פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי לכולם ושנה טובה! האם כדאי להוסיף איקולייזר חיצוני למערכת ? והאם אני יכול לשרוף ביגללו (בגלל הכיוונים ) את הרמקולים? ואיזו יציאה אני צריך בשבילו ב HU ? האם אני יכול לחבר אותו דרך AUX? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 944 צפיות
אל היציאה LOW INPUT או HI INPUT ( של הקרוס כמובן ) ומה ההבדלים בין היציאות ולאיפה עדיף לחבר אם יש לי רוקפורד P8004
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, היום עשיתי סיבוב בין המתקנים באיזור שלי ואני קצת מבולבל וזקוק לעזרתכם. כרגע יש לי מגבר (JBL 75.4), סאב, ואוטו (מאזדה 6) עם רדיו דיסק מובנה. אני מעוניין לבצע אצל המתקין התקנה לכל הפריטים + רכישת קומפוננט. 1. 2 מתקינים אמרו לי שהמגבר לא מתאים לסיגנלים של הרדיו דיסק ולכן הם לא מחברים את הרדיו דיסק ישירות למגבר אלא חייבים מנחת ואז rca. 2. אמרו לי שמומלץ לשים מנחת כדי לקבל מהמנחת את הremote ולא לצור אותו דרך הסוויץ בטענה שאם מכבים את המערכת, המגבר נשאר דולק (אני לא רואה בזה שום בעיה) אבל המתקין אמר שאז יווצר רעשי מנוע. האם הדבר נכון? 3. שמעתי הרבה מערכות עם סט התקנה מאוד יקר (כולל ברכב הקודם שלי) לעומת סטים פשוטים ולא הרגשתי הבדל. האם כדאי בכל זאת ל…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש קבר המון זמן קרוס של שרווד היה לי אחד קזה בעבר אבל הלך יחד אם הרכב הישן, אים תוכלו לכון אותי בבקשה לאתר כול שהו או חנות אביזרים כול שהי שאתם יודעים בתודה מראש יחיאל
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 892 צפיות
רכשתי מערכת חדשה לפני כשבועיים. מגבר מק אודיו 4200 רמקולים אוביישן 6 סאב קראג 10" והכל מחובר לHU של פיוניר 4600 ישן. הכל עבד טוב ויפה עד אתמול שפתאום אני מתחיל לשמוע את המערכת "חושבת" דרך הרמקולים. כשהמפתח בסוויטצ' עם חשמל ללא התנעה יש עוד צליל מוזר כזה קבוע בטון גבוה. כשמתנעים יש כל מיני צלילים של עיוותים כמו שמחליפים תחנות ברדיו. כשמגבירים כמעט ואי אפשר לשים לב לזה אבל הווליום רגיל זה ממש מציק ואני מפחד שזה עוד הולך להרוס את כל המערכת. לא קרה שום דבר מקדים לפני כן. מי שהתקין לי את המערכת גר רחוק ממני וכרגע לא עונה לי בטלפון. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להתחיל להבין מה הבעיה. יום טוב וגמר חתימה טובה
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
שדרוג קומפוננט
מאת eli_i- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי HU KD-AVX1 קומפוננט קדמי DSX 652 דרגסטר רמקולים אחורייםPIONNEER 6*9 מסוג TSA6981S הרמקולים מוגבירם ע"י מגבר רוקפורד 450.4 סאב MAGNAT XTC 1200 מוגבר ע"י רוקפורד P3001 כל המערכת מותקנת במאליבו. הבעיה שלי היא הקומפוננט הקדמי, משום מה הצליל שטוח מאוד ולא חי במוסיקה ווקאלית. לעומת זאת באלקטרונית אין כל בעיה, לכן חשבתי להחליף אותו למשהו יותר איכותי. האם יש למישהו הצעות לקומפוננט עם צליל יותר עמוק ו"חם" ?? ראיתי שהרבה אנשים בפורום מתלהבים ממורל, אבל בתערוכת אוטומוטור בפסח, שמעתי את רכב התצוגה שלהם, לא התלהבתי, וזאת בשון המעטה. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת leonm12, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אין לי ידע נרחב בהתקנות של מערכות וכאלה, אבל רציתי לחבר בצורה כלשהי את הנגן MP3 לרדיו דיסק. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 7 תגובות
- 832 צפיות
מגיע עם תיבה מקורית קומפקטית 12 ליטר מישהו שמע?התנסה? http://www.macaudio.de/produkte/produkte_detail.asp?grp=6&ser=17&nr=1310208&lang=EN
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחבר שלי יש סאב בבית ואין לו מגבר איך אפשר לבדוק אם הסאב עובד ? זה אפשרי לבדוק עם בטריה רגילה ?
