Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAC AUDIO Z-4200 VS JBL GTO 75.4

shahar1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה הוא לוקח 250 שקל כולל חיווט

אבל הוא שם חיווט של 8 גייג'! וRCA כל כך דק שאתה לא רואה בכלל את הכבל. רק אם אתה מאיר לו על זה הוא ישר מחליף.

אם הוא שם לב שהבן אדם לא מבין כל כך במערכות אז הוא דוחף לו את ההכי חרא.

ת'חלס אני אגיד לך משהו, הוא התקין לבן דוד שלי פיוניר 580+ אינפיניטי 6*9 9613i, ומגבר גיביאל העממי שאותו הוא קנה בדיוטי.

עם חיווט 2490. הוא אמר שהוא שם עוד RCA להכנה לסאב בעתיד, שאותו בכלל לא ראיתי עד עכשיו, כניראה ששיקר.

בקיצר שם לו 8 ג'ייג + RCA 1 ולא 2 כמו שאמר (שלקח על זה כבר 150 ש"ח ככה בחאווה)

אתה אומר שזה סבבה המחיר?

עכשיו כשהייתי ליד האוטו כשהם התקינו שם אמרתי לו מה זה הכבל הזה שאתה שם לי?! הוא עושה לי שזה מה שיש לי עכשיו "6 מילימטר זה מה אתה רוצה? זה מספיק! אני עוד שם לך פיוז 60 אמפר" אמרתי לו שמע אתה לא בסדר אם יהיו בעיות אתה מחליף לי את כל החיווט. הוא אמר סבבה. ד"א היום שמתי לב שזה פיוז 40 בכלל.

קיצר התקשרתי אליו היום אמרתי לו שאני לא מבסוט בכלל מהשמיע אני רוצה שתחליף לי את כל החיווט ל-4 גייג' ולא ל-6 מילימטר כמו שאתה קורא לזה. הוא אומר לי שאני אהיה איתו בקשר שבוע הבא..ניראה מה הוא יגיד לי שבוע הזה.

אם הוא באמת מחליף אז סבבה, אין מה לדבר. וגם אני צריך שהוא ימצא לי את ה-RCA שהוא שם לסאב.

ניראה מה יהיה...

פורסם

סבבה אחי כאילו אני לא בא להתכווח איתך אני אומר לפי מה שאני הייתי אצלו שהוא עשה לי עבודה טובה נקייה ומסודרת אולי בגלל שהוא חבר טוב של אבא שלי חח

פורסם
ואני אומר לקחת את הZ4200 בעיניים עצומות.

לדעתי, באותה רמת מחיר, אין לא ממש מתחרים.

ניר

אני באותה דעה!

הJBL ה"מפורסם" לא משהו בכלל, היה אותו לחבר שלי והוא עשה לו 1000 בעיות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
סבבה אחי כאילו אני לא בא להתכווח איתך אני אומר לפי מה שאני הייתי אצלו שהוא עשה לי עבודה טובה נקייה ומסודרת אולי בגלל שהוא חבר טוב של אבא שלי חח

אצלי באוטו הוא עשה עבודה יפה, וגם המחיר לא היה בשמיים.

אין מה להגיד. שם לי חיווט מעולה כבלים 4 גייג' וארסיאיי עבהה, עם פלטה שתסתיר לי את המגבר, עבודה נקייה.

רק חבל שיש אנשים ש"דופקים" אנשים שלא מבינים בתחום.

פורסם
פששש... סחתיין snake-man

כל שעליך לעשות זה להתחבר לכל הפורומים הכי גדולים בעולם, לקבל מהם תשלום חודשי נדיב מאוד,

ורק להסתכל בתוך המגברים שיציעו שם ולומר לכולם כמה ההספק בפועל של כל מגבר.

תתחדש על הקידום.

בזה הרגע דגל ה bullshit עלה לחצי התורן...

2b_1_bol.JPG

:mm_yeah:

חזק

:grin:

:shock2::snipersmi
פורסם

אם הקניה של המגבר היא בארץ (לא דיוטיפרי) והמחירים של שני המגברים הם זהים, עדיף לקנות את ה - MAC AUDIO Z4200. אם יש אפשרות לקנות את מגבר ה - JBL GTO75.4 בדיוטיפרי, במחיר של 200$, עדיף לקנות אותו ולא את ה - MAC AUDIO Z4200.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אז גריז מערכות או לא גריז מערכות אנחנו סתם סוטים מהנושא עצה שלי ולפי

מה שאני רואה כמעט כל המגיבים פה לך על הJBL

נו והרוב בחר בג'ורג' בוש, וביבי.

הרוב בוחר פיוניר.

הרוב בוחר בריטני ספירס.

הרוב לא קובע כלום , הרוב בעיקר מראה מחדש שהרוב בעולם הוא טיפש ובגלל זה ה IQ הממוצע הוא 100 ורובו נפרש 20 נק' למטה ולמעלה.

בברכה,

ק.

פורסם
בלי לחשוב פעמיים את ה-JBL ...

הרבה יותר אמין...ואיכותי..

אם מישהו ראה פעם את המק אודיו מבפנים.. ומבין קצת באלקטרוניקה , אז הוא הבחין שלפי הרכיבים ששם הוא לא מוציא יותר מ -50 RMS ליציאה!!!

אז כנראה שאתה לא ממש מבין באלקטרוניקה, ופרט לכך כנראה שאתה ממש תגלית בתחום, כי עד כמה שזכור לי, צריך רק ספק מתח של 80 אמפר ב14.4 ו4 נגדי הספק של 4 אוהם ,ועוד ציוד בדיקה יקר= מעבדה בלבד, ורק אחרי זה תוכל להגיד לי כמה המגבר הזה באמת מוציא.

עד אז, כדי שלא תביך את עצמך, תשמור על זכות השתיקה.

ניר

under construction..

פורסם
בלי לחשוב פעמיים את ה-JBL ...

הרבה יותר אמין...ואיכותי..

אם מישהו ראה פעם את המק אודיו מבפנים.. ומבין קצת באלקטרוניקה , אז הוא הבחין שלפי הרכיבים ששם הוא לא מוציא יותר מ -50 RMS ליציאה!!!

אם אני זוכר נכון, לכל ערוץ של המגבר הנ"ל יש 4 טרנזיסטורים סופיים. זוג 2SC5200 וזוג 2SA1943. רצ"ב קישור לדפי הנתונים של הטרנזיסטורים הנ"ל: http://www.semicon.toshiba.co.jp/docs/datasheet/en/Transistor/2SC5200_en_datasheet_040707.pdf

http://www.semicon.toshiba.co.jp/docs/datasheet/en/Transistor/2SA1943_en_datasheet_040707.pdf

גם עכשיו, אחרי עיון מחדש בדפי הנתונים של הטרנזיסטורים הנ"ל, לא הצלחתי להבין איך הגעת למסקנה שהמגבר הנ"ל אינו מוציא יותר מ -50 RMS ליציאה.

טוב, כנראה שאני לא מבין באלקטרוניקה. :-(

נ.ב. אני אשמח אם תוכל להאיר ולו במעט את עיניי, ולהסביר לי איך הגעת למסקנה הנ"ל

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בתור אחד שרואה אלקטרוניקה והרבה ממנה ביום יום ,בשביל לקבל הספק גבוה לא חייב אלק' מאסיבית .

לדעתי לפי המפרט מה TR האלו יוצא 15 אמפר וזה המון , חוק אום פשוט עם הנוסחא להספק טוענת כי המון הספק יכול לצאת משם .

ותרשה לי לצטט מן דפי הנתונים :

"

Recommended for 100-W high-fidelity audio frequency amplifier

output stage. "

הערה : בזמן האחרון יוצא לי להתעסק מעט ב RF ושם מגברים היא יותר קטנים מרבע של ציפורן ועושים המון עבודה אז לא מודדים ככה רכיבים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...