פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לעובדים שבינינו או למשכימי הקום ללימודים. החלטתי לקנות את המערכת שלי לרכב במכה אחת, ואחרי בדיקות חוזרות ונשנות, והתייעצויות אינסופיות אני כמעט סגור על המערכת אותה אני רוצה להביא לרכב שלי. כל שאני רוצה הוא החותם הסופי מהפורום, מכם, שאדע שאני עושה את המהלך הנכון ואיני קונה ציוד שאינו יתאם את שאר חלקי המערכת. המערכת מצורפת בתמונה למטה... אני קונה את המערכת כולה ב- 4500 ש"ח ר"ד - 1900 קומפוננט- 550 6X9- 450 סאב- 600 מגבר- 1000
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי כאן בפורום שיש ZAPCO יבואן "צחי באקא" מאוד הגון במחירים והכל אז אני מעוניין בפרטים על היבואן הנ"ל, מספרי טלפון מיקום אולי אתר פשוט חיפשתי באינטרנט ואני לא מוצא. תודה ענקית מראש! מנואל
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן. אני מצטער על השאלה הקצרצרה אבל רק רציתי להתייעץ עם מומחים ומבינים ממני לפני שאני עושה את הקנייה כדי לדעת שאין שום טעות במעשיי. יש לי קומפוננט מורל פולס 6.5 וסאב של רוקפורד P2 אותם אני רוצה לחבר למגבר שאני מעוניין להביא אני ממש על סף קנייה של מגבר Phase evolution RS4 ורציתי לדעת שהמגבר לא ישרוף, ודווקא ינצל אותם כמו שצריך והאם לחבר את הסאב בגישור או רצוי שלא? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 1 תגובות
- 736 צפיות
התלבטות שלי בין שני קומפוננטים אלו. הרץ ENERGY מול דוטק. מישהו יכול לתאר לי את ההבדלים בינהם. אני יודע שזה קשה כי פשוט אין לי אפשרות לשמוע אותם וזה קצת מקשה. מוזיקה שאני אוהב לשמוע :אלקטרוני רך,האוס ,רוק אלטרנטיבי . לא שומע רוק עם גיטרות דיסטורשן בכלל. איך המידים של שניהם?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום החנתי את הרכב ברחוב היצירה צומת גאה בפ"ת על החולות איפה שמחנים מאה מכוניות בערך ולהפתעתי בשעה 2 אני מגיע לרכב שהחלון שבור הבני זונות שאני מאחל להם סרטן לשנה החדשה גנבו לי רדיו דיסק פיוניר 4700 מגבר JBL GTO 75.4 וסאב באזוקה חדש בן שבוע של אינפינטי אחחח איזה סרטן יבוא להם בראש...... כאילו וכול זה לא מספיק גם מצאתי שיש לי בורג תקוע עמוק בצמיג.... מזה המכות האלה.......? עוד אני ששמרתי ולא שמתי מוזיקה אף פכם שאני מחנה תמיד נקטעתי באמצעי זהירות...
הודעה אחרונה מאת anatoli, -
- 6 תגובות
- 773 צפיות
אני עומד לרכוש מערכת DB356MP מבית clarion ורציתי להתאים לה את הרמקולים הקדמיים, חשוב לי לציין שאני לא קונה מגבר!. אלו הרמקולים שחשבתי Morel PULSE5.25 רציתי חוות דעתכם על ההתאמה, או הצעות טובות יותר באותו המחיר. המחיר גם כך כבר יקר לי כך שעל רמקולים אחוריים אני מוותר כרגע. כמו כן אם יש רמקולים או קומפננטה באותו טיב וזולים יותא אשמח מאוד לשמוע על כך. הערה: אני אשמח לשמוע הצעות של רמקולים נפרד וגם של קומפננטות, מה שיעשה את העבודה הכי טוב במחיר של עד 40 שח. ד"א מה זה HU?
הודעה אחרונה מאת PenguinXP, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X70W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה. שי.
