פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. תציעו לי בבקשה סט קומפוננט בתקציב של 850 ש"ח +- הסט יהיה מוגבר עם מגבר JBL המפורסם. גודל הקומפ' המבוקש הוא 6.5 אינץ'. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
שלום לכולם.. רציתי לדעת איזה גודל נכנס מקדימה בקומפוננט? לדעתי זה 6.5 אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.. תודה מתן
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/FOCAL-UTOPIA-165W-6-5-COMPONENT-SPEAKER-SET-RARE-NEW_W0QQitemZ250039565262QQihZ015QQcategoryZ32819QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת erwrxstier, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן. מאחר שהמורל לא מתאים לאוטו החדש מבחינת הגודל ,וגם מבחינת הצליל הוא לא התאים לי מהתחלה אז אני רוצה לקנות קומפונט חדש. אני מחפש קומפוננט עם טוויטר דומיננטי ומיד חזק ,הרמקול לא יעבור את ה100RMS כי אין לי הגברה מעבר לעוצמה הזו. תודה לעוזרים. *שכחתי לצין 5.25 אינץ' זה הגודל הרצוי*
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, מישהו יודע מי היבואן של פיניקס גולד בארץ ? תודה.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
רעשי אלטרנטור
מאת shuy- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז יש לי גם כאלו (נשמע כמו יללה שמתגברת עם הטורים של המנוע) אז ביררתי והעלתי שקיימים בשוק 2 סוגים של מסנני רעשים: 1. לכבלי ה-RCA 2. לחשמל עכשיו השאלות: 1. מה יותר טוב, האם אני צריך לשים את שניהם או שמספיק אחד מהם? 2. בהנחה שלקחתי את המסנן שמתחבר לחשמל, לאן אני אמור לחבר אותו, לכבלים שמספקים חשמל למגבר או לכבלים שמספקים חשמל ל-HU? 3. המסננים שמתחברים ל-RCA מתחברים ל-2 ערוצים (מתוך ה-4 הקיימים במגבר [אי/אש/קי/קש]), האם אני צריך לקנות 2 כאלו (שיתחברו לכל ארבעה הערוצים) או שמספיק מסנן אחד כזה? 4. מישהו יודע איך עובדים המסננים האלה מבחינה חשמלית? תודה מראש. שי.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אנשים, אחרי שחפרתי בפורום שבוע ולמדתי כמה וכמה דברים חדשים, יש לי שאלה. קומפוננט מחייב מגבר ? כי אני עוד מאט הולך לקנות את המערכת Clarion - DB356MP (לפי המלצה של כמה אנשים טובים כאן), עכשיו אני מנסה להרכיב להם רמקולים שיתאימו ויוציאו איכות טובה. לפי מה שהבנתי כאן בפורום לא שווה לקנות רמקולים אחורה כי עדיף להשקיע על סט קומפוננט טוב, אני לא מתכוון לקנות מגבר, אז אני צריך לדעת אם קומפוננט מחייב מגבר. אם לא אז יש לכם אולי המלצות ? תודה רבה אנשים
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כיום יש לי את האינפיניטי קאפה ואני מחפש יותר. הקאפה טיפה צורמים לי, אבל בגדול אני אוהב את הסגנון שלהם. מיד שיורד מאוד נמוך ונותן נוכחות. על איזה קומפוננטים ב"רמה אחת או שתיים" יותר מהקאפה הייתם ממליצים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה, מאד כללי... מחפש מיד נעים שיורד נמוך, וטוויטר לא צורם. תודה! דקל
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי פיאט אונו 1100 S60 שנת 92, אני רוצה לקנות לה מערכת פשוטה יד שניה (פאנל של פיוניר בסביבות ה400 שקל, רמקולים פיוניר 6*9 80 RMS, ומגבר 2 יציאות בסביבות ה60-70RMS ב400 שקל), השאלה שלי אם זה לא יהיה כבד על האלטנטור של הפיאט (למרות שזה מערכת בכלל לא רצינית)? זה יפעל חלק בלי שום בעיות כמו באוטו קצת יותר חדש\חזק? תודה... עמית.
