Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי אותו מ SG ישירות דרך איזה חבר שמכיר :) נו אתם יודעים איך זה הולך בדברים האלו אצלנו בארץ - הכל בשושו מוחלט. :)

בברכה .

בוריס.

פורסם

תהנה ממנו,אצלי שהיה לי אותו הוא הזיז CVR אבל ניכנס לפרוטקשן אחרי חצי שעה בעבודה מאומצת,מה שלא קורה לי עם המונו של סאונד סטרים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עוד לא ניסיתי אותו בעבודה מאומצת לאורך זמן (חצי שעה ויותר בווליום קבוע של 3/4 נכון?),

אבל להזיז הוא מזיז, היתייעצתי עם שלו, והוא אמר שעפילו שהרגישות כניסה מקסימלית של המגבר היא 4V , ניתן לחבר ליין דרייבר עם 8V ואז לכוון כמובן מחדש את הגיין, והתוצאות יהיו הרבה יותר טובות.

בקיצור אני עכשיו בסרטים על המגש האחורי.. :) - הוא לא נכנס לי בגלל הפלטה.

נראה לי אני אחתוך אותו גם.

בוריס.

פורסם

כן בעבודה ב75 אחוז הספק.

להזיז הוא מזיז הינה סירטון קצר שלו מזיז את אמד מהCVRרים שלי בזמנו ברכב הקודם:

http://www.realmofexcursion.com/videos/Kicker/cvr12.7.wmv

הדבר שהכי עיצבן אותי זה רגישות הכניסה ה"עיוורת" שלו והגיין שמתחיל להרגיש החל מה3/4 סיבוב.

פורסם

לגבי המושבים,אין פחד לשים ברגים הם מספיק עבים ויש גם עץ וגם ברזל בין המגבר לריפוד גב המושב. מה שכן העובי של המתכת אליה אתה קודח את הפלטה יכולה להתחרות במיגון רק"מ, אתה חייב מברגה רצינית וברגים עם "ראש קודח", אבל בכל מקרה לא צריך את כל הפתרונות שמסביב, כמה ברגים לגב המושב תמיד עשו ויעשו את העבודה.

בהצלחה, אריק.

בשיפוצים

פורסם

טוב חברים כנראה שסיימתי את ההתקה :)

בסוף הלכתי על הכי פשוט: 4 ברגים עם ראש קודח באורך 7 ס"מ .

הנה כמה תמונות להנאתכם.

בברכה.

בוריס.

PICT0020.JPG

PICT0017.JPG

PICT0018.JPG

PICT0016.JPG

פורסם
בסרטו הנקל מוצג ה CVR הדגם הישן...הם זהים בכינת הספקים עם ה CVR החדש...?
אם אתה מדבר על הספקים אז כן שניהם 400RMS[מבחינות אחרות-זה כבר סיפור אחר..]

• תוכן חדש...