Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בלנו 98 עם ביטוח מקיף

הביטוח על המערכת נכלל במקיף?

שווי המערכת שלי ( הדי חדשה) הוא כ4000 פלוס מינוס

תודה לעוזרים

פורסם

ory9,

אם לא ביטחת את המערכת בנוסף לביטוח המקיף שיש לך, אז הביטוח אינו כולל את המערכת. הפרמייה שעולה לבטח מערכת היא בד"כ 8% לשנה מערך המערכת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ומה עם נגנבת המערכת או חלקים משלמים מחיר מלא ? או מקבלים זבל אחר במקום?

לחבר גנבו רדיו דיסק של פיוניר 860 פרמייר והציעו לו בחברת ביטוח איזה קנווד מעפן

פורסם

avihai_r,

כאשר אתה מבטח את המערכת, אתה מציג לחברת הביטוח חשבוניות קנייה של כל רכיבי המערכת. על פי זה הם מבטחים אותך. כאשר נגנב לך חלק מהמערכת, הם אמורים לשלם לך ו/או להשיג לך מכשיר חלופי בדיוק כפי שהיה לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מה לגבי ציוד יד שניה ? אם קניתי מגבר מיד שניה ואין לי קבלה, האם הוא נכלל בביטוח ?

והאם הביטוח תקף רק במקרה של גניבה ? אם נהרס לי חלק /נשרף סליל/נשבר כפתור או כל דבר אחר שאחריות אינה מכסה ?

תודה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גש למתקין שירשום את ערכם של הרכיבים, פקסס לחברת הביטוח ודבר איתם.

לא קל למצוא חברת ביטוח שתסכים לבטח מערכת מהסיבה הפשוטה שמערכות זה דבר גניב ביותר.

כמו שאמרו, עלות הביטוח היא כמה אחוזים מעלות כלל המערכת. אני חושב שיש גם השתתפות עצמית אסטרונומית במקרה גניבה חס וחלילה.

בכל מקרה אני מציע לבטח את המערכת בסכום ששילמתם על הרכיבים, לא לפי "ריטל פרייס".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשאני ביררתי לגבי ביטוח, אתה משלם 8% משויי המערכת, מעריכים את ערכה לפי קבלות, או ששולחים אותך לשמאי(בדר''כ שעובד איתם).

כאשר המערכת נגנבת אתה משלם 20% מהשווי שלה, וזה נחשב לתביעה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

קרה לי שגנבו לי כבר מערכת.

הביטוח של האוטו הוא של אליהו כולל מקיף, ביטחתי אצלם גם את המערכת. עכשיו כבר לא רוצים לבטח לי שוב.

מה עושים במצב כזה?

אבל קיבלתי את כל הכסף, חוץ מ-350 ש"ח שזה ההשתתפות עצמית.

מי יכול לבטח לי אם יש לי ביטוח אוטו אצל ביטוח אחר?

פורסם

זאת אחת הסיבות שבגללן אני פוחד להתקין ברכב רכיבים ממש יקרים

אם זה יגנב לי - זה יכאב בטירוף

ולשלם כל שנה 8 אחוז מערך המערכת, לא נראה לי משתלם

לבטח את המערכת לפי ריטייל פרייס מצד אחד זה לירות לעצמך ברגל - מצד שני במצב של גניבה הפיצוי יותר גבוה.

אם כבר קנית מערכת באמת יקרה - תבטח.

לפי דעתי מי שקונה מערכת מעל 1000 שקל גם צריך לקחת בחשבון את הוצאת הביטוח כחלק ממחיר המערכת או לפחות להיות ערוך ומוכן להוציא את הסכום מכיסו.

תקפיד לשמור על כללי הצניעות וסביר להניח ש80 אחוז או יותר מהסיכוי לפרוץ לרכב שלך יעלמו בכל מקרה... לא להגביהה באזור שבו אתה עומד להחנות את הרכב, להתקין בצורה שלא תמשוך תשומת לב, שהרכב יראה נורמלי עד כמה שניתן, לא לפתוח את תא המטען יותר מידי ולא ללכת לספר לכל מי שעובר ברחוב על המערכת שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברת הביטוח אמורה לאפשר לך לבטח את המערכת שלך על פי הסכום של המחיר שלה ללא בעיות מיוחדות.

אני קניתי את המערכת וניגשתי למתקין שיעריך לי אותה , קיבלתי הצעת מחיר עם חותמת העסק ולקחתי אותה עם דיסק שעליו צרבתי את כל תמונות העבודה שלי על הרכב כולל התוצאה המוגמרת לסוכן הביטוח וביטחתי את המערכת .

התוספת נקראת משהוא כמו "רכיבי אלקטרוניקה מיוחדים\נוספים" והסוכן רושם בפוליסה את ערך המערכת שקובע (מן הסתם) את הערך לפיצוי לו אתה זכאי .

יש השתתפות עצמית אך זה משתנה ממבוטח למבוטח (תלוי בתביעות ועבר ביטוחי) .

הביטוח קובע שאם המערכת נגנבת אזי עליך לרכוש אחת חדשה בסכום שביטחת ותקבל את הכסף ללא סכום ההשתתפות העצמית חזרה .

התוספת השנתית שווה כל דקה משנת הלילה המתוקה שתהייה לך עם רכב מבוטח בחנייה.

אם :

1- תבטח את המערכת.

2- תשמור על כללי הבטיחות שרשמו קודמיי.

3- האוטו שלך לא נראה כאילו יצא מטרילוגית מהיר ועצבני (כי אתה עדיין לא גר בטוקיו).

אז אין סיבה לדאגה (תלוי גם היכן אתה גר).

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ביטוחי מערכות שמע לרכב נעים בין 7-14% פרמייה שנתית.

בבקשת הפוליסה אתה נדרש לבקש שווי של המערכת ע"י מתקין(שמתפקד מאין כשמאי) מטעם חברת הביטוח או בשיתופה.

אין ביטוח על רמקולים(מקואקס ועד קומפוננטים דרך סאבים וכו') וכמובן גם על כבלים,קבלים,מפצלים,שעונים,תצוגות וקונטרולרים דיגיטליים והביטוח תקף רק על מערכות ראש(HU),אקולייזרים,קרוסאוברים אקטיביים,מעבדי צליל ומגברים.

כדאי להעריך מעט יותר את המערכת על מנת שבמקרה של גנבה הכיסוי יהיה מקסימלי, אומנם הפרמייה תהיה גבוהה יותר אך בעת הצורך(חס וחלילה) זה שווה את זה.

ניר

under construction..

פורסם
ביטוחי מערכות שמע לרכב נעים בין 7-14% פרמייה שנתית.

בבקשת הפוליסה אתה נדרש לבקש שווי של המערכת ע"י מתקין(שמתפקד מאין כשמאי) מטעם חברת הביטוח או בשיתופה.

אין ביטוח על רמקולים(מקואקס ועד קומפוננטים דרך סאבים וכו') וכמובן גם על כבלים,קבלים,מפצלים,שעונים,תצוגות וקונטרולרים דיגיטליים והביטוח תקף רק על מערכות ראש(HU),אקולייזרים,קרוסאוברים אקטיביים,מעבדי צליל ומגברים.

כדאי להעריך מעט יותר את המערכת על מנת שבמקרה של גנבה הכיסוי יהיה מקסימלי, אומנם הפרמייה תהיה גבוהה יותר אך בעת הצורך(חס וחלילה) זה שווה את זה.

ניר

אתה לא צודק בכלל

בטח שיש ביטוח לרמקולים וסאבוופרים ואפילו לחיווט

לפחות אצל הסוכן ביטוח שלי

הסאבוופר שלי מבוטח והרמקולים שלי מבוטחים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...