פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב רציתי לדעת ממי שמכיר את הסדרה של ה4 ערוצים שלהם האם הוא איכותי מספיק בשביל סופרימו פיקולו וופר של פייז אודיופיל או K2P של פוקל הגברה אקטיבית או כל מגבר אחר עד 5K בתודה רוני
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
המלצה למונו וסאב 1 2
מאת Z!0N- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אוקיי אחרי שני קונה את ה865 כנראה מארה"ב, אני רוצה לקנות מונו וסאב שהדגש על איכות ועוצמה ,כלומר SQL,לא בומים מרוחים כאלה אלא בומים יפים כאלה ואיכות,אני לא יודע איך מסבירים את זה ,אני רוצה מגבר שיגביר לי סאב של איזה 600RMS בוא נגיד(או שפחות כי לדעתי זה סבבה,אתם תחליטו מה הכי טוב בשבילי)...ואפשרות בעתיד לשים עוד סאב מאותו סוג ,יעני מגבר מונו חזק יחסית, עכשיו אני לא מבין בחברות וכל זה ואני רוצה שתעזרו לי.. דרך אגב כדי לבחור את הסאב שאני רוצה אני יגיד לכם את סגנון המוסיקה שאני שומע:טראנסים,האוסים,שחורה ובקטנה שנות ה80 ופופ. הקומפוננט שברשותי הוא של אינפיניטי 65.7 90 רמס. אז לשיקולכם מה יהיה המונו והסאב תודה ציון
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 871 צפיות
היום בשעה טובה התחדשתי במגברים חדשים. האחד מונו של מאגנט פאנטום והשני סאונדסטרים 480.4 עכשיו פתחתי את החוברת של הסאונד סטרים וראיתי שהמתח כניסה המקסימלי של הRCA הוא 4V ובעתיד הקרוב אני מתכנן להביא HU שמוציא 5V ביציאות RCA.. האם הדבר מהווה בעיה? יש בזה סיכון כלשהו לחלקים או למגבר? כנ"ל גם לגבי המונו של מאגנט.
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבקשה תגדיו מה דעתכם על הרדיו דיסק ואילו חסרונות יש לו אם בכלל תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Logicas, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החוטים שמחברים בין הרדיודיסק לרמקולים ברור מה הם עושים. אז בבקשה אם מישהו יוכל להסביר לי מה עושים השאר? ואם חיברתי אותם נכון. 1.מהרדיודיסק - memory backuop lead, כתוב שהוא צריך להתחבר ישר לבטריה באוטו לחוט קוראים memory. 2. מהרדיודיסק - power lead. צריך להתחבר ל Acc. אלה 4 החוטים העיקריים שאני רוצה הסבר מה הם עושים, כשחיברתי אותם ככה זה לא עבד ושקיצרתי בין ארבעתם ביחד זה התחיל לעבוד. אבל איזשהו פיוז נשרף באוטו והייתי צריך להחליף אותו. למדתי אלקטרוניקה ופיזיקה בבית ספר אז יש לי ידע קודם. אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר החוטים האלה ואיך צריך לחבר אותם אני אשמח. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם וחג שמח.. ראיתי בpimp my ride שהם מתקינים Drivesoft. אני לא מצליח להבין אם זה מחשב.. או תוכנה שמחברים למסך ברכב. www.Drivesoft.net זה האתר בהבית של החברה... תודה רבה לכולם...
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם אפשר להגביר קומפוננט עם 2 מגברי 2 ער' נפרדים (וופרים וטוויטרים בנפרד) אבל לעשות את החיתוכים בעזרת המגברים בלבד, ללא תלות ברדיודיסק? (פיוניר 6850, לא תומך בבי אמפ)
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
קומפוננט hertz 1 2
מאת aviv007788- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש קומפוננטים של hertz, ומה מחירם בארץ?
