פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
סאב חדש לרכב-פיוניר 1 2
מאת MR.sUB- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, החלטתי אחרי שאני מנסה למצוא עוד פרטים על הסאב הקודם שלי אולי לקנות סאב חדש פשוט לאוטו מה דעתכם על הסאב הבא של פיוניר אמור לעבוד בגישור על BOSS CHAOS c450 איזה תיבה מומלצת?( אני מעדיף באס חזק) תודה רבה! אמיר
הודעה אחרונה מאת אוריוןH2, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 968 צפיות
המכשיר משום מה הפסיק לעבוד, אני מחפש מקום שיתקן לי אותו, עדיפות שיהיה באיזור חדרה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם, צום קל לצמים וגמר חתימה טובה לכולם. אתמול בשעות הצהריים שיצאתי עם חברתי, גילינו בחזרה לרכב כי ניפצו את שמשת החלון הקידמי של הנוסע וגנבו את התיק שלה (היא את הטעות שלה עשתה ומקווה שמעכשיו למדה את הלקח שלא משאירים תיק באוטו!). לאחר שהרגעתי אותה וכשהיינו במשטרה, לפתע היא שואלת היכן הפאנל שלי. מאחר ולקחתי עימי את הפאנל שמתי לב כי הרימו לי אותו מהרכב (במערכת שלה לא נגעו כי כנראה לא היה להם זמן. היינו בקרבת מקום לרכב אז לקחו מה שראו וברחו ולצערי הפאנל שלי היה שלל מהיר אז לקחו - לא שאני יודע מה כבר אפשר לעשות איתו אבל לא משנה). ונגיע לשאלה. רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות רק את הפאנל ללא כל המכלול של בית הדיסק. מדובר בפיוניר 4850 דיי חדש. בנוסף רציתי לדעת כמה א…
הודעה אחרונה מאת idb1, -
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברשותי סאב-וופר CVR בתצורת שני סלילים של 4 אום כ"א. בתור הגברה יש לי מונו של הייפוניקס מסדרת הטייטן של שנה שעברה, מדגם TX1005D: http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3374 הסאב היה מחובר כאשר כל סליל בנפרד נכנס למגבר - בלי שום שירשור כזה או אחר. ועד לפני שבוע בערך ההגברה שלו הייתה JBL 75.4 בעזרת שני גישורים - גישור לכול סליל של הסאב. הסאב ישב במגוון סוגים של תיבות, והיום הוא נמצא בתיבה אטומה של 40-45 ליטר. בעיקרון, עוצמה לא חסרה בכלל - ממש לא, אפילו שהסלילים הם 4 אום כ"א, ולא נעשה שום חיבור מקבילי בשביל להוריד את ההתנגדות, שני המגברים הפעילו אותו לשביעות רצוני. איפה הבעיה? הבעיה היא הדיוק... יש פה שניים או…
הודעה אחרונה מאת =DJ Shadow=, -
- 9 תגובות
- 890 צפיות
כרגע יש לי את הJBL 75.4 שמגביר COMP C ורציתי להחליף אותו בCVR. השאלה היא האם המגבר יוכל להרים את הסאב בעל 2 הסלילים של 4 אום? זה קצת בעייתי אני יודע כי כנראה שאני יצטרך לחבר כל סליל ליציאה בלי גישור( כי למגבר מחובר גם מורל דוטק) אז יש הצעות המלצות? האם יהיה הבדל בשמיעה לעומת הCOMP C
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
מחפש מונובלוק 1 2
מאת Red_dragon- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך מונובלוק שיתן לי 500 RMS ב2אום HELP PLZZZ
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם.אני מעוניין בhu לרכב של חברה מוקרת ואיכותית אך הבעיה שתקציבי די נמוך ועומד על 600-700 מקסימום כמו כן אני מעוניין גם ביד שניה במצב טוב על מה אתם ממליצים? ועל איזה רמקוליים 6.5 קידמיים אתם ממליצים ?(בסכום של עד 200)
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
2 שאלות אולי מצחיקות אבל חדש בתחום סאב יש אפשרות לחבר אותו למערכת בלי לחבר למגבר ואם השמעו אותו דבר ? ומגבר מתחבר דרך מערכת החשמל של האוטו ?
הודעה אחרונה מאת nir2711, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי מגבר 2200w יציאות 4 160 rms ליציאה. אני רוצה לחבר את הפריטים הבאים למגבר: 1. שני רמקולים 6/9 קנווד 60 350rms וואט 2. סט קומפוננט pyle (מצורף קישור) 3. סאב (מצורף קישור) http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8616748&type=1&product=1&= http://ryelectronic.com/catalog/show_product_details.php?cid=4&pid=115&page=4 http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4712 איך עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
שלום לכולם : אחרי הרבה עבודה (והרבה יותר תכנונים) סוף סוף הסתיימה התקנת המערכת בקורולה 98 שלי. אני מעלה כאן חלק מהתמונות הרבות שצולמו, להנאתכם . אני חייב תודה ע-נ-ק-י-ת לאיש והאגדה גל (a.k.a BlackmazdaF) שהייה שם לייעץ , לעזור בהכנת הפלטה , שהכין כמעט לבדו את התיבה שלי לסאב , ששבר איתי את הידיים בהתמודדות עם העברת הכבלים המשוגעת ברכב שלי ויותר מכל הייה זמין לכל שיגוע ושאלה שלי (אחרי הכל אנו עובדים באותו מקום) ושבגללי הוא ואשתו ילכו לייעוץ נישואים מרוב העבודה שהוא עשה עבורי על חשבון זמנו פנוי. תודה נוספת מגיעה לאביחי (a.k.a MAZADA3MAN) הנציג הירושלמי ומלך הטראנסים שבא ונתן יד אתמול בהתקנה והשיג לי כבלי אודיו של קאדנס במחיר שהשתיקה יפה לו . לגבי ההתקנה…
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1. ברצוני להתקין רמקולים מקדימה במזדה 6 2001, איזה מידה מתאימה למאזדה? איזה סט אתם ממליצים בתקציב של 400~ שקל. לרמקולים ישודך המגבר המפורסם (75.4 JBL). 2. אני מתכוון להשאיר את הרמקולים האורגינלים מאחורה, האם יש טעם להעביר את מה שפירקתי מקדימה לאחורה? 3. מישהו עבד עם כניסות הHI POWER במגבר הנ"ל ויכול לתת חו"ד? 4. מישהו יודע אולי מה תפקידם של ה-4 קליפסים השחורים שמקבלים עם המגבר המפורסם?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
מעז ששמתי מגבר באוטו התחילו אצלי בעיות של אורות מהבהבים, ובנוסף כשמגביהים לווליום גבוהה הבאס נהיה מרוח, הלכתי לבעלי מקצוע(אני באמת מקווה שהם כאלו) שבדקו לי את מערכת החשמל בכל מצב וכולם אמרו שהכל תקין... ניסיתי גם לחבר קבל, הדבר היחיד שהוא פתר זה את בעית הבאס המרוח אבל האור המשיך להבהב... חשבתי על החלפת מצבר ואני מדבר על מצבר מיוחד למערכות סטריאו אופטימה או סטינגר, האם זה הדבר שיכול להציל אותי? כמה עולה תענוג כזה ואיפה מוכרים אותם?
