Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש שוני באיכות ההגברה בין מונובלוק לגישור שני ערוצים?

כי יש לי כמה אפשרויות למגברי 2 ערוצים די בזול כשמונו בהספק דומה יעלה לי כפול מהם

הסאב עדיין לא נקבע, ואני מנסה להתאים סאב ומגבר ביחד

הסאב יהיה כנראה:

CVR

DOUBLE P1

C.V HED

INFINITY REFERENCE

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool,

יש כמה הבדלים בין מונובלוק ל - 2 ערוצים בגישור:

1. מונובלוק יהיה יציב גם כאשר תחבר אליו סאב בהתנגדות נמוכה מ - 4 אוהם. רוב המגברים בעלי 2 או 4 ערוצים, אינם מסוגלים לעבוד באופן יציב עם סאב שההתנגדות שלו קטנה מ - 4 אוהם, כאשר מחברים 2 ערוצים של המגבר בגישור.

2. הדמפינג פאקטור של הגברה שבנויה מ -2 ערוצים בגישור, יהיה חצי מהדמפינג פאקטור של ערוץ בודד באותו המגבר. הדמפינג פאקטור של מגברי מונובלוק יהיה בד"כ גבוה יותר מאשר הגברה שבנויה מ - 2 ערוצים בגישור.

3. ה - THD של מגבר יהיה גדול יותר כאשר מחברים 2 ערוצים של המגבר בגישור.

4. מגבר 2 או 4 ערוצים בנוי להגברה של כל תחום התדרים ולכן הוא בנוי בד"כ ב - CLASS AB. מונובלוק שמיועד להגביר בד"כ רק תדרים נמוכים, יכול להיות בנוי גם ב - CLASS D, ולכן הוא יוכל להיות נציל יותר מבחינת תצרוכת החשמל ברכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...