פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
המגבר ידוע כאנדררייטד,מישהו יודע מה ההספק אמיתי (ולא 50RMS) שלו לערוץ ובגישור? תודה
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
סאב מהדיוטי פרי
מאת ישי- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה סאבים יש שם היום שמומלצים ? והאם מישהו יודע בוודאות שהם נמצאים במלאי ?
הודעה אחרונה מאת it_amit, -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
יש למישהו כתובת ? אני מעוניין בקומפוננט פולס 5 במחיר טוב. שמעתי יש חנות באיזור התחנה המרכזית ?!? תודה, דין.
הודעה אחרונה מאת Dean L, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת בבקשה מה יותר כדי מבחינת המכשירים האלה ומה יהיו ההבדים ? בתודה מראש משה .
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מכיר איפה יש? שיהיה מחיר הגיוני פחות או יותר ורצוי כולל תיבה מישהו יודע כמה הוא עולה אצל אלי מערכות? דגם של 2 סלילים של 4 אום
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בשמות של הרכבים, להקות, טראקים ספציפיים של גאז', בלו,ז היפ הופ, אלקטרוני... הכל... שמכילים בהם את כל טווח התדרים כדי לבדוק את איכות המערכת. דוגמא למה שאני מחפש: focal test CD מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. אמיר
הודעה אחרונה מאת corwin, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב חברה, אז כך כל ההצעות למינם התקבלו בברכה ותודה. ההצעה הכי משכנעת זה ביטוח, אך הבעיה שנתקלתי בה זה שאני צריך לגשת למס ולעשות הערכת מחיר למגבר מאחר ומדובר ב- 8 שנים למגבר (ואת הקטע הזה לא ממש הבנתי מהסוכן ביטוח). לגבי הכלבים מחוץ לבית יש אופציה אחרת וקיימת זה מעגל סגור. לגבי הצהרה על עלויות המערכת שלי, זה נגע יותר לשני מגברים וזוג הפוקל. אז לכל אלה שהציעו גם לא לפרט בנתונים המערכת להפתעתי שמתי לב שלכולם יש פירוט מפורט מאוד לגבי הפריטים שלהם. אבל בכל זאת זו הצעה מאוד חכמה וכך אני אעשה הלאה. יש לי הצעה מאוד חשובה לגבי מיגון: קראתי בעיתון לפני כשלושה חודשים כתבה על יהלומן שנגנבה ממנו מזוודת יהלומים, וכאחר שעה וחצי המשטרה החזירו אותה מכיוון והותקן בה איתורן …
-
התחדשתי במערכת.
מאת גיזמו- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 890 צפיות
זהו קניתי לי מערכת ראשונה בגילי המופלג יחסית. HU : clarion 646 amp : audison srx4 sub kicker comp 12 comp: hertz space אמנם אני עם פיאט מסחרית לא אטומה ולא אקוסטית אבל אני חושב שיצא די נחמד. בואו נגיד שאם זה היה יושב ברכב פרטי הייתי שומע יותר טוב מן הסתם. על הסאב אני ממש לא סגור. אולי אני אנסה את ההרץ 8 אינטש אע"פ שנאמר לי כי יהיה קשה להרגיש אותו ברכב גדול כמו פיאט דובלו. מה שמוזר לי שאת הסאב אני שומע רק בווליום גבוה האם זה הגיוני?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 863 צפיות
יש לי את המגבר JBL מהדיוטי- 1500 + - זה התקציב איזה במה קידמית תתאים לי? אני שומע הרבה מוזיקה ומכל סגנון(בעיקר שחורה).
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לרמקולים לאוטו יש + ו - ? כאילו בלי מגבר זה משנה איזה חוט אני מחבר לאיזה קצה ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 938 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין בהחלפת הרמקולים הקדמיים שלי. מכיוון ויש לי בעיה חמורה של עומק, קשה לי למצוא סט קומפוננט שמתאים. אם זכור לכם פרסמתי בעבר שרשור בנושא. יצא לבדוק כל מיני רמקולים היום, כדי למצוא משהו שמתאים בעומק. בין השאר הוצע לי סט קומפוננט של חברה בשם מאקרום, מדגם M3S.60 שמפליא או לא, מתאים בדיוק בעומק. לא יצא לי מעולם לשמוע על החברה, ולכן אני פונה אליכם. המחיר המבוקש על הרמקולים הינו 600 ש"ח. זה לא אומר שאני אקנה דווקא במקום שבו הייתי, אבל רק כדי לקבל קצת מושג. עברתי על כמה שרשורים בחיפוש על רמקולים של החברה, והבנתי שמורל היו מיצרים עבורם רמקולים, אבל כל זה נכתב ב 2003 האם המצב כך גם היום? האם ספציפית הסט הזה איכותי כמו שהמתקין, וחבר…
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה עולה בחנויות? תודה וחג שמח .
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 3 תגובות
- 781 צפיות
שלום, קיבלתי קיקר COMP C12 הסאב נמצא בתוך תיבה שקיבלתי איתו. המידות של התיבה הם(טרפז) בסיס עליון 19 ס"מ בסיס תחתון 31 ס"מ רוחב 43 ס"מ גובה 37ס"מ לפי חישוב נפח התיבה ללא הורדגה של חומר נפח התיבה הוא 40 ליטר סביר להניח שעם הורדת החומר הנפח הוא משהו בסביבות ה-30 ליטר כלומר 1cf לתיבה יש פורט באורך 17 ס"מ ובקוטר 7 ס"מ. לפי דעתי הסאב יכול להפיק יותר ממה שהוא נותן עכשיו, בתיבה אחרת. מישהו יכול להמליץ עלי על נפח תיבה? אני מחפש באס חזק אך גם שיהיה פאנצ'י(אני פתוח להצעות גם לפתוחה וגם לאטומה). אני אשמח אם משיהו יוכל לתכנן לי תיבה טובה... השתמשתי בתוכנה WINISD ואת האמת לא ידעתי בדיוק איך לכוון את התדר של התיבה, וגם היו חסרים לי כמה נתונים. מישהו שמע …
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התחדשתי בדיוידי נייד,אני רוצה לדעת אם כל מערכת של רכב תוכל להיתחבר אליו על מנת שאני יוכל לשמוע את הדיוידי ברמקולים של הרכב. קיימת גם חיבורי כניסה ויציאה של אודיו ווידאו,זה מתאים? תודה.מאור
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 924 צפיות
יש לי פיג'ו 306 קבריולט וברכב מותקנת עדיין המערכת המקורית.. אני רוצה להשים צ'יינג'ר כדי לא לפגוע/לפצוע/למשוך עיניים.. זה אפשרי להשים צ'יינג'ר מאחורה בבגז' ושהוא יעבוד עם המערכת המקורית של האוטו? (רשום עליה בלאוקפאונט משהו כזה ויש שם רק קסטות)
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קראתי את כל השרשורים וניסיתי את הכל ובאמת הכל 1 הרצתי מינוס חדש לבורג שליד הבולם ושפשפתי אותו שיגע ישירות מתחת לצבע 2 החלפתי את הRCA לרוקפורד 3 החלפתי הד יוניט לקלריון שזה הבדל ברעשי מנוע מהפיוניר 4 החלפתי מגברים לחדשים מהקופסה של קראנץ' הסדרה החדשה 5 חיווט חדש 4 גייג' פלוס ומינוס רמקולים חיווט זהב ועדיין הרעשי מנוע לא נעלמו אני שומע את הטורים עולים לי ברמקולים וזה משגע אותי אז בבקשה אם למישהו יש איזשהו פתרון בשבילי אני אודה לו מאוד. עוד לא נסיתי לשים משתיק לא רוצה להגיע לזה
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- 2 תגובות
- 764 צפיות
איך המכשיר הזה? מה ההבדל בינו לבין DB355MP Clarion ? המחיר שלו זה +- 700 שח איך הוא ביחס ל DEHP480MP Pioneer ? איך איכות הרדיו בקלריון ביחס לפיונר? יש לקלריון מכשיר DXZ555MP הוא עולה 1000 שח שווה תוספת של 300 שח? אם כן אז למה?
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מתלבט בין שני המגברים. אני נוטה ללכת לכיון הJBL אבל אולי אני טועה. מבחינתי הם עולים באותו מחיר. ככה שזה עלות מול תועלת מה עדיף? תודה מראש! שנה טובה!
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום. כמו שבכותרת, מבקש עזרה ברעיונות איך לקבע את כל זה למושב האחורי של פולו 2006. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האפשרי להכניס לחור בדלת רמקול 6.5 בלי פיבר, ע"י טבעת עץ או איזו קומבינה אחרת ?.. ממה שאני שמעתי אי אפשר , אבל אם יש מישהו שכן הצליח או שעשה איזו קומבינה או משהו מוזמן לכתוב . תודה מראש אבירם.
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חברה אני מחפש לקנות את הMAC AUDIO Z4200 אבל אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט ובחנויות יש בזאפ אבל בלי קישורים לחנות מסויימת או מחיר . אם תוכלו לתת לי איזה לינק או שם של חנות מאזור רחובות דרומה אני אודה לכם
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמעתי שאפשר להשתמש באפוקסי כדי לעשות בניות במקום פוליאסטר , מישהו יכול להגיד כמה חזק זה לעומת הפוליאסטר ומה הגודל שאפשר לבנות עם זה , למשל עם לפודים של טוויטר בקורה זה מספיק? או שאפשר גם פוד למיד בדלת?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי שכמה מהחברים פה החליפו את הטויטרים של מורל פולס ל MT22 .האם השינוי עד כדי כך גדול? בגלל שקרוס של פולס חותך את טויטר הרבה יותר גבוה מאשר באלייט האם זה בכלל ימצא אותו כמו שצריך? מה זה SLOPE?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 6 תגובות
- 956 צפיות
היי יש לי מערכת ברמה די מיקצועית מגברי רוקפורד פאנצ קומפוננטים ורמקולים של פוקאל הסידרות הגבוהות. עכשיו הHU שלי הוא דיוידי פיוניר 7500 והייתי מעוניין להחליף אותו לרדיודיסק עכשיו הייתי מעוניין לקבל המלצה לרדיודיסק מקצועי ברמה , איכותי מאוד. אבל רק משהו מקצועי לא איזה פיוניר 6450. התקציב הוא בסביבות ה3000-4000 +/-
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
מאמר להנאתכם.
מאת corwin- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/top/cat/article/0,,2076_310069673_310162086,00.html אני מקווה שזה ממש ממש ממש ישן. כי פיוניר פשוט התעלמו מחברות כמו פייז ובלאופונקט שמייצרות כאלו סאבים כבר שנים על גבי שנים.
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצאתי באתר של פיוניר סקין למדיה פלייר של פיוניר AVIC-N3 http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/division/demo/0,,2076_310193389,00.html להורדה ללחוץ על מה שסימנתי בתמונה.. תהנו
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אוקיי אז זה הרקע,קודם כל המערכת שלי : רדיו דיסק : Pioneer DHE-3750MP קומפוננטים מקדימה : Dotech MKII 6 של מורל. סאב : Infinity 1200W עם תיבה לפי מידות יצרן. מגבר -חברה לא ידועה חיקוי של V12 משהו.. (המגבר הוא זמני עד שיהיה קצת מזומנים למשהו רציני) ועכשיו לבעייה: לפניי כמה ימים נשרף לי הסליל של הקרוס שמעביר את הצלילים למיד\וופר של הקומפוננטים,משמע -שומעים רק מהטוויטר. אז השגתי איזה קרוס ג'נרי של קומפוננט לא מוכר..Xcite משהו כזה ויש הבדל ענק בשמיעה בין הרמקול שמחובר לקרוס המקורי של הדוטק לבין הרמקול שמחובר לקרוס הג'נרי. אז רציתי לקנות את הקרוסים האלו (בשביל שיישמעו בשני הרמקולים אותו הדבר לפחות) : Lanzar LANVBX2 http://www.nanashops.co.il/sale.php?s…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 888 צפיות
שלום, אני מחפש את הקבל הנ"ל כדי לחבר את הטויטר ללא הקרוס שלו. מאחר ואין לי את הקבלים אני מעוניין לרכוש אותם בנפרד. האם מישהו יודע מה הדגם של הקבל הצהוב כדי שאני אוכל לרכוש כזה בחנות אלקטרוניקה?
הודעה אחרונה מאת mr, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים שווה ?
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
TS-W303F של פיוניר הנה כתובת האתר http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069927_34517,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent עם הפרטים עליו פשוט אני לא הצלחתי למצוא ואם אפשר להביא לי הוראות לתיבה בשבילו?
הודעה אחרונה מאת naorlu,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk