Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה של כל אותם חומרים הם נמצאו לא יעילים לעומת חומרי איטום יעודיים לרכב כמו DYNAMAT,BQUITE,SECOND-SKIN AUDIO,CASCADE AUDIO, ועוד חברות רבות ומכובדות.

אז בוא תאיר לכולם קצת ותראה לנו על אילו בדיקות מדובר?

במה התבטאה חוסר היעילות?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צר לי ידידי.

מניסיון אישי ,זה מספיק אולי בתאוריה, במעשי זה ממש לא.

אם אתה פדנט בעניין ורוצה לכסות ממש הכל:

ריצפת בגאג צורכת 3 יריעות, צדדים של בגאג, כל צד 2 יריעות, צד אחורי של בגאג, עוד 2 יריעות, מדף אחורי מכיוון בגאג, עוד יריעה אחת, מכסה בגאג 2 יריעות.....

כבר הגענו ל 12 יריעות ואנחנו רק בבגאג....

עכשיו אני מבין כמה אני חוסך בזה שיש לי רכב 5 דלתות ובגאז' קטן כי הוא הספיק לי בול.....כולל דלתות קדמיים מבפנים ובחוץ

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
כמה עולה גליל של החומר הנ"ל? אם הכוונה שלך לחומר של פותח השרשור אז כתוב בתחילה, אם לא והכוונה שלך ליריעות דביקות מעצמן אז כל מה שכתוב למטה לא רלוונטי כלפיך
אתה קראת את ההודעה הראשונה שכתבתי ? מידן ואתה קראת את ההודעה הראשונה?

כנראה שלא כנראה שגם אתה לא , קפצת אחרי ניר ושלו שגם סובלים מתסמונת "הקריאה ללא הבנה" כנראה שגם אתה סובל

12345
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
החומר שאתה מדבר עליו לא כל כך יעיל וזאת מכיוון שהפריימר שאתה מורח על הדלת לא יחזיק מעמד להרבה זמן ויתחיל להיתפוצץ(כי פני השטח של הדלת חלק ולא כמו פני שטח של אבן מחוספס) וברגע שנוצרים בו סדקים היריעה מתחילה להיתקלף וליפול.

את כל זה אני רושם מניסיון מכיוון שכחלק מתפקידי בצבא הייתי אוטם גגות ומכולות ואני הכרתי את רוב החומרים שקיימים בשוק ואף חומר לא מתקרב ל דיינמאט אקסטרים מבחינת החוזק שלו והעמידות לאורך הזמן.

אני לא בדקתי כל כך את החומר הזה לאורך זמן, ככה שאני יכול להאמין לך. אני רק יודע שבדקו אותו לעמידות בטמפרטורות גבוהות, שמנו באחת המכוניות מתחת למכסה מנוע. הוא היה שם משהו כמו חודש ולא קרה איתו שום דבר, לא התקלף.... אז יכול להיות ששנה, שנתיים הוא לא יחזיק, וואללה לא יודע...
פורסם

החומר הנ"ל אכן עמיד בחום! אבל אתה לא שם אותו כדי להיכנס עם האוטו שלך לשריפות ושהאוטו שלך יהיה עמיד בחום,נכון? מה שכן צריך להיות עמיד בחום זה הדבק! הבסיס שעליו יושב החומר ואם הבסיס לא הותך(הבסיס הוא זפת שאמור להידבק רק בחום רב וע"י חימום בטמ"פ גבוהה) אז החומר לא יחזיק לפי דעתי בקיץ אפילו חודש כי הדבק שאיתו אתה הידבקת יתחיל להיתפרק מהיריעת פזקר,זה שעכשיו זה יושב חזק זה בסדר אבל חכה חודש חודשיים ותחזור אלי לפה עם תוצאות ואז תגיד לי כמה יריעות כבר הספיקו ליפול אצלך.

זה ששמתם את החומר חודש מתחת למכסה מנוע זה עדיין לא אומר כלום! אני בטוח שבקצוות החומר כבר התחיל מן כזה להיתקפל ולאט לאט יתחיל להיתקלף,המבחן האמיתי יהיה בשיא הקיץ כשהמתכת של מכסה המנוע(אני חושב ששם הדבקתם) תתחמם לשיא מהצד החיצוני מה שיגרום לחימום של הדבק ואז נראה מה יקרה,זה שזה לא נופל מהחום של המנוע כי זה בגילל שאחד התפקידים של החומר הנ"ל זה לבודד חום לכן חום המנוע כמעט לא עובר דרכו ולכן הדבק לא מגיע לטמ"פ שיא וביגלל זה זה עדיין מחזיק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש סיבה לזה שלא מומלץ לבצע בידוד עם חומרי בנייה.

צאו מהגישה של "דופקים אותנו, בוא נבוא בהפוכה". נכון, דיינמאט זה יקר, אבל כמו שכבר כתבתי יש אלטרנטיבות לא רעות בכלל וזולות יותר, והכי חשוב - מיועדות לשימוש ברכב ובעלות מאפיינים אקוסטיים.

היריעות הביטומניות האלה לא מתאימות לשימוש אקוסטי ובכלל ברכב. נקודה סוף. מי שרוצה לשים את כספו על משהו "שנראה כמו" שיהנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...