פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
חברת pyle?
מאת gubiza- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם שמי גיא אני חדש כאן כמו שאתם רואים. נוהג באיביזה 99 מחוזקת . קיים מגבר סיני (עליו כתוב שהוא אוסטרי, כן... אהה!) 4 ערוצים סט קומפננט JBL ישן אך נאמן מאוד. 6X9 JBL מה שבאתי לשאול הוא קצת רקע על חברת PYLE.. ששאלתי חבר ליחידה שלי הוא צחק ואמר לי שאומרים על זה PYLE ,PYLE OF SHIT האם הדבר נכון או שיש לכם דעה טובה לגבי הסאבים שלהם?
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום כפי שניתן לראות אני חדש פה , אבל מבין באודיו טיפה רציתי לדעת איזה סאב יהייה עדיף יותר . קסנון של פינקס גולד (1200 שקל) או קיקר L5 (1600 שקל() איך שהנתי הL5 יותר עוצמתי אבל השאלה שלי מה יותר מדויק ואיכותי מבין השתיים לא יצא לי לשמוע את הקסנון את הL5 שמעתי לא כל כך אהבתי וגם לא מצאתי סאב אחר חוץ מהקסנון יותר נכון זה מה שהמתקין שלי המליץ המגבר יהייה של היפוניקס מונובלוק כמובן
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=l5ktRTFiffo רק תראו איזה סאבים טובים יש לג'י אל אודיו
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל מי שזילזל,הנה קישור לסרטון שמראה שעם רוצים זה אפשרי! לינק לסרטון
הודעה אחרונה מאת corwin, -
שלום לכולם פורום היקר ! שאלתי היא מה אתם היתם קונים לעצמכם במידה והיה לכם בחירה בין : Infinity Kappa Perfect 12.1 לבין Focal 33-V1 ולבין Dragster DWE-126 . מדובר בזוג סאבוופרים לאותם הדגמים . תודה על התגובות מראש !
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, הפעם אני צריך את עזרתכם! אשמח אם תוכלו לעזור לי היכן ניתן לקנות גריל הצורה החדשה לסולובאריק L7? אצל אפריל טק ליין אין,נגמר להם הכל! ואיפה עוד אפשר לקנות אני ממש לא יודע,ראיתי שמוכרים באיי ביי ב 10$ אבל אין לי אפשרות להזמין משם כי אין לי אשראי. אם מישהו יכול לבוא לקראתי ולהזמין את הגריל אני מאוד אשמח(כמובן שאת הכסף אני אביא מראש לאותו הבן אדם). תודה מראש לכל העוזרים! סלבה.
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יכול להיות שיגיע אליי המגבר הנ"ל: http://ampguts.realmofexcursion.com/Orion_HCCA250/ המגבר הזה יוכל להגביר טוב דוטק או אוביישן? אני רוצה ללכת על האוביישן אבל זה מה שעוצר אותי. המגבר מוציא 50 rms ב4 אום אבל יש אפשרות לעבוד עם קומפוננט ב2 אום (100 rms)?? בעיניין של האום בקומפוננט אני תמיד מתבלבל אז תצטרכו להסביר לי קצת, סורי. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר'ה למי ששמע את הסאב הזה או למי שיש אותו בבקשה שיכתוב לי ביקורות על האלמנט הזה ממש חשוב לי. תודה
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
השאלה בכותרת. מי מהם עדיף? http://haifa-radio.co.il/Site/Pages/shop.asp?page=catalog&catID=46&docID=170 או http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=197 תודה לעוזרים. ניב.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי רמקול 6*9 של אינפיניטי. כבר פעמיים המתקין החליף לי את הרמקולים בגלל שנשרפו פעם הוופר ופעם ברמקול אחר הוופר. כבר לא לא נעים לי לגשת אלי שוב. אני כל שני וחמישי אצלו בקשר לבעיה אחרת. השאלה היא אם אני פונה לבד לניופן הם יתייחסו אלי? או שיעשו לי בעיות ויגידו לי לפנות דרך המתקין? יש לי אחריות לעוד 3 שבועות.
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם למישהו יש מושג היכן בארץ אני יכול לעשות הסבה לתדרים אירופיים של הרדיו לHU של פיוניר שברצוני להביא מארה"ב ? (דגם DEH-P9800BT או DEH-P980BT) מה הערכת עלות להסבה שכזו ? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת liron27, -
שאלות של בור
מאת tal_gas- 1 תגובות
- 888 צפיות
1. מה תפקידו של הקבל? 2. למה צריך מד מתח? 3. מה ההבדל בין הרכבה של סאב בצורה רגילה בתוך תיבה לבין הרכבה של סאב בצורה הפוכה? תודה רבה מראש?
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במסגרת ה-MDC זכיתי בקומפוננט של ZAPCO מסוג i-force דגם i-5.2, מתנת ספוילד. רציתי לדעת מה הם שווים (לא מצאתי משהו יעיל באינטרנט) והם מומלץ להתקין אותם נניח על מערכת אורגינלית של סיטרואן C3 (ללא החלפת מגבר וכדומה). תודה רוני
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לקבל חוות דעת על הקרוסאובר הנ"ל 3 ערוצים + שלט לסאב.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כאן אפשר לשפוך את ליבכם על חוויות בעולם הסטריאו שלכם (הגברתי את הגיין איזה כיף) כאן אפשר לכתוב אם סיימתם עוד חלק באיטום (אלי אהם אהם) כאן אפשר להתווכח על זה שהמחירים בארץ חרא כאן אפשר להתלונן כאן אפשר לצרוח וכאן אפשר לשתף אז אל תעשו את זה בת'רדים עם שאלות ספציפיות מנהלים, אם זה יהיה בדביק ,הרבה ת'רדים לא ינעלו בגלל צ'אטים למינהם
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 1 תגובות
- 654 צפיות
שלום לכולם, היום ההורים שלי קנו לי את האינפיניטי מהדיוטיפרי ב200 דולר ובימים הקרובים אני אמור להתקין את הקומפוננט החדש שלי , רציתי לדעת איך הגבר הזה, משום שהבנתי מהודעות קודמות שזה אותו ג'י בי אל המפורסם תחת שם החברה אינפיניטי, ומצד שני ראיתי שהתלוננו עליו בעבר שהוא מתחמם מהר וניכנס לפרוטקשיין, האם זה נכון? אשמח לקבל את חוות דעתכם על המגבר. תודה וסוף שבוע מהנה
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
היי לכולם! רציתי לקבל חוות דעת על מגבר SIGNAT 4050 האם הוא אמין? ומומלץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת atmosphere, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 625 צפיות
יש קישור בפורום של מכירת מוצרים משומשים? - איפה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לדוגמה: סאב Mac Audio Maximus 300 הספק : 500/1000 RMS/MAX תחום תדרים : 1500-20 Hz נצילות : 89 db איך אני מחשב כמה RMS דרוש לי כדי להפיק ממנו את המירב?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם, ביום שבת אני מגיע למפגש עם חברים שלי ויש לי באוטו מגבר (soundstorm d35.4)+קומפונטים (מורל פולס 6.5). קניתי סאב C12 ובשבת אני אגיע כנראה איתו אבל הוא לא מחובר. תהיתי אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי לחבר אותו למגבר ולכוון אותו (במפגש). תודה מראש וסליחה אם זה לא מתאים לפורום לא ידעתי איפה לפרסם את זה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
שלום אני זקוק לרעיון כיצד לבנות מערכת קירור כזאת למגברים שלי. באופן עקרוני חשבתי על שני רדיאטורים קטנים, כאשר האחד יישב בין המגברים אם וונטה קטנה עליו, והשני בפגוש האחורי מבפנים. סירקולציה עצמית ע"י חימום הנוזל. וצנרת גומי המחברת בין הרדיאטורים. המגברים יושבים בין שני קירות סגורים.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 0 תגובות
- 769 צפיות
אני מעוניין לקנות כזה יד שניה שראיתי פה ואני צריך לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את הפאנל
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמליצו לי בבקשה על סאב בסביבות ה-750 ש"ח ללא תיבה. הסאב יחובר למונו של אינפיניטי 611
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 931 צפיות
קיימים שני תצורות של סאב זה: 12VQ - שהוא בעל סליל אחד של 4 אוהם. 12DVQ - שהוא בעל שני סלילים של 4 אוהם. איפה אפשר למצוא את הסאב עם שני הסלילים? תודה. אופיר
הודעה אחרונה מאת nivo, -
-
עזרה בקומפונט
מאת chen944- 5 תגובות
- 756 צפיות
שלום לחברי הפורום. מורכב אצלי באוטו סט קומפוננט של חברת MB קוואר עלה לי בסביבות ה-1200ש"ח 5.25" שום דבר אחר לא נכנס אצלי בדלת והבעיה היא כזאת. אני בדרך כלל שומע מאוד חזק ברכב וכאשר הווליום גבוה הרמקול פתאום מתנתק (מפסיק לפעול) וכאשר אני מוריד את הווליום הוא חוזר לפעול. עם תצליחו לעזור לי אני אשמח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
את דני זומרשטיין. אתמול ביקרתי אצלו בחנות וקיבלתי יחס עולה ואפילו שלא קניתי כלום קיבלתי עזרה בכיוון המערכת ועצות איך לשפר ומה לא. אח ד האנשים היותר מקצועיים ונחמדים שראיתי.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 779 צפיות
בוולוו אצלי לא נכנס כלום חוץ מ-5 ורבע גם במגש האחורי.... השאלה שלי זה אם אני אשים שתי סטים של קומפננט ישמעו חזק כמו רמקול של 6*9? או כדי לאשים סט אחד מקדימה של קומפוננט וסט אחד מאחורה של 5 ורבע רגיל? תודה מתן
בנוגע לבטוח המערכת 1 2
מאת ory9-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום יש לי בלנו 98 עם ביטוח מקיף הביטוח על המערכת נכלל במקיף? שווי המערכת שלי ( הדי חדשה) הוא כ4000 פלוס מינוס תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 947 צפיות
תיבת נתוני יצרן 1CU, אם די אף 17 מ"מ, לסאב Hifonics AS12. השאלה שלי היא כזאת, האם צריך לקדוח בעץ לפני שמבריגים את הברגים כדי שהעץ לא יסדק? ראיתי כאן מישהו שאמר את זה בת'רד אחר. ולגבי חיזוק, קניתי משולשי פלסטיק מACE עם הברגות, כל פאה פנימית של המשולש 2 חורים משמע 4 ברדים לכל משולש, האם כדאי להשתמש במשולשי פלסטיק? הם יהוו בעיה בכך שירעדו? והאם צריך חיזוק בכלל? הסאב יעבוד בעצמה של 600RMS.
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי תקציב מאפשר של 5-4K ש"ח לכל היותר, למערכת נחמדה כולל חיוט והרכבה. חשבתי על המערכת הבאה : פיוניר 6850 ב1400 ש"ח קומפוננט מורל פולס 6.5 רמקולים אחוריים של מורל 6X9 אני לא ממש נעול על המורל'ס למינהם, אולי יש עוד אופציות בתקציב? לגבי הסאב וופר והמגבר, עדין לא בחרתי , וכאן אני צריך את עזרתכם. סאב וופר - עד 800-1000 ש"ח לא יותר, כולל תיבה. מגבר- 4 ערוצים, חשבתי על של Mac Audio או את הGTO (האם זה זה?) המפורסם. בקשר להתקנה וחיוט, כמה העסק אמור לעלות? ואני משלם במזומן, האם אני יזכה לקבל הנחה? אשמח לקבל חוות דעת והמלצות תודה
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -