פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
פיוניר 7540 ?
מאת gti206- 2 תגובות
- 603 צפיות
משהו מכיר את הדגם הזה יכול להגיד לי איך הוא ? ויוכל להביא לי תמונות ?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש לרכוש זוג כבלים איכותיים , עדיפות ל EBAY ... יש לי גם משפחה בארה"ב עם מישהו שחוזר לכאן בקרוב ככה ש EBAY+ארה"ב עדיפים לי . אני מחפש זוג כבלים או כבל שמעביר בתוכו 4 ערוצים . אני לא אודיופיל או משהו בסגנון ... ככה שכבלים באיזור 90-100 דולר הם לא בשבילי .
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, האם מישהו יודע מה נתוני הדמפינג פקטור של המגברים הנ"ל? לאחר חיפוש מעמיק ב- www.magnat.de לא מצאתי תשובה לשאלתי. מוזר, אבל נכון. תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
כמה שווה מגבר של חברת adm 600W 4 ערוצים (יד שניה).. ואם הוא שווה בכלל. מישהו יודע אולי איפה באיזור באר שבע ניתן למצוא את הרמקולים האלה ב 150 שקלים בערך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23577
הודעה אחרונה מאת bmx, -
זוגי ואי זוגי
מאת tzu- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם מישהו יכול לעזור לי להחליף בין תחנות זוגית ואי זוגיות - רסיבר JVC ישן
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 846 צפיות
שלום רב. אתמול בלילה שאלתי את אותה השאלה בשביל חבר שלי .. והיום אני שואל את השאלה הזאת שוב והפעם לצרכים שלי.. אז ככה: אצלי ברכב יש מגבר של JL AUDIO 4300e זוג קומפוננט focal 165 v1 וסאב של דראגסטאר(כמובן התקנה מקצועית עם חיווט של דראגסטאר 2 גייג') כל זה מחובר ל HU של VDO (מבית סימנס) מדגם cd721 הוא בסדר למערכת פשוטה אך לא מתאים כאשר מכניסים למשוואה מגבר וזוג קומפוננט .. אני מחפש משהו ברמה גבוהה ובמחיר שפוי (הייתי קופץ בשמחה על האלפיין מדגם cda9855 .. אבל המחיר שלו באמת לא שפוי והתקציב שלי מאפשר לי לכל היותר להשקיע בסביבות ה 1000 שקל .. אפשר להשתולל לכיוון ה 1200 - מה אתם אומרים ? אפשר להביא בסכום הזה "כלי" איכותי שיספק לי הפרדת צלילים ושליטה נור…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני פונה בבקשה לעזרה , לשיפור המערכת ברכב. כרגע ברכב ישנם; קומפוננט של MB QUART, סאב סרווין ווגה 10', ומגבר של 4 ער' של פלטניום אודיו. הספק 1400. עכשיו מה שמפריע לי זה; מידי פעם, ישנן נפילות מתח ברכב, איפה הבעייה? באלטרנטור? במצבר? ברדיו דיסק?. יש לי הרגשה שהסאונד שאני מוציא מהרכיבים הוא סביר ביותר, אני חושב שאפשר לנצל את הרכיבים בצורה טובה יותר. איפה לדעתכם צריך לשפר?. אולי זה המגבר?. הרדיו דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו היה JVC ישן שסחב בצורה דיי טובה, עד שהתקלקל או משו, ונתן איכות סאונד מעולה. במקומו יש באוטו HU זמני של בלאוקפונט, שנשמע על הפנים לדעתי. לכן אני מחפש כרגע רדיו דיסק במחירים של 900-1300 ש"ח. אפשר קצת יותר, אבל לא להגזים…
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 761 צפיות
היי לכולם! אפשר בבקשה יעוץ ל 2 מגברים 4 ערוצים ? התקציב הוא עד 1000 שקל +- . עדיין עוד לא יודע מה בידיוק יהיה מותקן HU פיונר 6800 או 7750 . קומפוננט קידמי ו אחורי ו 2 סאבים. תודה מראש!
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני עומד להתקין מערכת ברכב ואין לי שום מושג לא בהתקנות ולא באיכות חלקים,,,, חבר המליץ לי על מערכת כזאת: מגבר 4 ערוצים: solid audio f4 מונובלוק: MSW1750 זוג קומפוננט: hertz (high energy)a מקדימה זוג קומפוננט מאחורה: audiobahn abc600t סאב "10" : hertz המערכת תהיה מותקנת בסובארו אימפרזה 2006. רציתי לדעת אם המערכת הזאת שווה 5500 שקל ואם אכן החלקים הללו הם של חברות ידועות, מאחר וזאת פעם ראשונה שאני רואה שהן קיימות...
