פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין באחד מהקומפוננטים הנ"ל,כמובן שהמלצתי לו לשמוע אותם לפני הקנייה. האם יש מישהו שברשותו אחד הקומפוננטים האלו,המוכן לתת לו לשמוע אותו? (במיוחד את ה K2P) אמרתי לו שהוא יכול להגיע למפגש,אבל הוא רוצה לשמוע אותם בקרוב (הוא מת להזמין כבר) והוא פספס את המפגש האחרון עקב חופשה. תודה!
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
הרצה לסאב ?!
מאת Dome-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שקונים סאב צריך לעשות לו הרצה ? הכוונה לא לתת לו עוצמה גבוהה לזמן מסוים ?
הודעה אחרונה מאת corwin, -
-
MT11 VS MT22 1 2
מאת אנדרוחה-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם! מה ההבדל בין טוויטרים מקוריים של דוטק MT11 למורל MT22? אתמול במפגש שמעתי כמה תגובות מאנשים לגבי MT22 (תחליף)...
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
לילה טוב.. רציתי לדעת עם מגבר 2 ערוצים של LANZAR דגם : 214 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36759 האם הוא ישב טוב בגישור עם סאב של ROCKFORD P1? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
תמונה אחת שווה אלף מילים. איתמר.
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, שמעתי הרבה המלצות על תומ קאר (רמי קארדי) בהוד השרון, לא האתר (הבנתי שהם לא קשורים בכלל), עשיתי חיפוש ולא מצאתי מספר טלפון, למישהו יש? תודה ולילה טוב, עמית.
הודעה אחרונה מאת amit_a, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! שבוע שעבר פנה אלי חבר פורום נכבד וביקש ממני את עזרתי בבניות פיבר,כמובן שנענתי לבקשתו והוא הגיע אלי ביום שקבענו. על פי בקשתו ייצרנו לו פודים קטנים מיוחדים שיושבים על הדש בורד וכמו כן ייצרנו לו פודים לרמקולים על גבי בסיס MDF דיי עווה(כי הוופר דיי גדול,לא סטנדרטי) ולבסוף עשינו ציפוי ע"י בד לבד שתואם לצבע סלון הרכב. עפ"י בקשת חבר הפורום אני לא מפרסם את סוג הרכב ואת הסט אפ שיהיה לו. לצערי לא הספקנו לעשות לו את ההתקנה עצמה(קיבוע של הפודים למקומם) כי הבחור היה צריך לנסוע לעבודה ולכן הוא לקח את הפודים איתו והוא יתקין אותם לבד בבית.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 848 צפיות
קיבלתי הצעה למגבר של מק אודיו דגם 4100 ולמגבר מבית לייטנינג מדגם 300.4 , יש לציין שניהם חדשים והמחיר נוטה לכיוון הלייטנינג. מאזן ההספקים נוטה לכיוון המק , מבחינת חיתוכים במגברים : מק : 50-250/12dB לייט : 40-400 (אין הרבה הסברים) לשנייהם בס בוסט של 12 די בי . למק יש מע' הגנה נגד קצר , מתח DC ביציאה וכו' ואני שואל למה ??
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סאב שלפיוניר 306C או KFCW3010 של KENWOOD לפיוניר יש 89DB ולשני יש 93DB מה יותר מומלץ המגבר שלי הוא JBL 75.4
הודעה אחרונה מאת eliranush, -
התנגדות הסאב
מאת asaf41- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 873 צפיות
יש לי סאב kenwood 40RMS (450 watt) והיום הוצאתי אותו מהתיבה משום שהוא הפסיק לעבוד והופתעתי לראות שרשום אליו שהוא 4 אום, כרגע הוא מחובר בברידג'. ייתכן שבגלל שהוא קיבל התנגדות 2 אום הוא נהרס? צריך לחבר לו חיבור רגיל ע"מ שיקבל 4 אום??
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אנשים.... יש לי בעיה אני לא שומע את הרמקולים מקדימה, הוצאתי אותם הם ממש חלשים לא יודע עם זה מכוון ככה או שזה רמקולים עד כדי כך מעפנים? אולי הבעיה בכיוון, מה אתם אומרים? מישהו אולי יכול להגיד לי איך מכוונים אותם? הרמקולים מקדימה הם מגנט = לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=131665 מאחורה הצליל איכותי וחזק.. רמקולים פיונר עם מגבר +סאב ומערכת פיונר.
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 988 צפיות
איפה ניתן להשיג אותם ? מה ההבדל בין ה 5.25 ל 6.5 ? והאם הוא גדול ?
הודעה אחרונה מאת amisha, -
בחירת המערכת
מאת smoke- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ולשאלתי הנמשכת וחיפושי אחר מגבר וסאב מתאימים המגבר הראשון הוא של jbl לעומת המגבר של LANZAR jbl- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37788 lanzer- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=126350 השאלה איזה מבין השניים מומלץ יותר ושיהייה חזק יותר שיוכל לסחוב גם סאב וגם מערכת קומפוננט? וסאבים בין ה jbl ל kicker kicker- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=130618 jbl- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=415489 אם יש סאב מומלץ יותר שיהייה יותר חזק באותו טווח מחירים +- זה יוכל לעזור לי. בקשר למגבר אם גם שם אתם מוצאים בבקשה משהו באותו טווח מחירים של ה lanzer אנא תנו לי שהמערכת שלי תוכל משהו best.(וכמובן שתסחוב גם מערכת קומפוננט) …
הודעה אחרונה מאת smoke, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני רוצה להתקין רדיו דיסק של JVC במקום הרדיו שהגיע יחד עם הרכב (Hyundai Accent Esteem 2000). איך מפרקים אותו ? איפה הברגים נמצאים ? את מה צריך לשלוף ? חוץ מזה איפה ניתן להשיג מדריך מסודר (חינם) להתקנה של מערכת סטריאו ספציפית לרכב הזה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת kindalost, -
מגברי LANZAR 1 2
מאת MAHAL- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מבין שאנשים רבים אינם אוהבים את החברה הנ"ל כי הם טוענים שההספקים המוצהרים אינם נכונים, והם מנופחים שאלתי היא בכמה הם מנופחים ? ואם ניתעלם מההצהרות של היצרן האם בסך הכל זה מגברים אמנים ששוים משהו ?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
שלום לכולם הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הסאב של פלאנט אודיו מסדרת זיטארhttp://www.planetaudiousa.com/home/catalog/public_html/catalog.php?sNs=1&deptNum=4&catNum=25 הוא ברמה של רוקפורד P2 או COMP C?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 7 תגובות
- 996 צפיות
קניתי מונובלוק היום, של לייטינג אודיו, ב 650 ש"ח. עכשיו: התכולה שלו זה 150 רמס על 4 או"מ. אני מחבר אותו אל הסאב וופר שלי, קיקר סי 12. עכשיו: המגבר הולך ככה: - , + ( את זה אני יודע .. אני אמור לחבר לסאב..) יש לי חיבור של GND , חיבור של REM , וחיבור של 12 V. GND אני מחבר לברזל של האוטו, זה אני יודע. מה אני עושה עם ה 12 וולט והרימוט? תודה רבה אגב, הסאב אמור לקבל תפוקה מקסימלית מהמגבר, נכון?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 758 צפיות
שלום לכולם, התייעצתי פה לפני כמה ימים בקשר לקניית מערכת פשוטה לפיאט אונו ומסיבות אישיות החלטתי להשקיע טיפה יותר במערכת, אז יש לי עוד קצת שאלות... אז בנתיים התחדשתי לי בפאנל של BLAUPUNKT MP46 ורמקולים אחוריים 8 אינץ' של 70RMS JBL, עכשיו אני מעוניין לקנות מגבר 5 ערוצים של אלפיין דגם MRV-F450 (יד שניה, במצב חדש לא הורכב) נתונים על המגבר בלינק: http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/378.html חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על המגבר אז אחריי החפירות אני אתחיל עם השאלות: איך הדגם הזה של המגבר? מישהו שמע\מכיר אותו? שווה 1100 שקל או שיש במחיר הזה דגמים יותר טובים? המגבר הולך להגביר את הJBL ובעתיד קומפננטים מקדימה (לא ידוע עדיין איזה, בגדול מורל הי…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן ושוב בניית פודים לרנו 5 הפעם זה MOREL HYBRID, אחרי שהסקתי מסקנות החלטתי לבנות פודים ברמה יותר גבוהה ועם חישוב נפח לפי נתוני יצרן (7ל'). MITSUBISHI RUELS אירגן לי מתנה קטנה ליום הולדתי ה24 (תודה סלבה) והתחלנו בבניה חישבנו נפח משוער בכיס הוספנו עוד קצת נפח, ביצענו הדמיה של פוד ותוכנית בניה.לאחר שבנינו את הפוד (יום למחורת כי היתי קצת לחוץ עלהם) בנו להתקין אותם @#$@%%^!!!!!! הדלת לא ניסגרת כי תומך של קרוסאובר קצת יותר גבוהה ויחד עם הקרוס' הדלת לא נתרקת הכסא קצת מפריע , טוב לא איבדנו תיקווה וביצענו שינוי של הורדת תומך קרוס' והחלקת משטח והדבקת פיבר גלס על מנת לסגור ות הפתח הנוצר.אחרי יומיים הפודים היו מוכנים.אתמול כבר הרכבתי אותם ופשוט עולם אחר לגמריי(מבחינת איכות צליל) א…
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 5 תגובות
- 908 צפיות
שלום,לפניכם סאב 8' של רוקפורד מסדרת הפאנץ'. לערכתי הסאב מדגמים לפני 6-8 שנים. למישהו יש מושג כמה רמס הסאב?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לדעת אם יש אפשרות להחליף מערכת במאזדה 3, למי שלא יודע המערכת במאזדה 3 היא מובנת בתוך האוטו ולא ניתנת להוצאה, מה שרציתי לברר האם יש דרך כל שהיא להחליף אותה , לדוגמא : להחליף את כל הפאנל שמה או משו כזה. אני מבקת תגובות רק ממי שמבין בנושא הזה.
הודעה אחרונה מאת IsraGame.com, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם התחלתי את הבניה לסאב JL 8W7, אני לא מצליח להבין מה בדיוק הנפח הדרוש מכיוון שחוברת של הסאב רשום נפח מסויים לתיבה אבל אחרי חישוב מהיר של התיבה שכבר נתונה במדריך הנפחים לא מתאימים אפילו אחרי הוספת הנפח העצמי של הסאב.....אני מרכיב את הסאב הפוך לכן אם מישהו יוכל לעזור לי באיזה נתון של נפח אני נוראה אשמח וגם כאשר אנ ידע את הנפח הדרוש מה הסטייה המקסימלית בליטרים שאני יכול לחרוג בתכנון התיבה.. תודה לעונים דני
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולום יש לי מערכת שמוציאה (4*60W) ואני כנראה לא אקנה מגבר. רציתי המלצה לרמקולים קדמיים (6.5) ואחוריים (כנראה 6*9) והתקציב שלי הוא בסביבות 400 ש"ח. כלומר לא משהו רצחני אבל משהו סביר. יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! ברכב של חבר אופטרה 2006, ישנו רדיו דיסק סוג ישן. הוא רכש רדיו דיסק חדש כולל הקופסא(כמו ספק כוח) שאליו מחברים את החשמל. שאלתי היא: האם זה סיפור להרכיב את הספק הזה בתוך הדש? או שצריך להוציא את הקופסא הישנה ולהרכיב את החדש חיבור חוטים רק? תודה!
הודעה אחרונה מאת kobos, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לסאב וופר free air איזה תיבה צריך? תודה לכול מי שמנסה לעזור
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם הוספת פלטת עץ מבודדת את הסאב וגורמת לו להישמע חלש יותר?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
שלום, אשמח לקבל המלצות לסאב SQ בגודל 12". הוא צריך להתאים למגבר Audison VRX 6 direct. המגבר נותן ב 4ohm הספק של 330watt RMS. וב 2ohm הספק של 500watt RMS. אני חוזר ואומר שאני מעוניין בסאב איכותי העוצמה לא הכי מעניינת אותי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
כדאי לתקן?
מאת omp- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר מונובלוק של מאגנט (סדרת הפאנטום) שמריץ 2 סאבים של פיוניר ולפני כמה זמן נשרפו לו כמה מוספטים והספק. הייתי אצל טכנאי שתיקן את הכל וכעבור כמה חודשים קרה אותו דבר, החלטתי לקחת את המגבר לאס ג'י היבואנים ונותני השירות הרשמיים והם אמרו לי שתיקון כזה יעלה 480 שקל. 1. האם יש טעם לתקן בכלל מגבר? (אמרו לי שאחרי תיקון ההספקים והאיכות הם לא מה שהיו בהתחלה) 2. אם כן, המגבר הזה שווה תיקון? 3. ואם על שניהם התשובה חיובית, האם שווה לשלם קרוב ל500 שקל על התיקון?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
מגבר ישן.. 2x15w+2x30 RMS מגבר כזה יכול להרים קומפוננט ? יש בעיה במגבר ורציתי לדעת אם שווה לתקן אותו
הודעה אחרונה מאת TOM206, -
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
אני מחפש תיבה לסאב אינפיניטי 12" יש לי את כל ההוראות לבניית התיבה אם אתם מכירים מישהו שמוכר מקורית או מישהו שמכין טוב לפי מידות אני אשמח לשמוע תודה! אגב מדובר ב 56.64 ליטר פתוחה עם פורט מידות הפורט: גובה 312mm רדיוס: 102mm מישהו מתנדב להכין לי?
הודעה אחרונה מאת elik0,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- פיני חד
- zaf
- amosbmw
- ron_man
- סער87
- פריג'י
- טויוטה סופרה
- Satori
- srool
- שחר 1
- Pavlik