פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אשמח לקבל חוות דעת וביקורת, מכיוון שזו הבניה הראשונה שלי ויהיו עוד הרבה
הודעה אחרונה מאת tal_gas, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אחרי כמעט יומיים שאני חיכיתי שהסאב שלי יגיע אלי היום הוא הגיע אלי. כדי לשמוע את הסאב שלי בתנאים אופטימליים(ע"פ המלצות יצרן), תפסתי היום יוזמה ובניתי לסאב תיבה. הגעתי לגג(זולה שבא אני עובד) בערך שעה לפני החושך וישר רצתי החוצה לחתוך פלטות של MDF שקניתי חצי שעה לפני והתוצאה לפניכם. התיבה יצאה אטומה לחלוטין וכל הפרוייקט לקח כשעתיים של חיתוכים דיי מדוייקים והרכבה ועוד חצי שעה של איטום עם סיליקון. ככה שמי שלא לחוץ בזמן ורוצה תיבה לפי מידות מדוייקות שידע שהוא צריך לפנות כ 3 שעות כדי לקבל תיבה כמו שצריך. תגובות יתקבלו בברכה. נ.ב. תודה לגל blackmazdaF על חישובי המידות והנפחים המדוייקים לתיבה(גל,לא ממש השתמשתי בסוף בנפח שהתוכנה אמרה לך,אלא לבסוף הלכתי על 56 ליטר ע…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 תגובות
- 961 צפיות
אז ככה היה נחמד מאוד נהנתי להכיר את האנשים מאחורי הכינויים ותוך כדי המפגש הגעתי למסקנה שהמגבר שלי לא עומד בעומס של הסאבים שלי אז אני צריך יעוץ לגבי איזה מגבר יכול לעמוד בעומס של 2 סאבים פיוניר 306C כל אחד בתיבה פתוחה . והאם מגבר LANZAR HGT434 יכול לעמוד בעומס ומתאים לקומפוננט Morel Dotech MKII ?
הודעה אחרונה מאת MAHAL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא כל כך רציתי לדבר על זה אבל לפני כחודשיים סוף סוף גנבו לי מערכת שהספתי שנתיים אבל סיפור לא על זה! כמו שאתם זוכרים היו לי פודים בדלת לזוג וופרים. אחרי גנבה החלתתי להחזיר את המרא של הדלת, לפחות לנסות. נישאר לי חצי דלת. הינה התוצאות. אז תמונות של הדלתות אם הבניה (חתכתי את הצד התחתון)
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
מישהו מכיר? מה אופי הצליל ומה מחירו +- בארץ?
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 1 תגובות
- 806 צפיות
שלום חברה ! יש לי כמה שאלות בכל הנושא של רמקולים ומגברים לרכב אז ככה דבר ראשון שרציתי לדעת מה כל הקטע עם ההספקים ? דבר שני מה זה כך ה3way וה 4way ? איך אני יודע איזה רמקולים מתאימים ליזה מגבר? איך להוציא את המקסימום מהרמקול בחיבור למבר בלי להרוג אותו ? אם יש לכם איזה כתבה או הסבר על הדברים האלו אז זה יהיה הכי טוב ובבקשה אני מעדיף בעברית תודה רבה ! ואני מתנל מראש אם כבר היו פה שאלות כאלו ולא מצאתי DL-Racer
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בדקתי וגיליתי שהרדיו דיסק שלי מחובר ישירות למצבר לא צורך בסוויץ'. עכשיו רציני לחבר כך שיהיה צורך בסווי'ץ בגלל שאבא שלי שוכח לכבות אותו. הבעיה שלא מגיע מתח וקבל הסוויץ' וניסיתי לעקוב אחריו אך לא הצלחתי להגיע לסוף, לאן בעצם מתחבר הסוויץ' איפה נימצא החיבור? ואולי אפילו יכול להיות שיש איזה פיוז שרוף רק על הכבל הזה?
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לחבר את הדיבורית כך שהיא תשתיק את המערכת במידה ונכנסה שיחה. הבעיה: מדובר במערכת אורגינלית ואין תמיכה באופצייה הזאת: פתרון שחשבתי עליו: לקחת ממסר, לחבר אותו לחוט פיקוד של הדיבורית (מישהו יודע אולי מה, למה וכמה זורם שם?) ובצד השני של הממסר לחבר את הremote של המגבר. בתאוריה כאשר נכנס שיחה הממסר "משנה כיוון" וככה נפסק זרם הפיקוד למגבר (remote) והמגבר מתכבה. עכשיו הגעתי לאיזור השאלות: 1. מישהו ניסה את זה פעם? 2. מישהו יודע כמה וולט יוצא מהפיקוד של הדיבורית? 3. האם יכול להגרם נזק למגבר בעקבות כיבוי מרובה מהרגיל?
הודעה אחרונה מאת mr, -
שלום לכולם. בעקבות הויכוחים שהתפתחו בפורום לאחר ההחלטה על קיום מפגש מרכז בסופרלנד, הוחלט לערוך מפגש מרכז נוסף ביום שבת, 21.10.06 בשעה 12:00 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג. כל מי שלא יכל להגיע למפגש האחרון \ לא הספיק לו \ מתגעגע ממש ממש יוכל להגיע למפגש הקרוב. אני מקווה שבזאת כל הצדדים יצאו מרוצים והשלווה, האחווה וההרמוניה (הווקלית) יחזרו אל הפורום. (בהזדמנות הזאת אני מתנצל בפני כל אלו שנפגעו מתוצאות הסקר ותודה גדולה למתווך ר' ) איתמר.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לפני הקנייה שלי אני מעוניין לדעת איך המגבר הנ"ל של http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Amplifier&model_id=37788 jbl האם הוא יהייה טוב עם סאב וכנראה מערכת קומפוננט?? האם הוא טוב מומלץ וחזק ויעבוד טוב עם המערכת?? אני כנראה יקח גם סאב של JBL http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415489 בנוגע לזה האם יש סאב מומלץ יותר של חברה טובה כמובן חזק ואיכותי, עם תיבה המחיר יכול להיות גבוה יותר. בנוגע למערכת הקומפוננט עדיין לא בחרתי אני גם רוצה משהו איכותי אמין וטוב (אם יש הצעות אחלה תקציב של 1000+-) בתודה אסף
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , אני מחפש מקום זול וטוב לקנית מערכת מולטימדיה לרכב שכוללת 2 מסכים מאחורה + D.V.D מחפש משהו עד 2700 שקל. באיזור חיפה אני מחפש , שמעתי שאוטו ' S מעולים לדברים האלו , האם יש עוד חברות שעוסקות בדברים האלו באיזור חיפה ?. תודה מראש , מתן.
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
woofer add on?
מאת D i g-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמו שכולם בטח כבר ראו מורל הוציע woofer add on בגדלים של 6" 9" ו - 10" הוא מגיע עם קרוס ולקרוס מחברים את היציאה מהמגבר ומהקרוס יוצאות שתי יציאות - האחת לwoofer והשנייה לקרוס של הקומפוננט למשל hybrid שני חלקים ואז נוצר מצב שהוספתי woofer לסט קמפוננט שהוא שני חלקים ... והשאלות הם: האם אפשר לחבר את ה add on הספציפי הזה רק ל hybrid ? מה המחיר של ה 9"? האם יש עוד חברות שהוציאו מן woofer add on כזה ? www.morelhifi.com/products/mob_3way_admw.html זה הwoofer המדובר למי שלא מכיר הדגם הוא ADMW
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- 1 תגובות
- 732 צפיות
חברים!מי יודע פרטים על Pioneer Deh-30MP ,ו עוד שאלה לגבי הבדלים בין הסדרות DEH 3800 וDEH-3850,מה פירוש של ספרות בה םוף
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר Audison VRX 6 Direct. זה בעקרון מגבר 6 ערוצים שמקבל 6 כניסות ויכול להתחבר לארבעה רמקולים + 2 ערוצים בגישור לסאב. הוא לא כולל קרוס פנימי משום שמטרתו היא לאנשים שמעוניינים לעשות את כל החיתוכים והכיוונים מה HU. מה שאני מעוניין לקבל זו חוות דעת עליו כמגבר האם הוא ברמה גבוהה? האם הוא יעבוד טוב ב Bi-amp. כאשר יחוברו אליו ישירות 2 טווטרים , 2 מידים וסאב.. (ללא שום קרוס פאסיבי)? תודה
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם. אתמול קפצתי למעבדה המרכזית של עוזי רדיו בת"א עם מכשיר שברצוני לכייל. המכשיר הוכנס למעבדה ולאחר 5 דקות נאמר לי כי "זה כיול יקר". יקר אומר 600 ש"ח לפני מע"מ . שאלתי למה, ונענתי בתשובה ש "לא מחליפים רק את המיקרו-צ'יפ, אלא גם נגדים וקבלים". "אתה יכול לעשות כיול של 100 שקל, אבל אז תגלה שהפונקציה של הסאב לא תעבוד או שהתדרים יופיעו אבל לא תקלוט אותם (WTF???) ותצטרך לחזור אלינו". את ההודעה החגיגית (והמתנשאת יש להוסיף) הזאת אמר לי נציג מכירות ולא טכנאי. מאחר ואני מכיר מקרוב את הצד האפל של אנשי המכירות, לא התייחסתי לדבריו ברצינות. יצאתי משם כלעומת שבאתי. אין לי אומנם תואר באלקטרוניקה, אך אני לא מבין למה מכשיר מסויים דורש רק החלפת צ'יפ ומכשיר אחר דורש שינוי…
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אם מישהו מכיר חנות טובה במיאמי U.S שירשום בבקשה. ואם מישהו יודע סניף של etronics במיאמי מה טוב... בתודה מראש, רון.
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי סאב 300 RMS ומגבר 250 RMS אם אני אפתח את כל הגיין או כמעט את כולו, הוא יסכן את הסאב ? האם יש עוד גורמים משפיעים בעניין ? תודה !
