סימלי, יהווה הגברה טובה לקומפוננט?
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 3 תגובות
- 950 צפיות
אם למישהו זרוקה אחת (ריתמת חיבורים לחשמל) כזו בבית, אני אשמח ליקנות אותה במחיר סימלי... תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 3 תגובות
- 951 צפיות
אהלן, מעונין לקבל המלצות על מערכת טובה בסכומים הנ"ל(יותר לכיוון ה-3K) העדפות:הפרדת צלילים ודיוק, מאד חשוב הדיוק בצליל. כמו כן כוונתי השתמש אך ורק בנגן MP3 ולא בדיסקים למיניהם. את האקולייזרים אני מסדר(ע"מ שתתקבל תמונת העדפה) בצורה "קערה" כאשר הצלילים הגבוהים ביותר עד הסוף הפחות גבוהים טיפה פחות המידים לכיוון ה-"0" הבאסים שוב עולים אך לא עד הסוף. עוצמות לא מטורפות סאונד איכותי' באסים מורגשים אך לא דופקים. צלילים גבוהים נקיים וחדים מיד ריינג' נקי ולא מעוות אם סאב שלא יתפוס הרבה מקום בתא המיטען. אין לי מושג בסטריאו לרכב לכן אני פתוח לכל מיני הצעות ורעיונות הרכב שניקנה לאחרונה מיצובישי לנסר GLX שנת 91(אם המידע הזה חשוב) תודה מראש ל…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 49 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אוקיי. אז קודמם כל אני באמת ברחתי מוקדם (ב14:00) אבל מאד נהנתי, ראיתי חברים עבדתי על בעיית כיוונים עם איתמר. והכל סבבה. אני מבסוט היה טוב ונחמד ואפילו לא חם כמו פעם שעברה פעם הבאה נקווה שתהייה יותר נוכחות אז שבוע טוב לכולם, טל
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
שלום קודם כל, מי שזוכר אותי מהמפגש הייתי עם חולצה שחורה. שאלתי לגבי מידות לתיבה של AdireAudio Shiva 12' אמרו לי 40 ליטר, אני לא זוכר מי בדיוק - תודה קודם כל. אז חתכתי היום עץ mdf 17 מ"מ, המידות הפנימיות הם 32 על 32 על 40. האם החישוב של הנפח נכון ? תודה רבה, רועי. נ.ב אני גר בראשון. האם יש מישהו מהסביבה שיכול לעזור לי בחיתוך של החור לסאב ? אני יודה לו מאוד אפילו עבור תשלום סימלי ! פשוט אני לא רוצה לנסות לעשות לבד ואני מסיים ללמוד בסביבות 6-8 והנגריות כבר לא עובדות בשעות האלו ככה שיצא לי קצת בעייתי.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 3 תגובות
- 985 צפיות
רציתי לשאול אותכם לגבי הרדיו דיסק אלפיין הזה - http://www.alpine-europe.com/content/english/a581.det.CDA-9853R_CD--MP3--WMA-RECEIVER.htm מה דעתכם עליו ? איך הביצועים שלו ?
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 4 תגובות
- 880 צפיות
נכנסתי לאתר של החברה כדי לראות את המוצרים שלהם ולהקיר את הרמה של החברה... נכנסתי לקטלוג של הרמקולים, ומה ראיתי?!!! רמקולים בעיצוב הזהה בדיוק לרמקולים של KENWOOD, סדרות ישנות של פיוניר וגם רוקפורד... http://www.poweracoustik.com/pa2006/product_AUDIO_SPK_kp.htm http://www.poweracoustik.com/pa2006/product_AUDIO_SPK_pr.htm מה יש לכם לומר על העניין הזה? ולגבי רמת החברה בכלל...?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקנתי היום סט קומפוננט 6.5 של מורל ברכב, מבחינת חיבורים אני בטוח שחיברתי כמו שצריך אבל כשאני מפעיל את המערכת אני שומע מהוופר את כל הצלילים כלומר לא רק באס האם זה אמור להיות כך? הוופר לא אמור לתת רק באס ? או שאולי לא חיברתי נכון ?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמו שבכותרת, ברצוני לחבר בבי אמפ את הקומפוננט שלי. השאלה שלי האם יספיק בשביל המהלך הזה החיתוכים של הקרוס של הHU שלי - 6850, או שאני צריך לרכוש קרוס אובר חיצוני? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 1 תגובות
- 749 צפיות
שלום. לא יודע בדיוק אם זה הפורום המתאים לזה אם לא אז עמכם הסליחה. יש לי רדיודיסק "מערכת" של בלופאנקט באוטו רמקולים אחוריים קדמיים וטוויטרים לדעתי בקיצור סט "קומפלט" של בלופאנקט ממה שהבנתי ואינני מתמצא שזאת חברה טובה לא סתם פושט למרות שזה בכלל לא מעניין אותי העיקר שישמעו טוב ובפה בדיוק הבעיה יש בעיה בפאנל שכל פעם שאני מנסה להגביר את הווליום הוא פשוט יורד ומתאפס צריך הרבה סבלנות להגביר אותו ממש לסובב לאט בכדיי שיגביר אבל ממש ממש לאט מערכת טובה ממה שהבנתי ולא שמעתי את הביצועים שלה יותר מווליום 26 ואני מתוסכל לדעתי זה בעיה במגעים יש למישהו מושג??? איפה אני יכול לתקן כמה זה אמור לעלות לי והאם שווה להחליף פאנל (מערכת) אני לא צריך ביצועים טובים שמעתי שמע…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy