Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב MACAUDIO 8

nit_zan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה תל אביבי תקפוץ ל SG אלקטרוניקה יש להם באולם התצודה אחד כזה , תחנה מול אולם התצוגה ותחבר למערכת שלך ותשמע.

פורסם
אם אתה תל אביבי תקפוץ ל SG אלקטרוניקה יש להם באולם התצודה אחד כזה , תחנה מול אולם התצוגה ותחבר למערכת שלך ותשמע.

תודה על ההמלצה :-D

לצערי עדיין אין לי "מערכת"(רדיוטייפ ישן עם רמקולים קידמיים מקוריים מקרטון 5 וואט ואחוריים 100 וואט אני מניח שלא עונים על הגדרת "מערכת":mm_tongue ).

פורסם

לא חייב מערכת יש להם כמה באולם תצוגה.

אם אתה מאזור השרון יש לרמי מתוםקאר בהוד השרון אחד בחנות הוא ישמיע לך בשמחה.

בברכה

ק

.

פורסם
לא חייב מערכת יש להם כמה באולם תצוגה.

אם אתה מאזור השרון יש לרמי מתוםקאר בהוד השרון אחד בחנות הוא ישמיע לך בשמחה.

בברכה

ק

.

תודה

נסעתי לSG(פקקים חניה ETC?)

גם שם אנשי מכירות שלא ממש מבינים ומתמצאים במה הם מוכרים.

מנסים "לדחוף" כמובן את המוצרים הנימכרים שם מפגינים "ידע נרחב" בכל הקשור למה שנמכר ולאודיו בפרט.

" מוכנים להקשיב למה שהלקוח רוצה ולא לשמוע רק את עצמם עם השטויות והדעות הקדומות"(זה ממש לא מעניין)

מחרטטים לא מעט-הוציאו את הנשמה עד שנתנו לשמוע משהו...מתחיל להימאס...

(כמובן שכל מה שבגרשיים זה בציניות וההיפך הגמור)

ניצן

פורסם

לא הבנתי את ההקשר לציטוט שלי?

אשמח להסבר מפורט.

אגב שתדע שזה מוזר כי בסה"כ ל SG יש אנשים בסדר גמור באולם התצוגה שלהם.

בברכה,

ק.

נ.ב.

פעם הם היו הרבה יותר מקצועיים זה נכון.

פורסם

הקשר לציטוט שלך הוא שבקושי נתנו לשמוע שם בתצוגה על אחת כמה וכמה לקחת פריט לרכב ולשמוע.

הייתי צריך ממש ל"שכנע" שיתנו לשמוע איך האלמנטים שם ולא את הז***י שכל של אנשי המכירות.

פורסם

הבנתי , טוב מה לעשות ימי שישי הם בעיה אמיתית בכל החנויות בארץ.

מבין אותך אם לי זה היה קורה הייתי מאוד מאוד מתעצבן.

בברכה,

ק.

• תוכן חדש...