פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
העברתי צ'יינג'ר מרכב קודם לרכב החדש. בקודם, אני משוכנע ב- 100%, כשהייתי מעביר את המערכת ל-MUTE הצ'יינג'ר היה נעצר, וכשמגבירים את הווליום ממשיך מאותה נקודה. בחדש, הצ'יינג'ר ממשיך "לנגן לעצמו" כשמעבירים ל-MUTE ואינו נעצר. האם זה באג של הרדיו החדש, של הצ'יינג'ר (שאולי נדפק איכשהו במעבר) או של המתקין שלא חיווט משהו כמו שצריך? האם יש טעם לחזור למתקין (לא מתקין מקצועי - הצ'יינג'ר הועבר בטרייד אין ללא עלות בתור "טובה") או שזה חיבור כל כך טריביאלי שמי שמפספס אותו עדיף לעזוב אותו וללכת למקצוען?
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
המלצה למגבר
מאת srool- 6 תגובות
- 918 צפיות
אני רוצה מגבר 4 ערוצים שיגביר קומפוננט jbl gto 6507 (70 RMS), וסאב cewwin vega hed (300rms) התקציב שלי הוא 200 דולר, המליצו פה על החנות http://www.onlinecarstereo.com/ אם יש עוד חנויות נוספות עם מחירים טובים ומשלוחים באיזור קליפורניה, אני אשמח לקבל הצעות אחד מהאפשרויות זה המגבר הנ"ל http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13705 אני יודע שהחברה טובה, אך אין לי מושג אם הסדרה הזו והמגבר הזה טובים דים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רנו קליאו 2002 עם רדיו טייפ מקורי אני רוצה להחליף לרדיו דיסק מבלי לאבד את יכולת השליטה המקורית בהגהה איזה אפשרויות יש לי?
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש כעט קומפוננטים שיהיו זולים נגיד... עד ה-450 שקל בערך. מה דעתכם על המאגנט? בול פאוור 216? יש עוד הצעות? האם התקנה בפוקוס של הרמקולים הנ"ל צריכה להיות מסובכת? בהתחשב בזה שהרמקולים בפוקוס הם 5X7... ושוב סלחו לי אבל אני גם פונה לגל ולאדי ששמעו את המערכת אצלי האם השיפור יהיה משמעותי? או שחבל על הכסף והשיפור לא יהיה מורגש? תודה רבה אמיר
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 796 צפיות
עומדת אצלי באוטו מערכת מצויינת לכל דבר. מגבר JBL 75.4 מונובלוק של SOUND STORM v900.2 זוג קומפוננט מורל קדימה ועוד זוג אחורה ורדיו דיסק של אלפיין. אבל עוד לא שמתי קבל עכשיו השאלה שלי היא עד כמה זה קריטי ועד כמה זה נחוץ והאם מומלץ ושווה בכלל לשים קבל? תעזרו בבקשה! תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש סאב מדוייק SQ אבל שיהיה חזק ( אני אוהב את הבעיטות בגב ) שיהיה פאנג'י. אחרי חיפוש בפורום יש לי רשימה של כמה סאבים, איזה סאב מבין הסאבים הבאים הוא הכי פאנצ'י ומדוייק: 1. Phonics Gold Xenon 12D4 500RMS 2. Phase Evolution Multi ohms 400RMS 3. Infinity Kappa Perfect 12.1 350RMS 4. Focal 33A 400RMS 5. MAXINUS 300 500RMS אני מתכוון להגביר את הסאב עם מונו - 600RMS ב- 4 אוהם. תודה.
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן אנשים בימים האחרונים עבדתי על בניית תיבה מותאמת לסאב שלי כיוון שהתיבה הקודם לא הייתה מותאמת בכלל לסאב בעזרתו הנידבה של גל קומבינה(BALCKMAZDAF) קיבלתי את כמות הליטרים שסאב צריך ומידות התיבה ...הלכתי לנגריה וחתכתי עצים 6 במיספר והתחלתי לעבוד.. רוצי להגיד שסאב נהיה מדוייק ועוצמתי יותר בגלל החלפת תיבה מ60 ליטר אטומה ל34 ליטר אטומה. מחירים
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זקוק לנק' חיתוך לTN52 HPF פוקל. תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב עכשיו חזרתי מהעבודה ואני ממש חייב לספר לכם . היום בצהריים שקמתי אמא שלי חזרה מהעבודה ,נכנסתי לאוטו שלה ואני מגלה שהרדיו דיסק שלי סרוט ושמישהו ממש ניסה בברוטליות לגנוב אותו . המכשיר עצמו כמעט הגיעה לתא מנוע ,אני לא יודע מה הגנב חשב לעצמו . קיצור כנראה שלא היה לגנב סבלנות ואפילו את הפאנל הוא השאיר לי(גנב נחמד). הנזק מסגרת ברזל שמולבשת על הרדיו דיסק עקומה וזהו המכשיר עצמו והפאנל בריאים ושלמים אומנם עם כמה שריטות אבל בקטנה.
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.focal-america.com/Products/Polyglass/PolyglassV2.html או במילים אחרות FOCAL 165 V2 מבחינת עוצמה האם הוא חזק? או שאולי עדיף מורל דוטק? ואולי למישהו יש ניסיון לגבי איך זה נשמע?
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה ההבדלים בין 2 הקומפוננט ? למרות שמה שנראה יותר טוב עולה פחות http://www.zap.co.il/compare.asp
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יום שישי ה - 27.10.06 יתקיים מפגש בצפון הארץ. המפגש יתקיים בחניית הקריון , בחניה בקומה הראשונה זאת אם הגג. כל חובבי המוטוריקה מוזמנים להגיע בהמוניהם. נרגילות, כיסאות וכיבוד קל יתקבלו בשימחה. ניתן בהחלט לצרף ייצוג של חברים מתחום האודיו! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1115099#post1115099
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש המלצה לרמקולים 6x9 בתקציב 400+ ש''ח. הרמקולים יתחברו ל-HU, ואין כוונה להוסיף מגבר מאוחר יותר.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 796 צפיות
ו5x7ואינטשוJBLוGTO8626ו מפרט טכני: - זוג רמקולים 5X7 - 2WAY - הספק מקסימלי: 180 וואט - RMS נקי 60 וואט - טווח תדרים: 50-21,000Hz - נצילות: 90dB - עמידים גם בעומסים כבדים או mac mobil 57.2 מפרט טכני : - חברת Mac-Audio המשתייכת לקונצרן הענק "RECOTON", עוסקת כבר למעלה מעשור בפיתוח וייצור מערכות סטריאו לרכב ברמה הגבוהה ביותר: - מגברים - מערכות - רמקולים מתוחכמות וסאב וופרים - כיום ממוקמת החברה בחוד החנית של יצרניות הסטריאו לרכב באירופה - חברת אס.ג'י אלקטרוניקה מייצגת את Mac-Audio בישראל, עובדה המבטיחה מגוון רחב של מוצרים, מלאי זמין של חלפים מקוריים ומתן שירות אמין ומקצועי לקהל הלקוחות -…
הודעה אחרונה מאת naorlu, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי מגבר ל החברה הנ"ל מדגם XI 240.4 ( סדרת Xircuit ) , מה דעותכם עליו ? היא יגביר 9*6 של אינפיניטי ועוד קומפוננט , כנראה דוטק . שמעתי גם שאין לו יבואן סדיר , האם זה יכול ליצור בעיות אם חס וחלילה הוא יעשה בעיות ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
אהלן, מישהו שאל אותי אתמול במפגש על איזה חומר לאיטום, שבעצם אני השתמשתי בו. אם מישהו מעוניין לקבל פרטים אני בכיף יסביר איפה קונים, בכמה ואיך עובדים איתו. * אני חדש פה, אני מפורום אחר. שמחתי אתמול להכיר חבר'ה מcarsforum.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
- 2 תגובות
- 823 צפיות
מישהו יודע האם יש מתקין בב"ש שעושה עבודות פיבר?
הודעה אחרונה מאת tal_gas, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בקשה לי אליכם חברים יקרים יוצא לי לקרוא תגובות של חברי הפורום לאנשים ששואלים ולא פעם התגובות לא עונות על השאלה . לא כל השואלים מבינים כמוכם ורוצים להשקיע הרבה כסף אז בבקשה ממכם ענו על השאלות אפילו אם זה נראה לכם דברים שטותיים וכמובן אתם יכולים עדיין לציין את דעתכם בתודה חבר פורום חדש יחסית
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן :] התחדשתי לי היום בסאב MB QUART DWE-304 למערכת הדי צנועה שלי. הרכיבים עד כה הם: HU: JVC KD-G325 FRONT: 5.25 Pioneer FRONT: GENERIC TWEETER REAR: 6X9 ALPINE SPS-6939S AMP BY: RO-TECH TC-A480 Made in China Subwoofer: MB QUART DWE-304 12". המערכת עובדת מצוין ואין בעיות מיוחדות, אבל ההפתעה הגדולה שלי היתה המגבר. סה"כ מגבר סיני לא אמור להיות חזק מדיי אבל מחזיק את הסאב וה-69 בצורה מצוינת, עם גיין על החצי לכל אחד מהערוצים, אין אפילו זכר לדיסטורשיין כלשהו. ובקשר לסאב, קיבלתי אותו עם תיבה אטומה מצופה 'עור' דיי מרשימה האמת, אין לי מושג מה הנפח, אבל אני ממש מרוצה. הסאב הזה פשוט לא פוחד מכלום :] גם בעוצמות ממש גבוה…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, קניתי חלקים למערכת ואני רוצה חוות דעת מקצועית פה מאנשי הפורום לגבי הערכה של מחיר עבור התקנה (קחו בחשבון שהרכב הוא חדש לגמריי). אם למישהו יש גם המלצות למקום מסויים אני ישמח לשמוע, אני מחולון. מה שקניתי זה ככה: פאנל jvc שלושה יציאות. (KD-AVX2) מגבר jbl gto 75.4 מגבר רוקפורד מונובלוק 150 RMS קומפוננט T162S של רוקפורד 100RMS 6 על 9 של רוקפורד T1693C 110 RMS סאב עדיין לא קניתי אבל אני כנראה יקנה את ה P112S4 של רוקפורד (150RMS) הרכב הוא פולו חדשה (2007) ד"א מישהו יודע אם יכנס לי בקלות 6.5" מקדימה? השקעתי המון כסף ואני רוצה לעשות התקנה מקצועית וטובה. אני לא כלכך מבין בתחום, אז אם אתם יכולים לזרוק קצת טיפים זה יהיה נהדר!!! תודה ויום …
הודעה אחרונה מאת ory9, -
- 37 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא לקנות אינפיניטי קפאה ברשת? לא מצאתי כלום חוץ מפומפה. מישהו יודע? או שולי חנות שמוכרים שם וידוע גם המחיר? הדגם הוא 65.7 . תודה
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
עומדים אצלי באוטו 2 מגברים אחד JBL GTO 75 ועוד מגבר מונובלוק של SOUND STORM וסאב של פיוניר TSW 306 קומפוננטים מורל פולס קדימה ועוד זוג אחורה. הכל מנגן מצויין אין בעיות. אבל עומד אצלי רדיו דיסק של TONBERG רדיו דיסק נחמד רגיל. הוא היה אצלי עוד מהמערכת הישנה שלי.עכשיו השאלה שלי היא עד כמה הרדיו דיסק משפיע לי על האיכות במערכת. אני לא מדבר על הנוחות והממשק. אני מדבר מבחינת האיכות שמע עד כמה הרדיו דיסק משפיע כשמדובר במגברים כאלה
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לבעלי ניסיון... המגברים הם: 1. 1001BD (אנדרייטד) שנת 2004+- 500*1@4OHM 1000*1@2OHM 2. T10001 שנת 2006 500*1@2OHM 1000*1@1OHM השאלה שלי היא, מה עדיף מבחינת תמורה (איכות, עוצמה בפועל, ושליטה בסאב). לגבי התנגדיות, זה ברור לי ההבדלים. מבחינת מחיר, זה לא הבעיה כרגע. לגבי הסאב המיועד - עדיין לא החלטתי מה אני מביא, אבל זה לא משנה כרגע. בתחלס- יש הבדל בינהם? אם כן, מה ההבדל?
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה להרכיב מערכת מחדש מהרדיו דיסק עד המגבר וכל מה שמסביב (כמובן כל מה שבאמת נחוץ) עם אפשר המלצה על מגבר, סאב ,רמקולים, קומפוננט וכל מה שנחוץ כמובן במחיר סביר הרכב הוא איביזה 95 3 דלתות בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים! אני מבקש להיתיחס לבקשתי לגבי מחשיר Pioneer DEN 30MP.אסמך לקבל עליו מידע.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לדעת לגבי רמקולים בשברולט אלרו שנת 02 מה הגודל של הרמקולים האחוריים?
הודעה אחרונה מאת golf v6, -
המלצה לקומפוננט
מאת MAHAL- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 787 צפיות
יש לי את המגבר הנ"ל: http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HTG434 ואני מעונין להגביר איתו קומפוננט בבי אמפינג איזה RMS מקסימלי אני צריך שהקומפוננט יקבלו אבל שהם לא ישרפו ? והאם דרך ה HU שלי אני יכול לחתוך את התדרים? איזה קומפוננט ממולצים למגבר ?
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת כמה המגבר שלי ( רשום פה בחתימה) מוציא מבחינת הספקים, כיוון שהוא מגבר לא מוכר בארץ כלכך עוד לא נתקלתי במישהו שיש לו את המגבר הנ"ל מישהו יכול להגיד לי כמה זה אמור לעלות בבדיקת מעבדה מקצועית?
הודעה אחרונה מאת ory9, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי לקבל חוו"ד לגבי מיקום טוויטרים שאנו עושים. ניקח לדוגמא שני טוויטרים מאד מוקרים, הTN52 של פוקל והMT22 של מורל (את שניהם יש לי ואני מכיר אותם טוב אני מקווה). ON AXIS הינו מיקום הדרייבר על הציר כלפי המאזין (תקנו אותי אם אני טועה). לכאורה עפ"י גרף ההיענות המיקום לשני הדרייברים הנ"ל מומלץ על הציר. אז למה אני ממקמים אותם לרוב האחד כלפי השני, כלפי השמשה ועוד? אני מבין שאין פה חוק יבש וכי הכל מותאם לדרישות המאזין, אבל מה לגבי החשיבה מאחורי תיכנון הדרייבר?
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חוות דעת בבקשה כי שמעתי שהם מוצרים חזקים ביותר והכי טובים בשוק . את הסאאב והרמקולים
הודעה אחרונה מאת Super_T,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- פיני חד
- zaf
- amosbmw
- ron_man
- סער87
- פריג'י
- טויוטה סופרה
- Satori
- srool
- שחר 1
- Pavlik