הודעה אחרונה מאת nhbh_87, -
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי PIONEER 6850.... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 בכל הפירסומים ואם אני לא טועה גם על האריזה כתוב שאפשר להוריד לו אנימציות מהאתר של פיוניר ולהוסיף למכשיר או משהו כזה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 מישהו הצליח לעשות את זה??? חיפשתי באתר של פיוניר ובכל האינטרנט ולא מצאתי שום זכר לדבר כזה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959
הודעה אחרונה מאת Ave, -
קרא בבקשה גם את המסומן באדום.
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
***כשעורכים לך כותרת מוטב שתשאיר אותה ובטח שלא להחזיר את הקודמת. קרא את כללי הפורום. אזהרה לפני מעקב הודעות. לאחר שקראתי את ה-FAQ, ואימצתי את תאי מוחי הלא אודיופיל בעליל, נשארו לי מספר שאלות להן לא מצאתי תשובה בנ"ל, ואודה על עזרתכם (פרט נוסף- ברשותי רדיו דיסק של פיוניר deh-2750mp): 1. השתכנעתי לרכוש רמקולי קומפוננט קדמיים (הוכיתי בתדהמה כי אכן האמנתי שהרמקולים האחוריים הם אלו שחשובים). לפי רוח הדברים, ומכיוון שאיני מחפש מערכת בשביל לדפוק את הראש (או את הראש של אלו שנוסעים בצידי מכוניתי), אני מבין שעלי לחפש רמקולים עד הספק של 70RMS, על מנת שלא אזדקק למגבר, פריט שמייקר את העסק. האמנם? 2. האם ניתן להסתפק ברמקולים קדמיים בלבד? האם האיכות יכולה להיות משובחת גם א…
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 11 תגובות
- 866 צפיות
שלום יש לי רכב מסוג מאזדה לאנטיס שנת 2000 עכשיו מקדימה יש לי דוטק + MT23 ואחורה 6/9 של פיוניר 300 עכשיו רציתי לדעת עם אני רוצה להחליף את ה6/9 לקומפוננט 5 ורבע או 6 וחצי השמיעה תהיה טובה יותר? עם הרמקול ישב על חור של ה 6/9 לא יהיו בעיות פחות איכות וכו... ועם כן מה אני צריך לעשות? תודה
- 1 תגובות
- 893 צפיות
שלום, אשמח לקבל קצת עזרה אני הולך לקנות מכשיר רדיו דיסק CLARION DB356MP , (הבנתי שהוא מצויין יחסית למחיר) אני רוצה להוסיף לזה רמקולים אשמח לקבל הצעות תקציב : 300-400 ש"ח המערכת היא ללא מגבר האם יש מצב בתקציב זה להכניס גם קדמיים וגם אחוריים שיהיו סבבה ? ואיזה.. אם לא במה כדאי לי להתמקד, קדמיים או אחוריים ? ואיזה.. הרכב : סקודה ניו פליסיה מודל 98. (אחוריים 6/9 קדמיים אני לא יודע.) תודה רבה לכולכם.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן לכולם. אני לקראת החלפת הרדיוטייפ המיושן ברכב ויחד איתו יוחלפו גם הרמקולים הקדמיים. השאלה שלי היא כזאת: איזה רדיודיסק אתם ממליצים כאשר הדרישות הן שתהיה כניסת AUX חובה, תמיכת MP3 אופציונאלי. תקציב כ500 שקל - אפשר לסטות לכאן ולשם, אבל בלי להגזים. בקשר לרמקולים הקדמיים - אני בהתלבטות. או שאני הולך על זוג רמקולים רגיל (6.5 אינץ') או שאני הולך על קומפוננט יד שניה. תקציב: במידה ומדובר על רמקולים כ200-250 ש"ח אם מדובר על קומפוננט אני מוכן להוציא עד 400 שקל על יד 2. מאחורה אגב מותקנים רמקולים שאולי יוחלפו מאוחר יותר.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
לרדיו דיסק (45-50W ,15-18 RMS) ללא מגבר איזה רמקולים אחוריים 6/9 ניתן לחבר ללא מגבר.כלומר עד כמה WALT RMS הם יכולים להיות ?
