פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
שלום... מישהו מכיר את הרדיו דיסק CQC5301U Panasonic ? איך הוא ?
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 2 תגובות
- 985 צפיות
איך קוראים לסאב האדום הזה שבא בשתי דגמים 1 רגיל 8 אינץ וכפול של 8 אינץ,הפרונט של התיבה זה פרספקט קשיח מהרגיל,הדפנות אדומות,הוא דיי "להיט" בואדי ג'וז...תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 4 תגובות
- 859 צפיות
אהלן, מה דעתכם על הרמקול הנ"ל? הנתונים שלו מאוד נמוכים לדעתי, 30 WATT RMS 120 WATT PEAK האם ייתן איכות טובה עם חיבור למגבר שנותן 50WRMS X 4? לא בגישור כמובן האם יש סכנה לפגיעה ברמקול? אני פשוט יכול להביא אותם במחיר טוב.. תודה מראש :]
הודעה אחרונה מאת ori793, -
- 1 תגובות
- 844 צפיות
מה דעתכם על הסאב הבא : Hertz EBX-300R. זה סאב שמגיע עם תיבה מקורית של היצרן הוא בנוי ל SQ? תודה
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 4 תגובות
- 788 צפיות
שלום רב. רכשתי פאביה (05), כרגע מותקן ברכב רדיוטייפ מיושן שאני מעוניין להחליף. הבעיה היא שקיים פלסטיק המיועד להחזקת כוס משקה (כרגע שבור עקב התקנה לקויה של הרדיוטייפ). רכשתי פלסטיק חדש (מחזיק כוסות) והייתי מעוניין לדעת האם רדיודיסק (לדוגמא pioneer 2850) יכול להתאים מבלי להסיר את המתקן?
הודעה אחרונה מאת anton111, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 766 צפיות
אני רוצה לקנות מערכת לרכב שתכלל מגבר 4 ערוצים נרמאלי סאב (חשוב שיהיה איכותי פחות חשוב חזק) ורדיו דיסק עם mp3 עכשיו לגבי רדיו דיסק מצאתי פיוניר דגם DEH-2850 ב610 ש"ח שנראה לי סבבה לצרכי כרגע מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח
הודעה אחרונה מאת eliranush, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי ברכב קומפוננט מסוג דוטק(מקדימה בדלת) שחיברתי עשיתי גישור כזה בין החוטים של הרכב שיש קדימה בדלת לבין האחורים ואז חיברתי למגבר( יענו החוטים שבאו עם הרכב והם דקים מאודד) רציתי לדעת שעם אני יעביר חוטים אחרים גדולים יותר, מהקרוס למגבר עצמו יהיה הבדל בשמיע שלהם? תודה
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני שיאירו לי , אני כן פתחתי חיפוש ומצאתי התרד' הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120181&highlight=%F0%E9%FA%E5%F7+%EE%E2%E1%F8 השאלה שלי היא האם אני עושה אותו דבר בדיוק גם כאשר מותקן קבל למגבר? או שבניתוק\חיבור יש עוד משהו שצריך לעשות או בסדר שונה. בתודה, קורן.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כפתור הגיין במגבר שלי התרופף ונכנס לתוך המגבר, כאשר הוא היה מכוון על המינימום יש איזושהי דרך להגביר את היציאה בכ"ז ? חייב לפתוח את המגבר ? תודה !
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כנראה שאני אקנה את הסאב kicker comp c12, יש לי כרגע מגבר pioneer gm-x262 שלפי מה שרשום עליו מוציא 100wrms בגישור ב 4אום.. המגבר מספיק בשביל הסאב?.. שאלה נוספת... רשום על המגבר את הנתון הבא thd=0.08% אז המגבר נותן 1X100 וכשה thd=0.8% אז המגבר נותן 1X150 שתי הנתונים הללו מופיעים ב 4אום.. מזה אומר?..
הודעה אחרונה מאת bmx, -
המלצה למגבר 1 2
מאת MAHAL- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איזה מגבר 4 ערוצים מסוגל להגיע בגישורשל 2 ערוצים ב4 אום ל400WRMS ?
הודעה אחרונה מאת MAHAL, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב השאלה ארוכה אבל אבקש ממכם חוות דעת מקצועית,תודה.טוב אז ראיתי שחלק מחברים בפורום החליפו את טויטרים המקוריים של פולס באלה של MT22 ומאוד נהנים,השאלה אם אחליף ב MT23 יהיה עוד יותר טוב או שלא אנצל אותם בכלל(מגבר של 75RMS ליציאה) . בקשר לסאב של פוקל 33V2 שהוא 400RMS ,לאיזה כיוון הוא נוטה SQ או SPL,מה מחירו בארץ ?האם אוכל להגביר אותו כמו שצריך עם מגבר 4 ערוצים כאשר ניתן לגשר אותו 200*2(200 לכל סליל)
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה האם ניתן לשפר מערכת שמע מובנת בפג'ו 206 ? ברצוני לשפר את איכות הרמקולים [למרות שהרמקולים נשמעים טוב מאוד!!!אך לא עומדים בוואקליות חזקה במיוחד] ברצוני גם להוסיף סאב לא בהכרח כל כך חזק טוויטרים יש לי פנימיים ככה שאין בעיה לגביי זה.. מה עוד ניתן לשפר מבלי להגיע לעלויות גבהות במיוחד?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני זוכר שראיתי את זה פה פעם באתר. היה קישור לאתר(באנגלית) שתיעד את כל התהליך של בנייה. המדריך כלל חיתוך טבעות MDF, עבודה עם פיבר(לבניית פודים\קיקפאנלים - לא זוכר) וכו'. עברתי על הדביקים(FAQ+לינקים) וביצעתי חיפוש אבל לא מצאתי את זה.. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אני אשמח לקבל את הלינק. תודה, דקל
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 936 צפיות
שלום לכולם. יש לי די הרבה שאלות, ואשמח עם אוכל לקבל על רובם אם לא כולם תשובה מפורטת.... א. יש לי בבית מגבר ישן אך מפלצתי, שמחוברים אליו כרגע 4 רמקולים, 2 של SANSUI ו2 של MOREL. היום אני מקבל זוג רמקולים מפלצתיים ביותר, וחשבתי לעצמי האם אוכל לחבר זוג רמקולים, אני חושב שאבחר ב MOREL, לרכב? ב. אם אפשרי לחבר אותם לרכב, האם אהיה חייב לרכוש מגבר ע"מ שאוכל לנצל אותם עד הסוף, ג. האם עוצמתם תהיה שווה או גדולה מעוצמת סאב וופר שאקנה לדוגמא של 1200 ואט ? (הוופר ברמקולים הוא 9".) ד. במקרה שאצתרך לקנות מגבר, כמה ערוצים הוא צריך להיות ע"מ שאוכל לחבר את 2 הרמקולים? תודה לכל העונים....
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבת שלום לכל קוראי ההודעות נתחיל בזה שכרגע המערכת שלי מחוברת בצורה כזאת שהמגבר מגביר את הרמקולים האחוריים וסאב. בתור הכנה שאני עושה לקומפוננט שאני אקנה בשבוע הבא, אני רוצה להעביר את הרמקולים האחוריים שיהיו מוגברים ע"י ההד יוניט ושהמגבר יגביר את הסאב והקומפוננט. עד פה הכל טוב ויפה רק שלא מסתדר לי הצבעים של החוטים, למישהו יש את השירטוט החשמלי של חיווט המערכת כמו שהיא באה במקור, כמו שבכותרת הרכב הוא איביזה שנת 97 או שעדיף שפשוט אני יחווט מחדש כל רמקול בנפרד? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 1 תגובות
- 974 צפיות
שלום כולם , סוף שבוע נעים! בעקבות החלפת מערכת הסאב-באס ברכבי , הגיע העת להחליף גם את הקומפוננטים . הוצע לי ללכת על Q 216 SIGNATURE תוצרת MB Quart , בתוספת וופר מדגם QSD 164 . המחיר מפתה , כמעט מחצית מהמחיר של הסט , מדובר בסט חדש לחלוטין כמובן ולא משומש . אני מבקש את חוות דעתכם המוערכת על הסט הנ"ל , כמו כן את המלצותיכם היקרות לגבי סטים טובים יותר (בתקציב של עד ה-165K3P) . אין לי הרבה דרישות הפעם , כבר ברור שאתם מבינים מה היא איכות . רק שתי דרישות עיקריות : 1. למרות שמדובר בנושא השנוי במחלוקת , אני בהחלט חושב שלרמקול קיימת "נקודת-פתיחה" . אני כרגע לא מדבר על אקוסטיקה , נכון שההחזרים וגם כלל הסופרפוזיציה בתדרים הנמוכים משפיעים רבות על הנקודה הזו , אך…
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי אני מחפש מנחת איכותי ככל האפשר. מי שקנה לאחרונה ויכול לכוון אותי לחנות יעזור מאד.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ככה מוכרים מגברים בארצנו לדוגמה זה מגבר של פייז אר אס 4. לא אגיד באיזה אתרת מי ש מכיר מכיר! מגבר 4 ערוצים דיגיטלי מלא/ מה זאת אומרת מלא? איזה דיגיטלי? /הבנוי בשיטת החדשניות ביותר /עכשיו תיספרו כמה פעמים יש פה את מילה ביותר /ומהחומרים המשובחים ביותר הקיימים בטכנולוגית המגברים לרכב הקיימים כיום בשוק. /המגבר זה הינו מגבר העובד בשיטת ה 3 MODE / את האמת אני לא מכיר אתה שיטה הזאת לא אומר כלום. יש כזאת שיטה? /שיטה זו הינה שיטה המכפילה/ מה? ? /את הספק המגבר בשימוש קרוס אובר פסיבי בעזרת/ מה? ? מה? ? /אשר מביאה את המגבר להספקים גבוהים במיוחד של עד 1000W RMS./ מאיפה 1000 RMS? / מגבר זה הינו מגבר 4 ערוצים 4X100W RMS ב-4 אום ו- 4X160W RMS ב-2 אום. מגבר זה נחשב למגבר חזק ביות…
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
האם חייב שיהיה חור בתיבה של הסאב? ומדוע?