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
שלום לכולם, (מנהלים, נשמח להדבקה - תודה) יום שישי הקרוב יתקיים מפגש אודיו בצפון, כרגיל במתחם היוניברס קלאב (נשר) בשעה 15:00. מיותר לציין שתהיה נוכחות גדולה, וגם דברים רבים חדשים לשמוע ולהנות. ארגון: הפעם אני מבקש מכל אחד שיביא איתו איזה משהו קטן לכיבוד, שלא יהיה מצב שאני ואביחי מאכילים את כל הנוכחים. אנו נדאג למעט שתייה וכיבוד אך מבקשים גם מכם להגיע עם מעט מטעמים ושתייה למי שיכול. קיבלנו את ההצעה של שמות החברים על הדש בורד ברכב, ולכן כמו שידידי גיא MJ01 הציע: כל מי שמגיע (בנוסף לרישום כאן לנוכחות) שישלח לו הודעה פרטית בנוסח הבא: שם פורום שם פרטי רכיבי מערכת (אם מעוניין לפרט כמובן) זהו, כל מה שנותר לכם לעשות זה לכתוב אם אתם מגיעים, אם…
הודעה אחרונה מאת sariti, -
המלצה על חנות 1 2
מאת toshkab- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכל הגורואים אני רוצה להתקין באופל אסטרה 2001 את הרכיבים הבאים Hu של CLARION DXZ765 (כבר נקנה) מגבר של MAC AUDIO Z 4200 קומפוננט � מורל דוטק ו סאב של PHASE EVOLUTION (אני בדיוק סגור על הדגם אבל זה עולה בסביבות ה 1000 שח ב POMPA בחנות כולל קופסא מקורית) נירא לי זה זה- http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=143&nr=1410112&lang=DE עכשיו אני ראיתי את כל הדברים בPOMPA והמחירים שהציעו שם נראים לי סבירים אבל לפי קישורים בפורום הבנתי שממש לא מתלהבים פה מהחנות הזאת אז השאלה שלי היא איפה כדאי לרכוש את הדברים ככה …
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 2 תגובות
- 784 צפיות
היום הבאתי את הקומפוננטים של מורל מסדרת "עלית". קניתי אותם ללא הקרוס המקורי משום שאני מתכוון לחבר כל אלמנט ישירות למגבר ולנהל את כל הגדרות הקרוס דרך ה HU. רציתי לדעת אם הסט הזה טוב להגברה באמצעות קרוס אקטיבי 3-way. (במיוחד הטוויטר) באזיה slope ותדר מומלץ לחתוך את הטוויטר מול הוופר? ה HU שלי הוא Pionner DEH-P880PRS תודה
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 800 צפיות
אז ככה אני דיי חדש בכל העסק הזה אני רוצה להתחיל ולהנות מהרכב יש לי הונדה סיויק 92 יש לי רמקולים על הפנים של פיוניר ישנים מאחורה ומקדימה אין כלום יש לי פאנל שעלה לי 650 ש"ח הוא כולל MP3 כניסת USB וכל זה פאנל חמוד אבל בלי חברה משהו מעפאן כרגע אין לי כסף להחליף את הפאנל יש לי תקציב של 1500 ש"ח להחליף/להוסיף/לשנות את הרכב מבחינת האודיו אני יודע שזה תקציב נמוך אבל זה מה יש .. מה אתם ממליצים לי לעשות ברכב מבחינת כל הנושא הזה בתקציב כה דל שיביא הנאה ואיכות צליל ואני מקווה שעוד כמה חודשים אחליף גם פאנל (הפאנל נקנה לפני כחודש וחצי "חברה" sherk" ) אשמח לכל עזרה או עצה שלכם.. תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת k1235, -
- 2 תגובות
- 955 צפיות
שלב ראשון של קניית מערכת ( כשיהיה עוד כסף נמשיך את הקניה ): אני רוצה לקנות את הומפוננט - Focal 6.5'' 165 V2, 75RMS חשבתי לחבר אותו למגבר - Phase Evolution RS4 � 4x100 RMS מה אתם אומרים על המגבר - איכותי,עומד בהצהרות,מתאים לפוקל? אשמח לשמוע הצעות נוספות בסביבות אותו תקציב. אני שומע מוסיקה שחורה בעיקר ( וכשאני לא שומע שחורה אני שומע הכל ). תודה. אופיר.
הודעה אחרונה מאת ofirs44, -
טוויטר צורם
מאת גיזמו- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם . ברשותי קומפוננט של הרץ מסידרת SPACE העניין הוא שבחלק מהדיסקים שאני שומע הטוויטר (או שאני חושב שזה הטוויטר) נשמע צורם ו"מלוכלך" העניין הוא שזה לא בכל הדיסקים שלי אלא רק בחלק מהם. העניין הוא שכשאני שומע בבית את אותם דיסקים זה לא קורה. האם יכול להיות שבגלל שצרבתי את זה כ MP3 זה נשמע כך ברכב?
הודעה אחרונה מאת גיזמו, -
תיבה לקיקר C12
מאת Dean L- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התחדשתי היום בסאב קיקר COMP C12... איך תהיה תיבה (בצורת טרפז) סגורה עם פורט, נפח באיזור ה 50 ליטר, מידות (34-36)*36*60 (בקירוב) מצורפת תמונה. הסאב יהיה מורגש ברחבי האוטו ? וישאר מדוייק ? יש לי בבגאז' "מדף" שהוא בגובה 37 ס"מ מרצפת הבגאז', והסאב יהיה מופנה למעלה (לכיוון ה"מדף") אז יהיה בין הסאב למדף משו כמו 2-3 ס"מ יהיה בסדר ? לא יהיה בעיות ? הוא לא יחסום את הקול ? או יפריע לעבודה של הסאב ? או שעדיף לשים את התיבה עומדת כך שהסאב יהיה ניצב והפורט יהיה 2-3 ס"מ מהמדף ??? בכלל מתאימה כזאת תיבה ל C12 ? תודה, דין.
