Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה סיפור אישי שרלוונטי לט'רד הזה:

רכשתי רוקפורד 9120 לפני כ-3 שנים (במחיר מופרז באוטו דיפו, אבל זאת לא הנקודה :lol:).

עם הרדיודיסק כמובן בא המגבר, הקומפוננט והסאב בהמשך.

בגלל שהרדיודיסק עבד המון שעות במהלך השנה וחצי הראשונות שלו - כשהתחילה להופיע הודעת שגיאה ERROR 07 - זה נראה לי הגיוני... העינית כבר גמורה מעבודה.

אבל אוטופרט הציעו בדיקה ללא תשלום - אז למה לא!

הגעתי אליהם ויום לאחר מכן - קיבלתי את הרדיודיסק חזרה ולא שילמתי כלום. כי לא הייתה שום בעיה ברדיודיסק.... אלא בדיסקים שלי!

הייתי קונה את העוגות של ה-100 דיסקים של אופיס דיפו כבר כמה שנים שבמהלכן הם עברו ליצרן דיסקים ממש גרוע. כל שעה בשמש - הציפוי של הדיסק נמס ממנו והוא בלתי קריא כמעט לגמרי! (וכמובן כמעט כולם משאירים את הדיסקים שלהם באוטו בחום)

קיבלתי שירות יוצא מן הכלל - מבלי לשלם אפילו... ואפילו קיבלתי 2 דיסקים ריקים של חברה איכותית כדיי להיווכח שזו הייתה אכן הבעיה.

אז הנה - מצאתי את ההזדמנות לספר את הסיפור.

שוב תודה לאוטופרט שהוכיחו שהשירות שלהם באמת ללא פשרות והמוצרים שהם מוכרים איכותיים ועמידים לאורך זמן.

שנה טובה,

נועם.

פורסם

לגולי,

עוד לא טיפלתי בבעיה.

הקטע הוא שזה עושה ERROR 07 או NO CD ואז עובר לרדיו אז אני ממשיך ללחוץ שיחזור לדיסק ואחרי איזה 15 פעם זה עובד או שאני מתניע מחדש וזה עובד. בינתיים לאבא שלי ממש נמאס מהמערכת הזאתי ואני שוקל לתקן אותה בעצמי ולהעביר אותה לרכב העתידי שלי.

לסאונדוואייב,

האמת שאני משתמש גם בדיסקים זבל שאני שם לב שלמרות שאני מטפל בהם יפה הם נשרטים ונראים זוועה וזה מפרק לעינית את הצורה עוד יותר.

אתה חושב שאם אעבור דיסקים זה יעזור?

תודה לכם,

פורסם

אם המכשיר באחריות קח לאוטופרט.

אם הוא לא אל תפרק ולא כלום ובטח שלא תשתמש באלכוהול .

לך לאופיס דיפו. קנה לך ספריי אוויר(זה עולה איזה 30 שקל). כאשר הCD ריק ואין לך פאנל על המכשיר , עם משהו דק הרם את הכיסוי של הפתח (אל תדחוף אותו פנימה רק שיתרומם) ותשפריץ פנימה עם הספריי אוויר טוב טוב . מה שחשוב זה לא להפוך את הספריי אוויר. תשתמש בקשית שלו אבל אל תשים אותו על הראש !!!

ניסוי נחמד לספריי אוויר על הראש: קחו 1 קופסת פלסטיק של סרט צילום.

השפריצו פנימה ספריי אוויר כאשר הוא על הראש ועד שנוצרת בפנים שכבה קרירה.

סיגרו את הפקק והשליכו ליד האחות .

חכו לתגובה.

בירחו מהבית.

בברכה,

ק.

פורסם

רדיו דיסק נפילה, חבל חברה כמו רוקפורד מוציאה ביזיון כזה, קופץ בלי סוף גם שהוא חדש, קצת שמש ולא רואים מה כתוב בצג בכלל, אין קרוס אובר בכלל אפילו לא מינימאלי - מכשיר שהתחרה במזנו ב5600 של פיוניר

חבל חברה כזאת הייתי מצפה ממנה למשהו איכותי יותר, אני מקווה ששירות טוב של יבואן יחפר על ביצוע גרוע (ויחסית נדיר) של חברה

בהצלחה בכל מקרה - וכמו שאמרו קודמי ממליץ על בדיקה (במיוחד אם חינם - באוטופרט)

פורסם

זו בדיוק הסיבה מדוע הם הפסיקו לייצר רדיודיסקים...הם הבינו שאין להם סיכוי להתחרות בחברות ענק עתירי ניסיון כמו ALPINE וCLARION.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...