הודעה אחרונה מאת shark_13, -
רדיו-דיסק BT
מאת VR6- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רדיו-דיסק MP3 בעל דיבורית בלוטוט', יציאות מגברים ושליטה על סאבים וכו' פחות מעניינים אותי שכן המערכת ברכב תישאר סטנדרטית בשלב זה... באיזה סדרי גודל של מחירים מדובר? האם ישנם דגמים מומלצים? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כמה תמונות ראשונות של בניית פודים למזדה שחבר התחיל היום.. ההמשך, בפרק הבא (מחר).
הודעה אחרונה מאת DROZD, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום נשבר לי הטוויטר הימני קדמי באוטו( אני לא אפרט איך אתם תצחקו עלי חחח) עכשיו יש לציין שזהו לא קומפוננט וזה היה טויטר שקיבלתי במתנה מהמתקין הטויטר היה מחובר ישירות להד יוניט אם אני לא טועה אני רוצה הצעה של טויטרים חדשים עד 150 שקל תודה
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב קניתי רדיו דיסק חדש של בלאופונקט, עכשיו יש לו יציאה לשליטה על צ'יינג'ר ורשום שאפשר לחבר ליציאה הזאת מתאם ולהפוך אותה לכניסת AUX לחיבור פלאפון או נגן וכו'... השאלה שלי היא, אתם יודעים איפה אפשר להשיג את הכבל הזה? מי היבואן של בלאופונקט בארץ? כמה הוא צריך לעלות? כבל מתאם כזה של פיוניר יכול להתאים? תודה רבה אמיר
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי פולו חדשה 2007 ואני רוצה לדעת אם מישהו יודע מהם מידות הרמקולים הקדמיים. תודה ויום נעים
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
אני די חדש פה בפורום ולומד ממכם רבות . אולם מעניין אותי לו היינו עושים את הנסיון הבא מה היו התוצאות ? היינו מכסים את עינהם של כמה מהממליצים והפוסלים המוכרים בפורום , ומושיבים אותם במס' רכבים עם מע' שונות ללא שידעו איזה מע' מורכבת ברכב , משמיעים להם מוזיקה ונותנים להם לרשום את ציונם למערכת המושמעת כמה מהם היו אוכלים את הכובע לאחר שיתנו ציון גבוה למע' שזילזלו בה בתגובות באתר ?
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אז ככה. אני בעל פולו 16V שנת 97 מה שאומר 3 דלתות. הבעיה הרצינית אצלי באוטו שהגודל של הרמקול שניכנס לי מקדימה על הדשבורד זה 4" . אין לי מקום מוכן בדלתות לרמקול. ולפי מה שכולם אמרו לי קומפוננט 4" לא ייתן לי מה שאני מחפש.(תקנו אותי אם אני טועה) אני כרגע לפני רכישה של מערכת. התקציב הוא 3 אלף ש"ח. יש לי HU של פיוניר ה 680 פרימייר. מה שאומר שאני צריך קומפוננט לקדימה מגבר וסאב. יש צורך ב 9*6? אני בנתיים ביררתי ואמרו לי שלעשות בנייה בדלת זה 300 שקל והבנייה תיהיה ל 6.5" אז על איזה קומפוננט 6.5" + סאב + מגבר + אולי 9*6 אתם ממליצים? חשוב לי לציין שאני לא מחפש משהו עוצמתי במיוחד, אני יותר מחפש איכות אבל עדיין שתיהיה עוצמה. והאם מישהו פה התקין מערכת אצל ארז…
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נתקלתי בדבר ברדיו דיסק של קנווד ואני לא יודע מה המשמעות. תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 745 צפיות
כמה עולה הסאב - 12 Cerwin Vega VMX? איפה אפשר לקנות?
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לדעת מה אתם חושביםעל המגבר הנל'.... מטרתו להרים סט קומפננט וסאב...ברמה של C12...או משהו בסגנון... ומה מחירו בארץ? תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- פיני חד
- zaf
- amosbmw
- ron_man
- סער87
- פריג'י
- טויוטה סופרה
- Satori
- srool
- שחר 1
- Pavlik