Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדקתי וגיליתי שהרדיו דיסק שלי מחובר ישירות למצבר לא צורך בסוויץ'.

עכשיו רציני לחבר כך שיהיה צורך בסווי'ץ בגלל שאבא שלי שוכח לכבות אותו.

הבעיה שלא מגיע מתח וקבל הסוויץ' וניסיתי לעקוב אחריו אך לא הצלחתי להגיע לסוף, לאן בעצם מתחבר הסוויץ' איפה נימצא החיבור? ואולי אפילו יכול להיות שיש איזה פיוז שרוף רק על הכבל הזה?

:-) just smile
פורסם

עם רב מודד תיבדוק את החוטים שיוצאים מהסויטש ותיראה באיזה מהם הפלוס פועל עם סוויטש

אם אתה לא מנוסה לפחות קצת , אני מציע שתלך לבעל מיקצוע או מישהו שמבין

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לפי התמונה מדובר ברנו.

תבדוק את הפיוזים.

מה הפיוז של הסוויץ'.

בקליאו B יש פיוז "מזוייף"-סתם פלסטיק שנראה כמו פיוז.

תחליף לפיוז אמיתי.

סוף

אייל

פורסם

הדרך הכי טובה לאתר חוטי מתח היא עם טסטר 12V הכי פשוט שיש עולה גג 20 שקלים בחנויות לרכב כמו למשל - אוטודיפו.

אתה יכול לקחת גם נורה 12V פשוטה ולחבר לה שני חוטים והנה לך טסטר בסיסי.

אתה מחבר את החוט שיוצא מהחלק העליון (הידית) של הטסטר לגוף הרכב ואז אתה מתחיל לגעת בחוטים עצמם.

חוט שידלק רק אחרי שהדלקת סוויצ' הינו החוט שאתה מחפש.

חוט שידלק כל הזמן מחובר ישירות למצבר.

ותשים לב - ברוב המכוניות היום יש חוט שמיועד לאביזרי תאורה,כמו למשל HU מקוריים שיש להם חוט נפרד שמדליק להם את התאורה רק אחרי הדלקת האורות.

את החוט הזה קל מאוד למצוא - הוא נדלק בדרך כלל רק אחרי הסוויצ' ורק אחרי שהפעלת לפחות את אורות החניה. - שימושי מאוד למי שרוצה להוסיף תאורה לדשבורד או לידית ההילוכים או למתגי חלונות שאין להם תאורה (כמו שעשיתי בדייהו לאנוס למשל).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה לא הבנתם אותי נכון, הבעיה היא לא שאני לא מוצא את החוט, אני יודע איזה חוט זה.

הבעיה שאין ממנו מתח.

ואני לא מוצא את הבעיה.

פורסם

עדכון, החלפתי פיוז של מצת ברכב, והכל נפתר כנראה שזה גם הפיוז של הרדיו דיסק.

תודה לכל העוזרים ושבת שלום

• תוכן חדש...