הודעה אחרונה מאת Dean L, -
העם אמר דברו: http://www.carsforum.co.il/vb/poll.php?do=showresults&pollid=228 לאור תוצאות ההצבעה מפגש פורום אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שישי ה 13.10.06 בחניית הסופרלנד בראשל"צ. המפגש יתקיים החל מהשעה 13:00 כך שגם צפוניים או דרומיים שומרי שבת יוכלו להגיע, להנות, ולחזור לפני כניסת השבת והחג. הוראות הגעה: צפונים: נסיעה בנתיבי איילון לכיוון דרום, עד למחלף "ראשל"צ מערב" (ידוע גם בשם מחלף משה דיין), יש לצאת בו ולפנות ימינה (שד' רחבעם זאבי). אחרי הפנייה ימינה יש נסיעה של 500 מ' בערך עד לרמזור הנמצא בסוף עלייה (תראו שילוט לכיוון הסופרלנד ולכיוון שדה תעופה לטיסנים, מצד שמאל יהיה ביה"ס הארצי לכבאות והצלה). ברמזור הזה יש לקחת שמאלה (שד' מרילנד) ולנסוע ישר עד שתרא…
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום! אשמח לקבל הסבר על האקווליזר הפרמטרי באלפיין הנ"ל,כלומר על איזה תחום תדרים כדי לשים בכל אחד ואחד מה BAND? ולאיזה תחום לא מומלץ שהרמקול יגיע? כמו כן אשמח לקבל הסבר על הפרבולה הקטנה שיש בצד ימין של המסך,מה התפקיד שלה וכיצד היא בא ליידי ביטוי על תווך התדרים שהרמקול ינגן? כמו כן מה משתנה כשאני משנה את עווי הפרבולה? נ.ב: הרמקולים הם MOREL HYBRID OVATION,אם צריך אני גם אלך לראות מהו תווך התדרים בכל BAND באקווליזר וארשום כאן. תודה מראש לכל העונים! סלבה.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
(Q)1 What amplifier do I need to power my Cerwin-Vega speakers? (A)1 Cerwin-Vega recommends using a quality brand name amplifier/receiver. The RMS power rating of the amplifier should be as close as possible to, but not exceed, the power rating of the speaker. By using as powerful an amp as safely possible, the risk of driving the amplifier into clipping is reduced, thereby ensuring that the speakers will receive clean undistorted power. Simply stated: clean power - GOOD, distorted power - BAD. FAQ באתר של סרווין וגה. חומר למחשבה לכל מי שממליץ על מגברים החזקים מההספק הנומינלי המומלץ לאלמנט. להלן הקישור: http://www.cerwinvega.com/products/homea…
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכיוון שבסוף אני לא יכול להשיג פוניקס גולד 600.1 חשבתי ללכת על הJBL שמצהיר ב4 אוהם 424 RMS במחיר 2300 ש"ח. היום הוצע לי האלפיין MRD M605 שמצהיר 400 RMS ב14.4 - מתח ו250 RMS ב12 וולט. זה ב 4 אוהם. במחיר 3K המתח אצלי ברכב כשהכל עובד + מערכת בפול ווליום זה 13.8-9 מה כדאי? אני דיי להוט על האלפיין. נחשב מגבר טוב? אני מניח שיותר מהJBL תודה ניב
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תגידו מישהו יודע מה הגודל של הרמקולים הקידמיים בסובארו אימפרזה 2004 ? תודה ...
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! לאחרונה חשבתי להחליף את הסאב שברשותי (Kicker L5) ולהשתדרג למשהו טוב יותר. דיברתי עם בעל חנות אשר הציע לי את הHX 300 של חברת HERTZ האיטלקית. על הנייר עושה רושם של חברה רצינית, רוב הסאבים והרמקולים שלהם מציגים נתונים טובים . בשבוע הבא אני אלך להתקינו ברכבי על מנת לשמוע ולהתרשם. http://www.hertzaudiovideo.com/schedaProdotto_en.asp?id=4&idcat=10&idprod=51&numid=2&numcat=4&numprod=5 נתונים: http://img366.imageshack.us/img366/4995/300hx1ca.jpg שאלתי היא: האם מישהו שמע על החברה? ביקורות טובות או רעות? כי הכל יכול להיות טוב ויפה על הנייר, השאלה היא איך הם עומדים במבחן המציאות? תודה לעונים. תומר.
