Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי היום את הרמקולים של פיוניר 350וואט, והתקנתי אותם בתוך תיבה מובנת לכל אחד,כאשר הפעלתי אותם הם נתנו לי באס חלש,,מה יכולה להיות הסיבה?

לי נאמר שהתיבות הן קטנות ואין מספיק אוויר לרמקול וזאת הסיבה,אם כן יהיה אפשרי לעשות פתח עגול בתיבה על מנת שיכנס יותר אוויר,ושהבאס יעבוד כמו שצריך?

אני ישמח לקבל פיתרונות לבעיה תודה .

תמונות לדוגמא:jpg.gifjpg.gifjpg.gif

PICT0074.JPG

PICT0075.JPG

PICT0076.JPG

PICT0077.JPG

פורסם

פאזות ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

hu = headunit = רדיודיסק

בכל מקרה, לפני שאתה מפרק דברים ועושה שטויות

תעשה כזה דבר.

לך לתיבה אחת מהן , ותהפוך בה את החיבורים [אם ה + מחובר לטרמינל האדום אז תחבר אותו לשחור , וההיפך]

תעשה את זה רק ברמקול אחד

לא צריך להיות מקצוען בשביל לעשות את זה.

ואני מזכיר שוב, תעשה את זה רק בתיבה אחת.

קוראים לזה הפיכת פאזה.

תעשה , ותבדוק אם אתה מרגיש שינוי כלשהו במוזיקה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

עם מכשיר סאונדטק (שאני לא בטוח שהוא 55X4 ...) ורמקולים 6X9 בתיבות כאלה לא תגיע לתוצאות של מכשיר מקביל מבית פיוניר , קנווד, ואחרים ברמה זו, ובטח לא לתוצאות של רכב אקוסטי בו יש מקום ראוי להתקנת רמקולים כאלה.

עשה מה שיחיאל רשם (ואליקו אחריו) ובדוק אם יש שיפור.

סביר שיהיה שיפור, ואם לא , לא יהיה מנוס משידרוג איכותי, שיעלה כסף.

סט קומפוננט קדמי סביר, מכשיר יהיה עליך לשדרג, להוסיף מגבר וסאב קטנצ'יק שלא יתפוס לך הרבה מקום.

כסף? 3.5K לפחות למוצרים ברמה טובה.

בכל אופן , כפי שרשמתי קודם לכן, בצע הפיכת פאזות באחד מהצדדים כפי שרשמו קודמי עדכן.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא סתם מר זומרשטיין מוצהר כנכס פורום :)

אני נהנה לקרוא את ההודעות שלו!

לוקח ת'רד שלם ומסביר אותו בהודעה אחת בצורה שווה לכל נפש !

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
ניסיתי להפוך וזה לא עזר,זה המשיך לתת באס נורא חלש וכשאני משנה את ההגדרות של הבאס דרך הפאנל ליותר גבוה הבס מתחיל ליצרום.

אין בעיה ברמקולים,יש בעייה בציפיות שלך.

גם אני קניתי את התיבות הללו לפני כמה שנים והם לא מפיקים תהודה מספקת בשל גודלם הקטן.

הפתרון שלי היה לחתוך אצל נגר תיבות גדולות יותר ועד היום אני משתמש בהם ותאמין לי,הם מפוצצות את האוזן.

29092006(010).jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

רמקול 9*6 שמיועד לעבוד בנפח גדול מאוד (FREE AIR) שחנוק בתוך תיבה בעלת נפח של אולי בקבוק בירה שחורה מאלט 1.5 ליטר, בטח ובטח שלא יפיק באס, ויתרה מזאת ברור שהוא גם לא יהיה חזק.

באס חזק = סאב.

סאב=מגבר.

תחסוך כמה שקלים ותתחיל לחשוב על שידרוגים.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

חברה עזרה בקשה.

אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם חבר שהוא איש הגברה של מערכות הוא אמר לי לעשות חור עם מקדח בקוטר של 13-15 מ"מ בצידו הקידמי כלומר ליד הרמקול,האם זה עלול לסדר את הבעיה

?

פורסם

קרא שוב את תגובתו של ניר (green monster).

בג'יפים לרוב הפתרון היחידי הוא סאב ומגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...