פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
שלום! אני שוקל לרכוש זוג רמקולים 6X9 של פנסוניק מדגם TS-A6971E. מישהו מכיר את הדגם הזה? שווים הרמקולים? אני הולך לחבר אותם לרדיו-דיסק של קנווד שמוציא 40X4 ואט, ללא מגבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת wolfie, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ההתלבטות בין פיוניר 2850 לבין JVC KD-G310 אני מביא את שתיהם במחיר עלות ככה שאל תתיחסו למחיר (למי ששואל 350-400..) מה כדאי הם בכלל טובים? אני סה"כ צריך מערכת רגילה לשמוע MP3 שיקרא תיקיות ושלום על ישראל תודה רבה
הודעה אחרונה מאת emzon88, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המגבר של פוניקס גולד , המגבר עמור להחזיק לי שתיי קומפננטים של סאונד סטרים מקדימה ו6*9 של סאונד סטרים הטרנטולה מאחורה או להרים את הסאב של קיקר C12 עדיין לא החלטתי פשוט..מה אתם חושבים על זה? Phoenix Gold R8.0:4 Octane-R 8.0:4 4-Channel Amplifier Product Description: 800 watts Max, Class A/B 4 Channel Amplifier Peak Power Output: 4 ohms: 125 watts x 4 chan. 2 ohms: 200 watts x 4 chan. 4 ohms Bridged: 400 watts x 2 chan. [*]RMS Power Output: 4 ohms: 75 watts x 4 chan. 2 ohms: 125 watts x 4 chan. 4 ohms Bridged: 250 watts x 2 chan. [*]Variable High Pass and Low …
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רמקולים של פיוניר: הספק אפקטיבי: 80 רמס. 6X9 אחוריים. רמקולים של פיוניר: הספק אפקטיבי 50 רמס 6.5 קדמיים. איזה מגבר צריך בשביל להחזיק את כולם על המקסימום תפוקה? מגבר של 4x80 ? (יש לי רדיו דיסק של פיוניר , 7750 , שזה מביא גם איזה 4x25 rms.
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 6 תגובות
- 881 צפיות
מישהו יודע איזה גודל כי יש לי קומפוננט לקנות מידה 5 ורבע האם זה יתאים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על הקומפוננט הספציפי הזה. ועל איזה דגם של חברה של קומפננטים הייתם משווים אותו תודה מראש
חברים, אני מבקש המלצה למגבר מונו - דאמפינג פקטור לא ברצפה. 350WRMS@4OHM שיוכל לרדת ל-2OHM. תקציב - עד 2K. רצוי חדש אבל גם משומש יתקבל בברכה. אלו בגדול הדרישות. תודה.
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אהלן, שאלה פשוטה, שלא ידעו לענות לי עליה בסוכנות/מוסך של סיטרואן: האם ניתן להתקין מגבר + רמקולים אחוריים + סאב למערכת המקורית שמגיעה עם סיטרואן C4 ? מדובר על הגרסא הפשוטה של הסיטרואן. אמרו לי שזה יכול ליצור עומס על המערכת החשמלית של הרכב וע"י כך לגרום לשיבושים בכל מיני מערכות אחרות. דרך אגב, האם ניתן לחבר למערכת דיבורית בלוטות' שמתחברת לרמקולים המקוריים של הרכב ? תודה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
**תוכן ההודעה נמחק** בדקתי ולא נראה לי שזה דחוף בכלל.
הודעה אחרונה מאת asafdSTi, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום הוצע לי מגבר של CLIF DESIGNS דגם סיירה אם אני לא טועה מוצי 4X50 RMS לפי מה שנאנר לי. הבעיה שאני לא מוצא אותו באינטרנט האם למישהו יש מושג עליו ?
הודעה אחרונה מאת גיזמו, -
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. מה אתם אומרים על המגברים האלה? lanzer http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=VIBE38&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 zl4240 http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=ZL4240&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 התקציב הוא עד 1100 שקל. איזה מגבר יותר טוב,משתלם,ועושה תעבודה.? אם אתם ממליצים על מגברים אחרים בתקציב הזה אני ישמח לשמוע. תדוה מקס
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 11 תגובות
- 986 צפיות
מגבר של לנזר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=402632 סאבוופר של חברת הייפוניקס: http://zap.co.il/model.asp?model_id=127643 וקומפוננט 6.5 של מורל פולס... מה שאני רוצה לעשות זה להגביר בעזרת המגבר את הסאב ואת הקומפוננט. האם בעזרת המגבר אוכל לנצל את המקסימום מהסאב והקומפוננט או שמה אצטרך מגבר אחר שיוכל לעשות זאת? כמו-כן יש לי רמקולים 350 וואט של פיונר 6*9 , האם כדאי להגביר גם אותם או שמספיק רק להגביר את הקדמיים והאחוריים פשוט ישלימו את הסאונד ללא הגברה? ובכלל מה אתם אומרים על המערכת הזאת?
