פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום ההורים שלי טסים לארצות הברית ואני מעוניין לקנות משםם מערכת לאוטו מכוון ששם (יו אס איי) יותר זול אני מאמין שדרך חנויות און ליין אפשר להשיג מחירים הרבה יותר טובים אני יכול לקבל כתובת גם שלשם ישלחו את המוצר (בתוך ארצות הברית) אז אם מישהו יכול לרשום פה אתרים מומלצים שפועלים בארצות הברית ושהמחירים שם טובים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת viper_k, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, במסגרת ההשתלמות שאני עובר, אז התבקשנו להעביר הדרכה כ15 דקות, לפי נושא חופשי שבא לי. אז החלטתי כמובן להרצות על משהו שקרוב לליבי . הצעות, מצגות וכו' יתקבלו בברכה. תודה מראש. בוריס.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 918 צפיות
ערב טוב לכולם. הדעתי לאתר מכירות שקישור אותי לחנות באיזור שלי. בקיצור ראיתי מערכת שמתאימה לתקציב שלי ונתונים שאני צריך.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 רציתי לשאול קודם מי שיודע כמובן, מה דעתכם על החברה ואם למישהו יש את המערכת הזו אם אין לה בעיות מיוחדות.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 למרות שיש אחריות. http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4605 תודה רבה. יואב.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מגבר וסאב של אוטו, אפשר לחבר את זה למערכת קלנוע ביתית בלי שהסאב\מגבר ישרפו? ואם כן, איך עושים זאת? תודה רבה!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב שלום. אני חושב שמתחילה לי בעיה במכשיר, יכול להיות שנגעתי באיזה הגדרה אז אני לא בטוח שזה תקלה במכשיר או סתם בעיות בהגדרות. טוב אז ככה, היום החלפתי דיסק ואחרי שהמערכת לוקחת את הדיסק היא חוזרת למקום. אז עכשיו היא חזרה לה למקום רק שהיא בולטת בכמה מילימטרים החוצה. מישהו נתקל בזה פעם? ואני לא מתכוון לאופציה של לשנות את הזוית של הפנאל, אני בכלל לא משתמש בזה. ואפילו גם ניסיתי לשחק שם אבל המערכת לא חוזרת 100 אחוז למקומה אלה בולטת מעט החוצה. מחכה לתשובות עם יש תקווה בכלל (אני מקווה שזה לא יצטרך תיקון)
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
תוכן ההודעה הועבר ל-MUTE. קרא את כללי הפורום:
הודעה אחרונה מאת aflalo007, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק לרכב במחיר זול ככל האפשר (בין 400-600, אני מניח שמתחת למחיר הזה הוא לא יהיה שווה את הכסף).. עדיפות לרדיו דיסק בעל תמיכה בmp3 - אין צורך בחיבור לנגן mp3. אני מניח שבמחיר הזה אי אפשר ללכת על שמות (לפי מה שהבנתי, הדגמים הכי פשוטים של kenwood,pioneer וכו' מתחילים מ700-900). כמו שאמרתי, התמיכה בmp3 היא עדיפות בלבד, אפשר לוותר על זה בתמורה לנגן יותר איכותי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת astricks, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מזממממן כבר מנסה להבדיל בין הצליל שמשמנה אפשרות COMPRESSION COMP1/2-BMX1/2 בפיוניר הנ"ל. אולי המקצוענים או אפילו אנשים "פשוטים" שיודעים יכולים להסביר לי מה קורה?
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
XETEC נכנסה לכינוס נכסים בצו בית משפט גרמני. בסוף נשאר עם רק FIRST AUSTRIA ?
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום התחדשתי בפיוניר החדש DEH-6800MP מחו"ל (ארה"ב) ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי הסבר להן: 1.בספר הוראות למדתי איך להשתמש בתפריט, אך אני לא מצליח להגיע לתפריט ששולט על: שפה, שעון, בהירות מסך וכו', כאשר אני לוחץ על העיגול הגדול כמו בהוראות אני מגיע לתפריט עם 3 אופציות סך הכל: AUDIO, indretaimnt, ועוד משהו, כיצד להגיע לתפריט השולט על השעון וכל השאר? 2.המכשיר קולט את הרדיו בארץ, אך כשאני מדפדף בתחנות זה קובץ בשתיי מספרים ולא אחד כרגיל! למשל: 91.1 הבא יהיה 91.3 ואז 91.5 אני הבנת י שכך זה עובד בחו"ל, אז לא ניתן לתפוס למשל 99.0, 100.0? עם יעלו לי עוד שאלות לגבי המכשיר אני יוסיף....
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני זוכר היה פה לפני כמה חודשים סרטון של L7 כפול.. או רגיל.. אני חושב כפול.. ומה שהוא עושה. מישוה יכול להביא לי קישור לסירטון? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
סאב של B52
מאת ory9-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר את הסאבים האלה? פשוט חבר שלי רוצה להחליף את הסאב שלו לתיבה אטומה והוא רוצה קצת נתונים על הסאב הזה אנחנו לא יודעים דגם אבל הוא 12 אינטצ'
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי לפני שלושה חודשים בערך מגבר Platinum audio V12 1000watt 4ch וביחד איתו גם Pioneer 6x9 350watt, שניהם היו מורכבים על פיג'ו 307, החלטתי להעביר את המגבר והרמקולים לרכב של אחי ומהפעם הראשונה התחילו בעיות.. הבעיה הראשונה גיליתי שהרדיו דיסק לא מספק את האיכות הרצויה ובגלל זה שומעים מגעיל.. קניתי רדיו דיסק Panasonic סדרה 5 שהמליצו לי עליו, אבל עדיין לא שמעו יפה כמו פעם חשבתי שזה בעיה של כיוונים. היום הלכתי למתקין שלי ואמרתי לו משהו לא בסדר תכוון לי את זה. הוא התעסק עם זה קצת ואמר שהרדיו דיסק מוציא יותר מדי באסים ובגלל זה לא שומעים יפה. אמרתי זה לא יכול להיות. חזרתי הביתה הרמתי טלפון לבן דוד שלי שיש לו Pioneer 6x9 260watt הרכבתי אותם במקום ה Pioneer …
הודעה אחרונה מאת AviranB, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
מדובר במערכת מסוג פיוניר 3400R. כשאני מקשיב לכל תחנה ברדיו אז מידי פעם המכשיר מצפצף (בערך 8 ציפצופים - אותו צפצוף כמו שמדליקים את המכשיר) . למה יש את הציפצופים? איך מפסיקים אותם ? אסף
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- 4 תגובות
- 992 צפיות
שלום, יש לי חלקים שקניתי לפני 6 שנים בערך.. הם עבדו עד לפני 4 שנים ברכב אחר ופורקו. היום אני רוצה להרכיב אותם מחדש. החלקים הם(כולם תוצרת פיוניר): מגבר: GM-X424 עם 30w x 4 או 70w x 2 ו- 4owm קומפוננטים(אני חושב):TS-G1045 עם 80w-max 20w-nom ,ו- 4owm רמקולים אחוריים: TS-A6987 עם 260w-max ו- 60w-nom ,ו- 4owm המערכת היא סטנדרטית שמגיעה בטויוטה יאריס(ללא פאנל,שליטה ממחשב הדרך בעזרת צג LCD קטן) אך יש לי גם מערכת פשוטה של פיוניר. האם בשביל הרמקולים האלה אני צריך את המגבר? ל-2 מהם? או לכל ה-4? פעם הוא הגביר לי סאב שאני מוותר עליו מחוסר מקום(אלא אם מישהו יגיד לי שזו שטות גדולה) האם כדאי לי להחליף את המערכת המקורית ביאריס?(אני מעדיף שלא) תודה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
האם ההתקנה לקוייה? 1 2
מאת hagaluly-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הלכתי היום למתקין מורשה שיתקין לי את הרדיו דיסק. שמתי לב שהוא חיבר את הכבל הצהוב והאדום שמגיעים מן הרדיו דיסק לכבל האדום מן המצבר............ התקנתי פעם רדיו דיסק ולפי מה שאני זוכר כל כבל צריך להיות מחובר בניפרד? (או שאני טועה) בכל אופן שאני בא לכבות את הרדיו דיסק הוא רושם adguset ולא ניכבה לגמרי. האם הדבר תקין? רדיו דיסק של פנסוניק C1301W
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה בתור התחלה חזרתי היום מחול קניתי את המגבר אינפיניטי עוד לא חיברתי אני מקווה שיהיה טוב ויחזיק הכל כמו שצריך בכל מקרה עכשיו אני קונה קומפוננט חדש אנ יודע שכבר שאלתי אבל חשוב לי תשוה ספציפית אני מחפש קומפוננט חד מאוד שהאיכות מצויינת יש לי שנ קומפוננטים שאני מתלב ביניהם האחד FOCAL V2 6.5 השני MB QUART DUA 216 באמת חשובה לי החדות יותר מהעוצמה... מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש מתקין טוב באזור הצפון. מעוניין להתקין מערכת SQ . הצעות יתקבלו בברכה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת andrey21587, -
lanzar vs crunch
מאת bmx- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה מגבר עדיף ? lanzar vibe 421 או crunch v-3004se
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לילה טוב... המערכת שלי כוללת- MOREL DOTECH MKII HIFONICS ZEUS- סאב רציתי לדעת איזה מגבר עדיף לי לקנות עבור האלמנטים האלו Jbl 75.4 OR Rockford P4004 המחיר עבור השניים פחות או יותר זהה. אודה לכם על העזרה.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לחבר יש סאב של Magnat בתיבה פתוחה מקורית, הסאב הוא Magnat Xpress 3000 Reflex , הסאב לא יודע לדפוק והוא לא מדוייק בכלל , אני לא יודע אם זה בגלל התיבה או הכיוון הלא טוב של המתקין או הסאב עצמו . רציתי לדעת אם הסאב יהיה בתיבה אטומה הוא יהיה יותר מדוייק? שווה להשקיע או לקנות סאב חדש? תמונה של הסאב בתיבה המקורית שלו (כמו שנמצא אצל החבר): המגבר שמחזיק אותו הוא blaupunkt gta 470 אם אתם אומרים שלא שווה להשקיע על הסאב ועדיף לקנות חדש איזה סאב אתם ממליצים שיתאים למגבר הזה עד 600-700 שקל מדוייק עם תיבה מקורית? נ.ב הבנתי שהמגבר מוציא 200 rms בגישור תודה, חנן
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
מוראל "טמפו"
מאת tjstyle- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מקווה שאני רושם את השם שלו נכון והבנתי שזה קומפוננט חדש של מוראל נתנו לי הצעה עליו 900 שקל כולל התקנה. האם הוא שווה את המחיר ? הבנתי שיש לו 150RMS זה נכון ? מישהו כבר קנה אותו ויש לו התרשמות מהמוצר ? תודה לכול העונים
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר את החנות צ'יפר באינטרנט? האם מומלץ לקנות שם מגבר? יש מישהו שקנה דרך האתר של צ'יפר באינטרנט? תודה
הודעה אחרונה מאת sd45, -
שלום,יש לי מגבר 1500 וואט,הפיוז שעומד על המגבר הוא 80 אמפייר והפיוז שעל הקבל מתח היה 40 אמפייר והוא נשרף,מה היא הסיבה שהוא נשרף?מכיוון שהוא נמוך מהפיוז שיש על המגבר?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברה. קניתי לפני 5 חודש 4 יריעות דיינמט אקסטרים לשתי הדלתות ב- 460 ש"ח (כולל התקנה). בהמשך איך שהבנתי בפורום שהם עולים יותר פחות. אז השאלה עכשיו, כמה צריך לעלות לי איטום דיינמט אקסטרים לשתי דלתות ? וכמה יעלה לי לאיטום בגז' (סכום ממוצע) ? עזרתכם דחופה, תודה מראש.
Morel Elate 6 1 2
מאת leonm12-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי זוג וופרים 6" של מורל "עלית", כאשר אני מגביר את הווליום שמתי לב שהרמקולים מזייפים, עושים מן רעש שכאילו משהו בהם בפנים קרוע. בהתחלה חשבתי שהרעש נןבע מהדלת..אז פרקתי אותם והחזקתי אותם באוויר, אך הם עדיין עושים את הרעש הזה. קניתי את הסט לפני מס' שבועות, שמעתי זיוף כזה מאחד הרמקולים ואז מורל החליפו לי את שניהם, ובחדשים שהתקנתי אתמול הבעיה הזאת נשארה. השאלה...מה זה יכול להיות? כי קשה לי להאמין ששני סטים ברציפות ועוד של חברה כזאת לא תקינים ההתקנה באוטו בוצעה כמו שצריך, והם מחוברים בבי אמפ למגבר אודיסון VRX
-
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם אני יכול לחבר רמקול וופר בייתי ליציאות של הרדיו דיסק האחוריות בצורה הבאה: מה ההספק שיהיה לי על הרמקולים והאם יש סיכון בחיבור שכזה? תודה
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לבנות תיבה לסאב שלי. השאלה היא כזאת.......... יש לי נגישות לכל חומר שהוא המליצו לי על mdf יש לי 21 מ"מ שזה מאוד עבה. עכשיו ההמלצה שאני צריך היא לדעת האם מבחינת תיבה סגורה האם הצליל מהודק ומדוייק משמעותית מתיבה סגורה? מה ההפרש בין תיבה פתוחה לסגורה מבחינת עומק וירידת הסאב?
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי כרגע מערכת נחמדה, אך אני לא ממש מרוצה ממנה: רדיו טייפ פיוניר ששולט על הצ'יינג'ר צ'יינג'ר פיוניר 12 דיסקים סאב "אקספלוז'ן" 12 אינץ' 2 מגברים ג'נרים, שאין לי מושג איך קוראים להם , כמה ווא יש להם. מגבר אחד מחובר לרמקולים של פיוניר שיש לי, ואחד מחובר לסאב. אני מתכוון לקנות קומפוננט בתקציב הנ"ל, ולאט לאט שאני ישתחרר מבחינה כספית אני יקנה גם HU מגבר וסאב חדש. הקומפוננט צריך להתחבר לאחד המגברים האלה, ואין לי תקציב כרגע להחלפת מגבר, ולכן אני רוצה גם רמקול עם אחריות מקיפה, שעם המגבר ב"מקרה" ישרוף אותו. יש לי גם רמקולים 6X9 חדשים בקופסא שגם אותם אני מתכוון להתקין ביחד עם הקומפ'. איזה הצעות אפשר לקבל, וכמה תעלה לי הרכבה? …
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם למישהו יצא לשמוע את הטווטרים של Hertz Space. איך הם נשמעים? איכותיים? איך הם בהשוואה ל Morel MT-23? בכל מקרה לפי מה שהבנתי הם טובים יותר מהטווטרים של ה Hi Energy...נכון? תודה..
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 491 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shlomi66
- אורי מ.
- SurfHigh
- מיץ פטל
- guy.a
- Pika007
- לירון .ה.
- hans
- SlowRide
- הדיין
- רפולייי
- srool