Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על CLARION DB356MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על מכשיר זה CLARION DB356MP

הבנתי שהחברה מצוינת, לגבי המכשיר אני לא בטוח אך בדיוק בתקציב (שמעתי מישו שאמר שזה כל הזמן נתקע לו). אני לא מחפש איכות סאונד נדירה אלא משהו שיהיה סבבה וכיף.

תודה.

פורסם

שמעתי מישהו....

נו גם מרצדס יכולה לעשות בעיות.

אני אישית התקנתי כמה מכשירים כאלו לחברים קרובים שלי וכולם כולם מרוצים ממנו.

CLARION היא אולי החברה הטובה ביותר היום לייצור HU לרכב, אם כבר קונים אז למה לא מהטובים ביותר???

חוצמזה לעומת מכשירים רבים בארץ הם באים עם 3 שנות אחריות ככה שאם בטעות נפלת על מכשיר לקוי יתקנו לך אותו אצל היבואן המורשה עם חלקים מקוריים.

בברכה,

ק.

פורסם

elad_f,

מתוך 9 הודעות שיש לך עד עכשיו, פתחת 5 תרדים שונים בכמעט אותו נושא. אפשר היה לשאול את כל השאלות בתרד אחד.

אולי מספיק עם זה?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מכשיר מעולה , אין איתו בעיות כך שאני לא יודע מי אמר לך שהוא נתקע לפעמים , איכות סאונד פשוט מדהימה ביחס למחיר שהוא עולה כלפי המתחרים האחרים שלו .

פורסם

אבל אם אני ממשיך את אותו הת'רד הוא אחרי יום כבר מאחורה ואף אחד לא רואה אותו אז איך אנשים יראו ויגיבו?

פורסם
אז הבנתי שרדיו דיסק סבבה,

איזה רמקולים קדמיים מומלצים במחירים סבירים עד 350 שח?

תודה.

חפש מורל פולס יד שניה או קומפוננטים של MIK חדשים שנשמעים סבבה, ויש ב- 400 קומפוננטים של לנזר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה! אבל אשמח לשמוע אם אנשים ימליצו לי על קומפונט או רק רמקולים

ספציפים של חמש ורבע כי אני לא מבין בזה...

מחיר : עד 400 שח.

פורסם

אהה ואיך שכחתי שיש קומפוננט טוב של מגנאט ב- 400

קומפוננט נשמע יותר טוב מרמקול רגיל

מומלץ לך למתוח את התקציב קצת ולקחת קומפוננט ברמה, כי הקומפוננט זה אחד החלקים הכי חשובים במערכת שממנו אתה תהנה הכי הרבה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז הבנתי שרדיו דיסק סבבה,

איזה רמקולים קדמיים מומלצים במחירים סבירים עד 350 שח?

תודה.

בטעות קניתי מורל פולס 5.25" ב 350 ש"ח לפני כמעט שנה במקרה יצא לי ככה שחבר חיפש אותם והבאתי לו אותם. אחרי שהתקנו לו אותם באוטו הם נשמעו ממש טוב ביחס למערכת הפשוטה\פשוטה מאוד שלו.

אם אתה צריך 6.5" אז אני מאמין שב400\450 ש"ח תמצא את המורל פולס6 שיתנו לך את זה.

• תוכן חדש...