Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת,

שמעתי את הRS2 מגביר מערכת הכוללת פיוניר 6850,סאב W3,קומפוננט הייבריד אוביישן (סאב מוגבר בגישור)

ממש לא התלהבתי, ממש! איכות בינונית ביותר...

איזה מהפריטים גרם לאיכות הבינונית? לא יודע,מה דעתכם?

לעומת זאת שמעתי גם את המערכת הזו:

סט קומפוננט JBL,מגבר JBL GTO 75.4,סאב PHASE THRILLER מוגבר בגישור .

נשמע WOW!!

המערכת המדוברת היא שלי רק תיקון קל RS4 ולא RS2 ו8650 ולא 6850 והסאב בבריד'ג על JBL 180.2 בינונית היא ממש לא ואני מוכן להתערב על זה מה שבינוני פה היא המקצועיות והאוזן של השומע באמת מבלי להעליב אף אחד ואני באמת לא כועס רק שהבעיה שמישהו נותן תגובה וחושבים שהיא נכונה, ולזה שמעלי שחושב שההתקנה או הכיוון לא נכון מוזמן לבדוק את זה, שוב חבל שמגיבים פה סתם שטויות אפשר לא לאהוב את סוג הסאונד אבל מההגדרה הזו ועד בינונית הדרך ארוכה...
פורסם
המערכת המדוברת היא שלי רק תיקון קל RS4 ולא RS2 ו8650 ולא 6850 והסאב בבריד'ג על JBL 180.2 בינונית היא ממש לא ואני מוכן להתערב על זה מה שבינוני פה היא המקצועיות והאוזן של השומע באמת מבלי להעליב אף אחד ואני באמת לא כועס רק שהבעיה שמישהו נותן תגובה וחושבים שהיא נכונה, ולזה שמעלי שחושב שההתקנה או הכיוון לא נכון מוזמן לבדוק את זה, שוב חבל שמגיבים פה סתם שטויות אפשר לא לאהוב את סוג הסאונד אבל מההגדרה הזו ועד בינונית הדרך ארוכה...
אהלן ראובן,

בכוונה לא הזכרתי אצל מי שמעתי את המערכת(אבל אתה הזכרת...:smile: ) אני בסה"כ חווה דעה אישית שלי ולא מקצועית. לכל אחד האוזן שלו , ושמיעה היא דבר סובייקטיבי לחלוטין-אין דבר כזה "אוזן מקצועית".

אני בטוח שההתקנה והפריטים הם מקצועיים טובים ואף יקרים אבל שוב...מה ש"נשמע טוב" למישהו אחד לא בהכרח "ישמע טוב" למישהו אחר.-סאונד זה בעיקר עניין של טעם.

לגבי הפריטים ואופן ההתקנה לא ממש זכרתי,שוב כמובן מבלי להעליב חלילה , ולהעביר דעה אישית שלי לחלוטין בהשוואה למערכת אחרת.חוץ מזה אני חדש בתחום ואינני מתיימר לגלות "מקצועיות" יתר על המידה.

כשאמרתי בינונית התכוונתי לאיך שהסאונד נשמע לי ללא קשר לאיך וממה מותקנת המערכת.

• תוכן חדש...