הודעה אחרונה מאת shuy, -
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי בעיה ברדיו דיסק של הרכב שלי: הדגם הוא RFX9120 של רוקפורד. כל פעם שאני מכניס דיסק הוא יוצא והמסך מראה לי ERROR 07 אחרי כמה ימים זה הפסיק לעשות את זה (ואני יודע שההערה הזאת אומרת שהדיסק שרוט או מלוכלך ויש לנקות אותו או לשים דיסק אחר) והוא פשוט התחיל להקיא דיסקים עוד לפני שהוא קולט אותם. גם אם דוחפים מעט בכוח (ואני לא מנסה לשבור אותו) זה לא נכנס. ואם נכנס מיד יוצא החוצה. בתקלה הראשונה אני קניתי דיסק כזה שמנקה את העינית והוא כמובן לא נכנס, אמרו לי יש מצב העינית זזה או משהו כזה וזוהי תקלה נפוצה. אפשר לתקן דבר כזה בבית? ואם כן, איך? ואם לא, כמה יעלה לי?
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום הזדמן לי לשמוע אצל מתקין את המערכת הבאה(ברנו 5) קומפוננט ZAPCO מגבר ZAPCO 4 ערוצים LINE DRIVER 16V סאב קיקר L7 בתיבה 1.2CF HU פיוניר(לא זוכר דגם) קבל חיווט 4 גייג' הוופר בא עם טבעות עץ ועל דלת אטומה(לא דינמייט אלא חברה גרמנית לא זוכר את שמה) המתקין הוא בעל חנות שיפורים ומחזיק לטענתו רק ציוד הי אנד (כמו הסאב של סרווין סטרוק) האמת נשמע "סביר" לא יותר(הסאב נשמע מאד חזק כאשר העלה את הבאסים הרבה מעבר ליכולת הסיבולת שלי אך עם זאת הוא נשמע מדויק) המערכת לא היתה עדיין גמורה ומכוונת. כמו כן הוא אמר שחובה לשים קבל לצורך ייצוב המערכת הסאב מגושר על שני ערוצים מהמגבר ונשמע חזק דיו. כמו כן המגבר עצמו מגיע עם הליין דריבר שלטענתו חיוני ע"מ לא …
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום סוף סוך גיליתי מה היתה הבעיה במערכת ... המגבר (מסוג CLARION APA450) היה נדלק למשך חצי שנייה ונכבה בדקתי עם טסטר את הזרם והוא היה מראה בכבל מתח:12 וולט כאשר לא היה מחובר למגבר. וכאשר היה מחובר למגבר היה מראה 1 וולט. הפיוז לא שרוף! חשבתי שאולי הבעיה במגבר עצמו ונסעתי פעמיים לתל-אביב למעבדה שיבדקו לי את המגבר.. הוא תקין לחלוטין. בדקתי את הרימוט קיצרתי גם את המתח עם הרימוט ועדיין הבעיה היתה! לבסוף הוצאתי את הפיוז וחיברתי את שניי התופסנים של הפיוז ללא הפיוז. ולהפתעתי עובר מתח תקין והמגבר עובד!!! מישהו יודע מה הסיבה שגרמה לכשל בפיוז? (בעבר פתחתי הודעה בפורום לגביי מגבר שהפסיק לעבוד פתאום.. למי שראה)
- 0 תגובות
- 962 צפיות
*** זה נראה כמו שרשור שננעל בגלל כותרת ריקנית ***
הודעה אחרונה מאת gildavidov, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
*** שווה לקרוא את כללי הפורום ולכתוב כותרת עניינית ***
הודעה אחרונה מאת Subaru4Ever, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 752 צפיות
למישהו יצא להתנסות בדגמי ה150 rms ?. איך הם נשמעים ? איכותיים ועוצמתיים(באופן יחסי כמובן) ? או "נחמדים" ?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה אפשרי לשים סאב חזק באוטו מונע גז? המיכל גז לא יפריע,מסוכן, יעשה רעשים?
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
3 way crossover 1 2
מאת leonm12-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי HU בעל 3way crossover. האם אתם ממליצים במצב כזה להוריד את הקרוסים הפאסיביים של הקומפוננט. ולהתשמש רק בקרוס האקטיבי של ה HU? כמובן על ידי זה שאני מקדיש ערוץ לכל אלמנט... (מגבר 4 ערוצים לסט קומפוננט) הייתי שמח לקבל תגובה האם מצב זה ישפר את האיכות? העוצמה? קומפוננט - Rockford POWER T162s מגבר - Alpine PDX 4.150 - צריך להגיע סוף שבוע
הודעה אחרונה מאת leonm12, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר את המגבר הזה? או אולי יכול להשיג מפרט?
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 828 צפיות
יש לי רדיו JVC ממש טוב וחדש ונראה מצוין ועובד כמו שחייב אבל לפעמים הוא משתגע ולא קורה טוב תדיסקים *** את הדיסקים זה לפעמים ואני יודע שזה בגלל העין כי יש מלא אבק בו מאישזהו סיבה אז אמרו לי שיש איזה דיסק מסויים שהוא מנקה תעין של הרדיו וחוזר לקרוא כמו חדש רק יש לי שאלה אם זה אותו דיסק של הCD-ROM במחשב??? ואם לא מאיפה יש לי להציג תדיסק *** את הדיסק הזה וכמה עולה???
הודעה אחרונה מאת yarinc, -
-
mt-22 שנשרף 1 2
מאת Vibe-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי קרוסאוברים של זטק http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=70317 (איתמר! מצטער שלא שמרתי על זכויות "מצלמים " זאת תמונה שלך) ואליו היו מחוברים בעבר טוויטרים של מורל פולס במשך 3 חודשים ומוגבר על ידי רוקפורד 201S 50 RMS ליציאה וביום בהיר אחד הטוויטר השמאלי התחיל קצת לקרטע ופתאום שבק חיים ואני קפצתי על ההיזדמנות והחלפתי אותם בצמד mt 22 חדשים נוצצים . לכאורה היה שינוי ניכר בסאונד בצורה יוצאת מן הכלל. אך כנראה אותו יום בהיר החליט לחזור ואחרי ארבעה ימי שימוש ב mt 22 הצד השמאלי השמיע סימנים של עובד לא עובד וישר שבק חיים ... פרקתי את הדלק בדקתי שאין איזה קצר איפה שהוא בן החוטים אך הכול נראה תקין עכשיו השאלה מה יכול לגרום לזה? דרך אגב הגי…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה דעתכם על הרדיו דיסק ? Bermuda MP35 Blaupunkt מידע עליו ניתן ליראות באתר הבא http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=173 מחירו בסה"כ 780 כולל התקנה אני רוצה את החברה הזאת מכיוון שהבנתי שקליטת הרדיו שלה היא מדהימה , בנוסף לאיכויות הסאוונד ,דבר שמאוד חשוב לי.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
פיוניר 6850
מאת Shayke- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! ברשותי פיוניר 6850, בתחתית הפאנל ישנה כניסה ואיני יודע איזה "פין" בדיוק מתאים לה-כלומר איך אני יכול לחבר נגן כלשהו (למשל: אייפוד), לפאנל. יש לציין שכל כבל בעל שני פינים בקצותיו שניסיתי לחבר היה בעל קוטר גדול מדי. בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי את הקומפוננט של VIBE http://www.vibeaudio.co.uk/dev/products/data/data-bh5.html ומגבר אוריון 4004 ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את הרמקולים האלה כי הצלילים הגבוהים שלהם קצת מאכזבים..... יש מצב שזה בגלל הרדיודיסק (PIONEER ממש ישן)? ועוד משו קטן..... איך בגדול אני אמור לכוון את האוריון כך שיוציא לי צלילים גבוהים יותר לוייב שלי? תודה עדי
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז ככה יש לי אפשרות לקנות את הסט של הרץ ההי אנרגי בהבדל של 300 שקל מהאנרגי האם ה300 שקל האלה הכרחיים ויש שיפור בין שני הדגמים? את ההרץ הי אנרגי שמעתי ודיי אהבתי , אבל את האנרגי לא שמעתי .
הודעה אחרונה מאת assi5, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! חשבתי שנפתרתי מהבעיות בר"ד הנ"ל אבל מסבר שטעיתי. הדגם הוא סוניCDX - R3300 המכשיר בן שנתיים וחצי ולא מציג תצוגה לסירוגין,לא מזהה דיסקים ופולט ERROR על ימין ועל שמאל. האם שווה לדעתכם לתקן את המכשיר?רק אוסיף שניקיתי מגעים של הפאנל בעזרת חומר ייעודי וגם העין עברה ניקוי.לא עזר. אודה לעזרתכם, תומר.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתכוון לחבר את המכשיר DEH-P880PRS במצב 3-way לאחר המלצות לחבר את הקומפוננט בבי-אמפ. יש לי אפשרות לבחור את הסלופ עבור כל רמקול בנפרד (סאב,מיד,טוויטר) רציתי לדעת איך אתם ממליצים לכוון את זה. בד"כ שמתי לב שבמגברים שמים 24db לסאבוופרים ולרמקולים שמים 12db. אשמח לקבל המלצות והסבר מדוע עדיף בדרך זו או אחרת לכיוון סלופ עבור כל אלמנט בנפרד(טוויטר, מיד וסאב) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 1 תגובות
- 866 צפיות
בוקר טוב ! כמו בכותרת אז אני יתחיל בסיפור לפני כמה זמן מצאתי בבויידם בבית מגבר של akai ישן (יצור שנת 89) לבית כמובן . מה שהתפלאתי לראות שהוא יציב ב4 אוהם דבר די נדיר למגברים לבית עכשיו אני רוצה לבנות תיבות אטומות למיד באסים של הפולס שזרוקים לי פה בחדר משו קוסטיום כזה מאחר ואין לי נתונים של הרמקול QTS VAS וכו.. אני משאר שבערך 13-17 ליטר יספיקו לכל רמקול אז שאלתי היא האם אני צודק בקשר לנפח ? ב. האם זה יהייה כדאי ? מבחינת השמיעה לבסוף או שזה סתם בזבוז של זמן ? דרך אגב המגבר מוצהר 50 *2 ב8 אוהם נראה לכם שהוא יוציא יותר ב4 אוהם כי אין לי שמץ של מושג (חיחי איזה כייף לי) בתודה רבה מאד רוני.
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מבקש את עזרתכם בבחירה בין שני מכשירים האחד: JVC KD-G126U והשני פנסוניק CQ-C1301 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כתוב בהוראות בנית התיבה לסאב שלי(הייפוניקס) שצריך מילוי של בד דקרון בעובי 0.5 אינטש לכל הסביבה הפנימית של התיבה. היכן ניתן להשיג את הבד הזה באיזור השרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בימים הקרובים אני סוף סוף מתכוון לקנות מגבר נוסף שיחזיק לי מורל פולס 6 קומפוננט קידמי ומורל פולס 5 רמקולים אחוריים. אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים אם תוכלו לייעץ לי מה יותר מתאים למערכת מה יחזיק יותר טוב ובכלל איזה מגבר עדיף אני אודה לכם מאוד: JBL GTO 75.4 או MAC AUDIO Z4100 בתודה מראש ובשנה טובה.
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על מכשיר זה CLARION DB356MP הבנתי שהחברה מצוינת, לגבי המכשיר אני לא בטוח אך בדיוק בתקציב (שמעתי מישו שאמר שזה כל הזמן נתקע לו). אני לא מחפש איכות סאונד נדירה אלא משהו שיהיה סבבה וכיף. תודה.
הודעה אחרונה מאת PenguinXP, -
- עוקב אחד
- 46 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
יש לי מיצובישי לנסר, אין לי מקום לרמקולים בדלתות אלה רק בדאש שזה בא עם 4 אינץ' אם אני לא טועה. הציעו לי לעשות בניה בדלתות. הסכום הוא 500 ש"ח בשתי הדלתות מחובר mdf. השאלה היא אם זה בסדר להכין מהחומר הזה בדלתות? אותו אחד אמר לי שאני יכול לעשות גם מפיברגלס אבל אז כל דלת תעלה לי 700 ש"ח, אין מצב שאני משקיע כל כך הרבה בשביל זה. באמת יש הבדל משמעותי בין ה-mdf לפיברגלאס?
הודעה אחרונה מאת motorishta,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy