Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAC AUDIO Z-4200 VS JBL GTO 75.4

shahar1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני המגברים.

אני נוטה ללכת לכיון הJBL אבל אולי אני טועה.

מבחינתי הם עולים באותו מחיר. ככה שזה עלות מול תועלת מה עדיף?

תודה מראש!

שנה טובה!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

משחק אותה עם סימלון של כלב הא?

החתול שלי יקרע אותך! :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אחי אני ממליץ לך בחום על המגבר JBL GTO 75.4 קניתי אותו לפני כשבועיים ואני רק מרוצה ממנו אני ממש שמח ומבסוט שיש לי אותו בלי עין הרע..

ואם אתה רוצה עוד להתעמק בקשר לתכנים וכ'ו אז בבקשה:

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4%20II&cat=AMP&ser=GTS&language=&country=US&region=USA

הצעה שלי תיקח אותו!!

מקווה שעזרתיי :-D

פורסם

בלי לחשוב פעמיים את ה-JBL ...

הרבה יותר אמין...ואיכותי..

אם מישהו ראה פעם את המק אודיו מבפנים.. ומבין קצת באלקטרוניקה , אז הוא הבחין שלפי הרכיבים ששם הוא לא מוציא יותר מ -50 RMS ליציאה!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

פששש... סחתיין snake-man

כל שעליך לעשות זה להתחבר לכל הפורומים הכי גדולים בעולם, לקבל מהם תשלום חודשי נדיב מאוד,

ורק להסתכל בתוך המגברים שיציעו שם ולומר לכולם כמה ההספק בפועל של כל מגבר.

תתחדש על הקידום.

בזה הרגע דגל ה bullshit עלה לחצי התורן...

2b_1_bol.JPG

פורסם

ה JBL לא כזה יקר,אני קניתי אותו ב200 דולר בדיוטי פרי שזה כיום 800 ומשהו שקל

ובחנות שיש לה שם כמו למשל גריז מערכות הוא עושה לך את המגבר הזה ב1300 עם התקנה ועם חוטים והכל

פורסם

חחחח גריז???

מה אתה יעני מסטלבת עכשיו!?!?

רסמי קניתי ממנו 2 מערכות לרכב (מגבר רדיו דיסק ורמקולים+חיווט) והוא תמיד מוסיף לכל מוצר 200 ש"ח יותר ממה שצריך! נגיד פיוניר 850 שעולה 1100 הוא מוכר ב-1400. והמגבר הזה הוא מוכר ב-1500 ש"ח אם יש אהבלים אז גם יותר מזה.

וחיווט הוא תמיד שם 8 גייג' עם פיוז 40 אמפר. דיי לדבר שטויות. ראיתי הרבה התקנות שלו שהוא דופק ככה אנשים.

שווה ללכת אליו רק בגלל שאם קורה משהו למוצר אז הוא לא בורח, הוא ישר מחליף.

פעם אחרונה שאני מרכיב אצלו משהו.

פורסם

לא יודע אני התקנתי בגריז מערכות בראשון לציון באזור התעשייה הישן ואני מבסוט מכל רגע

ואל תשכח על כל מוצר שאתה קונה ממנו הוא גם לוקח כסף על התקנה מה אתה חושב הם עובדים בחינם

התקנה הוא לוקח בסביבות 200 ש"ח וחיווט ברגיל עולה 150 ש"ח אז הוא לא גנב ויש לו עבודה מעולה לפי דעתי

• תוכן חדש...