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 938 צפיות
שלום, יש לי בורה TDI 2003 ואני אחרי חיפושים רבים בעיקר בכיס פחות או יותר נסגרתי על המערכת הבאה ורציתי לבדוק מה דעתכם עליה, ואם אפשר באותו תקציב פחות או יותר להביא משהו יותר רציני המלצה תתקבל בברכה. בבעלותי HU PIONEER DEH-4750MP ככה שזה לא חלק מההוצאה. קדמי: סט קומפננט של מורל מסוג Dotech MKII 6. הרבה אנשים המליצו לי לחליף תטויטרים ביותר מתקדמים אשמח לשמוע את דעתכם על כך אם זה באמת יותר שווה. מגבר: מאק Z4200. סאב: פה הבעיה העקרית אני בן אדם יותר של SQ והבגאז' של הבורה מקלט, עכשיו רציתי לדעת איך הסאב ה150 rms של קיקר יסתדר פה. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת hipnoza, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 960 צפיות
אממ אז ככה יש לי נגן פיוניר מדגם DEH-p580MP ו4 רמקולים של JBL בהספק של 150W ברכב מסוג Nissan Sunny SLX 1.6 1993 שמתי לב (אי אפשר שלא ) כאשר אני מגביה את הווליום לרמה גבוהה (45-50 מתוך 60) , ישנן רעידות בדלתות הקדמיות (הידיות של החלון ואם אני לא טועה מהדלת עצמה) וגם מאחורה (בבגאז') אני חושב שצריך לעשות איטום (אין לי מושג בדברים האלה של הסאונד ואיך לשפר אותו) השאלה היא איך עושים את זה וכמה זה יעלה והאם אפשר לעשות את זה עצמאי ולא דרך מתקין אם ישנם מדריכים אשמח מאוד חשבתי גם לקנות סאב אבל אם יש לי כאלו רעידות אני לא רוצה לדעת מה יהיה בבגאז' תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי קומפוננט 165v1 של פוקל שהוא 6.5 אינץ ומגבר JBL GTO4060 שניהם נשארו מהמערכת שהייתה באוטו הקודם ז"ל. עכשיו קניתי אפלאוז וכשבדקנו אם הרמקולים יכנסו לדלת שום דבר ושום קומבינה לא הלכה.. בניות וכל מיני דברים כאלה אני ממש לא רוצה לעשות וגם את מה שיש אני רוצה לעשות במינימום תקציב. עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשרויות לשים מקדימה 2 רמקולים פשוטים 5.25 אינץ שאני מאמין שאני יוכל לקנות ב200 שקל בערך והקומפוננט שלי מאחורה או לקנות עוד קומפוננט של פוקל ה130A 5.25, אותו לשים מקדימה ואת הקומפוננט שיש לי עכשיו אני אשים מאחורה.. את שניהם יגביר הJBL את הקומפוננט אני יכול להביא באיזור ה500 במקום 1000 שקל (חדש כמובן) עכשיו מה אתם אומרים? ההבדלים יהיו משמעותיים מאוד…
הודעה אחרונה מאת עידןןן, -
- 5 תגובות
- 832 צפיות
שלום לכולם אני רוצה לקנות סאב ומגבר יש לי פיזו 206 וידוע שיש ברכב הזה ארגז קטן איזה סאב ומגבר שווה לקחת ואם אני צריך עוד משהו ?
הודעה אחרונה מאת gti206, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מבקש המלצות לקניית HU מהדיוטי, עדיפות לקנווד ואלפיין. אם אפשר גם מחיר אם ידוע.
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 751 צפיות
יש לי מגבר ארבע ערוצים שבחתימה ונכון לעכשיו על 2 ערוצים יושב קומפוננט קיקר 6.5 אינץ' 75 רמס. התכנון המקורי היה שעל שתי הערוצים הנותרים ישבו רמקולים שיותקנו מאחורה (למקרה ויש צורך אז הרמקולים האחוריים כנראה יהיו הרץ רמה אחת מעל דוצ'י, אנרג'י נראה לי...). עכשיו כנראה הרמקולים האחוריים יחוברו ישירות לHU שגם נמצא בחתימה אז חשבתי על גישור כל שתי ערוצים בשביל הקומפוננט, אבל אז קראתי (בחיפוש אודות ביאמפינג) שלא כל כך כדאי לעשות גישור למגבר כי זה מוריד נצילות, דמפנינג פקטור וכו' וכו'. אז חשבתי אולי לעשות ביאמפינג, הקטע שאחרי חיפוש בפורום ראיתי שאין יותר מדי הסברים בנושא ובFAQ גם אין. אז השאלה היא במה כרוך הביאמפינג, אני מתאר לעצמי שזה לא סתם לחבר ערוץ לדרייבר וזהו,…
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב. חבר מחפש רדיו דיסק בטווח שמחירים של בין 700 ל 800 ש"ח. הדרישה העיקרית היא MP3 (קורא תיקיות) הוא חשב על שתי דגמים מסויימים, נשמח לשמוע חוו"ד עליהם - ואם יש אופציות אחרות, בטווח מחירים הנ"ל אנו פתוחים להצעות. הדגם הראשון: DEH2850MP Pioneer - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378692 הדגם השני: KDG710 JVC - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40736 בתודה מראש ובהמון הערכה, אבי ויחיאל.
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי 2 פאנלים של פיוניר.. אחד שקניתי את הרדיו דיסק אז זה בא עם הפאנל, ועוד פאנל שחבר שלי הביא לי.. השאלה שלי זה אם הפאנל שקיבלתי יכול לעבוד על הגוף של הרדיו דיסק השני(המותקן ברכב)? הרדיו שמותקן לי באוטו זה: DEH-2850MP הפאנל שקיבלתי הוא: DEH-1550 תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת BS-Bumper, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 36 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נראה לי שעוד מאט מגיע הזמן למפגש צפון,אז אולי הגיע הזמן להיתארגן?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום! אשמח לשמוע חו"ד מאנשים שיש להם את המסגרת הזו או ששמעו את הבאגז' כשלוחית כזו הייתה מותקנת,האם היא באמת עוזרת וללא רעשים כמו רוב המסגרות שיש היום במכוניות שעושות רעש נוראי מכל באס?
-
אני רוצה לרכוש סאב וופר, אבל אני מתלבט בין כמה: cerwin vega hed kicker cvr duble rockford p1 אני יכול לרכוש מגבר של אינפיניטי יד שניה שנותן 400 ב- 4 אוהם, 650 ב- 2 אוהם ואני יכול לרכוש גם לייטנינג אודיו שנותן 250 ב- 2 אוהם מה שאני מחפש זה SQL שנוטה יותר ל- SQ אם יש לכם הצעות טובות אחרות, אשמח לשמוע תודה רבה איך שכחתי מחירים: רוקפורד 700 שקל קיקר 650 שקל סרווין וגה 800 שקל הכל כולל תיבה
- 1 תגובות
- 993 צפיות
אני מחפש קומפוננט חזק ואיכותי בסיביבות ה1000 ומטה(!) ומגבר שאמור להחזיק בנוסף סאבוופר עם הספק 150RMS הקופוננט באמת צריך להיות מספיק חזק כי כיום יש לי מערכת באוטו אחר עם שתי קומפוננטים והם מאכזבים בחוזק שלהם... אחד זה מורל פולס 5.25 והשני זה מאגנט BP 6.5 והם מוגברים בצורה מיטבית. האם חייבים להוסיף 6X9 בשביל שהמערכת תיהיה חזקה יותר ? אני מבקש המלצה על סאבוופר עם דיוק מירבי בתקציב הנמוך. חשבתי על הקיקר עם ה150RMS או הרוקפורד P1 הסאבים האלה מספיק חזקים לרכב קטן כמו איביזה 3 דלתות? לגבי התיבות לסאבים האלה מה אני אמור לעשות ? שאלה אחרונה... האם נידרשים איטומים רבים או בכלל בסיאט FR? האם זה רכב אקוסטי? הHU שלי זה פיוניר 4850
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברצוני לרכוש רדיו דיסק (ככל הנראה של אלפיין), אני מתלבט בין מספר היציאות שאני צריך למערכת שלי, ברכב שלי יש לי קרוס אובר (בעל 3 יציאות )SHERWOOD XN1000T האם השימוש בו יכול לחסוך לי כסף ברכישת רדיו דיסק עם יציאה אחת בלבד? ברכב יהיו מותקנים סט רמקולים קומפוננט מקדימה וסאב מאחור. מגבר כבר מותקן(4 ערוצים). בתודה מראש אורן...