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משהו קנה רמקולים מ- eBuy? אני רוצה לקנות קומפוננט infinity reference 6010 מ- eBuy הם עולים 88$ לא כולל משלוח, מומלץ? מה לגבי מכס,מע"מ? מה עדיף לקנות infinity דרך eBuy או moral puls מהארץ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המגבר PDX-4.150 של אלפיין? אשמח לקבל עליו חוות דעת תודה
הודעה אחרונה מאת leonm12, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת מסוג SUPER SOUND DVD ,יש לה כניסה של 3.5 מ"מ כפי שראיתי וליד רשום AUX האם ניתן לחבר נגן MP3 באמצעות כבל מסויים? מה העלות המשוערת? תודה.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח! רציתי לדעת איך הסאבים של חברת MTX מיסידרת thunder ? ואיך הדגם הספציפי thunder 9500 ? ועם אפשר להשוות את הסאב ל-jl 13 w7 או ל-jl 12 w7 http://www.mtxaudio.com/caraudio/products/subwoofers/thunder9500.cfm תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש סיכון מסוים שהמגבר יהרס בגלל הרעידות של התיבה של הסאבים, אם אמקם אותו על התיבה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מאיזה אתר ניתן לקנות את מורל במחיר טוב? ובכמה? תודה.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום בני אדם שנה טובה, ומתוקה. שיהיה לנו רק טוב. שאלה שלי כזו, היה לי סאב מגבר ורדיו דיסק מהרכב הישן שלי, האוטו מכרתי, ואת החלקים של מערכת שמע מכרתי גם. עכשיו אני מחפש רכב חדש, וכמובן מערכת חדשה. עוד מעט חבר שלי טס לחו"ל, אני רוצה להזמין כמה דברים. 1) PIONEER DEH-P6850MP או 2) ALPINE CDE 9854R __________________________ 1) FOCAL 165 V1 או 2)MOREL DOTECH MKII 6 __________________________ 1) NAKAMICHI PA-4100 או 2) ROCKFORD FOSGATE T4004 (שכבר ראיתי שהוא לא כ"כ מומלץ) _________________________ סאב: ????? אני רוצה סאב שיפציץ את השכונה, שיהיה באס עמוק, וחזק עד כמה שאפשר, אבל בלי להזים בעלות, זאת אומרת עד 1000ש"ח כמה …
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
ערב טוב, אחרי שקראתי, חיפשתי ואני חושב שהבנתי משהו, אפילו, אבקש את עזרתכם. הרכב הוא פולו 2005, התקציב הוא 1,500 ש"ח, דרוש: למשתמשת הממוצעת, רדיו דיסק קורא MP3, רמקולים קדמיים וזוג טויטרים כולל התקנה. הדרישה היא בהתאם לתקציב, הרבה רוק וקצת אלקטרוני. חשוב יותר לשמוע טוב (ברור ומדויק) מאשר חזק. תודה מראש לעוזרים, שנה טובה, חי
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 3 תגובות
- 797 צפיות
מה ההבדל בין קלאס AB לקלאס D? התעניינתי במגבר סולידאודיו שלדוגמא הוא קלאס D
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לבנות תיבה לסאב בעצמי בכדי להבין ולהתנסות , אין לי בעיה של גישה לחומר או זמן כך שעצות כגון לך לנגר לא בדיוק באות בחשבון. בנוגע לחיבור דפנות התיבה, האם ניתן להשתמש במסמרים או שעדיף סיליקון/דבק נגרים/ דבק אפוקסי וכו'? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 2 תגובות
- 988 צפיות
איך נשמע המפרט הבא ? רדיו דיסק פיוניר deh-3850 רמקולים אחוריים 9X6 460W 4 WAY. ללא מגבר אני מחפש רדיו עם איכות דיסק ורדיו שהן סבבה ולא הרבה מעבר.
הודעה אחרונה מאת elad_f, -
- 7 תגובות
- 820 צפיות
חג שמח !! איני מצליח להוריד וול פייפר למכשיר הנ"ל מאתר i-personalize.alpine למרות שבמדריך הכתוב של המכשיר רשום שהדבר אפשרי. אני פועל עפ"י הפרוצדורה וצורב לדיסק אך המכשיר לא מזהה את המדיה על הדיסק כאשר אני מנסה להוריד את המידע ! אם מישהו עשה זאת פעם במכשיר הנ"ל או מכשיר דומה לו עזרה והדרכה תתקבל בברכה. שנה טובה.
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אז יום חמישי הותקנה המערכת שישבה אצלי ב205 הקודמת שלי. הרכיבים למי שלא זוכר:מונו של סאונד סטרים EGA900D,קומפוננט דוטקMKII+MT22,מגבר 4*65RMS פשוט,ר"ד פרמייר 740,סאב CVR03 1.2CF[שיוחלף בזמן הקרוב לW3]חיווט 4G ומאחור יושבים להם קנווד אובלים ישנים שמחוברים להם לר"ד . בכ"א אני מעוניין ככל הניראה לגוון הפעם ולעשות בזמן הקרוב בניה בבגאז שתיכלול את כל הרכיבים. משהו סולידי,לא צעקני,מסודר היטב ,נקי ובעלות כלכלית זולה. אשמח אם מישהו יתכנן לי משהו [סלבה זוכר את ההבטחה] תודה מראש. להלן תמונות של המערכת מותקנת:
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים,אני כבר מספר שעות תקוע עם האוטו בחוץ ומנסה לסדר בעיית זכרון מערכת,היא לא זוכרת את הווליום שנקבע לה. וזה פשוט הולך לפוצץ לי את הרמקולים, אני אשמח אם מישו יכול לעזור לי. מספרים לפרטי, מוכן אפילו לשלם. מצטער,אני יודע שזה נוגד לחוקים. פשוט זה נורא דחוף,המערכת היא מתנה לאבא. תודה, בברכת שנה טובה. מקסים.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy