Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

V-MAX כדאי?

NaderShado
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה.

רציתי את חוות דעתכם על שני V-MAX 400RMS כל אחד בתיבה כפולה סגורה (אני לא סגור על הדגם) שמעתי אותם אצל חבר ומאוד אהבתי . אבל רוצה עוד חוות דעת מכם לפני שאני מחליף במה שיש לי.

יש לי PL1_212 :(

פורסם
היי חברה.

רציתי את חוות דעתכם על שני V-MAX 400RMS כל אחד בתיבה כפולה סגורה (אני לא סגור על הדגם) שמעתי אותם אצל חבר ומאוד אהבתי . אבל רוצה עוד חוות דעת מכם לפני שאני מחליף במה שיש לי.

יש לי PL1_212 :(

כל אחד בתיבה כפולה...? סגורה..? איך? טעות.
פורסם

אם אני לא טועה יש רק שני דגמים של וי מקס ואף אחד מהם לא 400 RMS =/

הוי מקס החדשים (גומי שחור) הם 600 והישנים (גומי אדום) הם 300.

לאיזה מהם אתה מתכוון?

****עריכה****

תיקון טעות יש 400 RMS אבל שוב זה גומי אדום 15 אינץ' לאלה התכוונת?

MX-5 NC

פורסם

שני סאבים עם גומי אדום 15" ושניהם בתיבה אטומה . אולי אתה צודק אני לא בטוח אם כל אחד מהם 400RMS (זה מה שאמר לי חבר) ואני לא ממש מאמין.

הקטע הוא שאני מחזיר את מה שיש לי לאוטופרט ומקבל משהו אחר. את האחר הזה אני רוצה את המלצתכם (בתחום המותגים שיש לאוטופרט) ?

ואני לא רוצה לקנות משהו אחר כי אין לי תקציב לזה עכשיו. בינתתים אני רוצה להחליף בתקציב עד תוספת 500 ש"ח

פורסם

הסטרוקר לעולם לא הצטיין בדיוק, אלא בבאס מטופש וחזק להפליא.

אני לא חושב שהדגמים החדשים השתפרו באיכות שלהם - לא נראה כך על פניו.

אם אתה מחפש איכות, לא הייתי הולך על אף אחד מהם למען האמת.

חסרים סאבים יקרים ומדוייקים?

פורסם

את האמת קניתי את ה- PL1-212 מאוטופרט לפני כמה חודשים. ועכשיו הוא מזה מציק לאוזן ונמאס לי ממנו חבל על הזמן.

ואני רוצה להחזיר אותו לאוטופרט ולקבל משהו אחר. אין לי כסף לקנות אחד חדש וחבל שאני אמכור אותו בחצי מחיר כי הוא משומש סה"כ 4 חודש. אז אולי אני אחליף אותו באוטופרט במשהו יותר טוב.

אז מה יש להם הכי טוב. איזה דגם של C.W הכי טוב.

למען האמת אם יש לי כסף הייתי הולך על אחד הדגמים של JL או של פוקל.

• תוכן חדש...