Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעז ששמתי מגבר באוטו התחילו אצלי בעיות של אורות מהבהבים, ובנוסף כשמגביהים לווליום גבוהה הבאס נהיה מרוח, הלכתי לבעלי מקצוע(אני באמת מקווה שהם כאלו) שבדקו לי את מערכת החשמל בכל מצב וכולם אמרו שהכל תקין...

ניסיתי גם לחבר קבל, הדבר היחיד שהוא פתר זה את בעית הבאס המרוח אבל האור המשיך להבהב...

חשבתי על החלפת מצבר ואני מדבר על מצבר מיוחד למערכות סטריאו אופטימה או סטינגר, האם זה הדבר שיכול להציל אותי? כמה עולה תענוג כזה ואיפה מוכרים אותם?

SUZUKI Ignis Sport

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלפת אולי חיווט של המצבר?

מהאלטרנטור למצבר? (כבל פלוס)

ומהשלדה למצבר? (מינוס)

זה יכול מאוד לפתור לך את הבעיות

גם לי יש אותם ואני פשוט מתעצל לפתור אותם

תוסיף כבלים של 0 גייג'...

שבת שלום

נדב.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

הכבל מהמצבר למגבר הוא כבל 6 גייג' של ויונקו וכך גם המינוס. אין לי אפשרות לחבר את האלטרנטור ישירות למצבר מפני שהדקים של האלטרנטור נימצאים למטה ובישביל שיהיה ניתן לגשת אליהם יש צורך לפרק חלקים של המנוע. ביקשתי גם מבעלי מקצוע לבצע את העבודה הזו אך כולם אומרים לי שזה שטויות ולא מוכנים לבצע את העבודה...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

איזה ציוד יש לך?

אם קבל עזר לך, אז יכול להיות שתצתרך ב 2 קבלים.

יכול להיות באמת שהכבל מאלטרנטור למצבר לא תקין או לא מספיק עבה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

איזה אלטרנטור באוטו?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

אני לא יודע איזה אלטרנטור יש אבל הוא משופץ, ובקשר לכבל אני לא ילך לשלם 300 שקל על כבל כדי לעשות בדיקה ולדעת אם זה יפתור לי את הבעיה...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אם אתה קונה כבל כזה ב300 שקל מצבך רע מאוד

לך לחנות סטריאו גדולה

לך לגליל חוט אדום 4 גייג'

קח 5 מטר

שלם עד 100 גג גג

ואם אומרים לך יותר תגיד שאני אמרתי שזה בסדר

לא צריך לקנות כבל מותג

קנה כבל עם הרבה סיבים דקים ותשתה 2 אקמול

300 שקל על כבל?

פורסם

הלכתי כבר לקנות כבלים פעם וביקשו מימני 30 -40 שקל על 8 ו6 גייג' אז 4 גייג' יבקשו מימני איזה 50 שקל למטר...

ומה לגבי פיוז ובית פיוז? שמתי הכי פשוט האם זו יכולה להיות הבעיה? אולי נוצר מצב של צוור בקבוק בגלל פיוז פשוט?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

גם אני ראיתי מחירית כאלה.

החלפת כבל תעזור רק לבאס מרוח אבל לא לנפילות מתח בכל האוטו.

זה חוסר אנרגיה, שזה כמה דברים: אלטרנטור, כבל מאלט' למצבר ומצבר עצמו. זה הבעיות העיקריות.

פורסם

כבל הכי טוב (אני שמתי השבוע אצלי ברכב) :

1. כבל 0 גייג' - אתה קונה בהום סנטר - אתה אומר להם שאתה צריך הארקה לרתכת - כבל כתום כזה 35 מ"מ . גמיש ונוח לעבודה.

2. את המינוס אתה שם גם עובי כזה - הכי חשוב זה לשמור על עובי אחיד - חוק בחשמל!

את ה+ אתה מפצל ל2 של 4 גייג' - 1 למגבר ואחד ל + של הקבל.

אותו הדבר עם המינוס.

בברכה.

• תוכן חדש...