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עלו בפני כמה אופציות לאחר חיפוש ארוך בפורום אחרי סאבים SQ. מבחינת מחיר לא אמורה להיות בעיה עד גבול ה1700 שקל בערך. על הכוונת שלי ראיתי 1.פירלס XXLS 2.ID12 3.IDQ12 4.PG קסנון (שמעתי בתיבה אטומה קטנה לא אהבתי,מחר ננסה את של ליאור אצלי בתיבה של 60 ליטר ניראה מה קורה איתו) 5.V MAX (?)-פה יש אופציה ל אחד של 15,אחד של 12,או 2 של 10. אולי שכחתי עוד כמה,אז אם יש זה יהיה מצויין להזכיר לי. דרך אגב כולם 12 אינץ'. אני מחפש סאב שישתלב כמה שיותר עם הסט הקידמי (K2P),ושלא ישתלט על המוזיקה באוטו,שיהיה חלק ממנה אבל שיהיה די עוצמתי וכמובן כמה שיותר מהיר. (הגזמתי עם הדרישות?) עד כמה שקראתי הפירלס מס' 1 מכל הרשימה ולפי התיאור די עונה לדרישות שלי. כל הסאבים שברשימה נגישי…
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מחפש SUB HERTZ HI ENERGY HX250 ,בתיבה מקורית . אולי מישהו יודע , אם יש ל - HERTZ יבואן רשמי בארץ ? או חנות שמוכרת אותם בצפון . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר הציע לי לקנות את המגבר שלו B2.300.4 Lightning Audio ב500 ש"ח הוא היה מורכב כחודשיים על הרכב אתם......
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
סאב של hertz!
מאת slasl- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מוכר סאב של הרץ מהסידרה hi-energy? מה הדעות על הדגם 250d? כמה אמור לעלות סאב כזה?
הודעה אחרונה מאת slasl, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
על החברה היפנית קלריון שמעו רבים מאיתנו - זהו עוד אחד מהברנדים אשר בשיתוף פעולה חזק עם תעשיית הרכב ותעשיית אודיו והווידאו טכניקנה. וזה לא במקרה: בדיוק היצרן הזה של אודיו לרכב בשנת 1951 לראשונה ביפן הציג מכשיר רדיו לרכב. 12 שנים לאחר מכן קלריון השיקה לראשונה ביפן את הסטריומגניטולה, ולאחר עוד 35 שנים בעזרת מאמצי מהנדסי החברה יצא לאור מחשב הרכב הראשון. ההיסטוריה של המותג קלריון נמשכה קרוב לשישה עשורים. אבל את העשור השביעי החברה תפגוש כבר אם השותפה הישנה שלה- קואופורציית Hitachi. בהווה הענק היפני כבר שולט ב14 אחוז ממניות של יצרן האודיו לרכב, אבל בזמן הקרוב הוא מתכוון להרחיב את השליטה עד ל50%, יקבל בעזרת זה את השליטה הבלעדית ויהפוך את קלריון למחלקה בלעדית. בשביל זה ה…
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
תקציב של 2000 שקל מערכת רמקולים ומגבר.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
חברים יקרים. אני שוכל לקנות רדיו דיסק מדגם Pioneer- 30MP מה ידוע לכם על מערכת זאת? האם היא מותאמת לארץ?
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב למומחים כמה שאלות לי אלכם : ברשותי יונדאי אקסנט 96 4 דלתות (סדאן) אילו רמקולים מתאימים לדלתות הקדמיות ואלו למדף האחורי? כמו כן אילו רמקולים כדי לקנות ? 1way or 2 way? שמתי עיניי על רדיו דיסק קנווד KDCW431 ורציתי לשמוע את חוות דעתכם לגביו. פרטים נוספים : תקציב 1100 ש"ח לא מחפש משהו בובסטי ועתיר ביצועים בעבר היה לי פיוניר 2750 עם 6*9 של פיוניר 150 (עתיקים אבל מעולים) והדבר סיפק אותי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fly by wire, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאחר שאני רוצה להכין בניה לקומפוננטים, ואני לא שומע באס מהקומפוננטים אלה רק דרך הסאב. האם עדיין צריך למידים תיבות כיותר מ-7 ליטר? נניח שהפולס הבנתי שצריך משהו כמו 7-8 ליטר. יהיה משמעותי אם יהיה לי נניח לצורך העניין 3 ליטר? אפילו פחות. מקווה שהבנתם את הכוונה בשאלה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 806 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Altera
- makatuvkan
- avz
- גולדן191
- GTI33
- rafi_vk
- lesles
- TLE60
- yossiaviel
- David32
- mikk