Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני סוף סוף מתכוון לקנות מגבר נוסף שיחזיק לי מורל פולס 6 קומפוננט קידמי ומורל פולס 5 רמקולים אחוריים.

אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים אם תוכלו לייעץ לי מה יותר מתאים למערכת מה יחזיק יותר טוב ובכלל איזה מגבר עדיף אני אודה לכם מאוד:

JBL GTO 75.4

או

MAC AUDIO Z4100

בתודה מראש ובשנה טובה.

פורסם

MISTER P,

אם אתה רוכש את מגבר ה - JBL GTO75.4 בדיוטיפרי, במחיר של 200$, אז זה המגבר שייתן לך תמורה מעולה לכסף שלך. אם אתה מתכוון לקנות את המגבר הנ"ל בארץ (לא בדיוטיפרי) המחיר שלו יהיה גבוה יחסית, ובמחיר הזה אני אמליץ לך שתקנה את ה - MAC AUDIO Z4200.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני עדיין אמליץ על הZ4200 ולא על הJBL.

גם לא בדיוטי פרי(וגם לנוכח הירידת שער הדולר על גבול ה4.3 ש"ח לדולר עדיין אני לא אמליץ עליו.).

בכל מקרה, מה שתבחר תהנה ותתחדש!.

ניר

under construction..

פורסם

אני חושב שכול עוד לא נערך מבחן שמשווה בינהם אי אפשר להגיד שהמאק אודיו יותר טוב.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

לא מכיר מבחן ביניהם. רק מכיר שהמגבר JBL מעוות בטרוף בהספק גבוה. מגבר לא איכותי בעליל לדעתי.

מצד שני ה MAC נשמע מצויין ונותן עוצמה סבירה בהחלט. שומע רק דברים טובים על ה MAC.

לכן לדעתי עדיף ה MACAUDIO.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני ראיתי במו עיני, JBL הקרוי בפי כל "המעוות", בפול גיין על מורל אילייט וטפו טפו טפו, לא מעוות ולא נכלום.

לא דובים ולא יער.

השאלה היא האם אתה יודע מה את עושה או שאתה מגביר ווליום בפראות ואונס את הסט אפ שלך.

שי.

פורסם

תקשיבו רגע לאיזה ווליום אני כבר מסוגל להגיע בכל זאת יש גבול למה שהאוזן שלי יכולה לשמוע ואני מאמין שאם אני אגביר את המגבר עד הסוף הוא יעשה אותי חרש לפני שאני אדע אם זה מעוות או לא.

בכל מקרה תודה רבה לכולם נראה לי שלאור הנסיבות (טיסה) אני אקנה בדיוטי פרי את ה JBL.

• תוכן חדש...