Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשים לב שגם דלת תא המטען עצמו נאטמה כך שרוב חלקי הפח שרועדים בזמן התדרים הנמוכים של הסאב נאטמו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין כזה דבר ביכלל ביכלל לא רועד! תמיד יהיו רעידות,אבל כמה שיותר תאטום כך יהיו לך פחות רעידות.

יש את הנסחפים(אליקו) :lol: (הכל ברוח טובה) ששמים שני קיטים של דיינמאט אקסטרים(יריעה אחת על השנייה).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נניח אני עומד מחוץ לאוטו, דיי קרוב. כאשר הסאב מופעל, אני ארגיש שיש סאב באוטו?

אני שואל את כל זה כי אני גר ברמלה. ומה שהולך פה, שלא נדע!

אני רוצה גם לאטום בעתיד הקרוב ככה שלא ירגישו שיש לי סאב.

פורסם

ירגישו שיש לך סאב גם אם תשים 2 שכבות ,כך שאם אתה מתכוון לאטום את הבאגז' רק כדי שלא ישימו לב שיש לך סאב באוטו אז עדיך שתוותר על הרעיון כי לא לזה נועד האיטום.

פורסם

תשמע אני עוד לא הגעתי לרמה שאני עושה ניסויים בחומרי איטום שונים בבית, כך שעל השאלה הזו אני לא יכול לענות לך.

פורסם

יש לי גם בעיה מסויימת של רעידות בכנפיים וקצת מהחופה. השאלה אם החומר הנ"ל יעזור לי? זה קורה לי בד"כ כלל כאשר אני טס נמוך.

funny.jpg

פורסם

החומר הנ"ל לא יעזור לך כי יש לך בעיה במקראזמות ויש לך חוסר באבקת חשמל למתח נמוך בתוך הכנפיים.

פורסם

התכוונת לזה שיש לי בעיה במקראקאריזמות וחוסר באבקת חשמל למתח נמוך בתוך הכנפיים בטח.

אם כן אז מנאסראללה שולח לי את החומר מחבר באיבייקטיושה בע"מ.

פורסם
בוקר טוב.

בכמה יריעות DYNAMAT בסה"כ השתמשתם לטובת האיטום ?

בברכה,

מתן.

9 יריעות ,הספיק ממש טוב,היה חסרה אולי עוד יריעה אחת כדי לאטום כמה מקומות בחתיכות קטנות בבאגאז'.

• תוכן חדש...