פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
מה ההבדל בין תיבה פתוחה לתיבה סגורה לסאב ? חוץ מהחור לפיר כי יש לי תיבה פתוחה וניסיתי לסגור אותה עם ספוג כדי לדעת את ההבדלים בשמיעה אבל לאחר דקה הסאב הפסיק לפעול למה?
הודעה אחרונה מאת MAHAL, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני זמן מה הייתי בהופעה בקיסריה של שלמה ארצי ושלום חנוך. מלבד זה שמדובר בשני אמנים גדולים הסאונד היה פשוט מרהיב! אני פותח את הנושא כדי שאנשים יספרועל מקומות שבהם לדעתם אפשר להאזין לסאונד ברמה גבוהה? נ.ב. מעניין מי יהיה הראשון לכתוב "אצלי באוטו"
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
אני חשבתי בכיוון של מורל 4 פולס יש לי פונטו אז אין הרבה מקום בדלתות או שכן אין לי מושג. הגיוני שהם 100 וואט rms נראה לי הזוי ל 4 אינץ לא? יש לי מגבר של mac 4100 וסאב 3010 של קנווד שאלה נוספת היא האם עדיף תיבה פתוחה או סגורה לסאב זה? לפי מחשבון שמצאתי ברשת ראיתי שהנפח המקסימאלי לסאב זה הוא 73 ליטר האם הגיוני?
הודעה אחרונה מאת hagaluly, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם יש לי מגבר 2 ערוצים שיורד ל- 2 אוהם, האם אני יכול לחבר עליו 2 סטים של רמקולים כאשר כל רמקול הוא 4 אוהם ? אני שואל זאת כי אני רואה מגברים ישנים (לא מונו) שיורדים עד חצי אוהם, ואניי תוהה מה התועלת בכך
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 1 תגובות
- 910 צפיות
תגידו לבנתיים פודים לדלתות מה צריך ???.. בונים את זה עם פיבר?.. ואיך הפיבר הזה נראה כמו רשת כזאת ? תודה
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
איטום לדלתות
מאת leonm12- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמה אמור לעלות איטום 2 הדלתות הקדמיות כולל חומרים?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לאחר כיוון מחדש של המערכת (אצל מומחה יש לציין) התחלתי לשמוע את המנוע (הצורה הכי טובה שלי לתאר את זה) כשהסל"ד עולה הצליל שיוצא מהמנוע מושמע גם ברמקולים. אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי למה זה קורה אני אודה לו. (אני כמובן מתכוון לחזור למתקין שיסדר לי את זה אבל לידע אישי).
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
*** תוכן ההודעה נבדק ונמצא שהוא לא דחוף בכלל. כתוב כותרת עניינית ***
הודעה אחרונה מאת zame, -
קוד לרדיו דיסק
מאת asaf89- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה רכשתי רכב ושאני מכניס דיסק לרדיו דיסק הוא מבקש מן קוד. בכל אופן צריך לעשות פעולה כלשהו אני חושב קוד כדי שיפעל... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אין סיכוי שהוא מקולקל משום שהרכב חדש זה פאנל מקורי של הונדה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 סיוויק שנת 2005 מישהו יודע?? תודה
הודעה אחרונה מאת asaf89, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.stereo-tip.co.il/Product.asp?productid=141 זוג רמקוליםו6x9ואינטשוBazookaוELC6903 מבקש חוות דעת לפני קניה (במחיר של 249 שקל כולל משלוח) נ.ב יחוברו ללא מגבר על רדיו דיסק פיוניר שמוציא 4X45 הרכב הוא פולו 97
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מבין בערך אבל אני אשמח להסבר יותר לפי הספרים כזה...
הודעה אחרונה מאת D i g, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז ככה, עד היום הייתי דיי סגור על ה-Alpine 9855 .. מכיוון שכבר כמעט ואי אפשר להשיג אותו .. והוא יקר בארץ.. וכללל כךך המליצו לי על Clarion במפגש האחרון, שאני רוצה לבדוק את הנושא.. אז השאלות שלי הן : 1. מה ההבדל בין Alpine ל-Clarion ? בעיקרון כנראה שאני יכול להביא Clarion מחו"ל אז המחירים זולים .. אשמח מאוד מאוד להסבר מפורט (לא מספקות אותי התוצאות שבחיפוש) 2. עד 370 דולר .. אפשר להסתכל באתר הבא : http://www.onlinecarstereo.com איזה דגם של Clarion מומלץ ? 3. אין עלייכם
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 64 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! הנה כמה תמונות מההתקנה שבוצעה היום ברכב של אחד מחברי הפורום. באוטו בוצע איטום לדלתות קידמיות וכמו כן לבאגז',בדלתות הקידמיות הותקנו פודים וכמו כן נעשתה בנייה קטנה לטוויטרים בקורות מקדימה(הכל בוצע עפ"י בקשת בעל הרכב). בשבוע הבא נמשיך בהתקנה של המגברים+סאב,אני לא אפרסם פה אילו מגברים יהיו ואיזה סאב,אם בעל הרכב ירצה אז הוא ירשום פה את הסט אפ. נ.ב: מצטער על איכות התמונות,מצלמת סלולרי והתמונה יוצאת קצת "צהובה".
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אחרי ניסיון חיפוש רציתי לשאול את אלה שקנו בד לבד לתיבה אני מתכוון לבד הדק השחור החלק ולא השטיח הזה שמוכרים בACE איפה קונים באזור פ"ת ומה מחירו למטר
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לרכב שלי רמקולים ואין לי מושג איפה להתחיל. מה לקנות קודם? רמקולים קדמיים וטוויטרים?, לקנות סאב?, לקנות מגבר?, לקנות קומפננט?. אין לי מושג כבר מושג מה לעשות, הרכב הוא טויוטה קורולה 2001 או מאזדה 323 שנת 2004, התקציב שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא כ650$ דולרים ואני יכול להביא כד דבר שאני רוצה מחו"ל אז לא לקחת בחשבון את המחירים בארץ כיוון שבחו"ל זול משמעית מהארץ. תודה מראש לכולם! וסליחה על הבורות שבשאלות.
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה הסט החליף סט אודיובאן 3 חלקים ויושב כרגע על הגיביאל המאוס על כולנו זמנית התוצאה בשתי מילים - ציפיתי ליותר מסט כזה. מבחינת ווליום הוא עוצמתי כמעט כמו האודיובאן 3 חלקים הרבה יותר איכותי עדיין יש לו צרימות פה ושם, הטוויטר חזק וחד מידי, הורדתי אותו בקרוס למינוס 4דיבי ועדיין חזק ניסיתי לשנות פאזות לא ממש עזר. בכלליות אחלה סט אבל את הכסף הוא לא שווה לדעתי. אני יודע שאני מחליט מוקדם מידי עדיין לא שמעעתי אותו עם הגברה מתאימה.. האם לדעתכם יהיה שינוי מסיבי או שינוי של כמה אחוזים קטנים שבקושי יורגש?
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- 4 תגובות
- 889 צפיות
שלום לכולם, לחבר שלי יש פז'ו 306 החלטנו להתקין קומפוננט בדלתות. הבעיה... נכנסים מים לדלת, אצלי לפחות, ראיתי שיש חורים בתחתית הדלת כדי לנקז את המים. האם אמורים להכנס מים לדלת? ואיזה גומיות אוטמות את פנים הדלת? תודה
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי ברכב 2 קדמיות מחוברות אני רוצה לחבר עוד 2 אחוריות. איזה כבל אני צריך לקנות? תודה
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברה. רציתי את חוות דעתכם על שני V-MAX 400RMS כל אחד בתיבה כפולה סגורה (אני לא סגור על הדגם) שמעתי אותם אצל חבר ומאוד אהבתי . אבל רוצה עוד חוות דעת מכם לפני שאני מחליף במה שיש לי. יש לי PL1_212
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
עוד מעט אני קונה קומפוננט של מורל..עכשיו חשבתי אם שווה לשים ואולי להתבעס על ה5.25 אינצ' שיכנסו לי באוטו..או שווה לעשות בנייה בעצמי (עם עזרה קטנה של אבא חח) ולשים 6.5 אינצ' עם זווית וישמעו מצוין..(כמובן שהוא יהיה מוגבר כן) השאלה היא למביני הפיברגלאס למיניהם של הפורום.. תסתכלו בתמונה על המקום של הרמקול האם יש איזה אפשרות לעשות שם בנייה? ואם כן אפשר בבקשה לקבל תמונות של מישהו שעשה בנייה במקום כזה (הכוונה שזה מחובר ביחד למקום הזה בדלת שאפשר לשים בו שטויות..) ראיתי מישהו בפורום שפשוט פירק את כל הדבר הזה ועשה ממנו מין "תיבה" לרמקול..אהבתי תרעיון אבל עדיין נראה לי שהמקום הזה די שימושי.. עוד שאלה קטנה: הבנייה תפריע לרגליים במצב שהדלת סגורה? ת…
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכול החברים והחברות. חשבתי על כך שאני רוצה לעבור יותר לSQ ורציתי להתייעץ אתכם בבחירת הרכיבים. כרגע יש לי באוטו רדיו דיסק פנסוניק 7301 שהוא ממש מצוין ,קומפוננט דוטק (למכירה) וסאב של היפוניקס זאוס (נמכר ביום ראשון). המגבר הוא JBL GTO75.4 והוא בעצם ההגברה היחידה שיש לי הבסיס שכול המערכת תלויה בו. השילוב של הרכיבים שיש לי עכשיו ממש כושל מכוון שהסאב חזק מדי למגבר וגם הקומפוננט . הסאב שאני רוצה לקנות במקום הHIFONICS הוא סאב שלא יעבור את ה250 RMS ויהיה מדויק,וקומפוננט שלא יעבור את ה80 RMS . הקומפוונט צריך ליהיות עם צליל חי וטוויטר מדויק ולא "חם" כמו המורל. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, נושא שעולה כאן רבות לאחרונה והאמת, אני צריך תשובה לגבי lazar vibeX6 למי שזוכר את המערכת שלי מהפיאסטה פרה ומהדייהו לאנוס - השתמשתי שם בקרוס של לנזרX6 עכשיו - הערוץ הקדמי שלו שמיועד גם לחיתוך של טוויטר לדעתי מכניס רעש אלטרנטור - עוד לא הרכבתי אותו בטויוטה. אני זוכר באותה תקופה שטענו שהקרוס הזה מעוות - אמנם בנתונים שלו אחוז העיוות שלו 0.01 כקרוס לסאב וופר אני כבר עכשיו אומר - הוא טוב, אפילו טוב מאוד. יש גם אופציה של שליטה מרחוק על עוצמת הסאב אבל אין לי בזה שום צורך. השאלה שלי היא - האם עדיף לי להשתמש בקרוס של הHU 9853 ובקרוס של המגברים או בקרוס של המגברים ובX6 ? נכון לעכשיו - אני בעד הHU.
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה יש לי סאב בזוקה של חברת מאק אודיו מדגם red attack 30 עכשיו הסאב נשרף לי ובמעבדת s.g לא מוכנים לתקן לי את הסאב בטענה שמסגרת האחריות לא כוללת את הסליל לא יודע אם זה נכון או שקר כדי לא לתקן . השאלה שלי אם ניתן להכניס לתיבה סאב רגיל 12 אינ'ץ בקוטר של הסאב שהיה ? אני חייב סאב בזוקה כי זה מותקן בטנדר ואין לי אפשרות לסאב בתיבה גדולה \ רגילה אם לא ניתן אז האם כדי לבנות תיבה קטנה ואקוסטית לסאב 12 או שלא ישמעו טוב וחבל על ההשקעה ?