הודעה אחרונה מאת amit_a, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות את הר"ד פיוניר 6850 או בגירסת הפרמייר 680 לא משנה לי איזה, אני יודע את ההבדלים בינהם. או האם כדאי ללכת על סדרת 7700 של שנה שעברה ? הציעו לי על ה6850 1450 ש"ח האם המחיר סביר ? והאם מישהו יודע איפה יש במחיר זול יותר ? או בכלל איפה אפשר לקנות את הר"ד בגירסת הפרמייר ? אזור תל אביב, ראשון, חולון, בת ים וכל מה שקרוב גם נס ציונה ורחובות בא בחשבון תודה רבה, רועי.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 915 צפיות
למבינים רשום בכותרת
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן ברשותי הסאב הנ"ל מכיוון שהחלטתי שאני רוצה לקבל באס קצת יותר מדוייק ולפי הגדרות יצרן החלטתי לבנות את התיבה (המקורית) שהסאב אמור להגיע איתה אני קצת לא מצליח להבין את הפירוש אשמח לקבל קצת עזרה בנושא Recommended vented enclosure: Volume 32 liter/1,13 cuft, Port: 4" diameter with length 37 cm/14,5". F3= 49,1 HzRecommended sealed enclosure: For best result, use vented enclosureRecommended bandpass enclosure: Speaker in Vb1, playing into Vb2 where the ports are. Also Vb1 has a port. The ports are fully inside the box. If you want to install the port more or less on the outside, the volume must be reduced with this volume (the volume of the port that is on the outs…
הודעה אחרונה מאת eliranush, -
מגברי signat?
מאת dkn1-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מכיר את החברה? אמרו לי שזאת חברה גרמנית שביגלל שהמוצרים שלה חדשים בארץ אז המחיר יחסית זול ? תודה על העזרה?
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 961 צפיות
שלום, יש לי קנגו 2005 קציתי להוועץ איתכם היכן הכי כדאי לי להתקין את הרמקולים מדובר בקומפוננט של אינפיניטי 90 Rms רק למי שמכיר את הרכב אני מזכיר יש רק על הדשבורד מקום ל 4.5" (למקות שאפשר לעשות שם הגבהה וזה יושב טוב) הביעה שזה מאד מושך את העין ולא נראה לי אידיאלי ואפוציה שניה זה הגבהה בדלתות של 8 ס"מ (אין בקנגו מקום לרמקולים יש באותה נקודה מנגנון של החלונות) חשבתי על הגג .. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא.. אם למישהו יש פתרון יצירתי שלא יזמבר לי את הכיס אני מאד מאד מעוניין לשמוע תודה רבה!
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כאמור יש כאן אנשים שיכולים לתת לי קצת פרטים על החברה הזו? מישהו מכיר? התנסה? שמע?
עזרה בבחירת המערכת 1 2
מאת smoke- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אחרי קריאה ארוכה וקצת הבנת נושא הסאונד התחלתי את חיפושי אחר מערכת טובה לאוטו. ברצוני לשאול על כמה סאבים שראיתי ואני חושב שהם יספקו אותי ויהיו חזקים. הסאבים שראיתי הם של החברה jbl אני יודע וחושב שזאת חברה מעולה אך יש לי בעיה בבחירת המגבר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415489 זה סאב 12 אינצ' http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131078 זה בזוקה 12 אינצ' שנורא אהבתי במחינת העיצוב ואני חושב לקחת אותו אפילו שהוא פחות חזק. עכשיו אני מעוניין שהמבינים או האלה שהתנסו עם הסאב האלה יוכלו לעזור לי לבחור מבין ה 2 או אם יש משהו יותר מומלץ שמותקן כבר בתיבה. עכשיו על מגבר אני גם חיפשתי ואמרתי מה כבר לא יהייה יותר טוב אלה אם אותה חברה של הסאב, אז…
הודעה אחרונה מאת yakirmac, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סתם משהו נחמד לידע כללי היום בעבודה לקחתי ספק כוח דפוק של מחשב ועניין אותי לדעת איזה קבלים יש בו מצאתי שבספקי כוח של מחשב של פנטיום 4 משתמשים בשני קבלים 330 מיקרופאראד בערך של 200 וולט בדקתי עכשיו בנוסחא לקרוס מסדר ראשון (6 db ) והחיתוך הוא בHPF 120 הרץ יכול לשמש כקרוס נחמד לרמקול 4 אינטש או חמש ורבע אם רוצים להשתמש בהם כמיד או מידבאס גבוה. פירקתי שלושה ספקים שונים ובכולם היו את שני הקבלים האלה. דבר נחמד נוסף - אם מחברים שני קבלים כאלה בטור (אם אני לא טועה) הם מהווים קבל אחד של 660 מיקרופאראד ב100 וולט ואז תדר החיתוך הינו 60 הרץ - וזה כבר טוב למידבאסים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קניתי את הסאב שלי מזמן מזמן בPOMPA ברשת. הסאב שלי הוא: Kicker Com c12 150 rmx , 300 watt. עד היום הוא היה מחובר למגבר חלש ביותר.. של פיוניר 4 יציאות, בקיצור הוציא חלש. היום חיברתי אותו למגבר של חבר, שמחובר לו שם Punch הקטן, של ה 200 RMS. עכשיו.. הוא דופק לו סבבה. החלפתי בין הסאבים:זאת אומרת שמתי את הסאב שלי במקום שלו, במגבר שלו במערכת שלו, והסאב שלי לא דפק כל כך הרבה. הייתכן? סאב שרוף? או שהמגבר לא מגביר אותו מספיק טוב? או שהסאב מזוייף? יש מצב? או שאני סתם משלה את עצמי אולי הבעיה בתיבה? היא של Explotion תמונה של התיבה: ** הגיוני שהסאב נשרף אם המגבר אפילו ממש חלש והגברתי על המון? זאת אומרת במערכת של פיוניר 7700 , על 48 כככה אפילו 50 .
הודעה אחרונה מאת yakirmac, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אחרי כמעט שבועיים שאני מתכנן לעשות תיבה זמנית כדי לשמוע את הסאב שלי בתנאים אופטימליים יחסית, תפסתי היום יוזמה. הגעתי מהבסיס בערך שעה לפני החושך וישר רצתי החוצה לחתוך פלטות של ארון ישן שזרקו השכנים. והתוצאה לפניכם. התיבה יצאה אטומה לחלוטין וכל הפרוייקט לקח כשעה של חיתוכים והרכבה ועוד חצי שעה של איטום עם סיליקון. ככה שמי שלחוץ בזמן ועדיין רוצה תיבה לפי מידות מדוייקות שלא יחשוב שהוא צריך לפנות יותר מדי זמן לכל העסק. תגובות יתקבלו בברכה. נ.ב. תודה לגל blackmazdaF על חישובי המידות והנפחים המדוייקים לתיבה.
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי אחד כזה ושומעים בו על הפנים. יש המלצות לאחד טוב? איפה קונים? מחיר? תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מערכת מינימלית ברכב של רדיו דיסק פיוניר ורמקולים רגילים 4 אינץ בדלתות ואני רוצה יותר באס מפני שהם אינם מפיקים. בכל מקרה זכור לי שברכב השני(יש לנו שני רכבים)לפני שהוספתי מגבר וסאב וכל המוצרים הנילווים הרמקולים האחוריים 6X9 שהתקנתי הוסיפו לי המון ואני מעוניין שוב בהוספתם לרכב השני. הם לא הולכים להיות מחוברים למגבר באף שלב בעתיד ולכן אשמח לקבל המלצה על דגם מסויים של רמקול 6X9 לאחורה תודה מראש יוסי
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום בבעלותי מכונית מסוג אופל קורסה שתא המטען שלה קטן יחסית ואין בו מקום לסאב בעל מידות גדולות לאחרונה ראיתי באתר פומפה את הסאב+המגבר הזה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=BASSPRO&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 מה דעתכם עליו ואיך השילוב שלו עם רדיו דיסק נקמיצ'י MB 75 וסט קומפוננט קדמי הייבריד של מורל תודה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דודה שלי בקרוב באה ארצה מארה"ב ורציתי שהיא תקנה בשבילי רדיו-דיסק של פיוניר. לאחר בירורים החלטתי ללכת על DEH-5800 שעולה שם בערך 150-200 דולר, אחרי שראיתי שקיים גם DEH-580mp (פרימייר) שעולה 10 דולר יותר מפיוניר הרגיל, ההבדל היחיד ביניהם שהפרימייר תומך ב-AAC וזה רשום במפורש על כל הפאנל! מישהי יכול בקצר לספר לי מה זה בדיוק? והאם יהיה לזה שימוש בעתיד?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=165A&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap&lang=he מפרט טכני : - סט קומפוננט לרכב - הסט כולל - - זוג וופרים. - זוג טויטרים. - זוג קרוסאוברים. - עוצמה מקסימלית של 120 וואט. - עוצמה נטו ב RMS 60 וואט RMS - רגישות 92DB רגישות (2,83 V/1m). - טווח היענות Hz-20KHz60. - קרוס אובר כולל שליטה על כיוון הטויטר. - Crossover: 2-way 12dB/octave. - Voice Coil: 25mm. - Magnet: 72mm. - עשוי מחומרים עמידים לשינוי הטמפרטורה ברכב.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 3 תגובות
- 823 צפיות
לילה טוב לכולם (מישפה) אני מעוניין לייבא את המגבר הנ"ל ורציתי לדעת איך הוא באופן כללי ידוע לי שהוא אנדרייטד עצבני ביותר השאלה שלי בקשר לאיכותו יותר אני מתכוון להביא שתיים כאלה אחד לטווטרים מורל סופרימו פיקולו ושני לוופרים של פוקל K2P או סופרימו תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הדגם לפי מה שכתוב עליו הינו פאנצ" 400iv עכשיו אני מבקש נתונים תכנים rms התנגדות וכאלה ואם אפשר קישור למגבר זה יהיה מצויין תודה לכול העוזרים
הודעה אחרונה מאת Sago, -
-
- 1 תגובות
- 701 צפיות
מישהו מכיר את הדגם BLAUPUNKT MP36 ?? יכול לתת קצת חוות-דעת? מכשיר טוב? אמין? בגדול אני די אוהב את בלאופונקט, מכשירים אמינים ללא בעיות (היו לי כמה שלהם) השאלה איך הדגם הזה. הנה קישור אליו: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425560 מהאתר של בלאופונקט: http://www.blaupunkt.com/de/7646450310_main.asp
הודעה אחרונה מאת ory9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באופן תיאורטי בסי5 יש שישה רמקולים ששניים מהם ממוקמים בדשבורד צמוד לשמשה והם כנראה טוויטרים. אבל מבחינת הצליל, כלומר היעדרו של תדר גבוה, אפשר לחשוב שמישהו גנב לי אותם. ואולי בעצם אין שם כלום או שהם לא מחוברים? אשמח לשמוע ממי שמכיר, לפני שאני מפרק לאוטו את הצורה.
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרתי מטיול של שלושה שבועות בסין ואני אתייחס כאן לנושא האודיו לרכב הייתי בבייג'ינג ובעוד שתי ערים קטנות הייתי מופתע מאוד לגלות שאף אחד שם לא נוסע עם מערכת אודיו רצינית ברכב, לא שומעים מהכבישים שלהם בשום מקום ובשום זמן נתון, סאב וופר פועם בעוצמה. או שזה נגד החוק שם או שזה נגד החינוך והתרבות שלהם. אחד האנשים ששאלתי אותו לגבי זה אפילו טען שזה לא חוקי בכלל בסין להתקין מערכות כאלה ברכבים. הסיבה לכך היא התנועה המטורפת בכבישים שלהם - ביחד עם כבישי הרכבים והאוטובוסים הם כולם ביחד חולקים את הכביש גם עם רוכבי האופניים הרבים שגם להם יש נתיבים ייעודיים - אבל הם כולם מתערבבים עם כולם ורוב הרמזורים שם הם בגדר אופציה בלבד - בלאאאאגן אחד גדול - פש…
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 752 צפיות
אשמח לקבל כל מני סיבות שיכולות לגרום ל crosstalk ממי שמבין בבעיה זו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת amisha,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 798 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Satori
- OranKimhi
- Supertigre
- יבגניפ
- Ldh_88
- mazda2011
- ofralon
- Tibbyle
- Golf_91
- yoav911gt2
- roeecohen01
- samg