כתובת אתר?
מאת Daniel.K- 1 תגובות
- 950 צפיות
אפשר לקבל את כתובת האתר של mac Audio
עזרה עם טוויטר 1 2
מאת aviv007788- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה בתאריך 23/3/06 רכשתי קומפוננט של דראגסטאר הרכבתי והכל מצויין ומרוצה היום החל טוויטר שמאלי להפסיק לפעול, לא שיחקתי עם כיוונים מאז שכיוונתי פעם אחת. בכל מקרה הטוויטר לא משמיע צליל ואיך שהוא הפסיק הרחתי אותו ולא היה ריח של שרוף, לא רואה בעיות מיוחדות, הוצאתי את הקרוס והכל כרגיל אין חוט חשוף. השאלות הנובעות מכאן הם: איך ניתן לבדוק בוודאות שהטוויטר שרוף? כמה זמן אחריות נותנים לסט קומפוננט בד"כ? מה אתם הייתם עושים במקומי? אשמח לקבל עצות...
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 963 צפיות
איזה רמקוליים עדיף: פיוניר 350 וואט http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130665 או רמקוליים של קנווד 300 וואט 60 אר אמ אס? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12563
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש ברשותי מערכת מסוג קלריון DXZ865MP לאחרונה שמתי לב כי ישנו רעש קטן ומציק, כמו שיריקה קטנה או זימזום ממש קטן, שומעים אותו בווליום נמוך כאשר הוליום גבוה הזמזום נבלע במוזיקה.. מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב הזימזום לא מהמגבר ולא מהרמקולים, כי הוא נישמע גם בקומפוננט שמחובר למגבר וגם ברמקולים האחורים שמחוברים לרדיו דיסק ישירות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 955 צפיות
היי לכולם, לאחר אין סוף ברורים רציתי לשאול שאלה. מכיוון וסוג הרדיו ב-C4 הוא ה-RD4 של BLAUPUNKT האם אפשר לחבר אליו את ה-IPOD INTERFACE שלהם ללא חשש ולקבל תמיכה מלאה בתפעול ה-IPOD דרך לחצני הרדיו ואיכות שמע מצוינת? אשמח לקבל תשובה או קישור לגורם כלשהו שמבין בנושא בתודה גיל
הודעה אחרונה מאת winggil, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
שבת שלום , אני מחפש גריל לסאב 12 אינץ הבעיה מה שראיתי באתרים באינטרנט זה רשתות ממש מכוערות, אם משהו מכיר אתר כולשהו שיש גרילים יפים או חנות באיזור הדרום אודה מאוד על העזרה ( פרסמתי את ההודעה פה כי נראה לי שזה הכי מתאים לכאן ויש הכי הרבה אנשים שמכירים )
הודעה אחרונה מאת eliraz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 644 צפיות
שלום לכולם! עקב מותו של ה H.U שלי אני ייאלץ להחליף למשהו תקין. כיוון ששלט להגה היה משהו שתמיד רציתי,מתעוררת אצלי השאלה אם יצא מצב שארכוש רדיו דיסק חדש של פיוניר והאם השלט הוותיק של החברה המוצמד להגה(צורת ביצה) יתקשר איתו ללא בעיות מיוחדות. בתודה למגיבים(אם יש מישהו שמתנהל ככה עם הרדיו דיסק ברכב אשמח לדעת מפני שאני לפני רכישה) תומר.
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 2 תגובות
- 893 צפיות
אם אפשר תדרגו לי את סדר העדיפויות של המגברים: a.d.m 4ch pa5004 600w Platinum Audio 4ch USC9980 magnat 4ch toxic 4ch 1000w tx1000 תודה רבה לעוזרים. .זה חשוב לי מאוד..
הודעה אחרונה מאת corwin,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk