Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון בתיבות האלה ברמקולים, ולא משנה איזה

נשמעים יותר כמו טוויטר מאוד מאוד חזק

היה לי רמקולים של פיוניר 420 וואט בכאלו תיבות בריינג'ר שהיה לי בגיל 16, זה היה ממש סיוט להגביר לווליום סביר אפילו

העדפתי לשמוע את הרעש החזק מהמנוע ולא את זה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
חברה עזרה בקשה.

אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם חבר שהוא איש הגברה של מערכות הוא אמר לי לעשות חור עם מקדח בקוטר של 13-15 מ"מ בצידו הקידמי כלומר ליד הרמקול,האם זה עלול לסדר את הבעיה

?

אם זה מה שאמר לך אדם שעובד בהגברות ובמערכות, אז כדי מאוד שהוא יחשוב על מקצוע אחר.

חור או במילים מקצועיות "PORT", או פיר בעברית , מיועד לשמש בכלי לכיוון תיבה לתדר מסויים.

תיבת תהודה באשר היא יכול לעבוד בכמה צורות , חלקן נפוצות וחלקן לא.

ה3 הנפוצות הם:

1.תיבה אטומה.

2.תיבה פתוחה"PORTED".

3.תיבה פתוחה"SLOT PORTED".

כאשר נתוני הפרוט או הסלוט מהווים חלק בלתי נפרד מכיוון תדר התיבה.

זה מחושב על פי מס' נתונים מדוייקים,ומתבצע ע"י מחשבון מתאים , לזרוק לך לעשות פורט לתיבה מבלי לדעת את כל הנתונים ולראות גרך הענות אפקטיבי זה חוסר מקצועיות או ידע בעליל.

וזה לא משנה אם זה תיבה לרמקול 9*6 של 20 ש"ח , או רמקול ביתי ב100000$.

זה התאוריה ועם זה עובדים.

מקווה שעכשיו אתה מבין על מה אני מדבר,מידע נוסף קיים בFAQ.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...