Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל קרוס מתאים לחיבור בי-אמפינג.

כל הלאנזרים האלו למניהם זה זבלים שלא הייתי מחבר אותם(בכל זאת זה מתיר את האלמנטים ללא הגנה), ופרט לכך הם לא מתאימים כי אין להם תחימה עילית ותחתית(BANDPASS).

על מנת לעבוד בבי-אמפ' עם קרוס אובר מתאים הוא צריך להיות בעל פילטר HP לטוויטר, פילטר LP למידבאס מהתחום הגבוה(באיזור הפילטר HP של הטוויטר) והוא צריך בנוסף חיתוך HP למידבאס מהתחום התחתון(40-80HZ ומעלה).

פרט לכך, צריך לדעת מה עושים, טעות הכי קטנה והטוויטרים "עפים".

כאשר עובדים עם קרוס אקטיבי כמו שצריך הכיוון הוא מאוד עדין ורגיש.

לגבי קרוסים אז עם האודיוקונטרול יש בעיה כי הם עובדים על מודולים ולא עם טרימרים, והחיתוכים קבועים מראש ובמידה ורוצים לשנות(וזה מה שאנחנו מחפשים בהגברה אקטיבית בין היתר) אז צריך לשנות את המודלים.

לצערי קרוסים אקטיבים אין הרבה, ומה שיש הוא יקר.

אני חושב שכבר לא ניתן למצוא את הקרוסים של XETEC ה FACT-F3.

אבל גם לזטק יש יתרונות וחסרונות.

ופרט אליו כל הקרוסים שאני מכיר הם גם מאוד יקרים(ארק אודיו,זאפקו,מקינטוש,אודיסון וכו'...).

ולכן, הייתי ממליץ לך לרכוש HU שתומך ב3WAY NETWORK.

אבל לדעתי, אם תרכוש זוג קרוסים פאסיבים של הייבריד אוביישן אתה תקבל שינוי לטובה יותר ממה שיש לך כיום ובהשקעה כספית הרבה פחות כבדה לעומת רכישה של HU שתומך בזה(קלריון סידרה 9 או אלפיין 55/53 או פיוניר סידרת 8/9).

פשוט נקודת החיתוך של הטוויטר תהיה ב1.8KHZ ולא ב3.8KHZ כמו בקרוס של הפולס.

שינוי מאוד משמעותי .

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם
שלו, מה זה ה DC DC קונוורטר הזה?

כבר יצא לי להיתקל בו מס' פעמים.

איתמר.

איתמר,

ה - dc - dc converter הוא ממיר מתח בין שני מתחי dc. כנראה שבאלפיין הרכיבו אותו בקופסא חיצונית ולא בתוך ה - HU או כתוצאה מחוסר מקום בתוך ה - HU, או על מנת למנוע השראויות למיניהם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...