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל חברי פורום ! אני חדש פה והמליצו לי אל פורום זה .. מקווה לעזרתכם ! אני החלטתי לרכוש מערכת לרכב ! ברשותי NISSAN ALMERA 1.6 ידנית.. 4 דלתות שנת 98' כרגע נמצע בה TAPE חצי מת ו 4 רמקולים מן המפעל... כלומר יש הכנה ל-4 רמקולים. 2 מאחורה כפי שהבנתי, הם 6.5" (גמורים לגמרה) 2 בדלתות קדמיות (עדיין עובדים) ... שאני לא משמש יודע את גודלם ( מקווה שאתם תוכלו להגיד לי ) תקציב שלי הוא 1100 ¤ אני לא מתכוון לקנות מגבר, לבצע בנייה וכ"ו... הולך על סט של שתי רמקולים ורדיו-דיסק אמין ! שאלה ראשונה � על מה כדי ללכת... לפי מה שהבנתי מעיון רב של יוממים וחיפושים רבים בפורום, כולם ממליצים על קומפוננט מבחינת עוצמה ואיכות אך במגביל הרוב אומרים שמאוד כדי להוסיף מגבר ( אין…
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
מה העלות של בד לבד? 1 2
מאת dt50r-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אני רוצה בשביל פלטה שאני יעשה, מה העלות למטר? ודרך אגב, חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי למרות שכנראה טחנו את הנושא.
הודעה אחרונה מאת naorlu, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אנימציות כאלו.. ואם זה אפשרי בכלל.. תודה.מאור
הודעה אחרונה מאת -מאור-, -
- 0 תגובות
- 490 צפיות
למישהו יש מושג או יודע איפה אני יכול לברר מה גודל הרמקולים האחוריים והקדמיים בדהיו אספרו? ובנוסף, האם למישהו יש המלצה לגבי רמקולים קדמיים חזקים בטווח מחירים של עד 350 ש"ח, או לחלופין 2 אחוריים 2 קדמיים ומגבר במחיר של עד 1000 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת ויזל, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
שלום דילמה קצת הזויה אבל למה לא לנסות ? אז ככה נגן MP3 עם DVD DIVX וכו,.. נגד אלפין 9853 הבעיה העיקרית ... פרוססור שיוכל לפצל את היציאה של הנגן לשלוש יציאות דעות בבקשה ממביני עניין בתודה רוני ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רשום על הרמקולים 15RMS ,וההגברה של הרדיו שלי היא 22RMS . האם יש חשש משריפת הרמקול?.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
HU NAKAMICHI CD400 שני HYPONIKS EAGLE HF MONO HYFONICS FALCON SUB AUDIOBAHN ABP 101T
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, ברשותי קומפוננטים של אינפיניטי רפרנס 6500 CS עכשיו ברכב הנוכחי שלי אין לי מקום מקדימה לקומפוננט 5.25 או 6.5 אינץ יש לי מקום לרמקולים נראה לי 4 אינץ בדש בורד רציתי לדעת בקשר לרמקול של מורל ה4 אינץ דגם PULSE COAX איך הוא יהיה בשוואה לקומפוננט שהיה לי? שווה לקנות בכלל את המורל האלו? יש להם תמורה למחיר? הוא יהיה מוגבר על מגבר אלפיין V12 ( מקורי )
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- 1 תגובות
- 973 צפיות
יש אפשרות להוריד אנימציות ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
קליטת DAB בישראל
מאת zvir- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הבנתי שיש שידורים בפורמט הזה על ידי בזק האם יש מישהו עם מקלט DAB ששומע בארץ? מה איכות הקליטה? תודה
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
איך יכול להרגיב מגבר בעצמי בלי טעויות בכלל... בלי לשרוף רמקולים ובלי לעשות שטויות אחרות אני יודע שזה בה עם הנסיון אבל גם כן לימוד קטן מכל אחד שיודע להרכיב מגבר טוב ולא סתם מרכיב וזהו יכול לעזור... תודה לכל המומחים
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 777 צפיות
שלום רציתי לדעת עם למישהו פה יש מידות לתיבות של סאב קיקר L7 יש לי תיבה כרגע עם פורט ברוחב 80 ס"מ והסאב מפוצץ תאוטו אבל אני מעונין בתיבה קצת יותר קטנה ורציתי לדעת איך התיבה הזאת שבתמונה תהיה .. http://a763.g.akamai.net/7/763/1644/v002/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/2177720/img002/img.jpg רשום פה כול מיני מידות אבל אני לא מבין אני צריך בבקשה עם מישהו יודע מידות לתיבה כזאת אורך רוחב גובה עומק ואת החור של האוויר כמה ס"מ מכול מקום לקחת תודה!!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
שלום יש לי מגבר רוקפורד עם CROSSOVER מלא עכשיו אני הבנתי שהסאב יודע גם לעלות גבוה ?! עכשיו הCROS על Low PASS השאלה העיקרית היא אם אפשר להשים אותו על FULL או שהוא יחנק ?
הודעה אחרונה מאת Logicas,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,042 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- srool
- orankohn
- Nico62
- Itzik-b
- SlowRide
- yoav911gt2
- hwgeek
- איציק נ.
- Ash1
- fatboy1340
- אדום אדום