Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבכותרת, ברצוני לחבר בבי אמפ את הקומפוננט שלי.

השאלה שלי האם יספיק בשביל המהלך הזה החיתוכים של הקרוס של הHU שלי - 6850,

או שאני צריך לרכוש קרוס אובר חיצוני?

תודה מראש.

פורסם

התשובה היא לא, לא מספיק.

או קרוס אובר אקטיבי חיצוני.

או מכשיר (HU) שתומך ב3WAY NETWORK -קרוס אקטיבי מלא.

כמו אלפיין 9855, קלריון 956/955,פיוניר 9800 וכו'.

under construction..

פורסם

תיקח בחשבון שאם אתה הולך על קרוס אקטיבי חיצוני - זה מוצר שמשמש גם כקדם מגבר או כליין דרייבר ברוב רובו הגדול של המקרים - מכשירים מסוג זה רצוי שיהיו איכותיים מהסיבה הפשוטה שגם הם מכניסים רעש למערכת ומגדילים את אחוז העיוות הטוטאלי.

השילוב הכי טוב הוא HU עם קרוס 3WAY איכותי מובנה + מגברים איכותיים עם קרוס אובר טוב.

או קרוס חיצוני אבל איכותי בשילוב עם המגברים או הHU.

אני אתן לך דוגמא למה החלטתי לא למכור עדיין את המגבר אינפיניטי שלי - לקרוס שלו יש כפתור X10 שמגדיל את התחום שלו במקום 50 עד 250 הרץ - ל500 הרץ עד 2.5 קילו הרץ שזה דבר גדול משום שאני יכול להשתמש בו בצורה מאוד גמישה - אין את האופציה הזאת בהרבה מגברים וקרוס חיצוני טוב עולה הרבה כסף.

תיקח בחשבון שלחתוך בHU בלבד מהווה סיכון מסויים במידה והזיכרון שלו נותק מהסוללה אחרי למשל טיפול במוסך... ואז הרמקולים שלך מחוסרי הגנה.

היתרון של ה9853 וה55 של אלפיין זה שיש בתוך הHU עצמו סוללת גיבוי.

החלפתי שבוע שעבר מצבר והתבאסתי מזה שאני הולך לכוון הכל מחדש... היתה לי הפתעה מאוד נעימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, החלפת HU לא באה בחשבון - סופי. רכישת קרוס בינוני ( לא את הקוסם של אוטופרט:) ) כן.

אפשר להיות קצת יותר ספיציפיים לדגמים של קרוסים חיצוניים? וטווח מחירים בבקשה.

תודה.

פורסם

קרוס חיצוני של זטק (יש כמה יחידות בארץ) יהיה מצויין. גם קרוסים של חברת audiocontrol הם בחירה מעולה.

כמו כן הזמנה מאי-ביי מאוד באה בחשבון. המחירים בחו"ל מגוחכים, וגם אם כבר יקחו מכס בארץ זה יהיה פרוטות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לנוס ידידי אתה אומר שבאלפיין יש סוללת גיבוי במיקרה של ניתוק המצבר? מדובר אולי על מלבן מאלמניום שכתוב אליו DC והוא מחובר למכשיר עם חוט ירוק?

למה אתה לא מעוניין להחליף HU מה כול אך מרתק בפוניר לא עדיף להעיף ולהביא מכשיר פי 2 יותר טוב אם כול הכבוד שיש לי לפיוניר... חבל תביא קרוס תביא זה בסופו של דבר יצא לך את אותה הוצאה כמו שתימכור ותביא מכשיר אחר:idea:

פורסם
קרוס חיצוני של זטק (יש כמה יחידות בארץ) יהיה מצויין. גם קרוסים של חברת audiocontrol הם בחירה מעולה.

כמו כן הזמנה מאי-ביי מאוד באה בחשבון. המחירים בחו"ל מגוחכים, וגם אם כבר יקחו מכס בארץ זה יהיה פרוטות.

איתמר.

מאוד מעניין.. למה לא יקחו מכס על הקרוס החיצוני? הרי זה גם מכשיר חשמלי, לא?

פורסם
היתרון של ה9853 וה55 של אלפיין זה שיש בתוך הHU עצמו סוללת גיבוי.

החלפתי שבוע שעבר מצבר והתבאסתי מזה שאני הולך לכוון הכל מחדש... היתה לי הפתעה מאוד נעימה.

יש לי את ה - 9855R השבוע החלפתי מצבר ברכב ונאלצתי לכוון את ה - HU מחדש.

לנוס ידידי אתה אומר שבאלפיין יש סוללת גיבוי במיקרה של ניתוק המצבר? מדובר אולי על מלבן מאלמניום שכתוב אליו DC והוא מחובר למכשיר עם חוט ירוק?

אדי,

קופסת המתכת הנ"ל היא לא סוללת גיבוי. הקופסא הזאת היא: dc - dc converter.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו, מה זה ה DC DC קונוורטר הזה?

כבר יצא לי להיתקל בו מס' פעמים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מאוד מעניין.. למה לא יקחו מכס על הקרוס החיצוני? הרי זה גם מכשיר חשמלי, לא?
כדאי להכיר: המכס על אקולייזרים שונה - רק 15.5%...:-D זה חצי ממה שמשלמים על מכשירים אחרים כמו מגברים ו HU. אני מאמין שקרוס-אובר'ס נכללים בקטגוריה הזו (ניתן לבדוק במכס).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...