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
hertz mlk3
מאת corwin- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי מכיר את הסט שבכותרת? מישהו שמע אותו? מישהו יודע מה מחירו בארץ? איפה אפשר להשיג כזה דבר בארץ? ק.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחר פריצה וגניבה שעברתי ברכבי לאחרונה אני מחפש מערכת חדשה (בעיקר השחיתו - שברו את הסוויץ' , את המנעול דלת וגנבו את המערכת - JVC KDG-805). אני מבקש שיהיו למערכת דברים מינימליים (יכולת קריאה של MP3 , נוחות הפעלה - הנדסת אנוש , סאונד סביר) ושלא יהיה פאנל אלקטרוני (סבלתי מJVC בגלל זה ובכלל לא מומלץ הדגם הספציפי הזה של JVC).. שיהיה PAUSE במערכת וגם ATT (לא מבין למה אין PAUSE בJVC...) כמו כן שיהיה מקום להתקדם איתה הלאה (אם ארצה בעתיד להוסיף מגברים למיניהם וסאב) ושהמחיר יהיה סביר.. אני לא פאנט במערכות לרכב אבל אני רוצה שהמערכת תהיה שמישה ואמינה.. כמו כן המלצות איפה לקנות את המערכת המדוברת... את המערכת הקודמת שלי קניתי בדיוטי פרי ועכשיו אין לי אפ…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
אני דיי חדש בקטע ואני צריך עזרה ממבינים בתחום...אני בעיקרון זקוק לקומפוננט לשמיעה של טכנו בעיקר..על מה הייתם ממליצים.מבין 3 הזוגות.. 1. רוקפורד 5ורבע, הספק של 100RMS. ROCKFORD FNQ3514 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/assets/ProductImages/FNQ3514.jpg 2. gbl סידרת ה-GTI למי שמכיר אין לי עליו פרטים אני רק שמעתי שהוא סט טוב. 3. Xetec Xircuit 5.25 + זוג טוויטרים MOREL MT 11 4. סט קומפוננט של RAINBOW. . סט 3 WAY.. סט 3 חלקים. 6.5" ו 4" ו טיווטר. וקרוס . http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=64908 //////////////////// אני מחפש סט טוב לרכב המגבר יבוא בהתאם לסט הקומפוננט ויותאם לו בדיוק! על מה הייתם ממליצים..תודה רבה חברה.
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הלכתי היום למקום שהתקינו לי רדיו דיסק (6850) כי יש לי בעיה של פיקים לאחר שאני מכבה את ר"ד.כנראה שהבעיה לא בר"ד כי הוא חיבר לי ר"ד אחר והתופעה נשארה וזה גם לאRCA ,מה שמשאיר לנו את המגבר(אוריון 4004) .מה יכולה להיות בעיה? תודה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השוואה בין שלושה קומפנטים : soundstream xsc.6 http://www.sonicelectronix.com/item_2928.html Hifonics ZXi 6.5C http://www.sonicelectronix.com/item_6713.html Phoenix Gold RSd 65cs http://www.sonicelectronix.com/item_7294.html ולמגברים : מגברים ארבע יציאות מה מבין הבאים ירים הכי טוב את הקומפננטים שמעלה והכי איכותי + שתיי יצאיות ל6*9 של רוקפורד: Soundstream PCA4.400 4-Channel Amplifier http://www.sonicelectronix.com/item_5428.html Kicker KX200.4 200 watts, 04KX200.4 KX-Series 4-Channel Amplifi…
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 957 צפיות
אני בפני התקנה של מגבר ברכב ועלו לי כמה שאלות לפני כן : 1.הרכב הוא אופל קורסה 2004 מנוע 1.2 ,האם זה שאני מושך יותר זרם ממע' החשמל לא יקשה יותר על פעולת המנוע ויאלץ את המנוע להסתובב יותר מהר ? 2.לגבי כבל שרץ מן המצבר לבגאז' - איזה עובי הוא צריך להיות ומאיפה מעבירים אותו ? 3.כנ"ל לגבי הכבל RCA שבא מן ה HU .
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא מליח למצוא בינהם הבדלים אולי מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- 1 תגובות
- 985 צפיות
אני צריך המלצה בבקשה למגבר שיחובר למורל פולס 6.5 קראתי בכמה מקומות בפורום שאפשר לעשות להם נזק עם המגבר יהיה חזק מדיי? או שלא קראתי טוב המגבר מחול, בתקציב של 200 דולר בערך.. חשוב לי מאוד שיהיה איכותי ולא איזה זבל סיני שיהרוס לי את כל המוזיקה באוטו תודה!
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני קניתי אתמול רנו קליאו 98 והייתי מעוניין לקנות מערכת. התקציב שלי הוא בסביבות 1500 שקלים וכרגע אני מעוניין ברמקולים קדמיים וברדיו דיסק MP3. רמקולים מאחורה כבר יש של חברת מורל אבל אין לי מושג כמה וואט והאם הם שווים.
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אצלי בבאגז יש למגברים לוחית עץ ועליהם מורכבים שני המגברים. לי אין שום שימוש בבאגז אז עלה לי רעיון, בבאגז יש לי סאב די גדול אז בצד אחד אני ידביק(עם דבק סקווצ') מגבר אחד וככה גם בצד השני והסאב בין שניהם, מה אתם אומרים? נ.ב המטרה כמובן לחסוך במשקל (הלוחית עץ כבדה מאוד). תמונה של הבאגז: http://www.parkers.co.uk/choosing/carreviews/gallery/?img=1&model_id=1263&category=Boot/load%20space תודה מראש, איתי.
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האמת היא שהתקנתי בעבר רמקולים לרכב ועדיין לא קיבלתי שירות כמו שקיבלתי היום. זה התחיל בהתעניינות בנוגע לרדיו דיסק מסויים, לאחר שקיבלתי הודעה פרטית מדני זומרשטיין המשכתי להתעניין לגבי מערכות לרכב, קיבלתי ממנו ייעוץ מקצועי בנוגע לאופן בניית המערכת - מאיפה מתחילים ולאן מתקדמים ובסוף קיבלתי הצעת מחיר מעולה. מכיוון שהוא מתקין מערכות ממש מול העבודה שלי והמחיר שהוא הציע היה מעולה אמרתי "יאללה נלך על זה". בכל מקרה סיימתי משמרת בסיטי סנטר בחיפה וקפצתי אליו עם האוטו, הרמתי טלפון ומשם המשיך הטיפול. בהתחלה נכנסתי לחנות שלו והתרשמתי בנוגע להיצע של מערכות סטריאו לרכב + רמקולים. זה המשיך ביחס סובלני תוך הסברה על סוגי המערכות למיניהם ועל אקוסטיקה ברכב. לבסוף הותקנה המערכת ו…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
שלום לכולם קניתי סאב של KICKER COMP 12" עכשיו אני רוצה לדעת מה אני מביא לו כדי שאני ירגיש אותו טוב מאוד והייתי רוצה לדעת גם אם תיבה של בערך 30 ליטר עם באס ריפלקס בדופן הצדדי טובה לו או לעשות לו תיבה אחרת? תודה לכם!
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מהי מידת הרמקולים בדלתות?,ואיך הרמקול יושב האם הוא יושב על טבעת מעץ?.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , ראיתי ביד שניה כאן מגבר 2 ערוצים , 75 וואט ב 4 אום , בקורסה שלי יש זוג רמקולים מסכנים מאחורה ואני מחליף אותם בקרוב . האם יש טעם בלהגביר את הזוג מאחורה ואת הקדמיים להשאיר לא מוגברים ? ברכב יש לי מע' מקורית של אופל ,אני מעוניין אם ואני אקנה אותו לחבר את המגבר למע' המקורית על מנת שלא להפסיד את השליטה מן ההגה , ניתן ? המוגברים לעתיד , אינפינטי REFERENCE 9603i 100W RMS 4 ohm
הודעה אחרונה מאת amisha, -
KENWOOD 434
מאת elad_f- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 959 צפיות
מבקש חוות דעת חברי עהפרום על רדיו דיסק זה. תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם רכשתי רכב מסוג גאלאנט מודל 2000 ברכב יש מקום ל- "5.25 מקדימה, "6.5 מאחור ומיקום לסאב 8 אינץ. חשבתי על ביטול הרמקולים האחוריים, ולהתמקד רק מקדימה. היום מותקן ברכב: רדיו-דיסק KENWOOD KDC-3016R 4X45 קליטת רדיו גרוע (חברתי רדיו של חבר ושומעים נהדר) קרוס-אובר SHERWOOD XN1000T FRONT IN REAR IN MIXED IN/OUT טויטר PIONEER TS-S20 200 W 20 mm 8 OHMS FREQUENCY 3000-26000 Hz מגבר STREET SOUND ST-504 4CH 720W מעוניין להחליף ברדיו עד סכום של 1800 ש"ח חשבתי על CDA-9856 של ALPINE (לא מתלהב מגימיקים ומאנימציות מעדיף איכות על פניהם). …
הודעה אחרונה מאת bub, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הלכתי לברר היום מחירים של מערכת לרכב ראיתי שם רמקול של חברת HIFONICS איך החברה הזו? מוכרת? שווה להתעסק עם רמקולים כאלו או חבל על הכסף?
הודעה אחרונה מאת corwin, -
לכבוד השנה החדשה החלטנו להוסיף מנהל נוסף לפורום. ברכות לאיתמר Starlet16v ובהצלחה בתפקיד
הודעה אחרונה מאת ROEE7,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy