Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לחבר את הדיבורית כך שהיא תשתיק את המערכת במידה ונכנסה שיחה.

הבעיה:

מדובר במערכת אורגינלית ואין תמיכה באופצייה הזאת:

פתרון שחשבתי עליו:

לקחת ממסר, לחבר אותו לחוט פיקוד של הדיבורית (מישהו יודע אולי מה, למה וכמה זורם שם?)

ובצד השני של הממסר לחבר את הremote של המגבר.

בתאוריה כאשר נכנס שיחה הממסר "משנה כיוון" וככה נפסק זרם הפיקוד למגבר (remote) והמגבר מתכבה.

עכשיו הגעתי לאיזור השאלות:

1. מישהו ניסה את זה פעם?

2. מישהו יודע כמה וולט יוצא מהפיקוד של הדיבורית?

3. האם יכול להגרם נזק למגבר בעקבות כיבוי מרובה מהרגיל?

פורסם

עושים את זה כבר שנים אבל במקום לכבות את הרמוט של המגברים מכבים את מתח הסויץ' לרדיו.

החוט של הפיקוד מיוט בדיבורית מוציא פיקוד מינוס.

או אם לפשט עניינים:

רגל 85 מתח סוויץ'

רגל 86 פיקוד מיוט מהדיבורית

רגל 87a כניסת מתח סויץ' מהרכב

רגל 30 יציאת מתח סוויץ' לרדיו

בהצלחה

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
עושים את זה כבר שנים אבל במקום לכבות את הרמוט של המגברים מכבים את מתח הסויץ' לרדיו.

החוט של הפיקוד מיוט בדיבורית מוציא פיקוד מינוס.

או אם לפשט עניינים:

רגל 85 מתח סוויץ'

רגל 86 פיקוד מיוט מהדיבורית

רגל 87a כניסת מתח סויץ' מהרכב

רגל 30 יציאת מתח סוויץ' לרדיו

בהצלחה

אפשר הסבר מפורט יותר לגבי לגבי החלק ה"פישוט" שרק סיבך אותי? :)

אם בכל זאת אני מבצע זאת על הremoe של המגבר, זה יכול לגרום נזק למגבר?

יחיאל:

אין remote.

פורסם

ככה אני חושב שצריך לחבר את העסק.

יש מצב שצריך להשתמש בטרנזיסטור במקום או בנוסף למססר אבל את זה אני אדע רק אחרי שאני אדע בדיוק מה המתחים של הפיקוד של הדיבורית

ללא שם.JPG

פורסם

mr,

אין בעיה לבצע את הניתוק ברימוט של המגבר, זה לא יגרום נזק. אם אין לך ידע בנושא הנ"ל, אני ממליץ שתפנה לבעל מיקצוע, על מנת שירכיב לך ממסר כזה. זה פשוט מאוד למי שמיתמצא בחשמל ו/או אלקטרוניקה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
mr,

אין בעיה לבצע את הניתוק ברימוט של המגבר, זה לא יגרום נזק. אם אין לך ידע בנושא הנ"ל, אני ממליץ שתפנה לבעל מיקצוע, על מנת שירכיב לך ממסר כזה. זה פשוט מאוד למי שמיתמצא בחשמל ו/או אלקטרוניקה.

שלו.

יש לי ידע בסיסי וזה נראה לי מספיק בשביל להתקין ממסר פשוט.

מה לגבי השרטוט לי. האם הוא נכון?

עדיין לא בדקתי את המתח remote של הדיבורית אז נכון לעכשיו זה בגדר תאורתי.

פורסם

על הממסר יש שרטוט עם המספרים,שים לב למה שרשמתי פשוט תחליף בין מתח כניסה ויציאה לרדיודיסק ובין מתח כניסה ויציאה לרימוט.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
על הממסר יש שרטוט עם המספרים,שים לב למה שרשמתי פשוט תחליף בין מתח כניסה ויציאה לרדיודיסק ובין מתח כניסה ויציאה לרימוט.

תודה רבה.

עכשיו אני צריך לקנות ממסר ולחבר.

פורסם
ככה אני חושב שצריך לחבר את העסק.

יש מצב שצריך להשתמש בטרנזיסטור במקום או בנוסף למססר אבל את זה אני אדע רק אחרי שאני אדע בדיוק מה המתחים של הפיקוד של הדיבורית

mr,

השירטוט שציירת אינו נכון. מכיוון שהדיבורית מוציאה פיקוד מינוס, עליך לחבר צד אחד של הסליל של המימסר ליציאת הרימוט של ה - HU, את הצד השני של הסליל של הממסר עליך לחבר לפיקוד ה - MUTE של הדיבורית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
mr,

השירטוט שציירת אינו נכון. מכיוון שהדיבורית מוציאה פיקוד מינוס, עליך לחבר צד אחד של הסליל של המימסר ליציאת הרימוט של ה - HU, את הצד השני של הסליל של הממסר עליך לחבר לפיקוד ה - MUTE של הדיבורית.

שלו.

תודה.

הבנתי את זה מדבריו של עופר.

• תוכן חדש...