Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

infinity VS morel ?

or_18d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קומפוננטים של אינפיניטי רפרנס 6500 CS

עכשיו ברכב הנוכחי שלי אין לי מקום מקדימה לקומפוננט 5.25 או 6.5 אינץ

יש לי מקום לרמקולים נראה לי 4 אינץ בדש בורד

רציתי לדעת בקשר לרמקול של מורל ה4 אינץ דגם PULSE COAX

איך הוא יהיה בשוואה לקומפוננט שהיה לי?

שווה לקנות בכלל את המורל האלו? יש להם תמורה למחיר?

הוא יהיה מוגבר על מגבר אלפיין V12 ( מקורי )

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

4 אינטש לא יתן לך כלום, תעשה בניה או הגבהות אם אפשר, עדיף.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
מה התקציב שלך?

התקציב כרגע זה בעייה, חשבתי לא לעשות בניות וללכת על המקורי עם רמקולים בדשבורד,

עכשיו הרמקולים של מורל צצו לי , רציתי לדעת איך הם יהיו בהשוואה לקומפוננט שלי

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

המורל בדש ישמע די טוב יש לחבר שלי מותקן בפולו. דרך אגב למורל יש גם את הדוטק ב4" קומפו .

בכול מקרה רמקול 4" לא יתן לך בס כמו 1/4 5 או 1/2 6 .אבל יוסיפ לך המון מיקדימה אתה מוזמן לשמוע

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

מבחינת הבאס אני לא דואג, יש סאב ברכב,

אני רוצה להשלים את הסאונד הכל מגיע אלי מאחורה כרגע , ממש נשמע מגעיל

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

עם כל הכבוד לסאב... אני בטוח שאין לך איזשהו סאב SQ שיודע לעלות גבוה בתדרים

רמקול 4 אינץ' ישמע מסריח לא תקבל ממנו באס (תדרים שהסאב לא יודע לתת) והוא מין הסתם יבלע לך בגלל הסאב...

רמקול בעל שטח גדול במקרה הזה 6 וחצי תמיד עדיף על רמקול קטן

לא רשמת איזה רכב יש ברשותך אני חושב שאם תגיד יהיה יותר קל לכוון אותך לכיוון הנכון (לא תמיד הזול) אבל אני בטוח שתוציא את המקסימום

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

הבן אדם לא רוצה לעשות בניות!

קודם כל לסט של הרפרנס יש טוויטרים מזעזעים!!! אני יודע, כי יש לי אותם אצלי בבית אחרי ששדרגתי אותם לטוויטרים של מורל עם המידים של האינפיניטי שיש לך.

אני אולי אסכים לתת אותם בתור עגילים לארוסתי, אבל אני לא מסוגל נפשית.

לסט מקביל של מורל יהיה צליל יותר רך מהטוויטר וגם יותר מפורט אבל הטוויטרים בסדרות הפולס של מורל מתאפיינים בחוסר דייקנות ובמריחה של הסמך - אבל הם ליגה אחת מעל הטוויטרים של הרפרנס.

המידבס של הפולס הרבה יותר רך ועמוק מהרפרנס, אבל דווקא כאן אני מעדיף בהרבה את המידבס של הרפרנס כי הוא נקי מאוד, המיד שלו נשמע היטב והוא אפילו מדויק באופן יחסי, למורל פולס לעומתו יש צליל יותר חם ויותר אנושי (דבר מאוד נעים לאוזן - בגלל זה כל כך הרבה אוהבים מוראל) אבל המיד יחסית חלש ודי מרוח.

לדעתי - רמקול קואקסיאלי של מורל יתן לך תוצאה מאוד נעימה לאוזן אבל פחות מדוייקת מהרפרנס.

במקרה שלך דווקא הייתי בוחר במורל, כמובן לפי הטעם האישי שלי.

אבל! וזה אבל גדול

כיוון שיש לך 4 אינטש מקדימה, אני לא מאמין שאתה תקבל מהם תוצאה טובה אם אתה תחתוך אותם יותר נמוך מ120 הרץ בHPF

ולכן הייתי ממליץ לך לחפש סאב שיכול לנגן יפה ב120 הרץ אולי אפילו קצת יותר גבוה ולהנמיך אותו קצת, ככה אתה תקבל צליל יחסית מאוזן.

או לחתוך אותו נמוך יותר כדי לגרום לו לבוא כמה שיותר קדימה אבל אז יהיה לך תחום תדרים חסר, בכל מקרה אחת משתי האופציות צריכות לתת לך תוצאה סבירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הבן אדם לא רוצה לעשות בניות!

קודם כל לסט של הרפרנס יש טוויטרים מזעזעים!!! אני יודע, כי יש לי אותם אצלי בבית אחרי ששדרגתי אותם לטוויטרים של מורל עם המידים של האינפיניטי שיש לך.

אני אולי אסכים לתת אותם בתור עגילים לארוסתי, אבל אני לא מסוגל נפשית.

לסט מקביל של מורל יהיה צליל יותר רך מהטוויטר וגם יותר מפורט אבל הטוויטרים בסדרות הפולס של מורל מתאפיינים בחוסר דייקנות ובמריחה של הסמך - אבל הם ליגה אחת מעל הטוויטרים של הרפרנס.

המידבס של הפולס הרבה יותר רך ועמוק מהרפרנס, אבל דווקא כאן אני מעדיף בהרבה את המידבס של הרפרנס כי הוא נקי מאוד, המיד שלו נשמע היטב והוא אפילו מדויק באופן יחסי, למורל פולס לעומתו יש צליל יותר חם ויותר אנושי (דבר מאוד נעים לאוזן - בגלל זה כל כך הרבה אוהבים מוראל) אבל המיד יחסית חלש ודי מרוח.

לדעתי - רמקול קואקסיאלי של מורל יתן לך תוצאה מאוד נעימה לאוזן אבל פחות מדוייקת מהרפרנס.

במקרה שלך דווקא הייתי בוחר במורל, כמובן לפי הטעם האישי שלי.

אבל! וזה אבל גדול

כיוון שיש לך 4 אינטש מקדימה, אני לא מאמין שאתה תקבל מהם תוצאה טובה אם אתה תחתוך אותם יותר נמוך מ120 הרץ בHPF

ולכן הייתי ממליץ לך לחפש סאב שיכול לנגן יפה ב120 הרץ אולי אפילו קצת יותר גבוה ולהנמיך אותו קצת, ככה אתה תקבל צליל יחסית מאוזן.

או לחתוך אותו נמוך יותר כדי לגרום לו לבוא כמה שיותר קדימה אבל אז יהיה לך תחום תדרים חסר, בכל מקרה אחת משתי האופציות צריכות לתת לך תוצאה סבירה.

תודה, אני אחשוב על זה

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...