הודעה אחרונה מאת zame, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בפורום הביתי... http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=780
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 918 צפיות
אז ככה מיציתי את תקופת הSPL והגיע הזמן שסבאלה יהנה מקצת איכות ולא אוזן צורמת חח אז ככה מה יש לנו כרגע 2X L7 2X JBL GTO75.4 1X HIFONICS B2006D 2000RMS MONO FRONT 3WAY AUDIOBAHN 320RMS COMP REAR INFINITY KAPPA 90RMS 6.5 REAR 2 INFINITY KAPPA 6X9 100RMS זה בכלליות היום התחדשתי ב FOCAL K2P UPGRADED VERSION שיחליף את האודיובאן הקדמי לצערי בנתיים על גיביאל נגמר התקציב זמנית המלצות להגברה נאותה לסט חוץ מאודיסון ופייז יתקבלו בברכה ושאלה קטנה.. עד כמה לדעתכם הסט עוצמתי ומסוגל לעמוד מול 2X L7?
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמה גייג' אני צריך להעביר ל-2 מגברים? 1. jbl העממי שמחוברים אליו אליו זוג 6*9 של אינפיניטי 100 RMS + זוג קומפוננט (עדיין לא ידוע איזה) משהו בערך בין 80*100 RMS 2. מונו בלוק אינפיניטי 611 שמחובר אליו סאב פיניקס גולד X12d4 שהוא 500 RMS אני לא רוצה להעביר שתי כבלים בנפרד לכל מגבר. כבל 1 עם מפצל זה יהיה מעולה. תכוונו אותי בבקשהבקטע הזה. תודה
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לילה טוב. לאחרונה ראיתי דעות רבות בפורום שמציעות לא להזמין מוצרים מאיי ביי. הסתובבתי לי ב EBAY.CO.UK וראיתי הצעות ומחירים נהדרים על רדיו דיסקים לדוגמא : Pioneer 7800Mp ב-180 אירו, ו-35 אירו משלוח= 215 אירו= 1140 ש"ח. בארץ המכשיר עולה 3000 ש"ח +-. לא שווה?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
אהלן, רציתי לדעת האם ניתן למדוד אר.אמ.אס באמצעות מולטימטר. אם כן על מה צריך לכוון אותו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התגעגעתי אליכם.. שנים לא יצא לי להיות פה. יש לי ברכב מגבר של קליפורניה בום 1200 כבר יותר מ 3 שנים. בחודשיים האחרונים המגבר יוצר רעשים מאוד מוזרים שבדרך כלל מושפעים מהסל"ד במנוע. מכה קטנה למגבר או נגיעה קלה בחוטים פותרת את הבעיה, אך אחרי כמה דקות זה חוזר. בור בכביש יכול לסדר את זה לכמה דקות, זריקה של קלאץ גם עוזרת, בכל מקרה רק תזוזה חדה של המגבר "פותרת" את הבעיה למספר דקות. נסיתי את כל הדברים הבסיסים כמו פירוק וחיבור מחדש של החיווט יש למישהו פתרון ? הסבר מה לבדוק ? תודה רבה, מתן.
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אשמח לתגובות של בעלי המכשירים הנל'. ברורות לי כל הפונקציות במכשירים הנל'. אין צורך להוסיף. בנוסף אם למישהו יש לנסיון עם קרוס אקטיבי מלא ברמה דומה, אשמח לקבל המלצה. הצורך העיקרי שלי הוא קרוס 3 WAY מלא איכותי (כולל BAND PASS) והאופציה של רכישת מכשיר כזה היא קבלת עוד אופציות "על הדרך" (כמו TIME ALIGNMENT ואקולייזר). תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 518 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Itzik-b
- אביעד
- SlowRide
- Pika007
- `Infinity
- Renaultrap
- פריג'י
- sperial
- yor2
- מיץ פטל
- Night Driver
- סידן