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 906 צפיות
לפני מס חודשים מכרתי מערכת פיונייר משוכללת לטובת מכשיר חדש עם תצוגת oel blue display,של פיונייר עם הגויסטיק ... לא זוכר דגם ,עם פאזל תלת מיימדי שהופך לדולפינים שקופצים למיים ומכוניות מירוץ ועוד ... המכשיר נקנה ב N.Y עבד 5 חודשיים נעלמו יום אחת המסך כלומר יש קווים והמכשיר פועל מצויין אבל אין דולפינים או תמונה רצה.המכשיר נשלח לתיקון ,וחזר לא מתוקן שכן עלות תיקון פנל יקר מאוד. המכשיר עובד פיקס רק עם קווים כחולים על המסך במקום דולפינים. 1. האם יש משהו לעשות? 2.מישהו שיש לו פנל מעוניין לקנות את המכשיר? יש לו שלט והוא חדש בין 5 חודשיים בלבד. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
גמר חתימה טובה לכל הפורום הנהדר הזה... אני מבקש סליחה מכל מי ששיגעתי אותו פה, מכל מי שפגעתי בו, מכל מי שעשיתי לו משהו רע. יום אחד בלי לסוע כמה נורא זה כבר יכול להיות צום קל לכולם וגמר חתימה טובה
הודעה אחרונה מאת Metaleon, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
http://www.olsale.co.il/olsale/Description_only.aspx?type=1&sku=24875 יש לי סאב של קיקר 150 רמס רמקולים של קנוואד 90 רמס ואני רוצה ללהביא עוד זוג רמקולים קומפננט של מורל כנראה
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 775 צפיות
שלום רב. יש לי סאב של קיקר C12 (סדרה הפשוטה) 150W RMS. רוצה לבחור בשבילו מגבר. יש לי הצאה לאינפיניתי (הסדרה הישנה 75X4) אבל ראיתי באי ביי ב-60 או 70 דולר אפשר לקנות מגבר דיי נורמלי. לא מקצועי אבל נראה בסדר. זה הדגמים: SONY XM-2100GTX 600w 2 Pioneer GM-5200 או כל המלצה אחרת של מגבר בבארץ במחיר כזה (עד $150).
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי סאב של רוקפורד P1 בתיבה פתוחה... שמעתי סאב באותה תיבה רק אטומה ואהבתי! אבל ברצוני לבנות תיבה אטומה! בדקתי באתר של רוקפורד ולא מצאתי מידות לתיבה אטומה!! יכול להיות שאני טועה! תודה מראש לכל העוזרים... צום קל וגמר חתימה טובה!
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 1 תגובות
- 775 צפיות
האם יש שוני באיכות ההגברה בין מונובלוק לגישור שני ערוצים? כי יש לי כמה אפשרויות למגברי 2 ערוצים די בזול כשמונו בהספק דומה יעלה לי כפול מהם הסאב עדיין לא נקבע, ואני מנסה להתאים סאב ומגבר ביחד הסאב יהיה כנראה: CVR DOUBLE P1 C.V HED INFINITY REFERENCE
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 897 צפיות
שלום לכולם, בשל טעות במחסן של צ'מפיון הגיע אלי בטעות חלק שלא הזמנתי. במקום ההזמנה המקורית הגיע אלי נגן דיסקים. מדובר כניראה בנגן שאמור לשבת בדשבורד ולהתחבר לרדיו המקורי, פיזית הוא בגודל כמו של רדיו סטנדרטי (לא רדיו מקורי) ויש בו פנל שחור ורק חריץ לכניסת דיסק. על המדבקה יש רק סמל של אודי. מק"ט: 4f0 035 769 a sw: 4f0 910 769 a אם מישהו יודע לאיזה רכב מיועד הנגן הנ"ל אשמח לדעת. גמר חתימה טובה! וצום קל!
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, כרגע מותקן אצלי סאב באוטו 10' של חברה לא מוכרת בשם MEGAVOX אני יודע שהנצילות שלו היא 92Db ותחום התדרים הוא מ-30HZ עד 3KHZ על הסאב רשום 440W לי אין שום מידע על הספקו ב-RMS. לא קיבלתי עם הסאב שום חוברת או נתונים על נפח התיבה המומלצת לו... וכאן מתחילה הבעיה. הסאב מחובר בגישור למגבר BOSS מסידרת CHAOS דגם C-450 הוא 600W 2X100RMS. המידות החיצוניות של התיבה שלי הן 33X30X40 ונפחה הפנימי הוא 30.5 ליטר לתיבה יש שני פורטים בקוטר 5ס"מ ובאורך 25 ס"מ בתוך התיבה תמונה להמחשה: לפי מה שהבנתי משיחה קצרה עם גל בפרטי, זה שהתיבה שלי ממש לא במידות ונפח נכונות כאן אני מבקש את עזרתכם. באופן כללי בגלל שאין לי נתונים מדוייקים על הסאב על איזה סוג תיבה ונפח…
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש קומפוננט חזק ואיכותי בסיביבות ה1000 ומטה(!) ומגבר שאמור להחזיק בנוסף סאבוופר עם הספק 150RMS הקופוננט באמת צריך להיות מספיק חזק כי כיום יש לי מערכת באוטו אחר עם שתי קומפוננטים והם מאכזבים בחוזק שלהם... אחד זה מורל פולס 5.25 והשני זה מאגנט BP 6.5 והם מוגברים בצורה מיטבית. האם חייבים להוסיף 6X9 בשביל שהמערכת תיהיה חזקה יותר ? אני מבקש המלצה על סאבוופר עם דיוק מירבי בתקציב הנמוך. חשבתי על הקיקר עם ה150RMS או הרוקפורד P1 הסאבים האלה מספיק חזקים לרכב קטן כמו איביזה 3 דלתות? לגבי התיבות לסאבים האלה מה אני אמור לעשות ? שאלה אחרונה... האם נידרשים איטומים רבים או בכלל בסיאט FR? האם זה רכב אקוסטי? הHU שלי זה פיוניר 4850 תודה.
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- 3 תגובות
- 971 צפיות
אני מחפש אנשים שיש להם או התנסו עם חברת RAINBOW אני מתעניין ב http://cheaper.co.il/product.asp?productid=888&CatCode=169 ולא מכיר את הסדרות של החברה ולא שמעתי רכיבים שלהם על החברה בכלליות שמעתי שהיא מעולה אבל אני לא רוצה להסתמך על שמועות מישהו פה התנסה במגבר? יש לו מחיר מאוד אטרקטיבי ונתונים מאוד טובים
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מי היבואן של AUDIOBAHN?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 882 צפיות
קנתי סאב 12" r&y 1300 ואט אין לי מושג איזה תיבה אני צריך איך בונים את התיבה לציין שאין הרבה נתונים על הסאב אודה למי שיעזור
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודם כל שבת שלום! (וצום קל למי שצם מאיתנו) המראות אצלי ברכב (אאודי A4) משמיעות קירקושים ואין לי מושג איך להתחיל אפילו לפתור את הבעיה זה קרה לפני שהתקנתי סאב, וזה (מן הסתם ) התגבר טיפה יותר אחרי שהתקנתי סאב אני חושב שהרעש מגיע מהחיבור של המראה לגוף הרכב (הציר הזה שנועד לקפל את המראות כדי שנשים לא יורידו לנו אותם) כשאני מחזיק את המראה מלמעלה ולוחץ כלפי מטה הרעש מפסיק, למישהו יש רעיון?? כמובן שהמראות לא רועדות או רופפות, מה שיותר מקשה על הפתרון! צריך להפעיל אפילו קצת הרבה כוח כדי לקפל אותן פנימה
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
מגבר של gratia
מאת shuy- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר? (ראיתי אותו בסניף של אוטו-דיפו-אייס בצומת ירקונים) תודה שי.
הודעה אחרונה מאת shuy, -
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי מישהו יודע מי היבואן של פוקל תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שבת שלום לכולם היום התחדשתי לי בטוויטרים של מורל - סופרימו פיקולו (תודה אבי) ועכשיו יש בי חששות לגבי הוופר שישודך לו 1. וופר של הסופרימו 2. פוקל K2P 3. הצעות שלכם תבוא בברכה הם ישודכו למגבר של פייז אבולושיין אופוס 150.4 170 RMS בתודה רוני קצת תמונות של הטוויטרים : נ.ב גם לי יש כבלים של ואן דה הול
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
האם מישהו יכול לתת המלצות על מגבר דלקו 4 ערוצים? כמו"כ, מדוע לא ניתן למצוא ב-ZAP מגבר זה? האם מופיע תחת שם אחר? תודה.
הודעה אחרונה מאת assafta, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה קניתי היום את הרמקולים של פיוניר 350וואט, והתקנתי אותם בתוך תיבה מובנת לכל אחד,כאשר הפעלתי אותם הם נתנו לי באס חלש,,מה יכולה להיות הסיבה? לי נאמר שהתיבות הן קטנות ואין מספיק אוויר לרמקול וזאת הסיבה,אם כן יהיה אפשרי לעשות פתח עגול בתיבה על מנת שיכנס יותר אוויר,ושהבאס יעבוד כמו שצריך? אני ישמח לקבל פיתרונות לבעיה תודה . תמונות לדוגמא:
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk