Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב ש"ירדתם" מספיק עליו ועל הנושא, לא צריך לחמם את הזירה כמו ילדים.

רשם את דעתו, תיקנתם, תמשיכו הלאה.

תנו לפותח התר'ד להסיק מסקנות.

ואם יורשה לי להעיר הערה קטנה ל corwin בנוגע להודעות הפרטיות:

ידידי, תעשה כמוני, או שאתה מתעלם מהם, או שאתה עוזר וזהו.

יש כאלו שאני לא טורח לפתוח אפילו עם ה"אחי תבנה לי תיבה גבר אני בלחץ על באסים"

או עם ה"אני חייב עזרה בנוגע לפריטים במערכת", בשביל זה קיים הפורום הזה - שיפתחו תר'ד.

ויש את האחרים שאנו שמחים לעזור להם בנישות קטנות כאלו ואחרות.

תבחר מה אתה עושה, וזהו. ;)

ותהיה קצת פתוח גם לדברים אחרים וסגנונות אחרים, ובשביל זה קיימים המפגשים.

אינפיניט קאפה פרפקט נשמעים מצויין, ואני חושב שבתר'ד הזה אולי אחד או שניים שמעו אותם.

אגב, הויכוחים האלו כ"כ מיותרים ואתם משיכים להזין אותם סתם.

כמו שלא הייתי רוצה לקנות משהו רק על פי המלצה של מישהו, כך הייתי רוצה לעזור לאחרים, וגם אתם.

מישהו ביקש חוות דעת על קומפוננט שהוא? שלחו אותו להאזין לו ולעוד סטים - את ההחלטה תשאירו לו.

my two cents...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש משפט חכם מאוד שהוזכר כבר "על טעם וריח אין מה להתווכח"!

אתה יכול לשמוע מורל אלייט ב 3800 ולא לאהוב ולשמוע פירלס ב 150 ולאהוב , בגדול סביב ה 1000+

יש את הדוטק

אינפיניטי קאפה

סאונד סטרים XSC 6

רוקפרד P165

יש אל האלפיין S ב 1300 ..

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

איך הסאונד סטרים ? מישהו שמע את הסט הזה?

בכלל אני מתלבט בין הדוטק לקאפה.

למומחים שביניינו מה שווה יותר?

וחבר'ה תעשו לי טובה, רק אל תריבו פה אחד עם השני בגללי כי זה ממש ממש לא שווה את זה.

תודה.

פורסם
אגב, הויכוחים האלו כ"כ מיותרים ואתם משיכים להזין אותם סתם.

כמו שלא הייתי רוצה לקנות משהו רק על פי המלצה של מישהו, כך הייתי רוצה לעזור לאחרים, וגם אתם.

מישהו ביקש חוות דעת על קומפוננט שהוא? שלחו אותו להאזין לו ולעוד סטים - את ההחלטה תשאירו לו.

my two cents...

:mm_yeah:

מילים כדורבנות...(מי השתמש בביטוי לאחרונה :smile: )

אין..פשוט אין תחליף להאזנה לפני קבלת החלטת רכישה...

ניצן

פורסם

מבלי להתייחס כרגע לטעם אישי .

אני אתייחס רק באופן מקצועי .

הקאפה הוא לא בר השוואה מול ההייבריד של מורל כי הוא פשוט לא באותה קטגוריה.

וכן, הוא יותר מפורט ממנו,יותר מדוייק ממנו, המיד שלו יותר מהיר והכי חשוב הוא יותר נכון מבחינת איזון.

מה שכן יכול להיות לזכותו של הקאפה הוא המידבאס שהוא טוב, מאוד פאנצ'י ומדויק, אבל לא מספיק מדוייק כמו ההייבריד.

הכל זה בסופו של דבר עומד על מבחן טעם וריח.

אבל אי אפשר להשוות פיאט פנדה לAUDI A3 רק בגלל ששניהם קטנות.

רק תמיד תזכרו שבידיים הלא נכונות כל סט טוב יכול להשמע זוועתי.

וההפיך גם קורה עם סטים פשוטים בידיים נכונות.

קצת פרופורציות רבותיי,

ניר

under construction..

פורסם

מסכים לחלוטין עם ניר, לגבי זה שסט טוב עם התקנה לא נכונה/פשוטה ישמע זוועה,

ולעומת זאת - פולס מסכן עם איטום דלתות וכו' ישמע מאוד מאוד נחמד.

בברכה.

בוריס.

"הכל מתחיל מהתקנה" :)

פורסם
מבלי להתייחס כרגע לטעם אישי .

אני אתייחס רק באופן מקצועי .

הקאפה הוא לא בר השוואה מול ההייבריד של מורל כי הוא פשוט לא באותה קטגוריה.-לא שאני מבין גדול אבל איך הגעת למסקנה הזו אם מותר לשאול(נתונים טכניים?,חומרים אשר הקומפוננט בנוי מהם?)

וכן, הוא יותר מפורט ממנו,יותר מדוייק ממנו, המיד שלו יותר מהיר והכי חשוב הוא יותר נכון מבחינת איזון.-אז מן הסתם הוא גם יותר טוב,לא?

מה שכן יכול להיות לזכותו של הקאפה(הרגע רשמת שהוא "יותר" בכל תחום רלוונטי לשמיעה איכותית) הוא המידבאס שהוא טוב, מאוד פאנצ'י ומדויק, אבל לא מספיק מדוייק כמו ההייבריד.???(הרגע רשמת שהקאפה יותר מדויק ראה פיסקה עליונה)

הכל זה בסופו של דבר עומד על מבחן טעם וריח.(בקיצור הכל חרטה זה רק מה שהאוזן שלך אוהבת:smile::razz: )

אבל אי אפשר להשוות פיאט פנדה לAUDI A3 רק בגלל ששניהם קטנות.-בוודאי, אך מה הקשר FOR CRYING OUT LOUD? האודי 3 מהירה יותר(כנראה) עשויה מחומרים משובחים יותר(קרוב לודאי) רמת גימור טובה יותר(ללא פלסטיקה מקרקשת כמיטב המסורת האיטלקית),מנוע חזק יותר(כנראה), רק לא בטוח שהיא אמינה יותר מה שבטוח היא יקרה יותר ואולי לא תתאים לאדם X שימצא אותה מגושמת ו"עגלתית" ביחס לאיטלקיה "החמה" ללא קשר למחיר(אגב לא מכיר את שתי המכוניות סתם זרקתי הבדלים "משוערים" בהתאם לארץ היצור והיצרן.)

רק תמיד תזכרו שבידיים הלא נכונות כל סט טוב יכול להשמע זוועתי.-אין ספק.

וההפיך גם קורה עם סטים פשוטים בידיים נכונות.

קצת פרופורציות רבותיי,-נכון לכל תחום בחיים ובמיוחד ל"מדע לא מדויק" כמו סאונד ואודיו.

ניר

אגב ניר GREEN תתחדש על הסימלון-יפה.

לא יכולתי להתאפק...פשוט הייתי חייב...(להגיב כך):razz::smile:

ניצן

• תוכן חדש...